TUINCENTRUM SECO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TUINCENTRUM SECO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.685.123

Publication

03/02/2014
ÿþMOd WOtti 11.1

ri " In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

P C rtAc v; il , '

Cri; P.`.- Fli

,i I ,-I,_li~í.-

1111*1,1111211111111

i

BRUSSEL

23 JAN 2014

Î ÿl'jir`

Ondni-nerninpi+i 0508685123

(,-oivr) TUINCENTRUM SECO

(VGrr °A r

=.ëCi"il

/CO rr BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

I~f STEENPOELWEG 1 -1790 AFFLIGEM

_:, " _, QUASI-INBRENG

MEDEDELING

I-herbij worden neergelegd : verslag bedrijfsrevisor quasi-inbreng + bijzonder verslag zaakvoerders.

07/01/2013
ÿþ Mal Word 11. f

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1790 Affligem, Steenpoelweg 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Tim HERZEEL, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.)

"Erederic Caudron & Tim Herzeel, geassocieerde notarissen" met zetel te Aalst (Erembodegem), Hogeweg 3-B,

op 20 december 2012, dat door volgende partijen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

werd opgericht :

11 De heer SEGERS David, geboren te Ninove op 8 augustus 1977, ongehuwd, wonende te 1790 Affligem,

Steenpoelweg 1.

2/ Mevrouw COOREMAN Caria Gilberte, geboren te Vilvoorde op 31 maart 1978, ongehuwd, wonende te

1790 Affligem, Steenpoelweg 1.

Voor het verlijden van de oprichtingsakte hebben de verschijnende partijen mij een door hen ondertekend

financieel plan overhandigd, waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap

verantwoorden. Dit financieel plan zal door mij, notaris, bewaard worden, overeenkomstig de vereisten gesteld

door artikel 215 van het Wetboek Vennootschappen.

Waarvan de statuten bij uittreksel luiden ;

ARTIKEL 1. NAAM

De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid onder de naam "TUINCENTRUM SECO'.

ARTIKEL 2. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1790 Affligem, Steenpoelweg 1...

ARTIKEL 3. DOEL

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van

derden, ais vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

- Groot- en kleinhandel in zaai- en pootgoed, graan en bloem, bloemen en planten, kunstbloemen en

" toebehoren, geschenkartikelen en boeken, dierenvoeders, turf, veevoeders, vaste en vloeibare brandstoffen, petroleumproducten, smeermiddelen, oliën en vetten, kunstmeststoffen, teelaarde, humus, plastiek, fyto-farmaceutische producten, rietwerk en borstels, koord en touwwerk, verpakking, weegtoestellen, glas, tuinbouwmachines en toebehoren, tuinbouwbenodigdheden, verzorgingsproducten, benodigdheden en voedingsproducten voor dieren, drogisterij, onderhoudsproducten en onderhoudsartikelen, toiletartikelen, ijzerwaren, huishoudartikelen en -toestellen, allerhande metaalwaren, gereedschappen, textielwaren en' schoeisel, artikelen voor sport en visvangst, bakkerijgrondstoffen en  artikelen, verlichtingsmateriaal en toestellen, tuinmeubelen, eetwaren, vervoer van goederen langs de openbare weg, alle producten en' benodigdheden die verband houden met tuinbouw en aanverwanten op professioneel vlak of als hobby in de. meest ruime betekenis;

- Onderneming voor aanleg en onderhoud van tuinen, parken, diverse terreinen, snoeien van bomen en heggen, landschapsverzorging, grondwerken, bouw van wegen (klinkerwerken), plaatsen van omheiningen en' dit allemaal in de meest ruime betekenis van de woorden;

- Kwekerij van planten, bloemen, struiken, bodembedekkers,... enz. zonder dat deze Lijst limitatief is; - Onderneming voor tuinarchitectuur;

Onderneming voor omkadering en aankleding van evenementen en allerhande manifestaties met planten, groen en allerhande decoratie.

In het algemeen kan de vennootschap aile maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en Kan zij alle om het even welke verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de ' bevordering van haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van deelneming, inbreng, inschrijving of anderszins in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig. analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van.

ktatste blz. van Í uk r 'irll i Jc11 Recto N din en hoedanigno ` notaris tiutzij van de perso(o}h(eril

u<-?vnerld de rechtspor " . 3 i' t i f n vertegenwoordigen

'Srerso !,ta otin en hatdtekon i t

BRlJSSt:.~,~

*13003265

11

Griffie

_9 41)K, Mn

0508 6ó5 4,13

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : TU1NC>lNTRUM SECO (vorkort) :

Voor behouc

aan h Betgis Staatst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 0710112413-- Annexes du-Moniteur-belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij mag leningen toestaan aan en waarborgen stellen voor derden of voor vennoten.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

ARTIKEL 4. DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Zij begint te werken vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals inzake statutenwijzigingen.

De vennootschap wordt echter niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of het kennelijk onvermogen van een vennoot.

ARTIKEL 5. KAPITAAL

Het kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) maatschappelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Deze aandelen zijn volstort ten belope van één/derde. Op de maatschappelijke aandelen wordt terstond ingeschreven a pari in geld door

1)De heer David Segers, drieënnegentig (93) aandelen

2)Mevrouw Carla Cooreman, drieënnegentig (93) aandelen

Samen ; honderd zesentachtig (186) maatschappelijke aandelen of alle maatschappelijke aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat elk maatschappelijk aandeel waarop aldus werd ingeschreven volstort is ten belope van één/derde door een storting in geld verricht op rekeningnummer 645-1015447-86, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de Bank van Breda, zodat een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200¬ ) vanaf heden ter beschikking is van huidige vennootschap.

ARTIKEL 10. ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke- of rechtspersonen, die worden benoemd door de algemene vergadering, en ten allen tijde door haar herroepbaar zijn.

De algemene vergadering van vennoten bepaalt het aantal zaakvoerders, in voorkomend geval hun statutaire hoedanigheid, bepaalt de duur van hun mandaat en de uitgebreidheid van hun machten, daarin begrepen de vertegenwoordigingsmacht.

ARTIKEL 11. MACHTEN VAN DE ZAAKVOERDER

De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of nuttig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap. Hij heeft/Zij hebben binnen hun bevoegdheid aile handelingen die door de wet of door de statuten niet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen hetzij, de directie van de maatschappelijke zaken opdragen aan één of meer directeurs of gevolmachtigden, hetzij bijzondere machten toevertrouwen aan aile mandatarissen. Elke zaakvoerder wordt gelast met het dagelijks bestuur van de vennootschap. Hij kan dit dagelijks bestuur delegeren.

ARTIKEL 12. VERTEGENWOORDIGING - AKTEN EN RECHTSHANDELINGEN

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten daarin begrepen deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en in rechte, hetzij door een zaakvoerder, hetzij binnen de perken van een delegatie tot het dagelijks bestuur door de gedelegeerde of gedelegeerden tot dit bestuur die samen of afzonderlijk optreden. Zij is bovendien geldig vertegenwoordigd door bijzondere mandatarissen binnen de perken van hun mandaten.

ARTIKEL 15. JAARVERGADERING

Er wordt elk jaar op de eerste zaterdag van de maand juni te twintig uur een algemene vergadering van vennoten gehouden. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering uitgesteld worden tot de eerste daaropvolgende werkdag,..

ARTIKEL 20. MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december...

ARTIKEL 21. VERDELING VAN DE WINSTEN

De jaarlijkse nettowinst van de vennootschap wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Op deze winst wordt vooreerst vijf procent vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de reserve één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld. Evenwel kan de algemene vergadering beslissen dat het geheel of een gedeelte van dit saldo zal besteed worden tot voorzorgsfondsen of tot een buitengewone reserve, opnieuw zal ingebracht worden of zal uitgekeerd worden onder vorm van eventuele tantièmes aan de zaakvoerder.

De betaling van dividenden gebeurt op de tijdstippen en op de plaatsen aangeduid door de zaakvoerder. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

voor-behoudtn aan het Efelgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 07101/2013 _ Annexes-du Moniteurbelge

hei gestorte, of indien dit hoger is, van het ópgévraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves, die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek Vennootschappen,

ARTIKEL 23. VERDELING

Vooraleer tot verdeling te kunnen overgaan dient de vereffenaar een verdelingsplan voor te leggen aan de rechtbank van koophandel, welke zich hiermee akkoord dient te verklaren.

Na betaling van alle schulden, lasten en vereffeningskosten of consignatie der sommen daartoe gemaakt, zal het netto-actief worden verdeeld onder de vennoten. Indien de maatschappelijke aandelen niet allen volstort zijn in een gelijke verhouding zullen de vereffenaars vooraleer tot verdeling over te gaan het evenwicht herstellen tussen aile aandelen hetzij door bijkomende opvragingen van fondsen ten laste van maatschappelijke aandelen die onvoldoende werden volstort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld ten voordele van de aandelen die in een hogere verhouding werden volstort.

OVERGANGSBEPALINGEN

Nu de vennootschap op dit ogenblik opgericht is, verklaren de vennoten overeenkomstig artikel 255 en 256 van het Wetboek Vennootschappen, met eenparigheid van stemmen over te gaan tot de benoeming van de zaakvoerders, de eerste jaarvergadering vast te stellen en het eerste maatschappelijk boekjaar te bepalen

Met eenparigheid van stemmen beslissen de vennoten :

1) de eerste jaarvergadering zal vastgesteld worden in het jaar tweeduizend veertien.

2) het eerste maatschappelijk boekjaar zal afsluiten op éénendertig december tweeduizend dertien.

3) als zaakvoerders te benoemen voor een onbepaalde duur: de heer David Segers en mevrouw Carla Cooreman, beiden voornoemd. Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

4) Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek Vennootschappen, verklaren de comparanten, ter gelegenheid van de oprichting van huidige vennootschap, dat deze de rechten en verbintenissen die in haar naam en voor haar rekening werden aangegaan vôôr haar oprichtingsdatum, en meer in het bijzonder sedert 1 juli 2012, overneemt onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek Vennootschappen.

VOLMACHT

Bij deze worden alle machten toegekend aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "A.B.E.S. " met zetel te 9320 Aalst-Erembodegem, Erembodegem-dorp 117 vertegenwoordigd door haar zaakvoerders de heer Frank Van Der Meulen en mevrouw Anja Cooreman, die ieder afzonderlijk mogen optreden, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen bij één of meer erkende ondernemingsloketten, teneinde daar alle verrichtingen uit te voeren, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en in het algemeen, ook qua aansluiting sociale kassen en btw-administratie, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte.

" Frederic CAUDRON, Tim HERZEEL

pp~~ssocieerde Notarissen

« ie ~~t~te lz h r i 1 rr~û~ut main nn hoedanuy:~~ ,1 ,, 'f. ii..~,,..nt,':" ,!u!e notar~s. isetzij van de perso(o)n(enl

HogeWeg 3 Î? - ~~3âÓ`-~rembódé~~m~ ~,,_" ,oaud de recht~çr" .# " ,," ~~ . ,, .rii,.n :~,11+ ,~.rrten te ilerlegen~vcaordigen

Te), +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)53 78 ~~$5,z~~ ~n nanatexe~ ~

e-mail: info@notariscaudron.be

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 24.06.2016 16217-0164-015

Coordonnées
TUINCENTRUM SECO

Adresse
STEENPOELWEG 1 1790 AFFLIGEM

Code postal : 1790
Localité : AFFLIGEM
Commune : AFFLIGEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande