UNIKAMP

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : UNIKAMP
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 414.340.349

Publication

05/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.12.2013, NGL 31.01.2014 14024-0342-036
09/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 15.12.2014, NGL 07.01.2015 15003-0490-043
19/04/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffes det

Rechtbank van K.ioqpbalinQt te Leuven, de I t! AN R.

2013

De £3RIÎ F. ER,

Griffie

D

I I

II

Onri4rrterningsnr : B,otrarrtins;

ti,+oiultl .

I:ecllts:,urrn -

Zetel 0414.340.349

UNIKAMP

naamloze vennootschap

3200 Aarschot, Grote Markt 28

Onderwet aide : Statutenwijziging

Het blijkt uit een akte van statutenwijziging verleden voor Lieve STROEYKENS, geassocieerde notaris, vennoot en zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MICHIELS & STROEYKENS, geassocieerde notarissen te Aarschot, Boudewijnlaan 19, op 28 maart 2013, met registratierelaas " Geregistreerd drie bladen geen verzendingen te Aarschot op 3, april 2013, boek 583 blad 4 vak 11, ontvangen 25 euro (getekend) de e.a. inspecteur a.i. W. Rens" dat is gehouden:

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "UNIKAMP", met maatschappelijke zetel te 3200 Aarschot, Grote Markt 28, ingeschreven in de kruispuntbank van ondernemingen onder nummer 0414.340.349 en bij de diensten van de BTW onder nummer BE0414.340.349.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Godfried Van Kerckhoven, voorheen te Aarschot, op 7 juni 1974, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 3 juli daarna onder nummer 2631-3.

Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden ingevolge buitengewone algemene vergadering waarvan proces-verbaal werd opgesteld door notaris Dirk Michiels te Aarschot op 21 december 2011, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 10 januari 2012, onder nummer 12007516,

I. De huidige vergadering heeft de volgende agenda:

1. Verslag van de raad van bestuur inzake de uitbreiding van het doel van de vennootschap met bijgevoegde staat van activa en passiva afgesloten op 31 december 2012 en verslag van de commissaris.

2, Uitbreiding van het doel van de vennootschap en aanpassing van artikel 3 van de statuten,

3. Benoeming nieuwe bestuurder

4. Machtiging van de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten.

5. Volmacht kruispuntbank voor ondernemingen.

il, Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd tweeënzeventigduizend zeshonderd tweeëntachtig euro achtentachtig cent (272.682,88 EUR), vertegenwoordigd door duizend honderd (1,100) aandelen zonder nominale waarde. Alle aandelen zijn aanwezig of vertegenwoordigd.

Tot commissaris werd benoemd de heer ROBRECHTS Peter, commissaris bij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Robrechts Lenaerts bedrijfsrevisoren" te 1780 Wemmel, Romeinsesteenweg 1022 bus 2.

Zijn tevens aanwezig in hun hoedanigheid van bestuurder van de naamloze vennootschap "UNIKAMP", 1/de naamloze vennootschap "TROFIM", met als vaste vertegenwoordiger de heer TROUKENS Joseph, voornoemd, en 2/de heer TROUKENS Pieter-Jan Bram, geboren te Bonheiden op 23 juni 1976, wonende te 3200 Aarschot, Capucienenstraat 13,

Er zijn geen andere effecten dan deze waarvan de houders hier aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De vergadering kan derhalve geldig beraadslagen en beslissen over de agenda, zonder dat het bewijs moet geleverd worden van de naleving van de formaliteiten inzake bijeenroeping van de vergadering.

III. Sedert de laatste algemene vergadering zijn geen verrichtingen gedaan die ressorteren onder artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen,

IV. De vennootschap doet geen of heeft geen publiek beroep gedaan op het spaarwezen.

Vaststelling dat de vergadering geldig kan beraadslagen.

De uiteenzetting wordt nagegaan en juist bevonden door de vergadering; deze erkent dat ze geldig

samengesteld werd en bevoegd is om over de onderworpen agenda te beraadslagen.

Beraadslaging - besluiten.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende besluiten

Eerste besluit - Verslag van de raad van bestuur inzake de uitbreiding van het doel van de vennootschap,

met bijgevoegde staat van activa en passiva afgesloten op 31 december 2012 en verslag van de commissaris.

De vergadering verklaart tijdig kennis gehad te hebben van het verslag van de raad van bestuur de dato 7

maart 2013, zoals voorgeschreven door artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen, waarin de

Op di,: , Iste blz %fan Í3 vE:rmeIden tw'r'ct0 de- 1 l ,1, nlr+''n;r-ronde ru Rotzit van de pi-Er.o(o)rlien}

hr't erid rlc, l:: c htspr'r,or n I-n r 11 ,Y ir ''1r-" rri[-ln te vortegem^"onl c#gnn Verso Na,im en h.:ndtt" Lcrrnc,.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

tig ~. . voorgestelde wijziging van het doel van de vennootschap verantwoord wordt en waaraan een staat van activa en passiva gehecht is welke afgesloten werd op 31 december 2012, hetzij niet méér dan drie maanden oud, en besluit de voorzitter ervan te ontslaan er hier lezing van te geven,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge Op 20 maart 2013 heeft de commissaris, te weten de heer ROBRECHTS Peter, commissaris bij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Robrechts Lenaerts bedrijfsrevisoren" te 1780 Wemmel, Romeinsesteenweg 1022 bus 2, overeenkomstig artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag opgesteld over deze staat van activa en passiva.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"Wij zijn overgegaan tot een volkomen controle van de staat van activa en passiva van de NV UNIKAMP per 31.12.2012, zoals bepaald in artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen. Deze staat van activa en passiva vertoont een balanstotaal van ¬ 4.193.791,33 en een overgedragen resultaat van ¬ 1.644.690,37.

Daar ons verslag uitsluitend tot doel heeft de Algemene Vergadering in te lichten nopens de beslissing tot wijziging van het maatschappelijk doel, is ons onderzoek beperkt gebleven tot een kritische analyse, de vergelijking met de vorige jaarrekening en de bespreking van de door de onderneming verstrekte financiële informatie.

Dit onderzoek heeft geen feiten aan het licht gebracht die deze staat van activa en passiva op een belangrijke wijze zouden wijzigen, zodat hij ons inziens voldoet aan de voorschriften van artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen, als informatie bij het verslag van de Raad van Bestuur over de vooropgezette wijziging van het maatschappelijk doel.

Gedaan ter trouw,

Wemmel, 20 maart 2013

Burg, BVBA Robrechts Lenaerts Bedrijfsrevisoren - Réviseurs d'Entreprises

Commissaris

Vertegenwoordigd door de heer Peter Robrechts

Bedrijfsrevisor"

Tweede besluit  Wijziging van het doel van de vennootschap en aanpassing van artikel drie van de statuten.

De vergadering besluit het doel van de vennootschap te wijzigen zoals voorgesteld in het verslag van de raad van bestuur de dato 7 maart 2013, door een uitbreiding ervan met de volgende punten:

"Zij kan aan derden, zaakvoerders en vennoten leningen, voorschotten en kredieten toestaan.

Zij kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak." Vanaf heden luidt het doel in het artikel 3 van de statuten als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

De oprichting en uitbating van zelfstandige kleinhandel met meerdere afdelingen. Ten dien einde zal de vennootschap mogen aan- en verkopen, met of zonder verwerking, alles wat rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met volgende takken: alle voedingswaren in het algemeen en zonder beperking, restaurant, onderhouds- en huishoudartikelen, alle vormen van kleding en aanverwanten in de breedste zin van het woord, alles wat in verband staat met meubilering in het algemeen, parfumerie- en toiletartikelen, alles wat in verband staat met tuinieren en hobbying, alles wat in verband staat met auto's, gereedschappen, geschenkartikelen, marokein- en lederwaren, reis- en fantasieartikelen, boeken en papierhandel, rookartikelen, speelgoed, sport en elektriciteit, fietsen en fietsbenodigdheden, foto en bijouterie, radio en lV en geluidstoestellen, fonoplaten, muziek, drogisterij, camping en caravanning artikelen in de breedste zin van hun betekenis, vis- en jachtgerief, deze opsomming gegeven bij wijze van voorbeeld en zonder dat zij beperkend zij, alsmede alle verhandelingen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in den vreemde, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Zij kan aan derden, zaakvoerders en vennoten leningen, voorschotten en kredieten toestaan.

Zij kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak." Derde besluit Benoeming nieuwe bestuurder.

De vergadering beslist om mevrouw TROUKENS Eva Nelly, geboren te Aarschot op 14 februari 1979, wonende te 3200 Aarschot, Grote Markt 24 bus 4, hier aanwezig, te benoemen tot nieuwe bestuurder, met onbezoldigd mandaat, met ingang van 28 maart 2013 voor een periode tot 1 juli 2018. Zij verklaart dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich daartegen verzet.

Vierde besluit  Machtiging van de raad van bestuur.

De vergadering beslist de raad van bestuur machtiging te verlenen om de voorgaande besluiten uit te voeren.

Vijfde besluit - Volmacht kruispuntbank voor ondernemingen.

De vergadering beslist, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de kruispuntbank van ondernemingen ingevolge huidige akte, volmacht te verlenen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor DRY & Partners", met zetel te 3200 Aarschot, Grote Markt 28 en haar aangestelden, elk met macht om afzonderlijke te handelen en met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

Alle voorgaande besluiten werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Voor ontledend uittreksel

Getekend Lieve Stroeykens geassocieerd notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte van statutenwijziging met volmacht; verslag van de raad van bestuur inzake uitbreiding doel; verslag van de bedrijfsrevisor met staat activa en passiva; de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. vare t.uih B verrnetden : Recto " Plaarn e" r hoedanin',eid van de rnstrwnenterende notaris. hetzij Aran de perso{o}n(vn) bevoejd ree; hkpesî.ùon tcri r n" -cn van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naara en handtekening

01/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.12.2012, NGL 30.01.2013 13018-0453-036
13/07/2012
ÿþ Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ui

1111111111j11, 196*

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandt'

te Leuven, de 0 ILluLl 2012

DE GRIFFI

Griffie

bE

B St

Ondernemingsnr : 0414.340.349

Benaming

(voluit) : UNIKAMP

(verkort)

Rechtsvorm : N.V.

Zetel : DIESTSESTEENWEG 35 3200 AARSCHOT

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS EN GEDELEGEERD BESTUURDERS - VERPLAATSING ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 29 juni 2012 en van de raad van bestuur van 29 juni 2012 :

De bijzondere algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het eervol ontslag per 30 juni 2012 van de volgende bestuurders te aanvaarden en kwijting te verlenen voor het gevoerde beleid

- de heer Troukens Marc, wonende te 3200 Aarschot, Haterbeekstraat 9.

- de heer Troukens Luc, wonende te 3201 Aarschot, Oude Mechelsebaan 627.

- Mevrouw Everaerts Godelieve, wonende te 3201 Aarschot, Oude Mechelsebaan 627.

De vergadering benoemt als nieuwe bestuurders met ingang van 01 juli 2012 voor een periode van zes jaar,

dewelke aanvaarden

- Troíim N V., niet maatschappelijke zetel te 3201 Langdorp, Franseliniestraat '13, met als vaste

vertegenwoordiger de heer Troukens Joseph wonende te 3201 Langdorp, Franseliniestraat 13.

- de heer Troukens Pieter-Jan, wonende te 3200 Aarschot, Capucienenstraat 13.

De bestuurder, N.V. Trofim, met zetel te 3201 Langdorp, Franselinlestraat 13 heeft meegedeeld dat , in navolging van de wet van 02.08.2002, werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger van de N.V. Trofim bij de N.V, Unikamp, de Heer Troukens Joseph, wonende te 3201 Langdorp, Franseliniestraat 13.

De bijzondere algemene vergadering beslist met unanimiteit om de maatschappelijke te verplaatsen naar 3200 Aarschot, Grote Markt 28 en dit met ingang van heden.

Met algemeenheid van stemmen aanvaardt de raad van bestuur het ontslag van de volgende gedelegeerd

bestuurders per 30 juni 2012 :

- de heer Troukens Marc, wonende te 3200 Aarschot, Haterbeekstraat 9.

- de heer Troukens Luc, wonende te 3201 Aarschot, Oude Mechelsebaan 627.

Met algemeenheid van stemmen benoemt de raad van bestuur tot gedelegeerd bestuurders met ingang van

0110712012:

- Trofim N.V., met maatschappelijke zetel te 3201 Langdorp, Franseliniestraat 13, met als vaste

vertegenwoordiger de heer Troukens Joseph wonende te 3201 Langdorp, Franseliniestraat 13.

- de heer Troukens Pieter-Jan, wonende te 3200 Aarschot, Capucienenstraat 13.

De gedelegeerd bestuurder, N.V. Trofim, met zetel te 3201 Langdorp, Franseliniestraat 13 heeft meegedeeld dat ,in navolging van de wet van 02.08.2002, werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger van de N.V. Trofim bij de N.V. Unikamp, de Heer Troukens Joseph, wonende te 3201 Langdorp, Franseliniestraat 13.

N.V. Trofim, vaste vertegenwoordiger Troukens Joseph

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

10/01/2012
ÿþMad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rveergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophanoe te Leuven, de 2 8 OEC. 2011 DE CKIER,

111111JRIIINWIelii

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0414.340.349

Benaming

(voluit) : UNIKAMP

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3200 Aarschot, Diestsesteenweg 35

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Het blijkt uit een akte van statutenwijziging verleden voor Dirk MICHIELS, geassocieerde notaris te Aarschot, op 21 december 2011, dat is gehouden:

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "UNIKAMP", met maatschappelijke zetel te 3200 Aarschot, Diestsesteenweg 35, ingeschreven in de kruispuntbank der ondernemingen met ondernemingsnummer 0414.340.349 en bij de diensten van de BTW onder nummer BE 0414.340.349.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Godfried Van Kerckhoven, destijds te Aarschot, op 7 juni 1974, bekendgemaakt in de Bijlage van het Belgisch Staatsblad op 3 juli daarna onder nummer 2631-3.

Waarvan de statuten voor het laatste gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Johan Van Oekel, destijds te Brasschaat, op 8 juni 1990, neergelegd ter publicatie.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende besluiten :

Eerste besluit  Verlenging van het boekjaar, wijziging datum jaarvergadering en wijziging boekjaar.

De vergadering besluit om het huidige boekjaar te verlengen tot 30 juni 2012. De vergadering besluit hiertoe omwille van boekhoudkundige, fiscale en financiële redenen. De jaarvergadering van het huidige jaar zal omwille van de verlenging niet plaatsvinden op de 31 mei 2012 zoals bepaald in de statuten, maar wel op 15 december 2012 om 20 uur. Na afloop van dit boekjaar zal het boekjaar telkens lopen van 1 juli tot 30 juni van het jaar daarop en zal de jaarvergadering telkens plaatsvinden op 15 december om 20 uur.

Tweede besluit - Omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de aard van de aandelen te wijzigen in die zin dat de aandelen op naam zullen zijn vanaf heden.

De bestaande aandelen aan toonder worden, tegen inlevering door de aandeelhouders van hun huidig aandelenbezit, vernietigd en vervangen door een inschrijving op naam in het aandelenregister.

De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen.

Er is terstond overgegaan tot vernietiging van de bestaande aandelen en tot de aanleg van een aandelenregister waarin de aandelen op naam zijn ingeschreven, wat bevestigd wordt door ondergetekende notaris.

Derde besluit - Aanpassing van de statuten.

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen besluiten en aan de recente wetswijzigingen inzake vennootschappen, door volledig nieuwe statuten goed te keuren, met behoud evenwel van de essentiële elementen van de vennootschap, als daar zijn: de naam, de rechtsvorm, de zetel, de duur, het doel, het kapitaal, het tijdstip van de jaarvergadering en het boekjaar.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "UNIKAMP".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3200 Aarschot, Diestsesteenweg 35.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

De vennootschap heeft tot doel:

De oprichting en uitbating van zelfstandige kleinhandel met meerdere afdelingen. Ten dien einde zal de vennootschap mogen aan- en verkopen, met of zonder verwerking, alles wat rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met volgende takken: alle voedingswaren in het algemeen en zonder beperking, restaurant, onderhouds- en huishoudartikelen, alle vormen van kleding en aanverwanten in de breedste zin van het woord, alles wat in verband staat met meubilering in het algemeen, parfumerie- en toiletartikelen, alles wat in verband

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

staat met tuinieren en hobbying, alles wat in verband staal met auto's, gereedschappen, geschenkartikelen, marokein- en lederwaren, reis- en fantasieartikelen, boeken en papierhandel, rookartikelen, speelgoed, sport en elektriciteit, fietsen en fietsbenodigdheden, foto en bijouterie, radio en TV en geluidstoestellen, fonoplaten, muziek, drogisterij, camping en caravanning artikelen in de breedste zin van hun betekenis, vis- en jachtgerief, deze opsomming gegeven bij wijze van voorbeeld en zonder dat zij beperkend zij, alsmede alle verhandelingen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in den vreemde, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderdtweeënzeventigduizend zeshonderdtweeëntachtig euro achtentachtig cent (¬ 272.682,88).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend honderd (1.100) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/duizend honderdste (1/1.100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het aandelenregister. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het aandelenregister van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen ; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebrul-ker(s).

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algeme-ne vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bij de benoeming van een bestuurder zal de algemene vergadering vaststellen dat de bestuurder zijn mandaat hetzij bezoldigd, met vaststelling van het bedrag van de bezoldiging, hetzij onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, zal uitoefenen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergade-'ring, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

in geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering ge-'plaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedele-geerd-bestuurder of twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, e-mail, luchtpost, telegram, telex of telekopie. Elke telefonische oproep is eveneens geldig.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregel-matigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

ledere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven, hetzij schriftelijk, hetzij per e-mail, telegram, telex of telekopie of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad om hem op een welbepaalde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthou-ding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders, eventueel onder elektronische vorm via een of meerdere intemet sites. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maat-schappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad van bestuur kan in zijn middelen en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtsreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur. Een gedelegeerd-bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennoot-schap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

De jaarvergadering zal gehouden worden op 15 december om 20 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag, zaterdag of zondag is, heeft de jaar-vergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis gebracht worden per brief, per telegram, telex of telecopie, email of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergade-ring. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit.

edere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (I) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig het agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding "ja", "neen" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven..

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties of warrants op naam, alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Het boekjaar begint op 1juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur.

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maat-schappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de aandeelhouders. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 185, 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden. Indien binnen één jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennootschap is opgenomen of deze niet geldig is omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of ontbonden, wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand tot een nieuwe aandeelhouder in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of haar ontbinding.

Het gegeven dat alle aandelen in één hand verenigd zijn, alsmede de identiteit van de enige aandeelhouder moeten worden vermeld in het vennootschapsdossier op de griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Voor'b'ehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

De enige aandeelhouder oefent de aan de algemene vergadering toegekende bevoegdheden uit. Hij mag

die bevoegdheden overdragen. De beslissingen van de enige aandeelhouder die handelt in de plaats van de

algemene vergadering warden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De tussen de enige aandeelhouder en de vennootschap gesloten overeenkomsten worden, tenzij het

courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, ingeschreven in een stuk dat

tegelijk met de jaarrekening moet worden neergelegd.

Vierde besluit  Ontslag en kwijting van de raad van bestuur en van de commissaris.

De vergadering besluit vervroegd een einde te stellen aan het mandaat van de raad van bestuur, benoemd

bij besluit van de bijzondere algemene vergadering van 30 juni 2006, bekendgemaakt bij uittreksel in de Bijlage

tot het Belgisch Staatsblad van 5 september daarna onder nummer 0138553, bestaande uit:

- De heer TROUKENS Marc, voornoemd,

- De heer TROUKENS Luc, voornoemd,

- Mevrouw EVERAERTS Godelieve, voornoemd;

vervroegd te beëindigen en kwijting te verlenen aan de leden van bestuur, onder voorbehoud van

goedkeuring van de jaarrekening voor wat het lopende boekjaar betreft, hetgeen de genaamden verklaren te

aanvaarden.

De vergadering besluit een einde te stellen aan het mandaat van de commissaris, de burgerlijke

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder burgerrechtelijke vorm "ROBRECHTS & PARTNERS",

voornoemd, benoemd bij besluit van de bijzondere algemene vergadering van 30 juni 2008, bekendgemaakt bij

uittreksel in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 9 oktober daarna onder nummer 0160925.

Ze verleent kwijting aan de commissaris, onder voorbehoud van de controle op de jaarrekening voor wat het

lopende boekjaar betreft, hetgeen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder

burgerrechtelijke vorm "ROBRECHTS & PARTNERS", vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaart te

aanvaarden.

Vijfde besluit  Benoeming van de raad van bestuur en van de commissaris.

De vergadering besluit tot leden van de nieuwe raad van bestuur te benoemen, met onbezoldigd mandaat

en voor de duur van zes jaar die zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017:

- De heer TROUKENS Marc, voornoemd,

- De heer TROUKENS Luc, voornoemd,

- Mevrouw EVERAERTS Godelieve, voornoemd;

De genaamden verklaren te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich daartegen

verzet.

De vergadering besluit tot commissaris te benoemen voor een periode van 3 jaren, de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder burgerrechtelijke vorm "ROBRECHTS & PARTNERS",

vertegenwoordigd door de heer ROBRECHTS Peter, voornoemd, die zijn mandaat aanvaardt. De vergadering

kent aan de commissaris een bezoldiging van zevenduizend vijfhonderd euro (¬ 7.500,00) toe voor de periode

van 3 jaar waarin zij haar mandaat van commissaris zal uitoefenen.

Zesde besluit - Machtiging van de raad van bestuur.

De vergadering besluit machtiging te ververlenen aan raad van bestuur de bevoegdheid om de voorgaande

besluiten uit te voeren.

Zevende besluit - Volmacht kruispuntbank van ondernemingen.

De vergadering besluit, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de kruispuntbank voor

ondernemingen volmacht te verlenen, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor DRT & Partners" te 3200 Aarschot, Grote

Markt 28, vertegenwoordigd door haar zaakvoerders en haar aangestelden, elk met macht om afzonderlijk te

handelen.

Bijeenkomst van de raad van bestuur.

Onmiddellijk is de nieuwe raad van bestuur in vergadering bijeengekomen en de leden hebben onder elkaar

benoemd, met onbezoldigd mandaat en voor de duur van zes jaar die zal eindigen onmiddellijk na de

jaarvergadering van 2017:

a.Als voorzitter van de raad van bestuur: de heer TROUKENS Marc, voornoemd, die aanvaardt.

b.Als gedelegeerd-bestuurders:

- De heer TROUKENS Marc, voornoemd, die aanvaardt.

- De heer TROUKENS Luc, voornoemd, die aanvaardt.

Stemming.

Alle voorgaande besluiten werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Voor ontledend uittreksel

Getekend Dirk Michiels geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte van statutenwijziging met twee volmachten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/02/2015
ÿþ Mod Wart) 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0414.340.349

Benaming

(voluit) : UNIKAMP

(verkort) :

Rechtsvorm : N,V,

Zetel : GROTE MARKT 28 3200 AARSCHOT (volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING COMMISSARIS Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 15 december 2014:

Met algemeenheid van stemmen benoemt de vergadering tot commissaris voor een nieuwe periode van drie jaar:

De BURG BVBA Robrechts Lenaerts Bedrijfsrevisoren - Réviseurs d'Entreprises, Romeinsesteenvveg 1022 bus 2 fe 1780 Wemmel, vertegenwoordigd door de Heer Robrechts Peter, bedrijfsrevisor.

Trofim N.V., vaste vertegenwoordiger Troukens Joseph

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IV i IIIMP11lii.v IN

.

NEERGELEGD'

- 9 EEC, 2G15

Griffie Rechtbank van Koophandel te,fl"



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

02/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 29.07.2011 11347-0029-036
11/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 10.08.2010 10395-0446-042
22/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 20.07.2009 09432-0385-036
18/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 12.08.2008 08556-0090-039
21/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 10.08.2007 07563-0227-040
07/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 04.08.2006 06603-3974-025
21/12/2005 : LE050552
01/08/2005 : LE050552
26/11/2004 : LE050552
20/08/2003 : LE050552
03/10/2002 : LE050552
21/07/2000 : LE050552
06/07/1990 : LE50552
20/05/1988 : LE50552
01/01/1986 : LE50552
05/10/1985 : LE50552

Coordonnées
UNIKAMP

Adresse
GROTE MARKT 28 3200 AARSCHOT

Code postal : 3200
Localité : AARSCHOT
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande