UYTTERHOEVEN & PARTNERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : UYTTERHOEVEN & PARTNERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.216.988

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.05.2014, NGL 04.07.2014 14262-0362-010
09/07/2013
ÿþ J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13105120*

t.

Rechtbsn , : ~~ " oopnanüc

te Leuven, de 28 JUNI z0i3 DE GRIFFIER;

Griffie

Ondernemingsnr : 536. /I .

$ $

Benaming

(voluit) : UYTTERHOEVEN & PARTNERS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3128 Tremelo (Baal), Camille Huysmansstraat 12

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een oprichtingsakte verleden voor Notaris Luc BOGAERTS te Diest op 25 juni 2013, neergelegd ter registratie, blijkt hetgeen volgt:

I. OPGAVE DER VENNOTEN

De Heer UYTTERHOEVEN Marcel-Louis-Hubert-Melanie-Marie en zijn echtgenote, Mevrouw VAN', LEEMPUTTEN Gilberte-Céline-Alphonsine, samenwonende te 3128 Tremelo (Baal), Camille Huysmansstraat; 12;

2. a) De Heer VAN DEN BERGHE Koen-Emiel-Yvonne, wonende te 3271 Scherpenheuvel-Zichem

(Zichern), Markt 43;

b) Mevrouw VAN DEN ABEELE Isabel, wonende te 3271 Scherpenheuvel-Zichem (Zichem), Markt 43.

Il. RECHTSVORM - BENAMING

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "UYTTERHOEVEN & PARTNERS"

III, ZETEL

3128 Tremelo (Baal), Camille Huysmansstraat 12

IV. DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

- Het optreden ais verzekeringstussenpersoon voor de maatschappij Belfius Insurance (ook gekend onder de handelsnaam "DVV") gevestigd te 1210 Brussel, Galileelaan 5, of haar rechtsopvolger en dit overeenkomstig de overeenkomst en de bijvoegsels van de bemiddelingsovereenkomst voor zelfstandig verzekeringsagent die zullen worden gesloten tussen de genoemde verzekeringsmaatschappij en de bvba "UYTTERHOEVEN & PARTNERS".

- Het optreden als tussenpersoon in bank- en beleggingsdiensten.

- Het optreden als tussenpersoon voor kredieten.

- Het beheer van een roerend en/of onroerend patrimonium.

De vennootschap mag deelnemen, participeren of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich onledig houden met aile operaties van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard, alsmede verrichtingen op commissieloon, welke hetzij direct hetzij indirect, verband houden met het maatschappelijk doel van deze vennootschap.

Zij kan haar onroerende goederen In hypotheek stellen, al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en aile andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag ook optreden als bestuurder, zaakvoerder en/of vereffenaar van andere vennootschappen.

Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

V. DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

VI. INBRENG

A. INBRENG IN NATURA

Verslag van de bedrijfsrevisor

Mevrouw Els LOENDERS, bedrijfsrevisor bij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BECKERS, LOENDERS & C°" met maatschappelijke zetel te 3510 Hasselt (Kermt), Diestersteenweg 146 , heeft overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, in verband met deze inbreng in natura, een verslag opgesteld dat dateert van vier april tweeduizend dertien.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"Ondergetekende, Els LOENDERS, bedrijfsrevisor, handelend in haar hoedanigheid van zaakvoerder van de BV BVBA "BECKERS, LOENDERS, C°", bedrijfsrevisoren met maatschappelijke zetel te 3510 Hasselt (Kent), Diestersteenweg 146, benoemd krachtens verzoekschrift van de oprichters dd. 27 februari 2013, verklaart op basis van haar controlewerkzaamheden met betrekking tot de inbrengen in natura, verricht naar aanleiding van de oprichting van de BVBA "UYTTERHOEVEN & PARTNERS" door inbreng van de éénmanszaak van de echtgenoten UYTTERHOEVEN-VAN LEEMPUTTEN, dat:

- de beschrijving der inbrengen in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomt niet het aantal en de fractiewaarde van de aandelen en de nominale waarde van de vordering in rekening-courant van de inbrengers, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit vijftig (50) aandelen van de BVBA "UYTTERHOEVEN & PARTNERS", met een fractiewaarde van duizend (1.000,00) Euro en uit een vordering in rekening courant van de inbrengers opzichtens deze vennootschap ten bedrage van één miljoen driehonderd duizend euro (E 1.300.000,00).

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een Uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

Verslag van de oprichters

Overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen hebben de oprichters een verslag opgesteld waarbij zij uiteenzetten waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap en waarbij zij verklaren akkoord te gaan met de bevindingen van de bedrijfsrevisor.

Dit verslag dateert van vier april tweeduizend dertien.

Een exemplaar van dit verslag van de oprichters zal ter griffe van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen met een expeditie van de akte,

inbreng handelszaak

De Heer en Mevrouw UYTTERHOEVEN-VAN LEEMPUTTEN verklaren in de vennootschap in te brengen de handelszaak door de Heer UYTTERHOEVEN Marcel uitgebaat te 3128 Tremelo (Baal), Camille Huysmansstraat 12, ondememingsnummer 0854.711.045;

Zo en gelijk zelfde handelszaak beschreven staat in het hiervoor vermelde verslag van de bedrijfsrevisor. Voorwaarden van de inbreng

1. De handelszaak wordt ingebracht voor vrij van alle voorrechten, hypotheekrechten, pandrechten, beslagen, schulden en ontbindende rechtsvorderingen.

2. De vennootschap wordt in de plaats van de inbrengers gesteld betreffende alle rechten en verplichtingen in verband met de overgedragen bestanddelen van de handelszaak.

3. De lichamelijke roerende goederen en voorwerpen worden overgedragen in de staat waarin ze zich thans bevinden, zonder waarborg voor zichtbare en verborgen gebreken.

4, Aile taksen en belastingen die de ingebrachte handelszaak en haar bestanddelen bezwaren, worden door de vennootschap betaald en gedragen vanaf heden.

5. a) Overeenkomstig artikel 442 bis, WIB heeft de Ontvanger der directe belastingen van Naacht op vierentwintig juni tweeduizend dertien een certificaat afgeleverd waaruit blijkt dat er geen enkele fiscale schuld bestaat in hoofde van de inbrengers.

b) Overeenkomstig artikel 16 ter §3 van het Koninklijk Besluit nummer 38 van 27 juli 1967 heeft ACERTA op vierentwintig juni tweeduizend dertien een certificaat afgeleverd waaruit blijkt dat er docr de inbrengers geen enkele bijdrage die een zekere en opeisbare schuld uitmaakt, verschuldigd is, en dat de inbrengers niet het voorwerp uitmaken van een gerechtelijke procedure tot invordering van de bijdragen.

c) Met zijn schrijven van drieëntwintig april tweeduizend dertien heeft de griffier van de rechtbank van Koophandel van Leuven laten weten dat er de laatste vijf jaar geen afschriften van facturen met betrekking tot voorschreven handelszaak werden neergelegd ter griffie.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor de door hen gedane inbreng in natura ten bedrage van vijftig duizend euro (E 50.000,00) worden aan de Heer en Mevrouw UYTTERHOEVEN-VAN LEEMPUTTEN, oprichters sub 1, vijftig (50) volledig volstorte aandelen zonder vermelding van nominale waarde toegekend.

Voor het saldo ten belope van één miljoen driehonderd duizend euro (E 1.300.000,00) verkrijgen de Heer en Mevrouw UYTTERHOEVEN-VAN LEEMPUTTEN een vordering in rekening-oourant jegens de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

B. INBRENG IN GELD

Op de overige vijftig (50) aandelen wordt onmiddellijk in geld ingeschreven door de oprichters sub 2, voor de prijs van duizend euro (¬ 1.000,00) per stuk, als volgt:

- door de Heer VAN DEN BERGHE, Koen-Emiel-Yvonne, voor-noemd, worden vijfentwintig (25) aandelen onderschreven, hetzij voor vijfentwintig duizend euro (¬ 25.000,00);

- door Mevrouw VAN DEN ABEELE, Isabel, voornoemd, worden vijfentwintig (25) aandelen onderschreven, hetzij voor vijfentwintig duizend euro (¬ 25.000,00);

Samen: VIJFTIG (50) aandelen voor VIJFTIG DUIZEND EURO (¬ 50.000,00).

Deze som van VIJFTIG DUIZEND EURO (¬ 50.000,00), als inbreng in geld, en deze van VIJFTIG DUIZEND EURO (¬ 50.000,00), bedrag van de deelbewijzen toegekend aan de inbrengers in natura, in totaal van HONDERD DUIZEND EURO (¬ 100.000,00), vertegenwoordigen geheel het maatschappelijk kapitaal, waarop aldus volledig werd ingeschreven.

C. VOLSTORTING VAN KAPITAAL

De comparanten onder nummer 1) verklaren dat de aandelen die overeenstemmen met de inbreng in natura geheel zijn volstort.

De comparanten onder nummer 2) verklaren dat zij de inbreng in geld, te weten de som van vijftig duizend euro (¬ 50.000,00), voor de geheelheid hebben volgestort.

Deze som werd voorafgaandelijk aan de oprichting van de vennootschap bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 363-1217331-21 bij ING geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgegeven door voornoemde bankinstelling op vijfentwintig juni tweeduizend dertien, dat mij is overhandigd.

VII. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERD DUIZEND EURO (¬ 100.000,00) en is volledig

geplaatst.

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

VIII. RESERVES - WINSTVERDELING

De beschikbare winst wordt als volgt verdeeld:

a) Vijf ten honderd aan de wettelijke reserve. Deze storting is niet verplichtend meer wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt

b) Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er een bestemming aan geeft, binnen de wettelijke grenzen.

De algemene vergadering beslist, binnen de wettelijke grenzen, over de eventuele wegwerking van het verlies.

IX, BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

Het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend dertien en het zal aanvangen op één juli tweeduizend dertien.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen alle verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert één juli tweeduizend dertien. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

X. ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de laatste woensdag van de maand mei om twintig (20) uur.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend veertien.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse

vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een

gevolmachtigde. Deze gevolmachtigde kan een vennoot of een derde zijn.

Xl. BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Worden hierbij benoemd tot zaakvoerders vanaf de oprichting van de vennootschap door neerlegging van

een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank.

- de Heer UYTTERHOEVEN Marcel, voornoemd;

- de Heer VAN DEN BERGHE Koen, voornoemd;

Welke verklaren deze opdracht te aanvaarden en bevestigen niet getroffen te zijn door een beslissing die

zich hiertegen verzet.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige

verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

ledere zaakvoerder afzonderlijk kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen.

4

~

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Luc Bogaerts

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

- Expeditie oprichtingsakte;

- Verslag van de bedrijfsrevisor (met aangehecht het bijzonder verslag van de oprichters).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voir-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 30.07.2015 15376-0451-010

Coordonnées
UYTTERHOEVEN & PARTNERS

Adresse
CAMILLE HUYSMANSSTRAAT 12 3128 BAAL

Code postal : 3128
Localité : Baal
Commune : TREMELO
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande