TUINWERKEN KRISTOF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TUINWERKEN KRISTOF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.418.580

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 24.06.2014 14200-0460-016
26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 20.06.2013 13197-0403-011
11/04/2012
ÿþre.\\ Mod PDF 11.7

__,_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be i II 111111111 i

B *12071641*

st.







NEERGELEGD

29 -03- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHAffletete MECHELEN

Ondememingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

0841.418.580 Tuinwerken Kristof

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lindestraat 86 bus 102 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst:

De zaakvoerder beslist om vanaf 25 Februari 2012 de maatschappelijke zetel te verplaatsen

naar:

Lange Ravestraat 64

1982 Elewijt

Cornelis Kristof

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/12/2011
ÿþ mod 11.1

Y In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

u liii IHII

VI A



*11186432*

NEERGELEGD

3 0 -11- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

OndernernirgsnP . 5

Benaming (voluit) : TUlNWERKIEN KRUSTOF

(verkort) :

Rechtsvorm ; B.V.B.A.

Zetel : Lindestraal 86 bus 102

2800 Mechelen

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marianda MOYSON te Kapelle-op-den-Bos op 24 november 2011, dat er door de heer CORNELIS Kristof, geboren te Bonheiden op vijftien juli negentienhonderd tachtig, en wonende te 2800 Mechelen, Lindestraat 86 bus 102, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "TUINWERKEN KRISTOF", met zetel te 2800 Mechelen, Lindestraat 86 bus 102, waarvan het maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 eur) bedraagt en volledig is geplaatst, verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, en bij de oprichting volledig volstort door inbreng in natura

van allerlei materiaal dienstig voor het aanleggen van tuinen, parken, sportvelden, wegen, alsmede

kweken, snoeien en vellen van bloemen, planten en bomen en zoals dit materiaal, meubilair, rollend materieel, schulden, nader omschreven in het bedrijfsrevisoraal verslag opgemaakt door "Ann Willekens bedrijfsrevisor" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1910 Kampenhout, Sparrendreef 27, vertegenwoordigd door Ann Willekens, bedrijfsrevisor, op zestien november tweeduizend en elf. De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt :

VI. BESLUITEN

Ondergetekende, Ann WILLEKENS, bedrijfsrevisor met kantoor te 1910 Kampenhout, Sparrendreef 27, verklaart dat :

De inbreng in natura bestaande uit de inbreng van klienteel, materiële vaste activa en financiële schulden, in de op te richten vennootschap, de BVBA TUINWERKEN KRISTOF, met zetel te 2800 Mechelen, Lindestraat 86 bus 102, ten belope van 18.600,00 EUR werd gecontroleerd overeenkomstig de huidige controlenormen van het Instituut Der Bedrijfsrevisoren. De cijfergegevens die aan de basis liggen voor de bepaling van de waarde van het klienteel werden onderworpen aan een beperkte controle;

De oprichter verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte goederen, alsook voor het bepalen van het aantal verstrekte aandelen als tegenprestatie voor de inbreng in natura;

De beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

De methode van waardering van de inbreng vastgesteld door de partijen bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot de inbrengwaarde die ten minste overeenkomt met het aantal van de als tegenprestatie uit te geven aandelen;

De tegenprestatie voor de inbreng van 18.600,00 EUR bedraagt :

100 aandelen in de BVBA TUINWERKEN KRISTOF, die toegekend worden aan de Heer Kristof Cornelis en die volstort worden door de inbreng in natura ten belope van 18.600,00 EUR; Ondergetekende wenst te vermelden dat de inbreng in natura gedaan wordt onder voorbehoud van de goedkeuring van AXA Bank met betrekking tot de twee in te brengen financieringen en onder voorbehoud dat de handelszaak vrij en onbelast ingebracht wordt.

Ondergetekende wenst er tevens aan te herinneren dat haar opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting... "

de statuten van de vennootschap luiden als volgt :

A. NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL.

Op de laatste btz. van Luik B vermeiden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voos-behouden aan het Belgisch Staatsblad

ARTIKEL EEN - NAAM

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "TUINWERKEN KRISTOF". De benaming van de vennootschap zal gebruikt worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven en orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, en daarbij steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", of door hun afkorting "BVBA".

ARTIKEL TWEE - DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf heden.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzingen. ARTIKEL DRIE - ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 2800 Mechelen, Lindestraat 86 bus 102. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerders.

ARTIKEL VIER - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland

" Het uitvoeren van alle technische land-en tuinbouwwerken, uitvoeren van grondwerken, kuisen van grachten, plaatsen van putten. Het ledigen van septische putten;

" aankoop, verkoop, onderhoud en herstelling van land- en tuinbouwmachines van [and- en tuinbouwzaden, alsook import en export hiervan; alsmede aanverwante producten voor land- en tuinbouw.

" Aanleg en herstellingen van opritten in alle materialen. Aanleg en onderhoud van speeltuinen, sportvelden, parken, vijvers en tuinen. Vellen van bomen.

" Het kweken, aankopen en verkopen van alle plantensoorten.

" Het uitbaten en commercialiseren van een tuincenter.

" Ontwerp en realisatie van plannen in verband met tuinaanleg. Aankoop en verkoop van alle meststoffen, potgrond en turf.

' " Aankoop, verkoop en aanleg van afsluitingen van tuinen, weiden, parken enzoverder.

" uitvoeren van alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met :

- het uitbaten van een boomkwekerij;

- het zaaien, telen, inkopen, kweken, groot- en kleinhandel, import en export van alle soorten

bloemen, planten, struiken, sierheesters, sierplanten, bosplanten, fruitbomen, bos, haagplanten en

bomen in het algemeen.

" het snoeien van bomen.

" groot- en kleinhandel van zaad- en pootgoed, meststoffen, sproeistoffen en besproeiïngsmaterialen, grondverbeteringsproducten, grond, turf, rotsstenen, tuingereedschap, land- en tuinbouwmaterialen, tuin-decoratie. Import en export van deze producten.

" bereiden, groot- en kleinhandel, import en export van compost, natuurlijke en kunstmatige meststoffen, mengingen van teelaarde, humus voor land- en tuinbouw alsook de natuurlijke en kunstmatige stoffen ter verbetering van de grond.

" bosontginning.

" uitvoeren van baggerwerken en ruimen van waterlopen, sloten en grachten;

" aanleg van wegen, straten en paden voor voetgangers en voertuigen.

" alle werkzaamheden met betrekking tot de verlaging

van het grondwaterpeil en de drainage van alle soorten terreinen;

Dit alles in de meest ruime zin en zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

" Alle openbare en privé aanbestedingen in voormelde activiteiten.

" Vervoer in het kader van de exploitatie.

De vennootschap mag verder alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat. Zij mag bij wijze van : inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging van de statuten overeenkomstig de voorwaarden voorzien door de geldende vennootschapswetgeving.

































Op de laatste blz, van Luil: B vermelden " Recto " Naam en haedenlgheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(ojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

B. KAPITAAL EN AANDELEN.

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achtienduizend

zeshonderd euro (18.600,00 eur). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen met fractiewaarde. Elk van

deze aandelen bezit stemrecht.

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

ARTIKEL ZESTIEN - BENOEMING - ONTSLAG.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, en dewelke ieder individueel kunnen handelen.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd de Heer Kristof CORNELIS, geboren te geboren te Bonheiden op vijftien juli negentienhonderd tachtig, die verklaart de opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénpang goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk warden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

ARTIKEL NEGENTIEN - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

D. TOEZICHT.

ARTIKEL TWEEENTWINTIG - BENOEMING EN BEVOEGDHEID.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor " zover de vennootschap bij toepassing van de geldende vennootschapswetgeving niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen.

De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant. Zij kunnen ondermeer ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. In het tegenovergesteld geval moet het toezicht opgedragen worden aan een commissaris, die door de algemene vergadering wordt benoemd onder de leden van het Instituut der bedrijfsrevisoren. De commissaris voert de titel van commissarisrevisor.

E. ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL DRIEENTWINTIG - GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om twintig uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

F. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING.

ARTIKEL VIERENDERTIG - BOEKJAAR - JAARREKENING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december daaropvolgend.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting van de algemene vergadering, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende overeenkomst van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

ARTIKEL VIJFENDERTIG - BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden - Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mud 11.1

" met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en 'erder dient

" gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen. ...Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen,

Çtotdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de

" winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

G. ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL ZESENDERTIG - BENOEMING VAN VEREFFENAARS.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de

ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s). De algemene vergadering van de

ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer

vereffenaars benoemen of ontslaan.

ARTIKEL ZEVENENDERTIG - BEVOEGDHEDEN VAN VEREFFENAARS.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de geldende vennootschaps-

wetgeving, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN .

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar loopt vanaf vierentwintig november tweeduizend en elf tot éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden op eerste maandag van de maand juni tweeduizend dertien om twintig uur.

VOLMACHT.

De zaakvoerder verleent een volmacht aan Raoul KOEKOEKX, accountant, te Zemst, Martelarenplein 3, met macht tot indeplaatsstelling, ten einde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle administraties, alle belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruispuntbank ondernemingen en het desbe-treffende ondememingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Marianda MOYSON

In bijlage : afschrift akte, verslag bedrijfsrevisor en verslag oprichter.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(erii bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 21.06.2016 16207-0125-017

Coordonnées
TUINWERKEN KRISTOF

Adresse
LANGE RAVESTRAAT 64 1982 ELEWIJT

Code postal : 1982
Localité : Elewijt
Commune : ZEMST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande