TUINWERKEN STEVEN MASSA

Société en commandite simple


Dénomination : TUINWERKEN STEVEN MASSA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 841.038.795

Publication

04/12/2013
ÿþ L-S Motl Waai 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel te Leuven, de 2 2 NOV. 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

V1,U11W

111

ti

bel

Be Sta

ui

Ondernemingsnr : 0841.038.795

Benaming

(voluit) : Tuinonderhoud Steven Massa

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Kerkomstraat 129, 3300 Kumtich

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging doel, naam en zetel

De zaakvoerder wenst de maatschappelijke zetel te wijzigen naar het volgende adres met onmiddellijke ingang: Kerkomstraat 131, 3300 Kumtich (Tienen).

De buitengewone algemene vergadering van 31 oktober 2013 heeft unaniem volgende beslissingen getroffen met onmiddelijke ingang:

1. Wijziging van de naam van de vennootschap in TUINWERKEN STEVEN MASSA,

2. Uitbreiding van het doel van de vennootschap in het kader van de uitbreidingsplannen van de

vennootschap op een nieuwe locatie en in het kader van nieuwe investeringen in de volgende activiteiten:

- landbouw/loonwerken voor derden in de meest ruime zin;

- landbouwactiviteiten van een gemengd bedrijf in de meest ruime zin, zowel akkerbouw als veeteelt

- bosbouw en bosexploitatie in de meest ruime zin,

De algemene vergadering geeft een bijzondere volmacht aan Mansus BVBA, vertegenwoordigd door Nico Demarsin, Zilverbergstraat 7, 3391 Meensel-Kiezegem, teneinde de formaliteiten van deze wijzigingen inzake KBO, directe en indirecte belastingen te verzorgen.

Steven Massa

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/11/2011
ÿþr

Mod 2.1

" : ; '\! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-A.

Voorbehouder aan het Belgisch 5taatsblai t~IV~W1NIhIN~I1IVV~II~I ll

+111779G9

.'..~,.,

~ . ~i'l1i:á f,í; van {9n>, ~, de ~. 2811

L~:.i'

.

Griffie

Ondememingsnr : C:,

Benaming Tuinonderhoud Steven Massa

(voluit) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Kerkomstraat 129, 3300 Tienen, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit oprichtingsakte

Heden, op 3 november 2011 hebben volgende comparanten besloten een gewone commanditaire vennootschap voor onbepaalde duur op te richten onder de benaming Tuinonderhoud Steven Massa: De heer Steven Massa, woonachtig te 3300 Tienen, Kerkomstraat 129, treedt op als werkend of beherend vennoot, zijnde met hoofdelijke aansprakelijkheid in de zin van artikel 202 W. Venn. Hij stortte 490 EUR ter verkrijging van 49 van de 50 aandelen. Mevrouw Françoise Van Goidsenhoven, woonachtig te 3300 Tienen, Kerkomstraat 129, treedt hierbij op als stille vennoot in de zin van artikel 206 W.Venn. Dit impliceert dat zij enerzijds enkel gehouden is tot het bedrag van haar beloofde inbreng maar dat zij anderzijds geen enkele daad van bestuur (zelfs niet onder volmacht) zal verrichten. Zij stortte 10 EUR ter verkrijging van 1 aandeel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3300 Tienen, Kerkomstraat 129.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 500 euro en wordt vertegenwoordigd door 50 aandelen op naam van gelijke waarde en zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal van deze vennootschap kan enkel verhoogd worden indien de vennoten hiertoe unaniem overeenkomen. Op dat ogenblik zullen deze statuten in samenspraak gewijzigd worden. De aandelen zijn onoverdraagbaar en ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap, behoudens de uitzonderingen zoals opgenomen in deze statuten. Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen, Hij oefent t.a.v. de vennootschap die rechten uit. Indien de aandelen bezwaard zijn met een vruchtgebruik, komt het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar. ln dat geval wordt de uitoefening van het stemrecht geschorst totdat langs gerechtelijke weg of in onderlinge overeenstemming tussen de vruchtgebruiker en de blote eigenaar of door de mede-eigenaars een enkele persoon wordt aangeduid die zal gelden als enige persoon met stemrecht. De comparanten verklaren dat zij uitsluitend unaniem kunnen toestaan dat een bijkomende vennoot wordt toegelaten. in dat geval dienen deze statuten dan ook unaniem te worden gewijzigd en zal men overgaan tot creatie van nieuwe bijkomende aandelen van gelijke waarde ter voldoening van de inbreng. Indien een derde wenst toe te treden tot deze vennootschap, dan zal de werkende vennoot de nodige stappen ondernemen om de stille vennoot van dit voornemen op de hoogte te brengen. De stille vennoot zal in geen geval actief optreden in het aanbrengen van een mogelijke vennoot.

Vr _.. ...~..5.= _.' = !3" . ,\..;sT .. , ~3~$~ - -..~'~£' _.~-.. -.3.`-. ,.. .3B-Z?. 7?3"3, ^E Z.l ver .+E

aSVL85'.'. v. aci'.s.ef3Cc' û' 2a".2.? 'ta" darce:. :e V9':9g8r1W?C:72ÿs.^.

.4.47.3?.. Naam er ;,andtzkz-iir.g

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

n-

De vennootschap heeft tot doel:

- het uitvoeren van tuinonderhoudswerken en landschapsverzorging in de meest ruime zin.

- het vellen, onderhouden en snoeien van bomen in de meest ruime zin.

- aanleggen en onderhouden van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen in de meest ruime zin

- het uitvoeren van kleine onderhouds-en herstellingswerken aan gebouwen in de meest ruime zin.

- het besturen van tuin-, bos- en of landbouwmachines voor derden.

De vennootschap kan alle en om het even welke verrichtingen uitvoeren nodig of nuttig voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-,

financiéle-, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het

buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een

gelijkaardig of samenhangend doel hebben of haar diensten kunnen leveren, of de afzet van haar diensten kunnen vergemakkelijken en allerhande roerende waarden, daaronder begrepen, de

aankoop, de verkoop, arbitrage van dergelijke waarden. Bovendien kan zij functies van zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De werkende vennoten worden van rechtswege als zaakvoerder beschouwd. Deze oprichtingsakte bepaalt aldus de benoeming van Steven Massa als zaakvoerder. De werkende vennoot/zaakvoerder staat in voor de vereiste neerlegging en publicatie. De duur van het mandaat van zaakvoerder is onbepaald. Het mandaat is bovendien onbezoldigd voorzover geen andersluidende beslissing door de algemene vergadering. De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen van bestuur en beheer te verrichten die binnen het raam van het maatschappelijk doel vallen, met uitzondering van wat de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehoudt. De aansprakelijkheid van de stille vennoten is beperkt tot het bedrag van hun inbreng voorzover zij geen bestuursdaden stellen en voorzover zij niet onder volmacht optreden. Deze vennoten kunnen niet veroordeeld worden dan na veroordeling van de vennootschap. De aansprakelijkheid van de werkende vennoten is ten aanzien van derden onbeperkt en hoofdelijk. Het faillissement van de vennootschap zal aldus ook het faillissement van de werkende vennoten inhouden. De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste woensdag van juni om 18u. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt van heden tot 31 december 2012.

De nettowinst volgens de resultatenrekening zal als volgt bestemd worden: vijf procent aan de

wettelijke reserve, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt;op voorstel van de

zaakvoerder beslist de algemene vergadering over de bestemming die aan het overige deel van de winst zal worden gegeven met inachtneming van de wettelijke en statutaire voorschriften.

Enige winstverdeling kan enkel geschieden uit netto en werkelijke winst. De netto winst is de winst die na verdeling het kapitaal ongemoeid laat. De werkelijke winst is de winst die effectief tot het maatschappelijk vermogen behoort op 31/12 van het boekjaar. Een winstverdeling kan niet plaatsvinden dan na unanieme goedkeuring van de werkende vennoten. Zodra deze besluiten over te gaan tot een winstverdeling dan zat deze gebeuren naar verhouding tot het aandeel der vennoten , behoudens uitdrukkelijke afwijking. De dividenden zijn betaalbaar op de door de zaakvoerder vastgestelde plaatsen en tijdstippen.

~7,I:- .....- " 7-5:. . vaa-"'.at»'"!.-" .l d'a z_'SO{'.ir{~,:

zelzagl".' Zfa aâ: .É3.' ve7teÿ2.'wo.^.-C'go-"

°i.! 2"1-7 " taaam an hand;2kanlrg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De oprichters nemen vervolgens volgende beslissingen: 1. Het eerste boekjaar gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank, datum waarop de vennootschap volgens de oprichtingsakte begint te werken en eindigt op 31 december 2012. 2. De oprichters verklaren dat zij alle verbintenissen en overeenkomsten door een werkende vennoot/zaakvoerder aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting en vooraleer deze rechtspersoonlijkheid verkreeg, voor rekening van de vennootschap overnemen. 3. De oprichters beslissen met éénparigheid van stemmen de zaakvoerder te bekleden met alle machten noodzakelijk voor de uitvoering van onderhavige oprichting en besluiten tenslotte om DVL Consult BVBA, met maatschappelijke zetel te 3210 Lubbeek, Vosken $ te mandateren teneinde de nodige formaliteiten van deze oprichting inzake directe en indirecte belastingen, KBO en sociaal verzekeringsfonds te verzorgen_

De zaakvoerder

Steven Massa

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

ciü dz ~ > _ e:. \ a^ ~ _^2"_~ ~~_? ~ a.: wE'7''/ail d ~e!50 3'_r

~c.`~'3 c~ ~r~ ~'c r=;" ~ c, .~.. ~c'.~e,^ r.o2~a.^`5'~~,C v3 ^s:' S, - E . .. ~'

ya'ioasw t3c!''s;a7Sco.^ :en aa:'z.a^ ier C2 .`.8' :2 'J3`:a,`ya;- 'Notlrc:g9' ~3r5L` . Naam en handtEken;ng

26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.06.2016, NGL 14.07.2016 16325-0472-014

Coordonnées
TUINWERKEN STEVEN MASSA

Adresse
KERKOMSTRAAT 131 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande