V.D.M.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : V.D.M.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 458.158.120

Publication

22/05/2014
ÿþ Mod Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V1,1,1111411,1111111111111

Neergelegd ter grifffe der

R,ech bank van Koophandel

te Leuven, de 1 3 MEI 2014

DE GRIFFIE

Griffie

Ondernemingsnr : 0458.958.120

Benaming

(voluit) : V.D.M. in vereffening

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Herrestraat 12 te 3294 Diest (Molenstede)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Bij akte ontvangen door Meester Christel MEURIS, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel  Zichem op 6 mei 2014, neergelegd vóór registratie, werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "V.D.M. in vereffening" waarin met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING

De voorzitter geeft lezing van het plan voor de verdeling per 31 december 2013, opgesteld overeenkomstig artikel 190 § 1 alinea 3 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals het werd voorgelegd aan en goedgekeurd door de Rechtbank van Koophandel te Leuven bij beschikking van 27 maart 2014, alsmede van de liquidatiebalans van diezelfde datum,

De vergadering stelt vast dat deze documenten overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen tijdig op de zetel ven de vennootschap werden neergelegd, en verklaart kennis te hebben genomen van voormelde documenten door er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

De vergadering keurt met éénparigheid van stemmen het verslag goed.

TWEEDE BESLISSING

De beide vennoten zijn door de uitoefening van hun recht verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief als passief van deze vennootschap te ontvangen, waaronder het onroerend gced gelegen te 3270 Scherpen heuvel, Prattenborgplein 1, hetgeen zij verklaren te aanvaarden.

De vennoten verklaren en verbinden zich ertoe de eventueel niet gekende schulden persoonlijk ten laste te nemen en alle eventuele bijkomende lasten of schulden die alsnog na de sluiting van de vereffening zouden komen vast te staan, ten laste te nemen.

DERDE BESLISSING

De vergadering ontheft de vereffenaar, voormelde heer Dirk Vandermeeren, zonder voorbehoud noch beperking van zijn functie ais vereffenaar en geeft hem met éénparigheid van stemmen kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat.

Voor zover als nodig verleent de vergadering kwijting aan de zaakvoerders voor het dcor hen waargenomen bestuur.

VIERDE BESLISSING

Vervolgens beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen tot sluiting van de vereffening en tot afsluiting van het lopende boekjaar op heden, in afwijking van de statuten. De vergadering stelt vast dat de vennootschap volledig heeft opgehouden te bestaan.

Zij beslist dal alle eventuele bijkomende lasten of schulden die alsnog na de sluiting van de vereffening zouden komen vast te staan, zullen ten laste genomen worden door de vennoten, en dat alle eventuele activa die na de sluiting van de vereffening de vennootschap nog zouden toekomen, in ontvangst zullen worden genomen door de vennoten.

VIJFDE BESLISSING

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd te 3294 Diest (Molenstede),, Grasbos 2, waar ze gedurende tenminste vijf jaar zullen worden bewaard.

De sommen en waarden die zouden kunnen toekomen aan de schuldeisers en aan de vennoten en waarvan de overdracht hen niet is kunnen gebeuren, zullen worden gestort in de Deposito- en Consignatiekas. ZESDE BESLISSING

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de Fiducial Accountancy, gevestigd te 3290 Diest, Leuvensesteenweg 10, en/of hun aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Kruispuntbank der Ondernemingen, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen,

schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (ondertekend)

Tegelijk hiermee neergelegd: het uittreksel, de expeditie.

Christel Meuris, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem.

Voor-

lhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

eer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luie B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/10/2013
ÿþ s Mod wart 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i`:»er ,°.1nc d ter gritlie slet

s;Fjc, r, t tYarlti van Koophand&

te Leuven, deGR1 F8 KT, 2013

Griffie

111111116,1E11111

IR



Ondernemingsar : 0458.158.12Q

Benaming

(voluit) : V.D.M.

(verkort) :



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Herrestraat 12 te 3294 D'est (Molenstede)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - aanstelling vereffenaar

Bij akte ontvangen door Meester Willem TIMMERMANS, geassocieerd notaris te Scherpen heuvel  Zichem op 30 september 2013, geboekt drie bladen, geen verzendingen te Diest op 2 oktober 2013 boek 530, blad 47, vak 12, ontvangen vijftig euro, de eerstaanw. inspecteur (get) C. COENEN, werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "V.D.M." waarin met, éénparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING

De voorzitter geeft lezing van het verslag van het bestuursorgaan van 12 september 2013, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Een exemplaar van dit verslag zal worden neergelegd bij de griffie van de rechtbank van koophandel,, samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal

De vergadering keurt het verslag goed met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLISSING

De voorzitter geeft lezing van en toelichting omtrent de staat van activa en passiva per 31 augustus 2013 en het verslag de dato 19 september 2013 van de heer Guido Smolders, accountant, kantoorhoudend te 3980 Tessenderlo Turnhoutsebaan 45, die werd aangesteld als extern accountant,

De aanwezigen verklaren voldoende ingelicht te zijn.

Er wordt akte genomen dat de conclusies van het verslag opgemaakt op 19 september 2013, . overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen door de heer Guido Smolders, voornoemd, luiden als volgt:

"In het kader van de procedure tot vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de BVBA V.D.M. met zetel te Molenstede, Herrestraat 12, een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 31 augustus 2013, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal vertoont van 696.878,63 EUR en een netto-actief van 557.727,76 EUR.

Onder voorbehoud van de volledigheid van de geboekte schulden en in het bijzonder de aanleg van een provisie voor de te betalen vereffeningskosten, alsook de te betalen roerende voorheffing blijkt uit mijn controles, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Accountants, dat deze boekhoudkundige staat volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op deze datum.

De vereffening zal maar tot een goed einde kunnen worden gebracht in de mate de verwachtingen van de vennootschap met succes kunnen worden gerealiseerd door de vereffenaar.

Er is geen andere informatie die mij onontbeerlijk lijkt voor de algemene vergadering en die niet in het verslag van het bestuursorgaan zou voorkomen.

Tessenderlo, 19 september 2013.

Guida Smolders

Extern Accountant IAB."

Een exemplaar van dit verslag zal worden neergelegd bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

De vergadering keurt het verslag en de staat van activa en passiva per 31 augustus 2013 goed met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "V.D.M.", met maatschappelijke zetel te 3294 Diest (Molenstede), Herrestraat 12, vroegtijdig ontbonden wordt, zodat ze vanaf heden nog enkel zal bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerders.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

VIERDE BESLISSING

-

De vergadering beslist slechts één vereffenaar aan te stellen, en benoemt tot deze functie de heer Dirk Vandemieeren, voornoemd, hier aanwezig en die verklaart dit mandaat te aanvaarden. Hiertoe verklaart hij bovendien op eer dat hij niet als bewaarder, voogd, bestuurder of rekenplichtige niet tijdig rekening en verantwoording heeft gedaan of niet tijdig heeft afgerekend. Het betreft een onbezoldigd mandaat.

VIJFDE BESLISSING

" De vergadering verleent aan de vereffenaar voor de uitoefening van zijn opdracht de meest uitgebreide

" bevoegdheden voorzien in artikels -186 en volgende Wetboek van Vennootschappen. Meer bepaald kan de vereffenaar de rechtshandelingen stellen, zonder de machtiging te moeten inwinnen van de algemene vergadering, in de gevallen die door artikel 187 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van aile inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor aile rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te ' voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Wanneer de plaats van vereffenaar vrijkomt door overlijden, ontslagneming of anderszins, zal de algemene vergadering der vennoten in haar eerstkomende zitting tot de benoeming van een andere vereffenaar overgaan. De algemene vergadering zal later de vergoeding van de vereffenaar bepalen.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

ZESDE BESLISSING

De vergadering duidt de heer Dirk Vandermeeren, voornoemd, aan als lasthebber ad hoc teneinde het verzoekschrift tot bevestiging van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel te Leuven overeenkomstig artikel 184, § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

ZEVENDE BESLISSING

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de zaakvoerders.

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerders voor het door hen tot op heden waargenomen bestuur.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: het uittreksel, de expeditie, verslag van de externe accountant inzake de ontbinding, verslag van het bestuursorgaan inzake de ontbinding, beschikking van de rechtbank van koophandel inzake de aanstelling van de vereffenaar.

Christel Meuris, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.06.2012, NGL 15.06.2012 12182-0143-012
08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 30.08.2011 11526-0230-012
08/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.06.2009, NGL 31.08.2009 09714-0124-014
20/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.06.2008, NGL 14.08.2008 08569-0294-015
10/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 07.06.2007, NGL 31.08.2007 07704-0202-015
14/07/2006 : HA092843
05/07/2006 : HA092843
07/03/2006 : HA092843
22/12/2005 : HA092843
08/06/2005 : HA092843
24/06/2004 : HA092843
01/07/2003 : HA092843
05/07/2002 : HA092843
29/06/2000 : HA092843

Coordonnées
V.D.M.

Adresse
HERRESTRAAT 12 3294 MOLENSTEDE

Code postal : 3294
Localité : Molenstede
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande