U2U TRAINING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : U2U TRAINING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 541.885.352

Publication

27/11/2013
ÿþ Mod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

teeter

1 5 NOV. 2413

Griffie

IIlUhIlflI 11fl il 1111H U 1

*13177327*

Vo bette

aan

Beis Staat

N

5Go. 8B5.3S~,

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : U2U Training

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1731 Asse, Zetlik, Z.1. Researchpark, 110

Onderwerp akte : Oprichting

Op 7 november 2013 is verschenen voor Geassocieerd Notaris Olivier TIMMERMANS te Sint Agatha Berchem

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'MAG', met maatschappelijke zetel te 9255 Buggenhout, Stenenstraat, 93, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder ondernemingsnummer BE

0540.937.722.

Vertegenwoordiging

De vennootschap is vertegenwoordigd conform de statuten door de enige niet statutaire zaakvoerder:

Mevrouw THIELMAN Magda Leontine Ludwina Blanca, geboren te Antwerpen op 15 februari 1966

(nationaal nummer 660215 384-81), wonend te 9255 Buggenhout, Stenenstraat, 93.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid '1LCO', met maatschappelijke zetel te 9080 Lochistrl, Bevrijdingslaan, 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder ondememingsnummer BE

0540.693.440.

Vertegenwoordiging

De vennootschap is vertegenwoordigd conform de statuten door de enige niet statutaire zaakvoerder:

De heer ILIANO Lieven Clement Lucienne, geboren te Gent op vijf september negentienhonderd tachtig (nationaal nummer 800905119-19), wonend te 9080 Lochristi, Bevrijdingslaan, 21.

Zij verklaren een naamloze vennootschap op te richten, onder de naam "U2U Training", met

maatschappelijke zetel te 1731 Zellik, Asse, Z.1. Researchpark 110, waarvan het geplaatste kapitaal TWEEHONDERD VIJFTIG DUIZEND euro (250.000,00 EUR) bedraagt en verdeeld is in HONDERD (100)

gelijke aandelen zonder nominale waarde, waarop zij inschrijven in geld, als volgt:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'MAG', voornoemd, die verklaart in te schrijven;

op 50 aandelen voor een bedrag van 125.000,00 euro

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ILCO', voornoemd, die verklaart in te:

schrijven op 50 aandelen voor een bedrag van 125.000,00 euro

Totaal : 100 aandelen voor een bedrag van 250,000 euro

Artikel 1.- Benaming

De vennootschap bekleedt de vorm van een naamloze vennootschap,

Haar naam luidt: " U2U Training".

Artikel 2 Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1731 Zellik, Asse, Z.1. Researchpark, 110, en mag overal ira;

België worden verplaatst door eenvoudige beslissing van de raad van bestuur aan wie al de nodige machten, worden erkend om de wijziging aan statuten die ervan voortvloeit te laten authentiek te laten vaststellen. In elk

geval, moet die verplaatsing bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, administratieve zetels,

agentschappen, enzovoort, zowel in België als in het buitenland, vestigen.

Artikel 3,- Doel

De vennootschap heeft tot doel, in de meeste ruime zin van het woord, zowel in België als in het buitenland:

" Het organiseren en het geven van opleiding inzake informatica, toegepaste computer wetenschappen en aanverwante wetenschappen en dit aan ondernemingen, vennootschappen, organisaties en particulieren.

" Het organiseren van technologietransfer en het geven van consultancy inzake informatica aan ondernemingen, vennootschappen en organisaties.

Op de laatste blz. van Luík B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

" De4 ontwikkeling, de vervaardiging en commercialisering van courseware, software, hardware, en alle informatiemateriaal welke hiermee verband houdt.

" Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe opleidingsproducten, nieuwe vormen van opleidingstechnologieën en hun toepassingen

" Het aanvragen, verwerven, beheren, in waarde stellen, verhandelen en exploiteren van brevetten, octrooien, licenties, auteursrechten en alle andere al of niet intellectuele rechten.

" In het kader van haar activiteiten in het domein van opleiding en consultancy, het verhuren en het ter beschikking stelJen in gelijk welke vorm van materialen, materieel, meubilair en installaties.

'In het kader van haar activiteiten in het domein van opleiding en consultancy, het organiseren van evenementen.

" in het kader van haar activiteiten in het domein van opleiding en consultancy, de handel in software, hardware, elektronische of digitale apparatuur, met toebehoren en onderdelen en alles wat daarmee verband houdt.

Zij kan haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel persoonlijk als bij middel ván onderaanneming, voor eigen rekening als voor rekening van derden, waar, op alle manieren en volgens de modaliteiten die haar het meest geschikt lijken.

Zij kan, zowel in België als in het buitenland, en in het algemeen, alle handels of burgerlijke verrichtingen stellen die op welke wijze ook verband houden met haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking ervan verge-'makkelgken.

Artikel 4.- Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Maatschappelijk kapitaal

Artikel 5.- Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEHONDERD VIJFTIG DUIZEND euro (250.000,00 EUR), verdeeld in HONDERD (100) aandelen zonder vermelding van waarde, vertegenwoordigend elk één/honderdste (11100ste) van het sociale vermogen,

Artikel 12, SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR,

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 14 van deze statuten  waardoor aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht:van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

Artikel 13. BIJEENKOMSTEN-BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING.

Behoudens andersluidend schriftelijk akkoord van alle aandeelhouders geldt de volgende regeling.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van cle raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

ledere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea'2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Behálve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergade-'ring voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie,

Elke beslissing van de raad wordt genomen niet gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur warden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de ven-'nootschap de voorschriften van artike1523 van het Wetboek van vennootschappen in acht te nemen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die dat verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

Artikel 14. BESTUURSBEVOEGDHEID TAAKVERDELING BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR.

§ 1.. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

§ 2. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten,

§3. Dagelijks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Artikel 15. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optredend,

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van "gedelegeerd-bestuurder", De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbanden door bijzondere gevolmachtigden.

Artikel 18. JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede maandag van de maand mei te vijftien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag worden bijeengeroepen telkens ais het belang van de vennootschap zulks vereist.

De aandeelhoudersvergaderingen mogen worden bijeengeroepen door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten worden bijeengeroepen op aanvraag van de aandeelhouders die éénfvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De bijzondere of buitengewone aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Artikel 19. OPROEPING,

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders, commis-'saris, de houders van obligaties en

warrants op naam en de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, worden vijftien dagen vÔér de vergadering, uitgenodigd. Dergelijke uitnodiging geschiedt door

middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een andere communicatiemiddel te ontvangen. De brief of het ander communicatiemiddel vermeldt de agenda.

t Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge De óproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig artikel 533 van het Wetboek van vennootschappen.

De personen die krachtens het Wetboek van vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.

Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na de bijeenkomst van een algemene vergadering, die zij niet bijwoonden, verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of enige onregelmatigheid in de oproeping.

Artikel 22. VERTEGENWOORDIGING.

Behoudens andersluidend schriftelijk akkoord van alle aandeelhouders mag elke aandeelhouder zich op de algemene aandeelhoudersvergadering !aten vertegenwoordigen door een vohmacht-'drager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neerge-'legd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd,

Artikel 27, BERAADSLAGING - AANWEZ1GHE1DSQUORUM.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering aile aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraad-'slagen, onver-'schillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Artikel 28, STEMRECHT.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit.

Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (II) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding "ja", "neen" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven.

Artikel 29, MEERDERHEID.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen of behoudens andersluidend schriftelijk akkoord van alle aandeelhouders, worden de beslissingen, ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt niet meegerekend bij het tellen van de stemmen.

Artikel 33. BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België,

De jaarrekeningen worden met het oog. op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door

een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur.

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen, De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 10 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 34, WINSTVERDELING,

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 35. UITKERING,

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur.

Niet geinde dividenden verjaren door verloop van vijfjaar,

Artikel 36. INTERIMDIVIDENDEN,

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 37. VERBODEN UITKERING.

Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de wet dient door de aandeelhouder die haar heeft ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

te zijner gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon

zijn.

HOOFDSTUK VI. ONTBINDING EN VEREFFENING.

Artikel 38. VERLIEZEN.

a) Wanneer, ten gevolge van geleden verlies, het netto actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeel-'houders wordt gesteld.

b) Wanneer het netto actief, tengevolge van geleden verlies, gedaald is tot minder dan één/vierde van het maat-ischappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken warden wanneer zij wordt goedgekeurd door een/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

c) Wanneer het netto actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Artikel 39. ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Artikel 40. VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN EEN HAND.

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden. Indien binnen één jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennootschap is opgenomen of deze niet geldig is omgezet in een besloten venncotschap met beperkte aansprakelijkheid of ontbonden, wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor aile verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand tot een nieuwe aandeelhouder in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of haar ontbinding.

Het gegeven dat aile aandelen in één hand verenigd zijn, alsmede de identiteit van de enige aandeelhouder moeten worden vermeld in het vennootschapsdossier op de griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

De enige aandeelhouder oefent de aan de algemene vergadering toegekende bevoegdheden uit. Hij mag die bevoegdheden niet overdragen.

De beslissingen van de enige aandeelhouder die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De tussen de enige aandeelhouder en de vennootschap gesloten overeenkomsten worden, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, ingeschreven in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening moet worden neergelegd.

HOOFDSTUK VII. ALGEMENE EN OVERGANGSBEPALINGEN.

Artikel 41. KEUZE VAN WOONPLAATS,

ledere bestuurder, commissaris of vereffenaar van de vennootschap die in het buitenland zijn woonplaats heeft, wordt tijdens de duur van zijn functie geacht woonstkeuze te hebben gedaan op de zetel van de vennootschap waar hem aile mededelingen, betekeningen en dagvaardingen geldig kunnen worden gedaan.

De houders van aandelen op naam zijn verplicht de vennootschap kennis te geven van elke verandering van woonplaats. Bij ontstentenis van kennisgeving worden zij geacht keuze van woonplaats te hebben gedaan in hun vroegere woonplaats.

Artikel 42. GEDEMATER1ALiSEERDE EFFECTEN.

De bepalingen in de statuten inzake gedematerialiseerde effecten zullen in werking treden op het ogenblik dat de uitvoeringsbesluiten dienaangaande van kracht worden.

iII. Slotbepalingen en/of overgangsbepalingen

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 60 Wetboek van vennootschappen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle handelingen die reeds zijn gesteld en nog zuilen worden gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap zullen overnemen en dit te rekenen vanaf 1 oktober 2013.

k

4

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

da ,

Weliswaar heeft deze overname enkel effect op hefogenblik dat de vennootschap

rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS.

Overeenkomstig artikel 518§2 van het Wetboek van vennootschappen worden door de oprichters tot eerste

bestuurders benoemd:

1/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'MAG', met maatschappelijke zetel te

9255 Buggenhout, Stenenstraat, 93, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder ondernemingsnummer,

; BE 0540.737,722, met als vaste vertegenwoordiger, mevrouw Magda Thielman, voornoemd,

21 De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ILCO', met maatschappelijke zetel te 9080

1 Lochristi, Bevrijdingslaan, 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder ondernemingsnummer BE

0540.693.440, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Lieven ILIANO, vcornoemd.

De bestuurders zullen hun mandaat bezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

EERSTE BOEKJAAR  EERSTE JAARVERGADERING

Het eerste boekjaar wordt verondersteld te beginnen op heden en za! eindigen op 31 december 2014.

De eerste gewone algemene vergadering zal dus plaatsvinden in 2015.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van

ONDERNEMINGEN.

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, directe als indirecte belastingen, sociale instanties, btw en alle andere overheidsinstanties, zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft aile voorgaande of latere inschrijvingen, , wijzigingen, verbeteringen of schrappingen, contracten afsluiten, aangiftes en bezwaren indienen, onderhandelingen en akkoorden afsluiten, stukken ondertekenen en inlichtingen inwinnen, inzage nemen in de dossiers, wordt, met macht van indeplaatsstelling, volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOEKHOUD- EN ADMINISTRATIEKANTOOR ALLIET LOFFENS", in afkorting "B.A.K.A.L.", gevestigd te 2180 Antwerpen (Ekeren), Leugenberg 266 0201.

Dit uittreksel is afgeleverd véér registratie en kan worden gebruikt voor de neerlegging op het de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel teneinde de rechtspersoonlijkheid te verkrijgen

Geassocieerd Notaris Olivier TIMMERMANS

Worden tegelijkertijd neergelegd : expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
U2U TRAINING

Adresse
RESEARCHPARK 110 - Z.1 1731 ZELLIK

Code postal : 1731
Localité : Zellik
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande