UNIVERSAL BUSINESS COMPANY, AFGEKORT : UBC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : UNIVERSAL BUSINESS COMPANY, AFGEKORT : UBC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 451.756.417

Publication

21/10/2011
ÿþMotl 2.4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Lurk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

u

*11159570*

be a ól .CitE

11 OCT. 2011

Griffie

S

EL

Ondernemingsnr : 0451.756.417

Benaming

(voluit) : UNIVERSAL BUSINESS COMPANY "in vereffening"

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Manhovestraat 1, 1541 Sint-Pieters-Kapelle

Onderwerp akte : Sluiting - vereffening

Het plan van verdeling van activa van 07/09/2011 werd goedgekeurd door de Rechtbank op 16/09/2011.

De vereffening kan derhalve definitief worden gesloten. Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 29 september 2011 blijkt dat de vereffenaar, dhr. Rudy Douchamps, wordt ontslagen als vereffenaar. Aan de vereffenaar werd kwijting verleend voor het gevoerde beleid. De boeken en bescheiden zullen gedurende vijf jaar worden bewaard op de maatschappelijke zetel nl. Manhovestraat 1 te 1541 Sint-Pieters-Kapelle.

Rudy Douchamps,

Vereffenaar.

04/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 30.09.2010, NGL 28.04.2011 11096-0312-014
22/04/2011
ÿþ Mod 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Bek -W

ç~q`~ f9, ~~~° ~

{3yi~/e

Ondememingsnr : 0451756418

Benaming

(voluit) : UNIVERSAL BUSINESS COMPANY

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Manhovestraat 1, Heme (1541 Sint-Pieters-Kapelle)

Onderwerp akte: Ontbinding

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Koen DIEGENANT, Notaris te Halle (Buizingen) op 22 december 2010 "Geregistreerd, vier bladen, twee renvooien te Halle I, op 29 DEC. 2010 boek 715, fol. 85 vak 17 Ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR) De Ontvanger (g) Y. DEHANTSCHUTTER", dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid "UNIVERSAL BUSINESS COMPANY" in het kort "U.C.C.", waarvan de maatschappelijke; zetel gevestigd is te Heme (1541 Sint-Pieters-Kapelle), Manhovestraat 1; Ingeschreven in het Rechtspersonenregister (RPR) Brussel, onder nummer 0451.756.417, na lezing van het verslag van de bedrijfsrevisor, dat besluit in de volgende termen:

"HOOFDSTUK 4 : BESLUIT

In het kader van de door artikel 181 van de Wet van vennootschappen voorziene vereffeningsprocedures, heeft de zaakvoerder van de BVBA U.B.C. een staat van actief en passief per 30 september 2010 opgesteld,; waaruit een balanstotaal van 78.026,27 ¬ en het eigen vermogen van 60.138,15 ¬ blijkt, in zoverre de; vooruitzichten van de zaakvoerder met succes zullen gerealiseerd worden door de vereffenaar.

Op basis van onze controlewerkzaamheden, die uitgevoerd werden in overeenstemming met de toepasselijke beroepsnormen, meent ondergetekende Wendy Saman, bedrijfsrevisor, vennoot van de b.v.b.a. BOSSAERT MOREAU SAMAN & C°, bedrijfsrevisoren, Waterfoosesteenweg 757 te 1180 Brussel dat de staat: waarin de activa en passiva van de vennootschap, afgesloten per 30 september 2010, samengevat worden,: volledig, getrouw en op juiste wijze de toestand van de vennootschap weergeeft.

Brussel, 17 december 2010

BOSSAERT MOREAU SAMAN & C° bvba

Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

Wendy Saman

(getekend)"

met eenparigheid van stemmen onder meer de volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT: GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN. De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerkingen worden gemaakt door de vennoten; zij; besluit zich aan te sluiten bij de conclusies erin vervat.

Deze verslagen worden neergelegd op de maatschappelijke zetel van de Vennootschap na "ne varietur te; zijn ondertekend door Ons, Notaris, en de comparanten.

TWEEDE BESLUIT: VERVROEGDE ONTBINDING

De vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de Vennootschap en spreekt haar vereffening uit,: te rekenen vanaf heden.

DERDE BESLUIT: KENNISNAME VAN HET ONTSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Douchamps, Rudy, wonende te Heme (1541: Sint-Pieters-Kapelle), Manhovestraat 1, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de Vennootschap, met! ingang vanaf heden en dit omwille van de ontbinding en invereffeningstelling van de Vennootschap.

VIERDE BESLUIT: BENOEMING VAN EEN VEREFFENAAR ONDER OPSCHORTENDE VOORWAARDE

De vergadering besluit een vereffenaar aan te stellen onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging en/of homologatie van de benoeming van de vereffenaar door de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

De vergadering beslist het aantal vereffenaars vast te stellen op EEN.

Zij benoemt als vereffenaar de heer Douchamps, Rudy, wonende te Herne (1541 Sint-Pieters-Kapeile), Manhovestraat 1, voornoemd;

Voor-

behoudE

aan he

Belgisc Staatsbl;











*11061980*



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vergadering noteert dat de vereffenaar reeds handelingen kan stellen voorafgaandelijk aan de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar door de Rechtbank van Koophandel, doch met het risico dat deze achteraf worden nietig verklaard.

VIJFDE BESLUIT: MACHTIGING "

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten, voorzien in artikel 187 van het Wetboek van

" vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en moet zich aan de boeken van de Vennootschap houden.

" Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van haar machten, die zij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de Vennootschap in liquidatie verbinden, zelfs deze waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door de vereffenaar. De opdracht van de vereffenaar wordt kosteloos uitgeoefend,

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandigde staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de

" rechtbank van koophandel, Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

ZESDE BESLUIT: VOLMACHT AAN DE VEREFFENAAR

De vergadering besluit een volmacht te verlenen aan de kandidaat-vereffenaar, met recht van indeplaatsstelling, met het oog op de indiening van een verzoekschrift bij de Rechtbank van Koophandel te Brussel teneinde de bevestiging en/of homolgatie te verkrijgen van de benoeming van de kandidaat-'vereffenaar.

ZEVENDE BESLUIT: BIJZONDERE VOLMACHT

De vergadering besluit een bijzondere volmacht te verfenen aan de vereffenaar, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en desgevallend bij de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

ACHTSTE BESLUIT: WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist als volgt de statuten van de Vennootschap te wijzigen, om ze in overeenstemming te brengen met de besluiten die genomen werden:

De vergadering beslist in fine van Artikel 1 van de statuten de volgende tekst toe te voegen:

"Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten vermelden dat zij in vereffening is gesteld."

De vergadering beslist Artikel 4 van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

"De vennootschap is opgericht op 10 januari 1994 voor een onbepaalde duur. Zij werd in vereffening gesteld door een buitengewone algemene vergadering der vennoten, gehouden op 22 december 2010."

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van het proces-verbaal, het verslag van het college van zaakvoerder met staat activa-passiva, verslag bedrijfsrevisor, beschikking rechtbank betreffende bevestiging aanstelling vereffenaar.

Koen DIEGENANT Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad j

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 12.03.2010, NGL 31.03.2010 10083-0581-012
31/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 21.02.2009, NGL 24.03.2009 09085-0357-012
02/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 16.06.2007, NGL 25.06.2007 07287-0095-014
29/09/2006 : BL578280
21/03/2006 : BL578280
27/06/2005 : BL578280
23/12/2004 : BL578280
25/08/2004 : BL578280
07/07/2003 : BL578280
03/09/2002 : BL578280
04/07/2001 : BL578280
23/06/2000 : BL578280
07/11/1998 : BL578280

Coordonnées
UNIVERSAL BUSINESS COMPANY, AFGEKORT : UBC

Adresse
MANHOVESTRAAT 1 1541 SINT-PIETERS-KAP(BT)

Code postal : 1541
Localité : Sint-Pieters-Kapelle
Commune : HERNE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande