URWAF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : URWAF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.714.264

Publication

12/04/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

enuss+i~

~ ~

u

Griff

l f mim e

Ondernemingsar : 05 9, S À L E] y

Benaming

(voluit) : URWAF

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 1653 Beersel (Dworp), Vroenenbosstraat 57

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden op 27.03.2013 voor notaris Anne MICHEL, notaris standplaats te Sint-Jans-Molenbeek, zaakvoerder-vennoot van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Anne MICHEL, Notaris"., dat er een vennootschap werd opgericht met de volgende karakteristieken

1.rechtsvorm en benaming

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming URWAF

2.maatschappelijke zetel;

1653 Beersel (Dworp), Vroenenbosstraat 57

3.duur: onbeperkt

4.identiteiten van de vennoten;

1.de heer POLET José Xavier Simone Paul, né à Beringen, le 24 mars 1948, domicilié et demeurant à 80000 Amiens France, rue George Beauvais 64, zesduizend tweehonderd deelbewijzen

2.de heer POLET Aidric Fabien Yvon, NN 750107 173-35, né à Ixelles, le 7 janvier 1975, de nationalité belge, domicilié et demeurant à 1082 Berchem-Sainte-Agathe, rue de Grand Bigard 40, zesduizend tweehonderd deelbewijzen

3.OPTINEO AB, Aktienbolaget, org. Nummer 556883-8113 met maatschappelijke zetel, in Florettgatan 29 B, 25467 Helsingborg in Zweden, volwaardig vertegenwoordigd door de heer Niels Anders DANNRUP, geboren te Overkalix Ne, op 13.08.1951, van Zweedse nationaliteit, verblijvend te Zweden, 25440 Helsingborg, Karl X Gustausgath 68, zesduizend tweehonderd deelbewijzen

5.Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening, en voor rekening van derden

-de exclusieve distributie van de Camtech AB producten in België en Luxemburg te verzekeren, Camtech AB produceert filters om de regenwater in stadsmilieu te reinigen. Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van te vergemakkelijken.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

6.kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal werd bij de oprichting bepaald op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO en wordt vertegenwoordigd door 18.600 aandelen die elk 1118600ste van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen en waarop meer dan een derde werd volstort, hetzij ZESDUIZEND DRIEHONDERD EUROS bij de oprichting

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

7.inbrengl

In speciën gestort op een bankreningnummer op naam van de vennootchap

8.begin en afsluiting van het boekjaar

1 januari tot en met 31 december

9.vorming van de reserve, winstverdeling, en vereffening

De venncotschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee (2) maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten.. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzcndere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

10.bestuursorgaan, vertegenwoordigingsbevoegheid :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet

vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder voor een onbepaalde duur :

De heer POLET José, voornoemd,

Zijn mandaat is niet bezoldigd.

Ingeval van overlijden van de heer POLET José, zal zijn zoon POLET Aidric hem automatisch opvolgen in

de hoedanigheid van zaakvoerder, eveneens voor onbepaalde duur.

11.commissarissen :

Nihil

12.algemene vergadering (plaats, datum, uur,

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van juni.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur voornoemd, hier tussenkomt en dewelke zijn functie aanvaardt : de heer POLET José, zoals voorzien in de statuten,

Zijn mandaat is niet bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

Ondergetekende Notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld véôr de ondertekening van de oprichtingsakte.

BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS

Nihil

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van deponering van de statuten en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en dertien

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en veertien.

Notaris Anne MICHEL

Tegelijkertijd neergelegd een gelijkvormige uitgifte,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 25.08.2015 15479-0100-010
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 25.08.2015 15479-0129-010
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 28.06.2016 16244-0571-010

Coordonnées
URWAF

Adresse
VROENENBOSSTRAAT 57 1653 DWORP

Code postal : 1653
Localité : Dworp
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande