TVH SERVICES

Société en commandite simple


Dénomination : TVH SERVICES
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 835.035.485

Publication

21/05/2012
ÿþM

Fdod wart) 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

aRUSSEïi

o s Igi1e201

II N1111111 I

*12091575*

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0835.035.485

Benaming

(voluit) : TVH Services

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Kerkhofstraat 152, 1840 Londerzeel

(volledig adres)

Onderwerp akte : doeluitbreiding, zetelverplaatsing

Uittreksel uit de bijzondere vergadering van aandeelhouders van 1 maart 2012:

De aandeelhouders hebben met eenparigheid van stemmen beslist om het doel van de vennootschap uit te, breiden met:

De commerciële uitbating en het beheer van tavernen, hotels, restaurants, cafés, cabarets, bars alsook de traiteurdiensten, snackbar, degustatie-ondernemingen of andere ondernemingen voor drank debiet; de invoer en uitvoer van allerhande voedingsmiddelen met inbegrip van al of niet geestrijke dranken; het organiseren van sportieve, culturele of artistieke evenementen met of zonder drank- of voedseldistributie; Het ter beschikking stellen van speelzalen, vergaderruimten, de organisatie van banketten, het inrichten van alle vormen van festiviteiten en/of samenkomsten van personen al dan niet gepaard gaande met het verstrekken van dranken en dergelijke, onder welke vorm dan ook.

Tevens is beslist om met onmiddellijke ingang de maatschappelijke- en uitbatingszetel van de vennootschap ' te verplaatsen naar 1880 Kapelle-op-den-Bos, Oudstrijdersstraat 70.

Van houdt Thiery

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/04/2011
ÿþU

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

" iiosasia*

31MRT j

BRUSSEL1

Griffie

Ondememingsnr :

Benaming 02,5- L.îç

(voluit) : TVH Services

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap Zetel : 1840 Londerzeel, Kerkhofstraat 152 Onderwerp akte : Oprichting, benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de oprichtingsakte van 25 maart 2011:

Heden 25 maart 2011 zijn de vennoten samengekomen met de bedoeling een vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

De vennootschap wordt opgericht onder de naam "TVH Services" met maatschappelijke zetel Kerkhofstraat 152, 1840 Londerzeel, waarvan het kapitaal is vastgesteld op duizend euro (¬ 1.000,00), vertegenwoordigt door honderd aandelen zonder nominale waarde. De inschrijvers verklaren dat ieder aandeel, waarop zij ingeschreven hebben, volstort is. De vennootschap beschikt uit dien hoofde van heden af over een bedrag van duizend euro.

De gelden werden gestort in de kas van de vennootschap. Als vergoeding van plaatsing en volstorting worden aan de verschijner de aandelen, die hij heeft geplaatst en die hij volstort heeft, toegekend.

Als beherend vennoot treedt op Van houdt Thiery, geboren op 10 september 1970, wonende te 1840 Londerzeel, Kerkhofstraat 152.

De vennootschap heeft tot doel:

De organisatie van het vrachtvervoer en het optreden als vervoerscommissionair, vervoersmakelaar en commissionair  expediteur.

Alle vervoer van goederen en personen Langs de weg, het spoor, het water of de lucht, zowel in het binnenland als in het buitenland

De uitoefening van alle vervoersondersteunende activiteiten zoals, echter niet beperkt tot: de expeditie, de bewaring en de behandeling van goederen, de bevrachting, de vervoersbemiddeling, begeleiding uitzonderlijke transporten, e.d, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Het uitbaten van een koerierdienst en expressdienst, hierin begrepen het ophalen, het groeperen, het verpakken, het bewaren en opslaan, het vervoeren en afleveren van goederen, brieven, pakketpost en pakjes, stukken en onderdelen.

De organisatie van het vrachtvervoer en het optreden als vervoerscommissionair, vervoersmakelaar en commissionair  expediteur.

De handel in en im- en export van allerhande producten, apparaten, grondstoffen, halffabrikaten en dergelijke Het optreden als tussenpersoon in de handel, dat in de meest ruime zin

Alle commissieverrichtingen, zowel met betrekking tot roerend als onroerend goed, zowel in België als in het buitenland, inzake import en export en de levering van diensten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het kopen en/of huren van alle roerende goederen om deze te verkopen en/of te verhuren; het stellen van alle leasingoperaties.

Het waarnemen van bestuurs- en/of vereffeningsmandaten in andere vennootschappen of ondernemingen

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen verkopen huren en verhuren, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op duizend euro (¬ 1.000,00) vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde. Het aandelenkapitaal is volledig geplaatst en volstort.

De beherend vennoot heeft 90 aandelen, welke geheel volstort zijn. De overige 10 volledig volstortte aandelen zijn in handen van de stille vennoot.

De beherende vennoot is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap. De stille vennoot staat voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot het bedrag dat hij beloofd heeft te zullen inbrengen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijke doel, met als uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De jaarvergadering wordt gehouden op 15 juni van ieder jaar om 20.00 uur, op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België door de zaakvoerders vast te stellen en in de oproepingsbrieven aangeduid. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle kosten en delgingen, maakt de nettowinst uit van de vennootschap. De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst voor zover deze niet in strijd zijn met de bepaling van het huishoudelijk reglement.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2013. Het eerste maatschappelijke boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2012.

Nadat de vennootschap aldus werd opgericht hebben de aandeelhouders, in hun hoedanigheid van de algemene vergadering besloten tot zaakvoerder, voor onbepaalde duur, aan te stellen vanaf heden, Van houdt Thiery, geboren op 10 september 1970, die verklaard deze functie te aanvaarden.

Van houdt Thiery

zaakvoerder

Voor-

behout9en

1 aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TVH SERVICES

Adresse
KERKHOFSTRAAT 152 1840 LONDERZEEL

Code postal : 1840
Localité : LONDERZEEL
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande