TUMBOL

Société en commandite simple


Dénomination : TUMBOL
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 833.990.756

Publication

07/03/2011
ÿþMOC 2.1

[idf ej In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III 111181 IIIIIIIIIIII

" iio3seai*

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Voophandel

te Leuven, de 2 3 EER, 2U1 DE GRIFFIER,

Griffie

I

Ondernemingsvr : eg 33. RQo " `41-6

Benaming

(voluit) : TUMBOL

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : VELDONKBOS 40, 3120 TREMELO

Onderwerp akte: Oprichting, benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de oprichtingsakte van 26 januari 2011:

Heden 26 januari 2011 zijn de vennoten samengekomen met de bedoeling een vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

De vennootschap wordt opgericht onder de naam "TUMBOL" met maatschappelijke zetel 3120 Tremelo, Veldonkbos 40, waarvan het kapitaal is vastgesteld op tweeduizend vijfhonderd euro ( ¬ 2.500,00), vertegenwoordigt door honderd aandelen zonder nominale waarde. De inschrijvers verklaren dat ieder aandeel, waarop zij ingeschreven hebben, volstort is. De vennootschap beschikt uit dien hoofde van heden af over een bedrag van 2.500,00 euro.

De gelden werden gestort in de kas van de vennootschap. Als vergoeding van plaatsing en volstorting worden aan de verschijner de aandelen, die hij heeft geplaatst en die hij volstort heeft, toegekend.

Als beherend vennoot treedt op mevrouw RUANGSUKSUD Supapom, geboren te Surin (Thailand) op 23 mei 1979, wonende te Amper Nonsung, Nakhonrashasima (Thailand).

De vennootschap heeft tot doel:

-de groothandel in en im- en export van allerhande producten, voedingsmiddelen, dranken, apparaten, grondstoffen, halffabrikaten en dergelijke

- het optreden als tussenpersoon in de handel, zulks in de meest ruime zin;

- alle commissieverrichtingen, zowel met betrekking tot roerend als onroerend goed, zowel in België als in het buitenland, inzake import en export en de levering van diensten;

- het aankopen en/of huren van alle roerende en/of onroerende goederen om deze te verkopen en/of te verhuren; het stellen van alle leasingoperaties.

-het waarnemen van bestuurs en/of vereffeningsmandaten in andere vennootschappen of ondernemingen;

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen verkopen huren en verhuren, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00) vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde. Het aandelenkapitaal is volledig geplaatst en volstort.

De beherend vennoot heeft 99 aandelen, welke geheel volstort zijn. Het overige volledig volstortte aandeel is in handen van de stilte vennoot.

De beherende vennoot is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap. De stilte vennoot staat voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot het bedrag dat hij beloofd heeft te zullen inbrengen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijke doel, met als uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De jaarvergadering wordt gehouden op 15 juni van ieder jaar om 20.00 uur, op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België door de zaakvoerders vast te stellen en in de oproepingsbrieven aangeduid. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle kosten en delgingen, maakt de nettowinst uit van de vennootschap. De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst voor zover deze niet in strijd zijn met de bepaling van het huishoudelijk reglement.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2013. Het eerste maatschappelijke boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Nadat de vennootschap aldus werd opgericht hebben de aandeelhouders, in hun hoedanigheid van de algemene vergadering besloten tot zaakvoerder, voor onbepaalde duur, aan te stellen vanaf heden, mevrouw RUANGSUKSUD Supapom, geboren te Surin (Thailand) op 23 mei 1979, wonende te Amper Nonsung, Nakhonrashasima (Thailand) en de heer TERSAGO Rudolf, geboren op 13 februari 1962 te Mechelen, wonende te 3028 GR Rotterdam (NL), 1fogenbanweg 112, die verklaren deze functie te aanvaarden.

RUANGSUKSUD Supaporn

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

bet*-oulen

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
TUMBOL

Adresse
VELDONKBOS 40 3120 TREMELO

Code postal : 3120
Localité : TREMELO
Commune : TREMELO
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande