TRIPPLE P

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRIPPLE P
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.468.718

Publication

08/01/2015
ÿþVoor- I

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

i

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neargelegdtQritvangen op

2 S OCCr 20f4

ter griffie vue Nederiarfd4taiige rechtbar,k va; Icocpl7al it~íei Bri.sse!

IR

: Ondernemingsnr : 0846.468.718

Benaming

(voluit) : TRIPPLE P

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1000 Brussel - Havenlaan 86 C bus 314

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Overeenkomstig de bepalingen van de statuten beslissen de zaakvoerders om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 3012 Wilsele, Alfons Stesselstraat 7 en dit vanaf 24 oktober 2014.

Tom PEPERSTRAETE Erik PEETERS

Zaakvoerder Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

20/06/2012
ÿþ 1).-eer-i5` Mod Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vr behr

aai

Bel Staa

III1 I iiui i iiiuii i II lu

*12108802*

411 JUIN 2012

BRUSSe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming fd. 't67 'HY

(voluit) : TRIPPLE P

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Tour & Taxis, Havenlaan 86 C bus 314, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Guillaume ROBERTI de WINGHE, Notaris met standplaats te Leuven; Geassocieerde van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOLLANDERS & ROBERTI", Geassocieerde Notarissen, met zetel te Leuven, op zeven juni tweeduizend en twaalf, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

a) Oprichters :

1. De heer PEPERSTRAETE Tom Johannes Maria Comelia Marcus, bestuurder van vennootschappen, geboren te Leuven op 1 augustus 1969, wonende te 3020 Herent, Binnenstraat 33.

2. De heer PEETERS Erik, zelfstandige, geboren te Vilvoorde op 8 september 1969, wonende te Leuven (3012 Wilsele), Alfons Stesselstraat 7.

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GOBE 1, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Havenlaan 86 C bus 314 (ondernemingsnummer : BTW BE 0874.517.950 RPR Brussel).

Hier vertegenwoordigd, overeenkomstig artikel 9 van de statuten, door een zaakvoerder, namelijk de heer PEPERSTRAETE Tom, voornoemd.

4. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FINCOPRO, met maatschappelijke zetel te' Leuven (3012 Wilsels), Alfons Stesselstraat 7 (ondememingsnummer: BTW BE 0895.515.777 RPR Leuven).

Hier vertegenwoordigd, overeenkomstig haar statuten, door een zaakvoerder, namelijk de heer PEETERS Erik, voornoemd.

b) Plaatsing van en storting op het kapitaal

De comparanten verklaren en erkennen dat gans het maatschappelijk kapitaal volledig in geld geplaatst is, en gestort werd ten belope van zesduizend tweehonderd / achttienduizend vijfhonderd vijftigsten (6200118.550sten) door stortingen in speciën voor een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR). Deze som werd bij storting of overschrijving gedeponeerd op de bijzondere rekening nummer (...) geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de KBC Bank te Heverlee (centrum). Het bewijs van deze deponering werd overhandigd aan ondergetekende notaris.

De bedragen van de nog niet volgestorte inbrengen zijn dus de volgende :

- voor de heer Tom PEPERSTRAETE ; zesduizend honderd vierenzeventig euro drieëndertig cent (6.174,33 EUR);

- voor de heer Erik PEE IERS : zesduizend honderd vierenzeventig euro drieëndertig cent (6.174,33 EUR);

- voor de vennootschap GOBE 1 : zevenenzestig cent (0,67 EUR);

- voor de vennootschap FINCOPRO : zevenenzestig cent (0,67 EUR),

Hetzij in totaal twaalfduizend driehonderd vijftig euro (12.350,00 EUR).

c) Statuten (uittreksel) :

Artikel 1 - Rechtsvorm en naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt "TRIPPLE P".

Artikel 2 - Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1000 Brussel, Tour & Taxis, Havenlaan 86 C bus 314.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor

eigen rekening of voor rekening van derden

- de onderneming in onroerende goederen, wat onder meer omvat : de verwerving, de ,vervreemding, het

beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de

ruiling, het verlenen en ontvangen van opstalrecht, erfpacht en vruchtgebruik, het doen bouwen en verbouwen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

de renovatie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle andere onroerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis;

- het ontwikkelen, begeleiden, realiseren, coördineren en opvolgen van projecten, en specifiek advies te verlenen en actieve marktstudies te voldoen omtrent de geografische inplanting, ontwikkeling, organisatie, uiten opbouw, commercialisering, marketingwijze van onder meer woningen, appartementsgebouwen, bureaus, winkels, supermarkten, hypermarkten, dealerships, franchiseketens, retailparken, winkelketens, vakantiedorpen, hotels, extended stay projecten, skiresorten en andere vastgoedprojecten hierin inbegrepen het ter plaatse onderzoeken en bezoeken van locaties en gronden, gelijkaardige projecten en het gedetailleerd ter plaatse analyseren van voornoemde en gelijkaardige projecten;

- de financiering en financiële transacties bijhorende tot voormelde activiteiten en handelingen;

en alles wat voorafgaat binnen de perken door de wet voorzien en onder voorbehoud van activiteiten waarvan de toegang tot het beroep of de uitoefening gereglementeerd is of waarvan de beroepstitel beschermd is, welke activiteiten bij gebrek aan een erkende toegang tot het beroep of aan vervulling van de uitoefeningsvoorwaarden, door middel van gespecialiseerde onderaannemers uitgevoerd zullen worden.

De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, zaakvoerder, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, ondernemingen of verenigingen.

De vennootschap kan, alleen of door deelneming, zelf of door bemiddeling van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle handelingen stellen met roerend, onroerend, financieel, burgerlijk, handels- en industrieel karakter, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel, of die het helpen verwezenlijken.

Het is de vennootschap met name toegelaten om zich op alle mogelijke manieren in te mengen in alle zaken of ondernemingen, vennootschappen, verenigingen of groeperingen met een gelijk, gelijkaardig, analoog of aan het hare verbonden doel, of die van aard zijn haar ontwikkeling te bevorderen, grondstoffen te verschaffen, of de afzet van haar producten of het verlenen van haar diensten te vergemakkelijken.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 5 - Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR). Artikel 7 - Ondeelbaarheid van de aandelen

(" )

In geval van splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel, zullen de hieraan verbonden rechten uitgeoefend worden door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende Overeenkomst tussen de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar.

Artikel 9 - Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd in de statuten of door de algemene vergadering voor een door haar bepaalde termijn.

Wanneer een rechtspersoon benoemd wordt als zaakvoerder, wordt hij in deze functie vertegenwoordigd door zijn vaste vertegenwoordiger.

Tot statutaire zaakvoerders worden aangesteld voor de duur van de vennootschap, de heren Tom PEPERSTRAETE en Erik PEETERS, voornoemd, die deze aanstelling aanvaarden.

Indien de vennootschap bestuurd wordt door één zaakvoerder kan deze alleen alle bevoegdheden uitoefenen voor het bestuur van de vennootschap. Indien de vennootschap meerdere zaakvoerders telt, treden deze op als college waarbij ze beslissen met een eenvoudige meerderheid van stemmen.

De enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens deze die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

De enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders kan speciale bevoegdheden delegeren aan om het even welke mandataris.

Onverminderd de exclusieve vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vaste vertegenwoordiger waarvan hierna sprake, wordt de vennootschap bij haar handelingen, ook diegene waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, en in rechte, vertegenwoordigd door de zaakvoerder, als er maar één is, of door twee zaakvoerders gezamenlijk optredend, zo er meerdere zijn, of door haar bijzondere mandatarissen, binnen de grenzen van hun mandaat. Evenwel is elke zaakvoerder bevoegd om alleen op te treden voor zover de bedoelde handeling slechts een handeling van dagelijks bestuur is.

Wanneer de vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, wordt zij in deze opdracht vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger benoemd door het bestuursorgaan van de vennootschap.

Artikel 10 - Controle

De controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, ten aanzien van het Wetboek van vennootschap en de statuten, van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen, wordt opgedragen aan één of meer commissarissen wanneer de benoeming van een commissaris opgelegd wordt door de wet of wanneer de algemene vergadering zulks beslist.

Indien geen commissaris benoemd wordt, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

Artikel 11 - Algemene vergadering

De algemene vergadering komt elk jaar samen op de laatste zaterdag van de maand mei om 18 uur 55.De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal plaatshebben op de laatste zaterdag van de maand mei 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mocht dit een wettelijke feestdag zijn wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op' hetzelfde uur.

(... )

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel of op elke plaats in België aangewezen in de oproeping. (...)

Om tot de algemene vergadering toegelaten te worden moet elke vennoot, tenminste drie volle dagen voor de algemene vergadering, de vennootschap informeren over zijn voornemen om aan de algemene vergadering deel te nemen.

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een andere vennoot. Evenwel mogen de minderjarigen, de onbekwaamverklaarden en andere onbekwamen alsmede de rechtspersonen, vertegenwoordigd worden door een lasthebber die geen vennoot is.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en de naakte eigenaars, evenals de schuldeisers en pandgevers, dienen zich door één zelfde persoon te laten vertegenwoordigen.

(" )

Elk aandeel geeft recht op één stern.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren met uitzondering van deze die bij authentieke akte moeten genomen worden.

Artikel 12 - Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar begint op de

dag dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt op 31 december 2013.

Artikel 13 - Reserves - Verdeling van de winst

Van het batig saldo dient vooreerst minstens vijf percent te worden afgehouden om aldus de wettelijke

reserve te vormen. Deze afhouding is niet meer verplicht van zodra het reservefonds een tiende van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Wat overblijft krijgt een bestemming die door de algemene vergadering wordt bepaald mits naleving van de

bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 15 - Verdeling na vereffening

Na tegeldemaking van het actief en aanzuivering van het passief wordt het batig saldo bestemd voor de

terugbetaling van de aandelen in verhouding tot hun volstorting, en daarna wordt het saldo verdeeld tussen de

vennoten overeenkomstig het aantal aandelen dat zij bezitten.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel,

Notaris Guillaume ROBERTI de WINGHE (getekend)

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van de akte

' Voor-* behouden aan het Belgisch Staatsblad

09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 30.09.2015 15633-0197-013

Coordonnées
TRIPPLE P

Adresse
ALFONS STESSELSTRAAT 7 3012 WILSELE

Code postal : 3012
Localité : Wilsele
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande