UP-NXT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : UP-NXT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 842.217.841

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 29.07.2014 14359-0276-030
01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 30.07.2013 13361-0269-030
10/01/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

uod 2.1

1

~C~E-JS i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 8 DEC. 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

1111111J11111111(1,11jI11111111

Ondernemingsnr : O'M . ~R } " %L{A

Benaming

(voluit) : U P-nxt

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Leuven, Vaartstraat 14/1

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Uit een akte, verleden voor mij, meester Tom Verhaegen, notaris met standplaats te Overijse, op zestien december tweeduizend en elf. "Ter registratie aangeboden", blijkt dat:

1° de Besloten vennootschap naar Nederlands recht "UnifiedPost Holding", gevestigd te Zeist (Nederland), Driebergseweg 17, met vestigingsnummer 20436521.

De vennootschap "UNIFIEDPOST HOLDING" wordt overeenkomstig de statuten geldig vertegenwoordigd door de heer Hans Leybaert, wonende te Oud-Heverlee, Onze Lieve Vrouwstraat 8, handelend ingevolge bijzondere volmacht hem verleend door de directie van de vennootschap op 15 december 2011.

2° De Naamloze Vennootschap "UNIFIEDPOST", met zetel te La Hulpe, Avenue Reine Astrid 92A, ingeschreven in het RPR onder nummer 0471.730.202.

De vennootschap UNIFIEDPOST wordt overeenkomstig de statuten geldig vertegenwoordigd door de heer. Hans Leybaert, voornoemd, handelend ingevolge een bijzondere volmacht hem verleend door de raad van bestuur van de vennootschap op 15 december 2011.

Een Naamloze Vennootschap hebben opgericht onder de naam "UP-nxt", met maatschappelijke zetel te Leuven, Vaartstraat 14/1.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- de ontwikkeling en de verkoop van software en alle aanverwante of afgeleide producten, inclusief hardware, opleidingen, diensten met betrekking tot voornoemde activiteiten of welke gebruikelijk kunnen geacht worden in de sector van de informatica of de software-ontwikkeling in de ruime zin;

- uitoefenen van mandaten in andere vennootschappen, het verstrekken van managementdiensten of in onderaanneming leveren van diensten aan haar klanten;

- het ontwikkelen of verwerven van auteursrechten en licenties welke de vennootschap zal kunnen behouden, exploiteren en beheren.

Zowel in België als in het buitenland mag de vennootschap aile roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de dag van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Het kapitaal bedraagt EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 61.500,00).

Het is vertegenwoordigd door zeshonderd vijftien (615) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zeshonderd vijftiende van het kapitaal vertegenwoordigen.

Worden aangesteld als bestuurders:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijiagen trij hetB" eigisch -Staatsblad 1612-felti$ÿÿ Atrffexes dnrMnnitettr'treigu

~ "



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



1° De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SOFIAS, met zetel te Oud-Heverlee, Onze Lieve Vrouwstraat 8, RPR 0465.085.504, met als zaakvoerder, de heer Hans Leybaert, eveneens voornoemd, hier aanwezig en verklarende te aanvaarden.

2° De heer Koen HANDEKYN, wonende te Lochristi, Nieuwstraat 18;

Tot gedelegeerd-bestuurder: De Heer Koen Handekyn, voornoemd.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste het wettelijk vereist minimum aantal leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Zij zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de aftredende bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die , tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

De Raad van Bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die dit bestuur betreffen.

De Raad van Bestuur komt bijeen telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee bestuurders het aanvragen, en dit na bijeengeroepen te zijn door een bestuurder.

Behalve in geval van overmacht, kan de Raad van Bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien ten minste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet vervuld is kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien ten minste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

De bestuurder die de vergadering voorzit heeft geen doorslaggevende stem.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met absolute meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders. De vergaderingen worden gehouden op de plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald.

tedere verhinderde of afwezige bestuurder kan schriftelijk, telegrafisch, per telex, fax of e-mail volmacht verlenen aan een andere bestuurder om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen.

De opdrachtgever wordt in dit geval geacht aanwezig te zijn.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

De beslissingen van de Raad van Bestuur worden opgetekend in notulen die ondertekend worden minstens door de meerderheid van de aanwezige leden.

Deze notulen worden in een bijzonder register geschreven of ingelast.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door een bestuurder.

De Raad van Bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtsdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni om elf uur dertig op de zetel van de vennootschap. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in tweeduizend en dertien.

Het maatschappelijk jaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND VETTREKSEL.









(getekend) Notaris Verhaegen Tom

Tegelijkertijd neergelegd:

-uitgifte van de oprichtingsakte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 27.07.2015 15341-0232-031

Coordonnées
UP-NXT

Adresse
VAARTSTRAAT 14, BUS 1 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande