TURIMM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TURIMM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 886.141.322

Publication

09/01/2014
ÿþti mod 11.1



Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

lillUllil!n~~n~M111uN

'Neergel2gc; ter griffie der Rechtbank %fan Koophande

t,e.ivr.;r?. .7 ~J~'~1,.Q.º%~ 2013

 V7 ~RlF~r'

Griffie

Ondernemingsnr :0886.141.322

Benaming (voluit) : TURWNfNI

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meesberg 54

3220 Holsbeek

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

Uit de akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle MOSTAERT te Leuven op 19 december 2013, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap volgende beslissingen heeft genomen:

1, Verhoging van het kapitaal in het kader van artikel 537, eerste lid, W1B92 met 1-IONDERDACHTENVEERTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (E 148.500), om het te brengen van VEERTIGDUIZEND EURO(£ 40.000) op HONDERDACHTENTACHTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO(¬ 188.500), door inbreng in speciën, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen. Genoemd ingebracht geldbedrag te weten HONDERDACHTENVEERTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (E 148.500)is gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE17 6106 7133 0021 bij Deutsche Bank, geopend op naam van de vennootschap, blijkens bankattest, afgegeven door deze instelling op 10 december 2013, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

2. Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

3, Wijziging van artikel 4 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met het genomen besluit inzake de kapitaalverhoging en coördinatie van de statuten.

Voor gelijkvormig uittreksel, enkel uitgereikt met het oog op de neerlegging ter griffie

Isabelle MOSTAERT, geassocieerd notaris

Wordt tegelijk hierbij neergelegd:

-uitgifte van voormelde akte

-historiek en gecoördineerde tekst der statuten

24/01/2013
ÿþmod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Néergetagd tor griffie der

1~iëehtbartk van Koophandel

te Leuven, de 1 1 JAN. 2013

DE blieFrrER,

I IIIIV

*1301A598*

n

Ondememingsnr ; 0886.141.322

Benaming (voluit) : TUR1MM

be

str

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meesberg 54

3220 Holsbeek

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging - doelswijziging

Uit een akte verleden voor notaris Luc Talloen, geassocieerd notaris te Leuven op éénentwintig december tweeduizend en twaalf, geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van hierboven genoemde vennootschap volgende beslissingen heeft genomen:

1.) Verhoging van het kapitaal met EENENTWINTIGDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬

21.400,00), om het te brengen van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) op VEERTIGDUIZEND EURO (¬ 40.000,00), door inbreng in geld, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De heer VAN DAELE Bart stortte in speciën een bedrag van EENENTWINTIGDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 21.400,00).

Genoemd ingebracht geldbedrag te weten EENENTWINT1GDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 21.400,00) is gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE71 7440 3592 6769 bij KBC Bank, geopend op naam van de vennootschap, blijkens bankattest, afgegeven door deze instelling op 13 december tweeduizend en twaalf, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Vaststelling dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is.

2.) Wijziging van de statuten om deze in overeenstemming te brengen met de voormelde kapitaalverhoging.

3.) Uitbreiding van het maatschappelijk doel:

Voorstel om het maatschappelijk doel te wijzigen als volgt:

"De vennootschap heeft als doel:

-Het formuleren van een visie, de realisatie ervan door middel van een veranderingsproces en dit

zowel op het vlak van personen als op het vlak van de samenleving als structuur,

Turimm staat voor toekomst en uitkomst van de reconversie in mens en maatschappij.

Het behelst in essentie volgende domeinen:

1) het bestuur, de executieve en operationele aansturing van ziekenhuizen en andere organisaties in de gezondheidszorg,

2) het verwerven van kennis, het realiseren van kennisoverdracht en het aansturen van of participeren in organisaties of samenwerkingsvormen om deze doelstelling te bereiken (bijvoorbeeld: benchmarking, medische informatica, bouw van ziekenhuizen, bestuur in of advisering van organisaties en andere).

3) het uitoefenen van een psychiatrische praktijk conform de goedkeuring van de provinciale orde van geneesheren van Vlaams Brabant de dato dertien februari tweeduizend en zeven.

4) het aansturen van, participeren in en het financieren van projecten in hef kader van ontwikkelingssamenwerking.

Om deze doelstelling te realiseren zal de vennootschap niet limitatief volgende handelingen kunnen volbrengen:

-Hef tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal. Het uitoefenen van alle soorten management

Op de laatste Dlz. van Luik B vermelden Recto Naam erg hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de nersalcsin(en' bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te uertegeri; onvdiger

Verso. Naam en tiandteken:ng

Voor.. behouden aan »et' L3elçtireh Staatsblad

º%

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

activiteiten. Het verlenen, ondersteunen, realiseren, implementeren van management diensten bij veranderingsprocessen aan bedrijven, personen, groepen en instellingen in diverse sectoren. -Het uitoefenen van het mandaat van bestuurder in andere vennootschappen en verenigingen. Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren.

-Alle Beheer, management, deelname, uitoefening van opdrachten of belangenmenging rechtstreeks of onrechtstreeks in bestaande of nog op te richten vennootschappen van welke vorm of doel ook, inclusief in verenigingen en in de overheid(structuur).

-De vennootschap kan de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen en verenigingen uitoefenen;

-Het deelnemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen door middel van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op enige andere wijze, evenals het verkrijgen, beheren en exploiteren van onroerende goederen en roerende goederen en effecten, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

-De fabricatie van allerhande materieel en benodigdheden, alle artikelen die te maken hebben met infrastructuur en werking van ziekenhuizen, voorzieningen en gezondheidszorg en organisaties waarvan sprake in de formulering van de basisdoelstelling.

Daartoe mag de vennootschap aile roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met het doel van de vennootschap of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken of helpen uitbreiden, inclusief de import en export, de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de fabricatie van allerhande medisch materiaal, materieel en ziekenhuisbenodigdheden, alle artikelen die te maken hebben met de infrastructuur van ziekenhuizen, rusthuizen, en andere soortgelijke instellingen.

De vennootschap mag haar activiteiten uitoefenen zowel in België als in het buitenland.

Kennisname van het verslag van de zaakvoerder en de staat van activa en passiva afgesloten op 31 oktober 2012.

4.) Aanpassing van artikel 15 van de statuten aan de nieuwe wetgeving inzake ontbinding van vennootschappen zodat het voortaan als volgt luidt:

« Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de, zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, met naleving van de wettelijke voorschriften terzake.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank moet worden goedgekeurd, wordt het nettoactief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate gestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding. "

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

Luc TALLOEN, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

uitgifte van voormelde akte

- historiek en gecoördineerde statuten

Op de laatste htz van Luik á vermelden " Recto_ : Naam an hoedanrgherd van de instrurnenterenne notaris, hefzit van de twrsc. a,n+E:trr bevoegd de rechispereocn ten aa.rtzer. +,an derden te vrrrte;ten:'oo.riír}c1

verso . f-.awrr, en handtekening

30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 24.08.2012 12450-0473-009
26/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 23.08.2011 11429-0441-009
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.06.2010, NGL 26.08.2010 10467-0333-010
20/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.06.2009, NGL 14.08.2009 09582-0392-009
03/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.06.2008, NGL 27.08.2008 08660-0022-009
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 29.08.2016 16521-0023-009

Coordonnées
TURIMM

Adresse
MEESBERG 54 3220 HOLSBEEK

Code postal : 3220
Localité : HOLSBEEK
Commune : HOLSBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande