TUINEN DENEVE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TUINEN DENEVE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.605.679

Publication

14/03/2014
ÿþMod 2,0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

0 3 MAR. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : û5 `7' 60S 699

Benaming

(voluit) : Tuinen Deneve

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1780 Wemmel - Rassel 75

Onderwerp akte : Oprichting

111111.1 ji

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Uit een akte verleden voor Not, P.BAUWENS, te Dilbeek, op datum van 25 februari 2014, aangeboden ter registratie, blijkt dat navolgende personen zijn overgegaan tot de oprichting van een BVBA als volgt:

1. VERSCHIJNERS: 1.De heer DENEVE Pascal Patrick, geboren te Ukkel, op 30 september 1968, nationaal nummer 68.09.30-407.87, echtgenoot van Mevrouw Van den Branden Christine Christiane Josée, wonende te 1780 Wemmel, Rasse! 75.

2.De heer DENEVE Cedric, geboren te Jette, op 27 januari 1992, nationaal nummer 92.01.27-469.78, ongehuwd, wonende te 1780 Wemmel, Rasse! 75.

2. NAAM-VORM: "Tuinen Deneve" - Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

3. ZETEL: 1780 Wemmel - Rasse! 75

4. DOEL: - Het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen en parken evenals het vellen en hakselen van bomen en heggen;

- Het aan -en verkopen, de import en export van planten, een uitgebreid gamma van tuinbouwproducten, tuinbenodigdheden en bouwmaterialen en dit in de ruimste zin van het woord;

- Het aan- en verkopen, huren en verhuren van land- en tuinbouwmachines en toebehorenen dit in de meest ruime zin;

- Het aannemen en uitvoeren van alle grondwerken, wegenwerken, tuinwerken, landbouwwerken,

rioleringswerken en leidingwerken, en dit alles in de ruimste zin van het woord;

- Het aanleggen van vijvers, inclusief zwemvijvers en zwembaden;

- Het aanleggen van klinkers, kasseien of andere verhardingen;

- Het vervaardigen van schrijn- en timmerwerk;

- Snoeien van bomen, knippen van heggen en overplanten van grote bomen;

- Boomkwekerij;

-Bosbouw;

- Het plaatsen van omheiningen, poorten, tuinhuizen, carports, houtconstructies en gebouwen;

- Het uitvoeren van allerhande kleine herstellingen van onroerende en roerende goederen;

- De vorming en het beheer in de ruimste zin van het woord van een patrimonium van roerende en onroerende goederen, daaronder begrepen, het vestigen van zakelijke rechten, onroerende leasing, de huur, verhuring, onderhuur, de uitbating, de herstelling, de verbetering, het onderhoud, de verbouwing, de aankoop, de oprichting en iedere verwervingen verkoop van onroerende goederen;

Zij kan eveneens het mandaat uitoefenen van zaakvoerder of bestuurder in andere vennootschappen;

Zij mag deelnemen aan, belangen nemen in andere zaken, of vennootschappen dewelke ene gelijkaardig doel hebben of er betrekking op hebben of die van aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen;

In het algemeen mag de vennootschap alle handels-, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die geheel of gedeeltelijk het doel van de vennootschap aasbelangen of die de verwezenlijking ervan zouden vergemakkelijken of uitbreiden.

5.DUUR: voor onbepaalde duur

6.KAPITAAL: Achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vert. door honderdzesentachtig (186) aandelen zavnw. Onderschreven en volstort in natura, hieronder verder beschreven, als volgt: door de comparant sub 1 op vijfennegentig (95) aandelen, zijnde voor een bedrag van negenduizend vijfhonderd euro (¬ 9.500,00); door de comparant sub 2 op eenenegentig (91) aandelen, zijnde voor een bedrag van negenduizend honderd euro (¬ 9.100,00).

INBRENG IN NATURA:

De heer Deneve Pascal en de heer Deneve Cedric, beiden voornoemd, verklaren in de vennootschap de hierna beschreven inbreng in natura te doen:

VERSLAGEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Verslag van de bedrijfsrevisor:

Besluiten van dit verslag, gedagtekend te Brussel, op 25 januari 2014, luiden als volgt;

"De controles die wij uitvoerden zijn in overeenstemming met de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, meer bepaald met de normen inzake controle van inbreng en quasi-inbreng.

De oprichters zijn verantwoordelijk voor (I) de waardering van de in te brengen goederen, (ii) de bepaling van het aantal uit te geven aandelen als vergoeding voor de inbreng en (Ili) het vervullen van de formaliteiten voor de overdracht van de hierna vermelde schulden.

De inbreng in natura in het kader van de oprichting van de BVBA TUINEN DENEVE bestaat uit diverse vermogensbestanddelen zoals opgelijst in het verslag van de oprichters en summier samengevat In huidig verslag en waarvan de waarde werd bepaald op EUR 202.146. Deze inbreng zal vergoed worden middels:

ln EUR

Geplaatst kapitaal (volstort) 18.600,00

Overname schulden rollend materieel 132.119,33

Inschrijving in rekening courant 51.426,67

Totaal bedrag 202.146,00

Als besluit van het nazicht van de voorwaarden en de modaliteiten voor de inbreng in natura ter samenstelling van het kapitaal, zijn wij in de mogelijkheid te verklaren:

- dat de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- dat de door de partijen toegepaste methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

- dat de weerhouden waarderingsmethoden leiden tot een netto inbrengwaarde van EUR 202.146,00. Deze inbrengwaarde komt minstens overeen met het aantal (186) en de fractiewaarde (EUR 100,00) van de aandelen uit te geven als vergoeding van de inbreng in natura, de voorgestelde overname van de schuld ten overstaan van de diverse banken voor een bedrag van EUR 132.119,33 en de toekenning van een bedrag van EUR 51.426,67 op het credit van een intrestdragende rekening courant op naam van Pascal Deneve op het passief van de balans van de BVBA TUINEN DENEVE.

Deze verklaring is onder voorbehoud van:

- het verkrijgen van de formele akkoorden van de diverse banken inzake de overdrachten van de kredieten aan de BVBA TUINEN DENEVE ten belope van een totaal bedrag van EUR 132.119,33;

- Het verkrijgen van de ontbrekende attesten zoals voorzien in artikel 442bis WIB'92;

- Eventueel gestelde zekerheden die de in te brengen vermogensbestanddelen mogelijks bezwaren.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat:

- onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de

verrichting en dat dit verslag geen "fairness opinion" is.

- de inbreng bekend dient gemaakt te worden aan de ontvangers van de belastingen en dat bij gebrek aan

de fiscale attesten conform artikel 442 bis WIB '92 en artikel 93 undecies WBTW, de overnemer hoofdelijk

aansprakelijk is voor de betaling van de fiscale en sociale schulden verschuldigd door de overdragers.

Brussel, 25 februari 2014"

- Verslag van de oprichters:

De inbreng in natura heeft het voorwerp uitgemaakt van een bijzonder verslag van de oprichters, opgemaakt

op 24 februari 2014, waarvan lezing wordt gegeven.

Beide voormelde verslagen worden op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neergelegd.

BESCHRIJVING VAN DE INGEBRACHTE GOEDEREN

(i) Het onlichamelijk bestanddeel van het handelsfonds omvattende onder meer de het cliënteel (cliëntenbestand) dat toebehoort aan de heer Pascal Deneve en de heer Cedrio Deneve, beiden voornoemd, ten bedrage van dertigduizend euro (¬ 30.000,00);

(ii) Roerende lichamelijke goederen die toebehoren aan de heer Pascal Deneve, voornoemd, bestaande uit rollend materieel, gereedschappen en machines ten bedrage van honderdtweeënzeventigduizend honderdzesenveertig euro (¬ 172.146,00).

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE INBRENG

VERGELDING

(i) overname van de diverse schulden die werden aangegaan ter financiering van het rollend materiaal voor een totaal bedrag van EUR 132.119,33;

(ii) de uitgifte van honderdzesentachtig (186) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde vertegenwoordigend een volstort kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), te weten:

- Vijfennegentig (95) aandelen op naam en zonder vermelding van nominale waarde, zijnde voor een bedrag van negenduizend vijfhonderd euro (¬ 9.500,00) aan de heer Deneve Pascal, voornoemd.

- Eenennegentig (91) aandelen op naam en zonder vermelding van nominale waarde, zijnde voor een bedrag van negenduizend honderd euro (¬ 9.100,00) aan de heer Deneve Cedric, voornoemd.

(iii) de inschrijving van een intrestdragende schuld ten overstaan van de heer Pascal Deneve, voornoemd, voor een bedrag van eenenvijftigduizend vierhonderdzesentwintig euro zevenenzestig cent (¬ . 54A26,67),

hetgeen zal worden geboekt op rekening-courant van de heer Pascal Deneve, voornoemd. "

7

7. BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten;De enige zaakvoerder of de zaakvoerders hebben individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel. ieder zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte. De zaakvoerders beschikken elk afzonderlijk over al de bevoegdheden die door de statuten aan de zaakvoerder worden toegekend.

8. JAARVERGADERING: de laatste vrijdag van de mei om 19 uur - elk aandeel geeft recht op 1 stem. 9.BOEKJAAR: 01/01 - 31/12.

Reserves-Winst: Het netto-resultaat van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard en sociale lasten, gebeurlijke interesten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen van de zaakvoerder en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de zuivere winst van het boekjaar. Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen worden met het oog op de vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het overige zal uitgekeerd worden aan alle aandelen. De jaarvergadering kan echter, overeenkomstig de toepasselijke artikelen in het wetboek van vennootschappen binnen dezelfde perken, elke andere wijze van verdeling van de winst aannemen, na de afneming voor de wettelijke reserve, bij eenvoudige meerderheid van stemmen en aandelen.

Vereffening: De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid der stemmen.

Overgangsmaatregelen:

3) het eerste boekjaar aanvangt op heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien.

4) de eerste jaarvergadering plaats zal hebben op laatste vrijdag van de maand mei om 19 uur, in het jaar 2015.

5) de comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 januari 2014. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

V. BENOEMINGEN

En bij onafgebroken schrijven, na dit vastleggen van de statuten en het oprichten van de vennootschap, zijn de verschijnende partijen in buitengewone algemene vergadering der vennoten verenigd.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het aantal zaakvoerders op één te bepalen en benoemt tot die functie:

De Heer DENEVE Pascal, geboren op 30 september 1968, te Ukkel, nationaal nummer 680930-407-87, wonende te 1780 Wemmel, Rasse' 75, die aanvaardt,

De duur van zijn mandaat is onbeperkt, en zijn afzetting kan plaatshebben met eenvoudige meerderheid van stemmen.

Zijn mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering hiervan afwijkt.

Hij beschikt over al de bevoegdheden die door de statuten aan de zaakvoerder worden toegekend.

De zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap; hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor aile daden van het dagelijks bestuur.

In die omstandigheden kan hij onder andere alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postchecks, op de geopende of te openen rekeningen aile verrichtingen doen, zelfs zonder provisionering van de rekeningen, aile rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

Zijn handtekening volstaat eveneens om kwijting te geven aan het bestuur der spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postchecks en andere besturen, welke ook het bedrag weze.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL, afgeleverd op vrij papier, uitsluitend dienende tot publikatie in de Bijlagen voor het Belgisch Staatsblad.

AANHANGSELS:1 uittreksel - 1 expeditie - 1 oprichtersverslag -1 verslag van de bedrijfsrevisor

Paul Bauwens Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

r r .j

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad

h

1 ~



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2015
ÿþ MOtl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie megokedfontvangen op

Im5q1HI

ne. 1 3 te. 2015

er grïffe van de Nederlandstalige

-eehtbank van kteefe ei @iiew

Ondernemingsnr : 0547.605.679

Benaming

(voluit) : Tuinen Deneve

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rasse! 75, 1780 Wemmel

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Tuinen Deneve", nam;

volgende beslissing op 29 juli 2015:

De zaakvoerder beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te wijzigen naar 1785;

Merchtem, Koeweidestraat 50F en dit met ingang van 29 juli 2015.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL, afgeleverd op vrij papier, uitsluitend dienende tot publicatie in de Bijlagen'

voor het Belgisch Staatsblad,

AANHANGSELS:1 uittreksel

Paul Bauwens

notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz_ van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.06.2016, NGL 31.08.2016 16547-0392-014

Coordonnées
TUINEN DENEVE

Adresse
RASSEL 75 1780 WEMMEL

Code postal : 1780
Localité : WEMMEL
Commune : WEMMEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande