UNIZEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : UNIZEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.912.031

Publication

07/03/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

-rt

klad word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Beele.

26FE . Miti

Griffie

1905796

Ondernemingsnr : Ç(~ G .94,t.. O.

Benaming

(voluit) : Unizen

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zete4 : Aff4lgenistraat 79 te 1742 Ternat

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - BENOEMINGEN.

Uit een akte, verleden voor Leen Van Breedam, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marij Hendrickx & Leen Van Breedam, geassocieerde notarissen", met zetel te Heusden-Zolder (Zolder), Koeltorenlaan 11, op 24 februari 2014, blijkt onder meer wat volgt

1) Er is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "Unizen" opgericht voor onbepaalde duur, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1742 Temat, Affligemstraat 79.

2) Als oprichters zijn opgetreden:

a) De heer VLOEMANS Ben Maria Jozef, industrieel ingenieur, geboren te Hasselt op 29 oktober 1977, ongehuwd, en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 3582 Beringen, Guido Gezellestraat 256.

b) De heer COLSON Sammy, zelfstandige, geboren te Vilvoorde op 18 oktober 1978, echtgenoot van mevrouw Hoogstijns Sonia Linda, wonende te 1742 Temat, Affligemstraat 79; gehuwd te Affligem op 27 juni 2006, onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Jean Van der Bracht te Oordegem-Lede op 20 juni 2006, dat sedertdien niet werd gewijzigd.

3) De vennootschap heeft tot doel:

- voor eigen rekening of voor rekening van derden, het adviseren, verlenen van consulting, het assisteren en bemiddelen bij het concipiëren, implementeren, uitvoeren, verkopen, vermarkten en het beheren van projecten, diensten en producten in het domein van de informatietechnologie, waar algoritmen en technieken voor gegevensacquisitie, -opslag, -toegang, -verwerking,

-exploratie, -synthese, -analyse, -filtering, - visualisatie en  rapportering een toegevoegde waarde kunnen betekenen.

Hiertoe kan de vennootschap ook activiteiten opzetten of eraan deelnemen, met inbegrip van organisatie van socio-culturele-wetenschappelijke evenementen, journalistiek en redactioneel werk, vertaalwerk, publicaties (brochures, folders) (vormgeving, editing, lay-out, enzovoort), wetenschappelijke en technologische consulting, voordrachten en seminaries in verband met cultuur, politiek, economie, wetenschap en technologie, filosofie, schrijven en uitgeven van boeken en dergelijke.

- het verlenen van advies en bijstand op het gebied van bedrijfsvoering en  beheer,

- het uitbaten van concessies, licenties en andere immateriële rechten en activa;

- het waarnemen van de mandaten van zaakvoerder, bestuurder en vereffenaar in andere

vennootschappen;

- het verstrekken van managementadviezen en consulting;

- de organisatie en het geven van trainingen inzake voormelde activiteiten;

- aile roerende en onroerende goederen kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, herstellen

of ruilen, zonder dat dit een handel in onroerende goederen zou uitmaken;

- haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, in pand stellen en aval

verlenen voor aile leningen, kredietopeningen, en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor derden;

verstrekken van leningen en financieringen aan ondernemingen;

- verstrekken van waarborgen;

- het verwerven en beheren van handelszaken;

deelnemen of samenwerken met bestaande of nog op te richten ondernemingen die een gelijkaardig of

complementair doel hebben.

- het nemen van participaties in andere ondernemingen.

Op de laatste blz. van Lullc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Zij kan ten gunste van derden zich borgstellen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Voorgaande opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks.

Zij mag ailes doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kan bijdragen en van aard is de opbrengst van haar goederen te bevorderen.

4) Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, afbetaald tot beloop van zesduizend tweehonderd euro met geldelijke inbrengen, als volgt:

- door de heer Vloemans Ben, oprichter voornoemd sub a), tot beloop van veertienduizend achthonderd tachtig euro (¬ 14.880,00), waarvan voorafgaandelijk vierduizend negenhonderd zestig euro (¬ 4.960,00) afbetaald;

- door de heer Colson Sammy, oprichter voornoemd sub b), tot beloop van drieduizend zevenhonderd twintig euro (¬ 3.720,00), waarvan voorafgaandelijk duizend tweehonderd veertig euro (E 1.240,00) afbetaald.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van waarde, met elk een fractiewaarde van éénlhonderdste van het geplaatst kapitaal.

5) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten; zij worden benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

De zaakvoerders zijn gezamenlijk bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Zij kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door de zaakvoerder(s); indien er meer dan één zaakvoerder benoemd is, wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door twee zaakvoerders die gezamenlijk optreden.

6) Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste maatschappelijk boekjaar eindigt op 31 december 2015.

7) De jaarvergadering heeft plaats op de laatste vrijdag der maand mei om twintig uur en voor de eerste maal op vrijdag 27 mei 2016, in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het Vlaams of Brussels gewest waar de vennootschap gevestigd is, aangeduid in de oproeping.

8) Het batig overschot der resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt ais dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten, dat de winst of een deel ervan, zal worden gereserveerd.

9) Er werden twee zaakvoerders aangesteld voor duur van de vennootschap, te weten:

- de vennootschap "DATALOGIC", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3511 Hasselt, Bredestraat 36; BTW BE 0471.818.193, rechtspersonenregister Hasselt; voor wie als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van dit mandaat zal optreden: de heer VLOEMANS Ben Maria Jozef, industrieel ingenieur, geboren te Hasselt op 29 oktober 1977 ongehuwd, wonende te 3582 Beringen, Guido Gezellestraat 256;

- de vennootschap "First Things First", vennootschap onder firma, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1742 Temat, Affligemstraat 79; ondememingsnummer 0835.831.380, rechtsgebied Brussel; voor wie als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van dit mandaat zal optreden: de heer COLSON Sammy, bediende, geboren te Vilvoorde op 18 oktober 1978, echtgenoot van mevrouw Hoogstijns Sonia Linda, wonende te 1742 Ternat, Affligemstraat 79; die beiden aanvaard hebben.

Het mandaat van de zaakvoerders is niet bezoldigd.

10) Er werd geen commissaris benoemd.

11) Als bijzondere gevolmachtigde werd aangesteld: de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "Accounting & Tax Partners", Industrieweg 4 bus 5 te 3001 Heverlee, vertegenwoordigd door

de heer Martens Jeroen, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, aan wie alle machten worden verleend om:

- aile formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en

toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondememingen bij de ondernemingsloketten of

andere administratieve diensten;

- alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank middels tussenkomst van een Ondememingsloket;

- alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging

en ondertekening van de nodige formulieren;

- te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen, met mogelijkheid van subdelegatie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd v66r registratie, om in de bijlagen van het Belgisch

Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-fotografisch afschrift van de oprichtingsakte.

Getekend door geassocieerd notaris Leen Van Breedam te Zolder.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
UNIZEN

Adresse
AFFLIGEMSTGRAAT 79 1742 SINT-KATHERINA-LOMBEEK

Code postal : 1742
Localité : Sint-Katherina-Lombeek
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande