TUINARCHITECTUUR ADAM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TUINARCHITECTUUR ADAM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.326.908

Publication

20/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.04.2013, NGL 11.09.2013 13582-0302-009
15/02/2012
ÿþMod Word 11.1

;Luie3.1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



V( beh( aar Beil Staa!

0 2 FEV. 2012

01-i jr

Griffie

111

*iao3eosa*

Ondernemingsnr : e-13 , 3Q6 . ed1

Benaming

(voluit) : TUINARCHITECTUUR ADAM

(verkort);

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3090 Overijse, Tuindelle 20A

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor mij, meester Johan Busschaert, geassocieerd notaris met standplaats te Overijse, op éénendertig januari tweeduizend en twaalf. "Geregistreerd te kantoor Overijse, de één februari tweeduizend en twaalf, Zes bladen, geen verzendingen. Boek 129, blad 13, vak 15, Ontvangen: vijfentwintig euro (E 25,00). De e.a. Inspecteur, (getekend) K. GUNS.", blijkt dat:

1.De heer ADAM, Kevin, geboren te Leuven op 21 februari 1987, nationaal nummer 87.02.21 211-30, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 3090 Overijse, Tuindelle 20A.

2.De heer ADAM, Robin, geboren te Leuven op 6 juni 1991, nationaal nummer 91.06.06 163-58, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 3090 Overijse, Tuindelle 20A.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam' "TUINARCHITECTUUR ADAM", met maatschappelijke zetel te 3090 Overijse, Tuindelle 20A.

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland:

"Tuinarchitectuur.

De creatie, het aanleggen en het onderhouden van speelpleinen, sportvelden, parken, tuinen, wegen en inritten. Beplantingen, draineer-, riolerings- en afbraakwerken, grondwerken.

Groot- en kleinhandel in brandhout, graan, zaad, plantgoed, bloemen, sierplanten, fruit, sier- en fruitbomen, meststoffen, sproei- en bestrijdingsmiddelen, tuingereedschap, land- en tuinbouwmachines.

Verkoop, plaatsing en onderhoud van tuinhuisjes, carports, zwembaden, afsluitingen en terrassen.

Landbouwwerken en exploitatie van land-, tuin- en bosbouw. Boom- en plantenkwekerij,

Het beheer van en beleggen in roerende en onroerende goederen en waarden.

Het nemen van participaties in en het besturen van vennootschappen.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Zij mag op welke wijze ook belangen nemen, zowel in België als in het buitenland, in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, een gelijkaardige, een soortgelijk of een samenhangend doel nastreven of die van aard is om de uitbreiding van haar onderneming te begunstigen. Zij kan optreden ais bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake."

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, onder voorbehoud van de vigerende wetten, vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van éénlhonderdste van het maatschappelijk kapitaal,

Tot zaakvoerders werden benoemd: De Heer ADAM Kevin, voornoemd, en De Heer ADAM Robin, voornoemd, die verklaard hebben te aanvaarden.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, vennoten of niet

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is,

Op de laatste biz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of' verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van de artikelen 259 en 260 van het Vennootschappenwetboek. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als de zaakvoerder(s), in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan de zaakvoerder kan het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging betreffende het bestuur, aan één of meerdere personen opgedragen worden.

De zaakvoerder kan zijn bevoegdheden voor een bepaalde rechtshandeling of voor een :bepaalde categorie uitdrukkelijk aan te wijzen rechtshandelingen bij authentieke of onderhandse volmacht: overdragen aan een mandataris, al dan niet vennoot, die de vennootschap binnen de perken van Zijn volmacht geldig vertegenwoordigt en verbindt.

Zowel de zaakvoerder als de persoon belast met het dagelijks bestuur en demomandataris mogen, binnen de perken van hun bevoegdheden, hun machten subdelegeren of bijzondere volmachten verlenen aan andere lasthebbers.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om de overeenkomstig dit artikel aangestelde personen ten allen tijde te herroepen.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand april om zestien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats die In de oproepingsbrieven is aangeduid. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats, ook al is dit een zaterdag. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in tweeduizend dertien.

Het maatschappelijk jaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op heden om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(getekend) Notaris Johan Busschaert , geassocieerd notaris

Tegelijkertijd neergelegd:

-uitgifte van de oprichtingsakte

Voor-Vhottdon aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
TUINARCHITECTUUR ADAM

Adresse
TUINDELLE 20A 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande