TUINAANLEG P. NOLLET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TUINAANLEG P. NOLLET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 870.806.810

Publication

23/07/2014
ÿþ MOd Word Yt 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 1 JULI 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Leuven, I0

uhlu III1iiu~uiuui

*1419 195*

be.

13 St

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0870806810

Benaming

(voluit) : TUINAANLEG P. NOLLET

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELI.IKHEID

Zetel : GENEVENNE 30 3290 D'EST

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG VEREFFENAAR - SLUITING VEREFFENING

Op 30 juni 2014 wordt de bijzondere algemene vergadering van de aandeelhouders gehouden van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Tuinaanleg P. Nollet in vereffening,' rechtpersonenregister Leuven, met maatschappelijke zetel te 3290 Diest, Genevenne 30. Opgericht bij akte verleden voor notaris Vincent Talion, te Geetbets, op 18 december 2004, bekendgemaakt in de Bijlage bij het; Belgisch Staatsblad van 5 januari 2005 daarna onder nummer 05002092.

De vergadering wordt geopend om 20.00 uur, onder het voorzitterschap van de heer Nollet Paul Jean François verder uitvoerig beschreven. De voorzitter beslist geen secretaris te benoemen. Gezien het gering

" aantal aanwezigen, wordt niet overgegaan tot het aanstellen van stemopnemers.

Aanwezigheidslijst:

Is aanwezig de hierna genoemde aandeelhouder die verklaart, het respectievelijk na zijn naam vermelde aantal aandelen te bezitten, te weten:

De heer Nollet Paul Jean François wonende te 3290 Diest, Genevenne 30, en geboren te Sint-Truiden, op' 13 oktober 1956, rijksregisternumrner: 5610.13 349-22, houder van 100 aandelen. Die samen het totaal aantal aandelen van de vennootschap uitmaken.

De voorzitter Nollet Paul Jean François van de bvba Tuinaanleg P. Nollet in vereffening stelt vast;

1.Dat de aandeelhouder aanwezig is op deze vergadering, het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld' op 18.550 euro en vertegenwoordigd door 100 aandelen waarvan 12.350,00 euro niet-opgevraagd kapitaal is. 2.Dat de aandeelhouder stemgerechtigd is.

3.Dat er thans één vereffenaar in functie is, te weten de heer Nollet Paul Jean François, voornoemd.

4.Dat de vergadering werd samengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over de punten van de' agenda.

De agenda van de vergadering luidt als volgt:

1.a) Het verslag van de vereffenaar over de vereffening, de rekeningen en de stukken tot staving die dienen,

te worden voorgelegd conform artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

b) Het plan voor de verdeling van de activa opgesteld conform artikel 190 §1 van het Wetboek van

Vennootschappen en het akkoordvonnis over dat plan.

2.S1uiting van de vereffening,

3.Kwijting aan de vereffenaar en vaststelling van het einde van zijn mandaat.

4.Aanduiding van de plaats waar de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd

en bewaard gedurende ten minst vijf jaar.

5. Volmachten.

De vergadering bevestigt deze uiteenzetting van de voorzitter en neemt éénstemmig volgende besluiten:

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto~: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perao(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa . Naam en handteitenirig.

~ a"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Eerste besluit

De vergadering neemt kennis van het verslag van de vereffenaar over de vereffening, de rekeningen en de stukken tot staving die worden voorgelegd door de vereffenaar. De vergadering neemt tevens kennis van het , plan voor de verdeling van de activa opgesteld conform artikel 190 §1 van het Wetboek van Vennootschappen. De vergadering verklaart daarbij geen opmerkingen te hebben en verklaart zonder enig voorbehoud het verslag van de vereffenaar en de rekeningen goed te keuren.

De vergadering stelt in aansluiting op het verslag van de vereffenaar vast:

- dat het kapitaal van de Vennootschap niet volledig volgestort is , dat er een niet opgevraagd kapitaal is van 12.350,00 euro.

- dat alle rechten verbonden aan de eigendom van alle aandelen werden overgedragen aan de aandeelhouder;

- dat er geen gelden of waarden zijn toekomende aan onbekende aandeelhouders of schuldeisers of waarvan de afgifte niet kon worden gedaan.

- dat de vennootschap bijgevolg noch bezittingen noch schulden heeft.

Tweede besluit

Vervolgens beslist de vergadering eenparig tot de sluiting van de vereffening van de vennootschap en stelt vast dat de vennootschap volledig heeft opgehouden te bestaan, zelfs voor de noodwendigheden van haar vereffening.

Derde besluit

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud kwijting te verlenen aan de vereffenaar de heer Nollet Paul Jean François omtrent de uitoefening van zijn mandaat en stelt vast dat zijn mandaat met ingang van heden beëindigd is ingevolge de voorgaande beslissing tot sluiting van de vereffening.

Vierde besluit

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en

gedurende ten minste vijf jaar zullen worden bewaard te 3290 Diest, Genevenne 30.

Vijfde besluit

Bij deze wordt aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid " Derhaeg & Janssen boekhouders-fiscalisten", rechtspersonenregister Hasselt 0459.296.582, met zetel te 3500 Hasselt, Luikersteenweg 408, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen:

- bij één of meerdere erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdrachten, en dit zowel naar aanleiding van de sluiting van de vereffening als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van het bestuursorgaan of de algemene vergadering van aandeelhouders van deze vennootschap;

- bij de Btw-administratie teneinde daar aangifte te doen van de stopzetting van werkzaamheid;

- bij aile sociaalrechtelijke administraties en de sociale secretariaten teneinde daar alle formaliteiten te vervullen inzake de schrapping van de vennootschap.

De agenda afgehandeld zijnde wordt de vergadering gesloten na lezing en ondertekening van deze akte. Diest, 30 juni 2014

Voor eensluidend afschrift,

De heer Nollet Paul Jean François

Vereffenaar

Voor--

behoude,n

eerrrie

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/01/2014
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte Mod 2.0

1111111111111,111.11111111

NBeiÇef-°e ireaEll-fir:Cl~r

Recnï:t.. ... , Kocp4-taa,ci: ,

te Leuven. 0 2 JAN. 2014

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondememingsnr : 0870.806.810

Benaming : TUINAANLEG P. NOLLET

(voluit):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3290 Diest, Gennevenne 30

Onderwerp akte : AKTE VAN ONTBINDING MET AANSTELLING VAN

VEREFFENAAR

1..

Tekst :

Uit een akte verleden voor notaris Jan LAMBRECHT te Lummen op 17 september 2013 geregistreerd te Hasselt op * * * daarna, boek * * *, blad * * * vak * * *, Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 E). (getekend) K. BLONDEEL, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TUINAANLEG P. NOLLET" het volgende besloten heeft:

Eerste beslissing

De voorzitter geeft toelichting aan de vergadering omtrent de staat van activa en pas-siva en omtrent de in de agenda aangekondigde verslagen.

De aanwezigen verklaren voldoende ingelicht te zijn.

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, inhoudende de toelichting betreffende het voorstel tot ontbinding van de vennootschap en het verslag van de bedrijfsrevisor Jurgen JACKERS over gemelde staat van activa en passiva.

Het besluit van het rapport van de bedrijfsrevisor, Jurgen JACKERS, luidt als volgt:

`Besluit:

In het kader van de vereffeningsprocedure voorzien in het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van Tuinaanleg P. Nollet een staat van activa en passiva per 30 juni 2013 opgesteld Deze staat, die rekening houdt met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, toont een balanstotaal van 128.891,21 EUR en een aangepast boekhoudkundig netto-actief van positief EUR 100.748, 44 EUR +/-PM.

Het doel van de aan ondergetekende toevertrouwde controleopdracht is na te gaan of de tussentijdse staat van activa en passiva de aandeelhouders een inzicht verschaft in de werkelijkheid van het netto-vermogen en dit in het perspectief van de realisatie,

Op basis van onze controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, verklaren wij dat de staat van activa en passiva per 30 juni 2013 de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft, voor zover de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes door de vereffenaar gerealiseerd zullen worden en rekening houdende met een voorbehoud voor (i) een mogelijke herziening met betrekking tot de vennootschapsbelasting, de belasting over de toegevoegde waarde en de sociale zekerheid voor wat betreft de niet definitief afgesloten controleboejk'aren, _g rade de

Op de laatste blz. van Luik 1:3 vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

~

Voor-

behouden

aan het

E3elgí~`s 

staatsblad

"

a

Luik B - vervolg

boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd, (ii) de fysische voorraad daar wij geen fysische voorraadcontrole hebben kunnen verrichten (iii) voor de eventuele oninbaarheid van handelsvorderingen gezien wij geen ajloopcontrole hebben kunnen verrichten en (iv) de provisie voor ontslagvergoeding voor de werknemer welke niet voorzien werd.

Behoudens de hiervoor weergegeven voorbehouden kan door ondergetekende gesteld worden dat de aangepaste staat van activa en passiva afgesloten op 30 juni 2013, de toestand van de vennootschap volledig, juist en getrouw weergeeft. "

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgeslo-ten per 30 juni 2013.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voor-melde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

De verslagen opgemaakt door de zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor, alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

Tweede beslissing

Na kennisname van deze verslagen en voormelde verklaring, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden, en stelt haar in vereffening vanaf heden.

Derde beslissing

De vergadering verleent décharge aan de zaakvoerder voor het door hem tot op heden gevoerde bestuur.

Voor zoveel als nodig wenst de algemene vergadering te verduidelijken dat de zaakvoerder tot aan de bevestiging of homologatie van de benoeming van de vereffenaar actief het bestuur van de vennootschap blijft waarnemen, en dat zijn ontslag slechts op dat ogenblik zal ingaan. De eerste algemene vergadering na het definitief worden van het ontslag van de zaakvoerder zal zich uitspreken over de décharge voor de uitoefening van diens mandaat in de periode tussen vandaag

en het definitief worden van het ontslag.

Vierde beslissing

De vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen. Zij benoemt als vereffenaar, onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging of homologatie van de benoeming door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel:

De heer NOLLET Paul Jean François, geboren te Sint-Truiden op 13 oktober 1956, nationaal nummer 56.10.13 349-22, echtgescheiden en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 3290 Diest, Gennevenne 30. Hier tegenwoordig en aanvaardend deze functie.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

Vijfde beslissing

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaars hebben de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Zij mogen de handelingen verrich-ten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is. Zij mogen de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypo-thecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belem-meringen.

De vereffenaars worden ontslagen inventaris op te maken en mogen zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Zij mogen onder hun verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrich-tingen, een gedeelte van hun machten overdragen aan één of meer lasthebb ers voor de duur die zij

vaststellen.

Voor- Luik B - vervolg

, behouden

aan het

Belgisch e Staatsblad

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaars.

Zesde beslissing

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coordinatie, Tekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen:

vervanging van artikel I van de statuten door de volgende tekst: "De vennoot-schap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en is in vereffening. Haar benaming luidt "TUINAANLEG P. NOLLET".

- vervanging van artikel 4 van de statuten dooi de volgende tekst: "De vennoot-schap

bestaat met ingang van 17 september 2013 enkel nog voor haar vereffening."

Zevende beslissing

De vergadering verleent aan Meester Jan LAMBRECHT, Notaris te Lummen, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Achtste beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder en de vereffenaar om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Negende beslissing

Aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DERHAEG & JANSSEN Boekhouders-Fiscalisten", RPR Hasselt 0459.296.582, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Luikersteenweg 408 en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met het recht van de indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingsadministraties waaronder de "BTW", alsook te vertegenwoordigen bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meerdere erkende ondernemingsloketten ten einde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de wijziging of de doorhaling van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondermeningen. VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL, neergelegd: uitgifte akte, staat van activa en passiva en verslag zaakvoerder, revisoraal verslag









Bijlagen bij het Belgisch Staat

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 24.06.2013 13204-0027-015
13/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 11.07.2012 12282-0063-015
17/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 12.08.2011 11397-0163-014
11/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 05.08.2010 10390-0346-015
24/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 16.07.2009 09435-0080-015
25/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 19.08.2008 08585-0118-015
30/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 27.08.2007 07621-0092-014
27/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 16.06.2006, NGL 25.07.2006 06527-4612-015

Coordonnées
TUINAANLEG P. NOLLET

Adresse
GENEVENNE 30 3290 DIEST

Code postal : 3290
Localité : DIEST
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande