UWA

Société en commandite simple


Dénomination : UWA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 521.779.430

Publication

03/01/2014
ÿþMod Word li t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ut rdernetirit7gsrtr : 0521.779.430

G~ IrriGs{`ÿij%n31

ivfltfrrtl. UwA

;~~erl,s~rti

II ~

*190039ii~iiu35miu

*

~

2 3 DEC 2~i5

C~riffi

Recl,tsvorl3 GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel BOONHOF 27 -1790 AFFLIGEM

(veylcditi eclres)

toritlzpwree elite : ONTBINDING ZONDER AANSTELLING VEREFFENAAR- DEFINITIEVE SLUITING VAN DE VENNOOTSCHAP

(uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 17 december 2013)

e

Na beraadslaging worden unaniem de volgende beslissingen genomen:

1.De vennootschap is opgericht op datum van 28 februari 2013 met als doe! de uitbating van een taxibedrijf

e met electrisch aangedreven motoren, waarvoor er een beperkt aantal vergunningen zouden worden uitgereikt in de loop van 2013.

Helaas heeft de vennootschap geen vergunning verkregen, en heeft de verderzetting van de vennootschap geen enkele zin.

2.De vergadering besluit daarom om de vennootschap onmiddellijk te ontbinden zonder aanstelling van een vereffenaar. De vennootschap heeft geen enkele commerciële activiteit gehad, en is ook niet van plan deze te ontwikkelen nu de kans op een dergelijke vergunning quasi onbestaande is. De vergadering stelt vast dat er geen passiva zijn en dat de maatschappelijke zetel sinds oprichting niet van adres gewijzigd is.

3.De vergadering spreekt dan ook met onmiddellijke ingang de definitieve sluiting van de vennootschap uit, 4.De vergadering besluit om de boeken en bescheiden van de vennootschap voor de wettelijke periode van 5 jaar te bewaren op het volgende adres: Boonhof 27 te 1790 Affligera,

De agenda uitgeput zijnde, wordt de vergadering gesloten om 20h30.

NSENG1YUMVA MUGAGA

Beherend Vennoot

ri)

v "

sL

el

rttir ik, i rrahstc: t:lf wen Itsrk_G ,,rF,rrnelden : £iectq, : Ntaem en hond3r;rgheid van de m5trrarrrentcsrrantle; nUt:rri ~, tzelr'sj van de pcare.oluin(en)

bevoegd de rectrsfipnrsorrn ten aanzien derden tr ver <af.rry mvr+ditsr_n Verso : Nam e3r handtekening

15/03/2013
ÿþMod Woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

66 MAR. 2013

i

Griffie

1111

*13043121*

~~ Ot ic3ernei" nirtgsnr : ~J L fb D

: 1~1~r+arr~ing !~- 1

MAA) : U1RIA

hem

Rechtsvorm GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

.etel ; BOONHOF 27-1790 AFFLIGEM

(volledig adres)

+Eituut akte : OPRICHTING

(uittreksel uit de oprichtingsakte van 28/02/2013)

De oprichters verklaren dat de statuten van de vennootschap als volgt luiden:

ARTIKEL 1  MAATCHAPPELIJKE BENAMING  JURIDISCHE VORM

De vennootschap is opgericht in de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap en draagt de

maatschappelijke benaming °UWA"

ARTIKEL 2  ZETEL

De zetel is gevestigd te 1790 AFFLIGEM, BOONHOF 27

De beherende vennoot is gemachtigd te zetel te verplaatsen, alsook bijkantoren en/of vestigingen te

openen, en dit zowel in België als in het buitenland

De zetel kan verplaatst worden door een simpele beslissing van de beherende vennoot naar gelijk welke

plaats in België en/of het buitenland zonder de statuten te wijzigen.

ARTIKEL 3 -- DOEL

De vennootschap heeft al doei, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden, in samenwerking met derden, of deel te nemen in ondernemingen of rechtspersonen, en meer in het bijzonder:

-De uitbating van een taxibedrijf, eniof oproepcentrale

-De verhuring van voertuigen, met of zonder chauffeur

-De organisatie van vervoer

-De uitbating van een koeriersdienst, de distributie en het vervoer van goederen voor zover die het

laadvermogen van 500 KG niet overschrijven

Deze opsomming is louter enuntiatief en niet limitatief. De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin genomen. Zij mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

ARTIKEL 4 - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur vanaf 28/02/2013. Met uitzondering van een gerechterlijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering.

r~ta taY Fif _n vrrTlN2k.ûn : Recto eTT IToedaTugheitt van de ity,;trurraenteiesaade ne.daris, hetavan 'J1; Per" ,olcs}«.n)

t30vfti,9gd de rechi9perS9dri vcï1a T.9elydcn fil'.'1or1L{Cer16'" 'i7orCiit11..11 Verso Naam etl 11;nd1EJkFlning.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 5 - KAPITAAL

Het kapitaal is vastgesteld op 1.000,00 EUR en is vertegenwoordigd door 100 aandelen van elk 10,00 EUR

De oprichters hebben als volgt het kapitaal volledig onderschreven:

A.NSENGIYUMVA MUGAGA, Jean-Paul, Boonhof 27 te 1790 Affligem; 990 EUR waartegen over 99 aandelen staan

B.UWINEZA Aline, Boonhof 27 te 1790 Affligem, waar tegenover 1 aandeel staat

ARTIKEL 7 -- VERHOGING VAN HET KAPITAAL

Het kapitaal kan worden verhoogd in een of meerdere keren door een beslissing van de algemene

vergadering rekening houdend met de voorwaarden voorzien in hetwetboek der vennootschappen.

ARTIKEL 7  AANDELEN

Het kapitaal is samengesteld uit 100 aandelen van elk 10,00 EUR

Alle aandeelhouders hebben stemrecht in verhouding tot hun aandelenbezit.

ARTIKEL 8  BEHEER

De beherende vennoot is verantwoordelijk voor de administratie van de vennootschap Hij heeft hiertoe de meest uitgebreide machten tot beheer en vertegenwoordiging van de vennootschap, met daarin inbegrepen, maar niet toe beperkt, de opening van bankrekeningen, de ontvangst van al dan niet aangetekende poststukken,

Voor alles aktes of beslissingen die niet te maken hebben met het dagelijks beheer van de vennootschap, dient de beherende vennoot een voorafgaande toestemming hebben van alle andere aandeelhouders.

De beherende vennoot kan een of meerdere zaakvoerders aanstellen (andere dan beherende vennooten) en hen belasten met het dagelijks bestuur van de vennootschap.

Deze benoeming kan op ieder moment door de beherende vennoot worden ingetrokken. De zaakvoerder(s) kan(kunnen) de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigen tegenover derden.

ARTIKEL 9 - VERGOEDING

De zaakvoerder(s)s, benoemd door de beherende vennoot kan/kunnen vergoed worden door de vennootschap volgens een overeenkomst, die zal worden voorgelegd ter goedkeuring van alle aandeelhouders.

ARTIKEL 10 -- ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering van aandeelhouders zal plaatsvinden op de derde vrijdag van de maand juni. Buiten deze algemene vergadering, kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen door iedere vennoot, iedere keer dat dit de belangen van de vennootschap vereist.

Deze vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in de bijeenroeping of overeengekomen in gemeenschappelijk akkoord.

ledere aandeelhouder alsook de zaakvoerder kan een algemene vergadering bijeenroepen.

De bijeenroeping tot een algemene vergadering moet de plaats, de datum, het uur en de dagorde vermelden. De dagorde van de algemene jaarlijkse vergadering dient onder andere de goedkeuring van de jaarrekening en de winst- of verliesbestemming vernielden.

De bijeenroepingen tot algemene vergaderingen worden verstuurd per aangetekend schrijven op zijn minst 8 dagen voor de datum van de vergadering.

ARTIKEL 11

Elke aandeelhouder kan zich laten vertegenwoordigen door een andere aandeelhouder.

De volmachten kunnen worden gegeven op schriftelijke wijze, per telegram, telex of telefax, of email en dienen te worden gedeponeerd op de het bureau van de algemene vergadering.

Alvorens deel te nemen aan de algemene vergadering dienen de aandeelhouders of hun volmachtdragers de aanwezigheidslijst te tekenen. Deze aanwezigheidslijst vermeldt de naam, voornaam, adres, alsook het aantal aandelen per aandeelhouder.

ARTIKEL 12

De vergadering van aandeelhouders worden voorgezeten door de beherende vennoot en in geval van belet van deze laatste door een andere aandeelhouder aangeduid door de algmene vergadering.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de voorzitter van de vergadering en door de aandeelhouders die erom vragen. Deze notulen worden bijgehouden in een speciaal register, De eventuele volmachten worden aan de notulen gehecht.

Om te worden aanvaard, dient elke beslissing van de algemene vergadering genomen bij eenvoudige meerderheid, behalve die een unanimiteit vereisen.

ARTIKEL 13  BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari van elk jaar om te eindigen op 31 december van iedere jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de dag van de oprichting tot aan 31 december 2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge Op het einde van ieder boekjaar en in overeenstemming met de wettelijke bepalingen, stelt de beherende vennoot een inventaris op met daarin inbegrepen de jaarrekening, de resultatenrekeningen alsook een verslag die het beheer van de vennootschap uitlegt.

ARTIKEL 14

De jaarlijkse algemene vergadering beslist over de bestemming van de winsten. In desgevallend geval, wordt de betaling van de winsten, toegekend door de algemene vergadering uitgevoerd op de tijdstippen en plaatsen bepaald door de algemene vergadering of de beherende vennoot.

Iedere aandeelhouder verkrijgt een aandeel in de winst naargelang zijn aandelenbezit. ARTIKEL 15

Deze overeenkomst is opgericht in vier exemplaren. Iedere ondertekenaar verklaart een exemplaar te hebben ontvangen van het origineel, en de andere worden gebruikt voor administrtieve doeleinden.

OVERGANGSBEPALINGEN

Onmiddellijk na de oprichting wordt beslist:

a.Vast te stellen dat er slechts één beherende vennoot is, namelijk NSENGIYUMVA MUGAGA, Jean-Paul, Boonhof 27 te 1790 Affligem.

b.Een volmacht te verlenen aan Ad-Ministerie BVBA, Brusselsesteenweg 70A te 1860 meise, vast vertegenwoordigd door Adriaan de Leeuw om de vennootschap te vertegenwoordigen tengenover de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, en aile andere administraties om de oprichtinsakte en de beslissingen te publiceren in de bijlage van de het Belgisch Staatsblad en de vennootschap in te kunnen schrijven.

NSENGIYUMVA MUGAGA Jean-Paul

Beherende Vennoot

~lí~ ri

laatste I,I_. :mit Li itk B?+eltnslrien :ReC9 : iVa<irn en hosdanigilold tratl de íllslrurT1en10re"tdP, notarl5, van dg: perSD(p i1lloi't)

bevoPçrd rie re.~nlsnFrsot)n ten eian7.irel t an derden vertegme:ot,tdigcn

Verso Meer en handtekenmn

Coordonnées
UWA

Adresse
BOONHOF 27 1790 AFFLIGEM

Code postal : 1790
Localité : AFFLIGEM
Commune : AFFLIGEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande