V & V IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : V & V IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 467.068.064

Publication

24/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 11.03.2014, NGL 15.04.2014 14093-0035-015
16/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111*IjI11,111j1111111111

Ondememingsnr : 0467.068.064 Benaming

(voluit) V&V IMMO (verkort)

NEERGELEGD

- 7 OKT, 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Lnyeie

Ilijlagen-bifheBeIgiséli-Staatsblad - 16710fel14 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Hasseltsestraat 17 te 3290 Diest

(volledig adres)

Onderwerp akte Statutenwijziging - kapitaalvermindering - naamwijziging

Bij akte ontvangen door Meester Christel MEURIS, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel Zichem op 23 september 2014, neergelegd voor registratie, werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "V&V IMMO" waarin met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de naam van de vennootschap te wijzigen in "IMMO D'EST - IMMO HALEN - IMMO TESSENDERLO - IMMO HERK", afgekort "IMMO DIEST HHT", en ore artikel 1 van de statuten dienovereenkomstig aan te passen zodat het voortaan luidt als volgt:

"Artikel 1. Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "IMMO DIEST IMMO HALEN - IMMO TESSENDERLO - IMMO HERK", afgekort "IMMO DIEST

Fu-rn.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist éénparig om de zetelverpiaatsing naar 3290 Diest, Hasseltsestraat 17, ingevolge

beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 30 september 2010, bekendgemaakt in de Bijlagen bij

het Belgisch Staatsblad van 12 oktober daarna onder nummer 10149064, te bevestigen en paragraaf 1 van

artikel 2 van de statuten dienovereenkomstig aan te passen zodat het voortaan luidt als vole

"De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3290 Diest, Hasseltsestraat 17."

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het kapitaal van de vennootschap te verminderen

ten belope van honderd tweeënveertigduizend duizend euro 142.000,00), teneinde het te brengen van

driehonderd tweeënveertigduizend euro 342.000,00) op tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00), zonder

vernietiging van de aandelen, maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van aile aandelen in het kapitaal De kapitaalvermindering geschiedt door creditering van de rekening-courant op naam van de heer Jan Vanonckelen, voornoemd, voor een bedrag van vijfendertigduizend achthonderd en vijf euro zeven eurocent 35.805,07) en de rekening-courant van mevrouw Pascale Vanaudenhove, voornoemd, voor een bedrag van honderd en zesduizend honderd vierennegentig euro drieënnegentig eurocent CE 106.194,93), en zal worden aangerekend op het werkelijk gestort kapitaal.

Overeenkomstig artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen kan deze creditering slechts geschieden twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot vermindering van het kapitaal in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en mits nakoming van de voorwaarden voorzien door dit artikel. De vergadering besluit het op deze manier vrijgekomen bedrag van honderd tweeënveertigduizend euro (¬ 142.000,00) voorlopig niet te crediteren, maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, en geeft de zaakvoerder opdracht nadien met gezegde rekening te handelen als naar recht. De terugbetaling geschiedt door afhouding van het werkelijk gestort kapitaal.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel 5 van de statuten aan te passen aan de voorgaande beslissing zodat het voortaan luidt als volgt:

"Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd duizend euro 200.000,00),

vertegenwoordigd door vierduizend vierhonderd tweeëntwintig (4.422) aandelen zonder nominale waarde." VIJFDE BESLISSING

.. _ . ....... _

Op de laatste blz. van Lulic B. vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge 'NO De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om een nieuw artikel 8 bis in de statuten in te voegen inzake de opsplitsing van de aandelen in vruchtgebruik en blote eigendom. Dit artikel luidt als volgt: "Artikel 8 bis.  Aandelen opgesplitst in vruchtgebruik en blote eigendom

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en invereffeningstelling van de vennootschap. In deze laatste gevallen komt het stemrecht de blote eigenaar toe.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging de blote eigenaar toe. De nieuw verkregen aandelen zijn niet hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom?

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist éénparig om in artikel 15 van de statuten de mogelijkheid te voorzien om vergaderingen op afstand te houden, en om artikel 15 van de statuten aan te passen als volgt:

"Artikel 15.-Jaarvergadering

De jaarvergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden op de tweede dinsdag van de maand maart in de zetel van de vennoorschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Deze oproeping kan via een ander communicatiemiddel gebeuren, op voorwaarde dat de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Elk aandeel geeft recht op één stem, binnen de door de wet opgelegde perken. Welke ook het op de verga-idering ver'tegen-iwoordigde gedeelte van het kapitaal weze, warden de besluiten genomen met gewone meenderheid der stemmen, benhoudens toepas-ising der wetsbepalingen inzake wijziging der statuten.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorenter doorslaggevend.

De notulen van de algemene vergadering worden getekend door alle aanwezige vennoten.

De zaakvoerders en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerders heeft het recht tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Tell de vennootschap slechts één vennoot, dan oefent deze de bevoegdheden van de algemene verga-idering uit. De beslissin-'gen van de enige vennoot, die handelt als algemene vergade-'ring, worden vermeld in een register, gehouden op de zetel van de vennootschap.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Vergaderingen op afstand:

De vennoten hebben de mogelijkheid om op afstand deel te nemen aan de gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering, door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel, en dit overeenkomstig artikel 270 bis van het Wetboek van Vennootschappen. Dit elektronisch communicatiemiddel moet de vennoot ten minste in staat stellen om rechtstreeks> gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om zijn stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken. Bovendien moet het elektronisch communicatiemiddel de vennoot in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die rrianier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden. De modaliteiten, en meer bepaald (i) op welke manier de vennootschap de hoedanigheid en de identiteit van de elektronische deelnemer zal controleren, (ii) welke voorwaarden vervuld moeten zijn opdat de veiligheid van de elektronische communicatie gewaarborgd is en (iii) op welke manier de vennootschap zal vaststellen dat een vennoot via elektronische vergadering effectief deelneemt aan de vergadering, zullen worden vastgelegd door het bestuursorgaan in een afzonderlijk document, dat door elke vennoot ter kennisname dient te worden ondertekend.

Schriftelijke vragen door de vennoten gesteld kunnen langs elektronische weg tot de vennootschap worden gericht via het in de oproeping tot de vergadering vermelde adres. De vennootschap dient deze schriftelijke vragen te ontvangen uiterlijk 24 uur voor de vergadering."

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering geeft volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan NV Fiducial, gevestigd te 3290 Diest, Leuvensesteenweg 1, en/of hun aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatssteiling, om de vennootschap te vertegenwoordigen

tegenover aile belastingadministraties, waaronder" de BTW, -alsi,ok tegenover de Kru isp-dritl:;a n-k -dei"

Ondernemingen, teneinde aldaar aile aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en:

aile administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen

besluiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: het uittreksel, de expeditie, de gecerdineerde statuten.

Nathalie Claes, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem.

Voorbehouden aa het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 12.03.2013, NGL 07.05.2013 13117-0092-015
03/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 13.03.2012, NGL 27.03.2012 12074-0385-016
12/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 08.03.2011, NGL 05.04.2011 11080-0439-016
12/10/2010 : LE102818
01/04/2010 : LE102818
26/03/2008 : LE102818
15/02/2006 : LE102818
12/07/2005 : LE102818
18/10/2004 : LE102818
20/08/2004 : LE102818
08/09/2003 : LE102818
10/07/2003 : LE102818

Coordonnées
V & V IMMO

Adresse
HASSELTSESTRAAT 17 3290 DIEST

Code postal : 3290
Localité : DIEST
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande