TRUSTIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRUSTIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.489.522

Publication

20/03/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12301666*

Neergelegd

16-03-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0844489522

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): TRUSTIN

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3080 Tervuren, Sterrebeeklaan 78

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Catherine Gillardin, Geassocieerd Notaris te Brussel, op 16 maart 2012, blijkt dat zijn verschenen:

De heer VAN MALDERGHEM Roland Georges Gabriel, geboren te Ukkel op dertien maart negentienhonderd zevenenveertig

, wonende te 3080 Tervuren, Sterrebeeklaan 78,

VAN MALDERGHEM Liesbeth Ellen, geboren te Ukkel op twee november negentienhonderd zesenzeventig wonende te 3080 Tervuren, Paardenmarktstraat 88

Welke comparanten, aanwezig en vertegenwoordigd zoals gezegd, ondergetekende Notaris verzocht hebben in een authentieke akte vast te stellen dat zij een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid oprichten onder de benaming TRUSTIN, met maatschappelijke zetel te 3080 Tervuren, Sterrebeeklaan 78, en waarvan het kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt, verdeeld in twintigste (20) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/twintigste (1/20ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland:

" Het verrichten van werkzaamheden met betrekking tot de advisering, opvolging, begeleiding en coaching van bedrijven, verenigingen en natuurlijke personen, in het bijzonder van senior executives, onder meer op het vlak van consulting, marketing en business strategie,

" Het voorstellen, aanbieden en begeleiden van elke gespecialiseerde dienst op het vlak van cliëntenbeheer  werkkapitaal  zoals kredietverzekering, borgtochtverzekering, factoring en commerciële inlichtingen, bij elke onderneming of elke deelnemer aan het economisch verkeer,

" Elke vorm van dienstverrichting en advisering aan ondernemingen op het vlak van beleid en in het bijzonder op administratief, boekhoudkundig, financieel, informatica, human resource, organisatisch en commercieel vlak, alles in de ruimste zin van het woord,

" Het verrichten van studies en de organisatie en coördinatie van seminaries en opleidingen in verband met het voorgaande.

" Het nemen van participaties onder welke vorm dan ook, in alle vennootschappen en verenigingen, bestaande of nog op te richten, met burgerlijke, industriële, financiële, onroerende, commerciële of andere doeleinden; het beheer en de valorisatie van deze participaties;

" De aankoop, verkoop, cessie en ruil van alle roerende waarden, aandelen, deelbewijzen, obligaties, overheidsfondsen, opties en alle andere roerende rechten;

" Het huren, verhuren en aan- en verkopen van onroerende goederen, het verkavelen, het ruilen, het verbeteren, het renoveren van onroerende goederen, het verhuren al dan niet gemeubeld, het opbouwen van een onroerend patrimonium met inbegrip van onroerende zakelijke rechten en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

" Het beheer van onroerende goederen en advies in dat verband, in de ruimste zin.

De vennootschap zal alle handelingen kunnen verrichten, alleen of in associatie of door participatie met anderen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennootschap zal elke onderneming kunnen starten, elke vennootschap kunnen oprichten, een inbreng verrichten in een andere vennootschap, fuseren of met andere vennootschappen samenwerken, onderschrijven, aan- en verkopen van aandelen en deelbewijzen en andere maatschappelijke rechten, voorschotten en leningen verschaffen verkrijgen, borg staan ten aanzien van derden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ze zal ook bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar kunnen zijn in andere vennootschappen.

Tenslotte zal zij ook alle roerende of onroerende handelingen kunnen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar voorwerp of gelijkaardige voorwerpen.

De vennootschap zal in het algemeen alle garanties kunnen verschaffen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen, roerend of onroerend, die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of hieraan, rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen meehelpen.

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur en eventueel met hoedanigheid van statutaire zaakvoerder in dit laatste geval. De algemene vergadering die hen benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht, en ingeval van pluraliteit, hun bevoegdheden. Indien er slechts één zaakvoerder wordt benoemd, oefent hij alle bevoegdheden alleen uit.

Als een rechtspersoon tot zaakvoerder of bestuurder is benoemd, moet zij, overeenkomstig de wet van twee augustus tweeduizend en twee, in de uitoefening van deze functie, een natuurlijke persoon aanduiden (vaste vertegenwoordiger) om haar te vertegenwoordigen.

: Bevoegdheden van de zaakvoerders.

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, vertegenwoordigt elke zaakvoerder alleen de vennootschap ten aanzien van derden en is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Elke zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere

lasthebbers, al dan niet vennoten.

Bijeenkomst.

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni van elk jaar om twintig uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De vergadering komt samen, telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens vennoten die één/vijfde van het kapitaal bezitten erom vragen.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op de plaats aangeduid

in de oproepingen.

Voorzitterschap - Beraadslaging

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder, of bij diens ontstentenis, door de

vennoot die het hoogst aantal aandelen bezit.

Behoudens in de gevallen bij wet voorzien, beraadslaagt en besluit de vergadering op geldige wijze, ongeacht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het kapitaal

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De notulen worden in een bijzonder daartoe aangelegd register, gehouden op de zetel van de vennootschap. Zij worden ondertekend door de aanwezige vennoten die erom vragen. De copies of uittreksels worden ondertekend door de zaakvoerder.

Boekjaar.

Het boekjaar vangt aan op de eerste januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Bestemming van de winst.

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder(s). Algemene Vergadering

De comparanten, hier aanwezig en vertegenwoordigd als gezegd, verklaren vervolgens in buitengewone algemene vergadering bijeen te komen en nemen, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op eenendertig december tweeduizend dertien. De eerste jaarvergadering zal bijgevolg in juni tweeduizend veertien gehouden worden.

2. Benoeming zaakvoerder.

De heer VAN MALDERGHEM Roland, voornoemd, wordt als zaakvoerder benoemd.

Hier aanwezig en aanvaardend.

Zijn opdracht zal ten kosteloze titel uitgeoefend worden, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergardering.

3. Overname van verbintenissen.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat alle verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten gevoerd in naam van de vennootschap in oprichting, vanaf één januari tweeduizend en twaalf, overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap.

De zaakvoerders verklaren tot bijzondere lasthebbers aan te stellen de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EXPERTAX met maatschappelijke zetel te 1930 Zaventem, Leuvensesteenweg 533/2, vertegenwoordigd door de heer Ben Matthieu, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en andere instanties, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving / aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te verzekeren. Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle akten en documenten ondertekenen, indeplaatsstellen, en al het nodige doen in de ruimste zin van het woord.

Deze overname heeft evenwel slechts gevolg vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank, van het uittreksel van de statuten.

Bijzondere lastgeving

Luik B - Vervolg

1. Afsluiting eerste boekjaar - Eerste jaarvergadering.

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Catherine Gillardin, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

- 1 afschrift;

- 1 gelijkvorming uittreksel.

- 1 volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 31.08.2015 15553-0269-009
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 25.08.2016 16498-0283-009

Coordonnées
TRUSTIN

Adresse
STERREBEEKLAAN 78 3080 TERVUREN

Code postal : 3080
Localité : TERVUREN
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande