UNIE DER FRANSTALIGEN (VERKORT) UF

Divers


Dénomination : UNIE DER FRANSTALIGEN (VERKORT) UF
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 477.648.586

Publication

17/07/2013
ÿþMoo 22

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondemernincssnr : 0477.648.586

Be3izming

{volah} : Unie der Franstaligen

(verkort) ' Rechtsvorrn UF P--en A";72::CD cDrete e_tL

Zetel vzw

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Gradalure, af te : Herbenoeming commissaris-revisor - Wijzigingen van de statuten en van de maatschappelijke zetel - Gecoördineerde statuten.

De algemene vergadering van 21 juni 2012 heeft besloten de mandaat als commissaris-revisor van BVBA BUELENS, MATHAY, & Associates, Lambermontlaan, 430, 1030 Brussel, vertegenwoordigd door de heer Eric MATHAY, voor een periode van drie jaar te verlengen

De buitengewone algemene vergadering is samengekomen op 4 juni 2013 te Leuven en heeft de statuten gewijzigd als volgt :

Artikel 2 wordt vervangen als volgt :

"Art. 2. De zetel van de vzw is gevestigd te 1630 Linkebeek, Hollebeekstraat, 371.

Deze kan verplaatst worden naar om het even welke plaats in Vlaams Brabant met beslissing van de

algemene vergadering."

Artikel 3, tweede lid, wordt aangevuld met de bepaling onder e) luidende :

« e) alle mediacommunicatiemiddelen (website, mailing lijsten,...) uit te werken, te ontwikkelen en te onderhouden die bestemd zijn om de politieke acties van het UF te verspreiden en bekend te maken. »

Artikel 6 wordt vervangen als volgt :

« Art. 6 De algemene vergadering is samengesteld uit de verkozen provincieraadsleden van de UF-lijst die hun eed hebben afgelegd alsook één vertegenwoordiger per partij die vertegenwoordigd is binnen het kartel "Unie der Franstaligen".

Het verkozen provincieraadslid wordt van rechtswege en zonder enige andere formaliteit effectief lid vanaf zijn eedaflegging als provincieraadslid.

Het verkozen provincieraadslid verliest van rechtswege en zonder enige andere formaliteit zijn hoedanigheid van effectief lid van zodra hij geen provincieraadslid meer is.

Het bevoegde orgaan van elke partij zal de kandidatuur van zijn vertegenwoordiger schriftelijk voordragen aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur

De aldus voorgedragen kandidaat krijgt de hoedanigheid van effectief lid na een beslissing bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige leden van de Raad van Bestuur.

Hij verliest deze hoedanigheid in de door de wet voorziene gevallen en op verzoek van het orgaan dat zijn kandidatuur heeft voorgedragen.

De algemene vergadering neemt kennis van deze wijzigingen op de eerstkomende vergadering.»

in artikel 7, tweede en vierde zin, worden de woorden « Raad van bestuur » vervangen door de woorden «Algemene vergadering»

In artikel 14, tweede zin, worden de woorden "en/of per email" ingevoegd tussen het woord "brief" en het woord "verzonden".

Op cie laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij " .,an de pers c(r:)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenvJoordrgen

1}+aren t,3aam cn kerlre>eVenlnrv

131:1UssFi

JUL 2013

Griffie

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mao 2.2

In artikel 20, eerste lid, worden de woorden "en een maximum van 7 (zeven) leden" opgeheven. In artikel 20, worden tussen het eerste en het tweede lid een lid ingevoegd, luidende :

« De raad van bestuur wordt uitsluitend samengesteld uit provincieraadsleden. Het verkozen provincieraadslid wordt van rechtswege en zonder enige andere formaliteit bestuurder vanaf zijn eedaflegging als provincieraadslid. »

In artikel 21 wordt het woord « vier » vervangen door het woord « zes ».

Artikel 22 wordt vervangen als volgt

"Art. 22. De raad van bestuur duidt een voorzitter, een secretaris en een schatbewaarder aan onder de

bestuurders.

Hij duidt ook eventueel een vice-voorzitter aan."

De nieuwe gecoördineerde versie luidt dus als volgt :

TITEL I - Benaming, vestigingszetel, doel, duur

Artikel 1. De vereniging is genaamd : "Unie der Franstaligen', afgekort : "U.F.".

Art, 2. [De zetel van de vzw is gevestigd te 1630 Linkebeek, Hollebeekstraat, 371, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Brussel.

Deze kan verplaatst worden naar om het even welke plaats in Vlaams Brabant met beslissing van de algemene vergadering.] vervangen BAV 04 juni 2013.

Art. 3. [De vereniging heeft tot doel, de leden en de politieke mandatarissen te groeperen die aansluiten bij de programma's van de U.F., de provinciale kieslijsten op te stellen in overleg met het bureau van de U.F., kiescampagnes van de U.F. te organiseren, fondsen, subsidies en giften toegekend ondermeer door de Provincie Vlaams-Brabant in te zamelen en in het algemeen de belangen van de leden van de U.F. te verdedigen.

Om haar doel na te streven, kan de vereniging de volgende activiteiten organiseren :

a) organisatie van vergaderingen, discussiegroepen, werkgroepen over aile onderwerpen in verband met de politieke actie van U F.;

b) organisatie van seminaries, werkdagen, debatten- privé of publiek- over alle onderwerpen in verband met de politieke actie van U.F,

c) persconferenties organiseren,

d) de realisatie en de verspreiding van alle documenten, periodieken, werken, enz .. over de politieke actie van de U F. en van de leden van U.F,] vervangen BAV 14 december 2004.

[e) alle mediacommunicatiemiddelen (website, mailing lijsten,...) uit te werken, te ontwikkelen en te onderhouden die bestemd zijn om de politieke acties van het UF te verspreiden en bekend te maken.] ingevoegd BAV 04 juni 2013.

Art. 4. De duur van de vereniging is onbeperkt.

TITEL II -Aangesloten leden

Art. 5.[De vereniging telt tenminste 4 (vier) leden.] vervangen BAV 14 december 2004.

Art. 6. [De algemene vergadering is samengesteld uit de verkozen provincieraadsleden van de UF-lijst die hun eed hebben afgelegd alsook één vertegenwoordiger per partij die vertegenwoordigd is binnen het kartel "Unie der Franstaligen".

Het verkozen provincieraadslid wordt van rechtswege en zonder enige andere formaliteit effectief lid vanaf zijn eedaflegging als provincieraadslid.

Het verkozen provincieraadslid verliest van rechtswege en zonder enige andere formaliteit zijn hoedanigheid van effectief lid van zodra hij geen provincieraadslid meer is.

Het bevoegde orgaan van elke partij zal de kandidatuur van zijn vertegenwoordiger schriftelijk voordragen aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur

De aldus voorgedragen kandidaat krijgt de hoedanigheid van effectief lid na een beslissing bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige leden van de Raad van Bestuur.

Hij verliest deze hoedanigheid in de door de wet voorziene gevallen en op verzoek van het orgaan dat zijn kandidatuur heeft voorgedragen.

De algemene vergadering neemt kennis van deze wijzigingen op de eerstkomende vergadering.] vervangen BAV 04 juni 2013.

Art. 7. [De leden hebben alle rechten en verplichtingen omschreven in de wet betreffende de VZW en de statuten. Zij betalen een bijdrage jaarlijks vastgesteld door de [algemene vergadering] ingevoegd BAV 04 juni 2013. Deze bijdrage zal in geen enkel geval hoger dan 1000 E zijn. De [algemene vergadering] ingevoegd BAV 04 juni 2013 kan beslissen dat geen enkele bijdrage moet betaald worden.] vervangen BAV 14 december 2004.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

Art. 8. De leden kunnen zich vrij terugtrekken uit de vereniging op elk ogenblik door schriftelijk hun ontslag neer te leggen bij de raad van bestuur.

Art. 9. De uitsluiting kan slechts uitgesproken worden door de algemene vergadering in zitting met een twee derde meerderheid van de aanwezige stemmen.

Art. 10, De raad van bestuur, bij gewone meerderheid van stemmen, kan tot de beslissing van de algemene vergadering, het lid schorsen die zich zou hebben schuldig gemaakt aan een ernstige inbreuk op de statuten of waarvan de gedragingen of uitspraken van die aard zouden zijn dat zij afbreuk doen aan de goede werking of aan de goede naam van de vereniging.

Art. 11. Het ontslagnemend, geschorst of uitgesloten lid, evenals diens erfgenamen of rechthebbenden zulten geen aanspraak kunnen maken op het sociaal fonds. Deze kunnen noch rekeningafschrift, noch rekening en verantwoording, noch verzegeling, noch inventaris vorderen of verlangen.

TITEL III- Algemene vergadering

Art.12, De samenstelling van de algemene vergadering bestaat uit alle loden van de vereniging. Deze is voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of bij diens ontstentenis door een lid aangeduid door de raad. De vergadering komt bijeen tenminste eenmaal per jaar in de loop van het eerste semester van het burgerlijk jaar.

Art. 13. [De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd om over de volgende onderwerpen beslissingen te nemen :

a) de wijziging van de statuten

b) de benoeming en de afzetting van bestuurders

c) de benoeming en de afzetting van de commissaris alsmede de bepaling van zijn vergoeding

d) quitus te verlenen aan de bestuurders en commissaris

e) de goedkeuring van budget en jaarrekening

f) de ontbinding van de vereniging

g) de uitsluiting van leden

h) de omvorming van de vereniging in een vennootschap met sociaal doel.] vervangen BAV 14 december 2004.

Art. 14. De leden zijn opgeroepen tot het bijwonen van de algemene vergadering door de voorzitter van de raad van bestuur. De oproepingen gebeuren per gewone brief [en/of per email] ingevoegd BAV 04 juni 2013 verzonden tenminste acht dagen voor het bijeenkomen van de vergadering. Deze bevatten de dagorde. De algemene vergadering kan enkel met geldigheid beraadslagen over de punten ingeschreven op de dagorde.

Art. 15, De algemene vergadering is rechtsgeldig samengesteld ongeacht het aantal aanwezige leden.

Art. 16. De raad van bestuur kan een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Deze dient verplicht gehouden wanneer drie leden hierom schriftelijk gevraagd hebben met opgave van het motief van de bijeenroeping. Desgevallend zat de vergadering bijeengeroepen worden binnen de dertig dagen volgend op het schriftelijk verzoek.

Art. 17. Op de algemene vergadering heeft elk lid een stem. Alle leden hebben rechtsgeldig een gelijke stem. Elk lid kan zich laten vertegenwoordigen door een ander lid door middel van een geschreven volmacht Elk lid dat deelneemt aan de algemene vergadering kan slechts een enkel lid vertegenwoordigen.

Art. 18. De beslissingen van de algemene vergadering zijn genomen met gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen, behalve wanneer anders beschreven in de onderhavige statuten. De algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen over enige wijziging aan de statuten wanneer het onderwerp daarvan specifiek ingeschreven is op de agenda van bijeenroeping en wanner op de vergadering twee derden van de leden aanwezig zijn. Elke wijziging aan de statuten kan slechts aangenomen worden bij een twee derde meerderheid van de stemmen.

[Ais de wijzigingen het maatschappelijke doel betreffen, kunnen de wijzigingen aangenomen worden bij een meerderheid van 4/5 (vier vijfde) van de stemmen.

In geval van gelijkheid van stemmen, zal de stem van de Voorzitter doorslaggevend zijn.] ingevoegd BAV 14 december 2004.

Art. 19. De beslissingen van de algemene vergadering zijn vastgelegd in een register van processen-verbaal, ondertekend door de voorzitter en de secretaris. Elk lid kan inzage krijgen van dit register, zonder evenwel dat dit verplaatst wordt.

Elke wijziging aan de statuten zal bekendgemaakt worden binnen de maand na datum in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

TITEL IV- Raad van bestuur

Y

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Art. 20. [De vereniging is bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit tenminste 3 (drie) leden [....] afgeschaft BAV 04 juni 2013, verkozen onder de leden van de algemene vergadering.

[De raad van bestuur wordt uitsluitend samengesteld uit provincieraadsleden. Het verkozen provincieraadslid wordt van rechtswege en zonder enige andere formaliteit bestuurder vanaf zijn eedaflegging als provincieraadslid] ingevoegd BAV 04 juni 2013.

Het aantal bestuurders zal in ieder geval altijd lager zijn dan het aantal leden van de vereniging.

Ais de VZW alleen het minimum wettelijk aantal van 3 !eden telt, kan de Raad van Bestuur samengesteld worden door 2 (twee) leden.] vervangen BAV 14 december 2004.

Art. 21. De gekozen bestuurders zullen aangesteld worden voor een periode van [zes] ingevoegd BAV 04 juni 2013 jaar. Zij zijn herkiesbaar.

De functie van bestuurder is onbezoldigd. De leden van de raad van bestuur hebben recht op de terugbetaling van de kosten door hen gemaakt ten behoeve van de uitoefening van hun functie, mits voorlegging van de nodige bewijsstukken.

Art. 22. [De raad van bestuur duidt een voorzitter, een secretaris en een schatbewaarder aan onder de bestuurders.

Hij duidt ook eventueel een vice-voorzitter aan.] vervangen BAV 04 juni 2013.

Art. 23. De leden van de raad van bestuur zijn slechts aansprakelijk voor de uitoefening van hun mandaat. Zij dragen, met betrekking tot hun bestuur, geen enkele persoonlijke verantwoordelijkheid met betrekking tot de verbintenissen van de vereniging.

Art. 24. De raad van bestuur komt zo dikwijls bijeen als de belangen van de vereniging dit vereisen, op bijeenroeping van de voorzitter. Deze kan slechts geldig beraadslagen en besluiten treffen wanneer de meerderheid van de leden aanwezig zijn. De besluitvorming gebeurt bij meerderheid van de aanwezige stemmen ; in geval van gelijkheid van stemmen, is deze van de voorzitter of van diens plaatsvervanger doorslaggevend. Wanneer de raad niet in voldoende getale is, zal deze opnieuw bijeengeroepen worden binnen de acht dagen en deze zal dan besluiten kunnen treffen ongeacht het aantal aanwezige leden. De besluiten zijn opgetekend in een register van processen-verbaal getekend door de voorzitter en de secretaris.

Art. 25. De raad heeft de meest uitgebreide bevoegdheid inzake bestuur en beheer van de vereniging. Alles wat niet uitdrukkelijk bij wet en in de statuten voorbehouden is aan de algemene vergadering valt onder de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Art 26. De raad van bestuur kan onder haar verantwoordelijkheid het dagelijks beheer van de vereniging doorgeven, met gebruikmaking van de handtekening die gekoppeld is aan dit beheer, aan een afgevaardigd bestuurder gekozen onder de leden. In de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministerieel ambtenaar tussenkomt of in zaken van het gerecht is de vereniging vertegenwoordigd hetzij door de voorzitter, hetzij door twee bestuurders gezamenlijk optredend. Zij is bovendien rechtsgeldig gebonden door speciale mandatarissen binnen de begrenzingen van hun mandaat.

TITEL V - Controle

Art. 27. [De algemene vergadering zal een commissaris aanduiden onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Hij zal belast zijn met het nazicht van de rekeningen van de vereniging overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het mandaat van de commissaris heeft een duur van 3 (drie) jaar en is hernieuwbaar.] vervangen BAV 14 december 2004.

TITEL VI - Algemene beschikkingen en provisorische bepalingen

Art. 2B. Het boekjaar van de vereniging vangt aan op een januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Art. 29. [In geval van ontbinding, zal de algemene vergadering die tot de ontbinding besloten heeft, de bestemming bepalen van de resterende netto activa van de ontbonden vereniging en volgens de bepalingen van artikel 2, 9° van de wet betreffende de VZW en Stichtingen.

Overeenkomstig artikel 23 van deze wet, zal de ontbonden vereniging de vermelding "VZW in vereffening" altijd aanduiden op ieder document] vervangen BAV 14 december 2004.

Art. 30. De algemene vergadering van heden heeft in hoedanigheid van bestuurder verkozen :

1.Voorzitter : Michel DANDOY.

2.Vice-voorzitter : Jean-Pierre SANS.

3.Secretaris : François van HOOBROUCK d'ASPRE.

4.Schatbewaarder : Francine COLLET-VANDERSMISSEN, hiervoor uitvoerig omschreven, die dit mandaat

aanvaarden;

En in hoedanigheid van revisor-commissaris, de SPRL Bollen-Mathay & Co., door Eric Mathay

vertegenwoordigd, Lambertmontlaan, 430, te 1030 Brussel.

Gedaan te Linkebeek op 25 juin 2013,

Philippe Thiéry

Bestuurder

26/04/2013
ÿþ1

mlii1 0 ~uii iii iui0 iiii

6601

MOD 2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

~ 7 AVR. 2013

~:-

Griffie

Ondememingsnr : 0477.648.586

Benaming

(voluit) : Unie der Franstaligen

(verkort) : UF

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Bodegemstraat, 175 te 1700 Dilbeek

Onderv aro akte : Raad van bestuur - ontslagen -(her)benoemingen

De gewone algemene vergadering is samengekomen op 31 januari 2013 te Dilbeek :

"De algemene vergadering neemt akte van de volgende ontslagen in de Raad van Bestuur Mevrouw Véronique Caprasse, Mevrouw Eléonore de Bergeyck, Mevrouw Corinne François en de Heren Damien Carly en Michel Dandoy.

De algemene vergadering benoemt eenparig de volgende nieuwe leden als bestuurders voor vier jaar :

- Mevrouw Sophie Stone-Wilmès, geboren op 15 januari 1975, Saffieriaan,l9 te Sint Genesius-Rode,

- Mevrouw Nicole Geerseau-Desmet, geboren op 11 februari 1944, J. B. De Keyzerstraat, 62 te

Wezembeek-Oppem,

- de heer Frédéric Petit, geboren op 7 maart 1954, Bergenblok, 48 te Wezembeek-Oppem en

- de heer Philippe Thiéry, geboren op 27 november 1957, Hollebeekstraat, 371 te Linkebeek.

De nieuwe raad van bestuur is aldus samengesteld met de volgende bestuurders

De heer François van Hoobrouck d'Aspre, Mevrouw Sophie Stone Wilmès, Mevrouw Nicole Geerseau-

Desmet, de heer Frédéric Petit en de heer Philippe Thiéry."

De raad van bestuur is bijeengekomen op 31 januari 2013 te Dilbeek, na de algemene vergadering.

Zijn aanwezig :

Mevrouw Sophie Stone-Wilmès, Mevrouw Nicole Geerseau-Desmet, de heer Philippe Thiéry en de Heer

Frédéric Petit, bestuurders.

Dagorde is de volgende :

Enig punt : aanduidingen conform artikel 22 van de statuten.

Wordt aangeduid" als Voorzitter : Mevrouw Sophie Stone-Wilmès.

Wordt aangeduid als Secretaris : de Heér Frédéric Petit.

Wordt aangeduid als Schatbewaarder: de heer Philippe Thiéry.

Gedaan te Linkebeek op 13 april 2013,

Philippe Thiéry

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(cin(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Varrn . h1 .n an hanrltôkroninr,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

19/02/2015
ÿþM0D 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter glriffegeie9e0

rttvnna~

cri up

Ï1111q1j1.Mglïill

0 9 FZ. 2015

ter griffie vande

rechtbank van ~lederleridsiarige

~pr'andGr en'S~~±t

Ondernemingsnr : 0477.648.586

Benaming

(voluit) : Unie der Franstaligen

(verkort) : UF

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Hollebeekstraat, 371 ta 1630 LINKEBBBK

Onderwerp akte ; Raad van bestuur -herbenoeming

De gewone algemene vergadering is samengekomen op 8 juli 2014 in het Provinciedomein te Huizingen

De algemene vergadering herbenoemt eenparig het volgende lid als bestuurder voor vier jaar :

- de heer François van Hoobrouck d`Aspre, geboren op 21 januari 1934, Wezenlaan, 11, te Wezembeek-

Oppem.

De nieuwe raad van bestuur is aldus samengesteld met de volgende bestuurders :

De heer François van Hoobrouck d'Aspre, Mevrouw Sophie Stone-Wilmès, Mevrouw Nicole Geerseau-

Desmet, de heer Frédéric Petit en de heer Philippe Thiéry."

Gedaan te Linkebeek op 5 februari 2015,

Philippe Thiéry

Bestuurder

Voor-

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/10/2011
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

A --' na neerlegging van de akte ter griffie

Voor-

behouder

aan het

Belgiscf

Staatsbla







" 11154810"

0 3 OKT 2011

Griffie

Ondernemingsar : 0477.648.586

Benaming

(voluit) : UNIE DER FRANSTALIGEN

(verkort) : UF

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Bodegemstraat 175-1700 Dilbeek

Onderwerp akte : Ontslagen en statutaire benoemingen

De algeneme vergadering van 14 juni 2011 heeft de volgende beslissingen genomen :

Ontslagen leden van de Raad van Bestuur :

THIERY Damien, Rue Jardin des Fleurs, 52 - 1630 Linkebeek

WATERBLEY Séverine, Rue du Dragon 4 - 1640 Rhode St Genèse

Benoemingen van Bestuurders van de Raad van Bestuurd voor een periode van 4 jaar : CARLY Damien, avenue des trembles 22 - 1640 Rhode St Genèse

Herbenoemingen van Bestuurders van de Raad van Bestuurd voor een periode van 4 jaar :

CAPRASSE Véronique, Esseveld, 14 - 1950 Kraainem

de BERGEYCK Eléonore, Avenue Bel Air, 41 - 1970 Wezembeek Oppem

Michel Dandoy

Voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/07/2015
ÿþM0D 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

MO

3ELG

NITEUR W_Rtasé I Reçu le

Il2 -07- 2015 2 6 JUIN 2015

~`~-

SCH ST~~a du tribunal de commerce

fra.ncophon Re4reei Le,

0477.648.586

Unie der Franstaligen

UF

vzw

Hollebeekstraat, 371 ta 1630 LINKEBEEK

Ontslag en aansluiting van leden - Raad van bestuur : ontslag, benoeming en aanduiding - Herbenoeming Commissaris-revisor - Wijziging aan de statuten.

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) (verkort) Rechtsvorm Zetel :

Onderwerp akte :

De buitengewone algemene vergadering is samengekomen op 2 juni 2015 in het Provinciehuis te Leuven

De algemene vergadering neemt kennis van het verliezen van rechtswege wegens ontslag als provincieraadslid, door Mevrouw Sophie Stone-Wilmès op 17 oktober 2014, van haar lidmaatschap van UF vzw en van haar hoedanigheid en haar functie van beheerder van de vereniging.

De algemene vergadering neemt kennis van het van rechtswege aansluiten van de heer Georgios Karamanis als nieuwe effectief lid van UF vzw vanaf 18 november 2014.

De algemene vergadering neemt akte van de door mail gestuurd ontslagen ais leden van UF vzw van Olivier Joris op 28 februari 2015 en van Damien Thiéry op 4 maart 2015.

De algemene vergadering neemt kennis van het aansluiten van Mevrouw Sophie-Stone Wilmès in hoedanigheid van effectief lid van UF vzw vanaf 15 mei 2015, als vertegenwoordiger van het partij "MR", in toepassing van artikel 6, eerste en vijfde lid, van de statuten.

De algemene vergadering neemt kennis van het van rechtswege benoemen als lid van de raad van bestuur van UF vzw vanaf 18 november 2014 voor zes jaar, in toepassing van artikel 20 van de statuten, van :

- de heer Georgios Karamanis, geboren te Eleftheroupolis (Griekenland), op 10 augustus 1955, Edward De Baerdemaekerstraat, 72, te Sint-Pieters-Leeuw.

De nieuwe raad van bestuur is aldus samengesteld met volgende bestuurders :

De heer François van Hoobrouck d'Aspre, Mevrouw Nicole Geerseau-Desmet, de heren Frédéric Petit,

Philippe Thiéry en Georgios Karamanis."

De algemene vergadering heeft eenparig beslist de mandaat als commissaris-revisor van bbvba BUELENS, MATHAY, & Associates, (BTW 0461.440.381), Lambermontlaan, 430, 1030 Brussel, vertegenwoordigd door de heer Eric MATHAY, voor een periode van drie jaar te verlengen, tot de algemene vergadering van 2018.

De algemene vergadering beslist eenparig artikel 3, tweede lid, van de statuten aan te vullen met een

bepaling onder f) luidende :

"f) adviesverlening over alle onderwerpen in verband met de politieke acties van UF!'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOA 2.2

Luik B - Vervolg

De raad van bestuur is bijeengekomen op 2 juni 2095 te Leuven, na de algemene vergadering.

De raad van bestuur heeft eenparig conform artikel 22 van de statuten aageduid :

- als Voorzitter ; de heer Philippe Thiéry,

- als Secretaris : de Heer Georgios Karamanis,

- als Schatbewaarder : de heer Frédéric Petit.

Gedaan te Linkebeek op 8 juni 2015,

Philippe Thiéry

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan hit Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
UNIE DER FRANSTALIGEN (VERKORT) UF

Adresse
Hollebeekstraat, 371 ta 1630 LINKEBEEK

Code postal : 1630
Localité : LINKEBEEK
Commune : LINKEBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande