V.D.V. AUTO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : V.D.V. AUTO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 411.889.813

Publication

02/07/2014
ÿþMOd Word 11.1

Li ris. In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0411.889.813

Benaming

(voluit) :

(verkort)

NbtKGLLUI..)

23 JUNI 20111

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Leuven.

unifie

*14127749*

V.D.V. AUTO

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3080 Tervuren, Wijngaardstraat 12

(volledig adres)

Onderwerp akte ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Meester Philippe Strypsteen, notaris te Knokke-Heist op19 mei 2014, geregistreerd te Brugge, eerste kantoor, drie bladen geen renvooien, op 21 mei 2014, boek 282, bled 45, vak 15, ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00), (getekend) adviseur B. Billiau, dat de buitengewone algemene' vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "V.D.V. AUTO" waarvan de zetel gevestigd is te 3080 Tervuren, Wijngaardstraat 12, onder andere volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT: ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING VAN DE VENNOOTSCHAP

Met betrekking tot de formaliteiten, vereist voor de ontbinding en invereffeningstelling van een vennootschap, heeft de voorzitter van de vergadering vooraf het volgende vastgesteld:

a) de zaakvoerder van de vennootschap heeft op datum van 14 mei 2014 een verslag opgemaakt, overeenkomstig artikel 181 §1 van het Wetboek van Vennootschappen, betreffende het voorstel tot ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap; aan dit verslag was een staat van activa en passive van de vennootschap gevoegd, afgesloten per 30 april laatstleden, hetzij minder dan drie maanden vijew de datum van dit verslag

b) Mazars bedrijfsrevisoren, met zetel te 9050 Gent, Bellevue 5, vertegenwoordigd door de heer Alain De Quick, heeft een schriftelijk verslag opgesteld op 14 mei laatstleden, zoals bepaald in artikel 181 §1, derde lid, van het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van dit verslag voor deze vennootschap luiden als volgt:

"9. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding, zoals voorgeschreven door het Wetboek Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BVBA V.D.V, Auto een boekhoudkundige staat van activa en passive afgesloten per 30 april 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 358.270,36 EUR en een netto-actief van 304.142,88 EUR.

Bij gebrek aan fiscale controle tot op datum van in vereffening stelling wordt een voorbehoud geformuleerd voor gebeurlijke fiscale latenties. Het bestuursorgaan heeft getracht de kosten en voorzieningen naar aanleiding. van de vereffening te voorzien. Aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe. Gezien de onderneming geen orderrekeningen aanhoudt, kunnen wij ons ten aanzien van de volledigheid en beoordeling van de verplichtingen buiten balans slechts steunen op de bevestiging van de zaakvoerder terzake

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat, onder voorbehoud van hetgeen werd vermeld in voorgaande paragraaf en op voorwaarde dat de vooruitzichten van de zaakvoerder door de vereffenaar worden gerealiseerd, voornoemde staat de toestand van de vennootschap op 30 april 2014 op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft.

Gent, 14 mei 2014

Mazars Bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door

(getekend)

Alain De Quick"

o) in de agenda van deze vergadering zijn het voorstel en de voornoemde verslagen vermeld.

De Voorzitter heeft een korte samenvatting gegeven van het voorstel tot ontbinding en invereffeningstelling

en van de aanvullende verslagen, zoals hoger gemeld, waarin wordt voorgesteld dat de vennootschap zou ontbonden worden,

d) De vergadering heeft beslist de vennootschap te ontbinden vanaf heden; bijgevolg bestaat de vennootschap nog enkel voor haar vereffening. Alle stukken uitgaande van de vennootschap zullen vermelden dat zij in vereffening is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

TWEEDE BESLUIT: Ontslag zaakvoerder Benoeming vereffe-naar.

De vergadering heeft beslist de zaakvoerder, de heer René Thielemans, wonende te Tervuren, Deromstraat 28, ontslag te verlenen.

De vergadering heeft beslist de heer René Thielemans, voornoemd, aan te stellen als vereffenaar van de vennootschap.

De benoeming van de vereffenaar moet aan de voorzitter dan de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd overeenkomstig artikel 184 §1 van het Wetboek van vennootschappen. De voorzitter van de Rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan of de vereffenaar voor de uitoefening van zijn mandaat aile waarborgen van rechtschapenheid biedt.

Dit mandaat is bezoldigd, uiterlijk tot aan de vervreemding van het onroerend goed zich bevindende in de vennootschap. De bezoldiging van de vereffenaar zal worden goedgekeurd door de algemene vergadering die beslist over het afsluiten van de vereffening. De heer René Thielemans heeft verklaard dit mandaat te aanvaarden.

DERDE BESLUIT: Bevoegdheden vereffenaar

De vergadering heeft aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toegekend voor de uitvoering van zijn opdracht.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

De vereffenaar zal zowel de roerende ais de onroerende goederen van de vennootschap uit de hand mogen verkopen, geheel of onverdeelde rechten in voormelde goederen afstaan.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, kwijting en opheffing verlenen met of zonder betaling van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor aile handelingen, zowel in ais buiten rechte, door de vereffenaar.

VIERDE BESLUIT AANPASSING STATUTEN

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap heeft de vergadering besloten de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap: Vervanging van artikel 1 van de statuten door de volgende tekst:

"De vennootschap bestaat onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, afgekort BVBA en is in vereffening Haar benaming luidt "V.D.V. Auto"

Vervanging van artikel 4 van de statuten door de volgende tekst:

"De vennootschap bestaat met ingang van 19 mei 2014, en-kel nog voor haar vereffening."

VIJFDE BESLUIT MACHTIGING

De vergadering heeft bijzondere volmacht verleend aan Key Advice bvba, met zetel te J.B. Charlierlaan 78,

1560 Hoeilaart, evenals aan zijn haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en desgevallend bij de administratie van de BTW te verzekeren.

Notaris Strypsteen wordt gemachtigd om

a) de statuten te coördineren en samen met de nodige stukken betreffende deze statutenwijziging neer te leggen op de bevoegde Rechtbank van Koophandel

b) Kopieën van deze akte over te maken aan de boekhouder, accountant, revisor en/of bank van de

vennootschap.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Philippe Strypsteen

Notaris

Tegelijk h iermee neergelegd : afschrift proces verbaal van statutenwijziging, gecoördineerde statuten,

verslag van de bedrijfsrevisor en het verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passiva.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

23/09/2014
ÿþ Mod 'DE 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

b 111111.!1,F1)1!11211t111111111

NEF. F:C:7LEGC)

1 Z t::',2. F.ii2;

Griffia Rechl.laaniz ven V.00piTandel

Griffieen.



Op de laatste blz. van Luik vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid perk(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr : 0411.889.813

Benaming (voluit) : V.D.V. Auto

(verkort) : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Rechtsvorm:

Zetel: Wijngaardstraat 12 - 3080 Tervuren

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Sluiting

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd 01/09/2014

De vergadering beslist de voorzitter en de vereffenaar te ontslaan van de voorlezing van het vereffeningsverslag, zoals voorgelegd door de vereffenaar, en van de Beschikking van de Rechtbank van Koophandel van Leuven van 26 augustus 2014, met betrekking tot de afsluiting van de vereffening.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en er voorafgaandelijk een afschrift van te hebben ontvangen en verklaart hierover geen opmerkingen te willen formuleren.

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve het vereffeningsverslag en de vereffeningsrekeningen goed te keuren.

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve kwijting te verlenen aan de vereffenaars voor de door hen verVWde vereffeningsopdracht.

De vergadering beslist een bijzondere volmacht te verlenen aan de Meer René THIELEMANS, Deromstraat 28 - 3080 Tervu ren voor het verdere beheer van de bankrelaties met ING en Argenta na de definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap.

De vergadering beslist tot de definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij wet verplichte termijn op volgend adres: Deromstraat 28 te 3080 Tervuren.

Tegelijk neergelegd PV dd 01/09/2014 akkoord rechtbank

René THIELEMANS

Vereffenaar

eg

1

-ebt

27/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.05.2013, NGL 23.05.2013 13126-0316-014
29/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.05.2012, NGL 25.05.2012 12125-0456-013
24/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 12.05.2011, NGL 22.06.2011 11184-0414-013
12/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 14.05.2009, NGL 09.06.2009 09205-0229-013
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.06.2008, NGL 19.06.2008 08244-0244-013
07/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 10.05.2007, NGL 05.06.2007 07177-0297-016
07/10/2005 : LE049362
08/08/2005 : LE049362
24/12/2004 : LE049362
09/07/2004 : LE049362
30/06/2003 : LE049362
19/07/2002 : LE049362
08/06/2001 : LE049362
24/05/2000 : LE049362
31/12/1986 : BL368581

Coordonnées
V.D.V. AUTO

Adresse
WIJNGAARDSTRAAT 12 3080 TERVUREN

Code postal : 3080
Localité : TERVUREN
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande