V.K. HEUVEL-LO

Association sans but lucratif


Dénomination : V.K. HEUVEL-LO
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 413.934.632

Publication

12/08/2013
ÿþ NiOD 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblac

Neergelegd ft#f griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 0 1 AUG, 2013 bE GRIFFIER,

Griffie

Ondememingsnr : 0413.934.632

Benaming

(voluit) : V.K. HEUVEL-LO

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Diestsesteenweg 480 3010 LEUVEN

Onderwerp akte ; Wijziging statuten

tGecoeirdineerde tekst na wijziging statuten.goedgekeurd op de algemene vergadering van 27juni 2013.

V. K HEUVEL-LO ldentiticatienummer 1611/74

1 Wijziging statuten

HOOFDSTUK I.- Benaming zetel en doet.

Artikel 1. De vereniging heet V.K. Heuvel-lo, ze heeft haar zetel te Kessel-lo, Diestsesteenweg 480.

Artikel 2. De vereniging heeft tot doel de voetbalsport te beoefenen en streeft dat doet na door onder andere:

a) het organiseren van sportontmoetingen en trainingen;

b) het huren of aanwerven van roerende of onroerende goederen, het in gereedheid brengen van sportvelden

c) het uitbaten van drankgelegenheden, het uitgeven van tijdschriften, vlugschriften en sportpublicaties,

HOOFDSTUK f f - Leden.

Artikel 3. De vereniging heeft een onbeperkt aantal effectieve leden met een minimum van drie. Effectieve leden stellen hun kandidatuur schriftelijk bij de voorzitter van de Raad van Bestuur voor de algemene vergadering. De vaste leden verkiezen een Raad van Bestuur van maximum 12 leden. Het aantal effectieve leden moet steeds hoger liggen dan het aantal leden in de Raad van Bestuur.

De vereniging heeft een onbeperkt aantal toegetreden leden. De toegetreden leden moeten in het bezit zijn van een aansluitingskaart bij de Koninklijke Belgische Liefhebbersvoetbalbond, afgekort K.BL.V.B op naam van V.K. Heuvel-Lo. De toegetreden leden kunnen op schriftelijk verzoek opgenomen worden op de effectieve ledenlijst.

Geen enkel lid heeft recht op een financiële vergoeding.

Artikel 4. Een chronologische lijst van de effectieve leden zal jaarlijks op de zetel van de verenigingl neergelegd worden na de algemene vergadering.

Artikel 5.De Raad van Bestuur beslist bij volstrekte meerderheid der stemmen over het aannemen van effectieve leden. Weigering moet niet gemotiveerd worden.

Artikel 6. De raad van bestuur bepaalt jaarlijks de bijdrage van de effectieve en toegetreden leden, echter niet hoger dan 100¬ per jaar.

Artikel 7.Ieder lid van de vereniging is vrij ais dusdanig uit te treden; hiertoe dient het zijn ontslag schriftelijk te richten aan de voorzitter.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge



" " " "























Rn6722*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Vnrtn " blaam an hanritakaninn

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

MaD22

De uitsluiting van een lid kan door de algemene vergadering uitgesproken worden volgens de bepalingen van de wet van 21 juni 1921.0e beslissing zal door de raad van bestuur binnen de acht dagen aan de belanghebbende betekend worden. Het uitgesloten of ontslagnemend lid zal geen recht hebben op het maatschappelijk bezit noch de door hem gestorte bijdragen mogen terugeisen.

HOOFDSTUK III - Raad van bestuur.

Artikel 8. De vereniging wordt beheerd door een Raad van Bestuur van maximum 12 effecieve leden, benoemd en afzetbaar door de algemene vergadering. Jaarlijks zal de helft van de raad herkiesbaar zijn. Kandidaten voor de raad van bestuur dienen hun kandidatuur bij de raad van bestuur in minstens twee weken voor de eerstvolgende algemene vergadering. De Raad van bestuur vergadert maandelijks ofwel op verzoek van de voorzitter of van twee raadsleden. Hij beslist bij gewone meerderheid der stemmen, Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter. In zijn bevoegdheid vallen alle daden van beheer en van beschikking die niet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering zoals bepaald bij artikel 13.

Hij stelt de agenda op van de algemene vergaderingen.

De leden van de Raad van Bestuur nemen geen persoonlijke verplichtingen ten opzichte van verbintenissen van de vereniging, zij zijn enkel verantwoordelijk voor de uitoefening van hun mandaat.

De beslissingen van de Raad van Bestuur warden opgenomen in processen verbaal, ondertekend door de voorzitter en de secretaris van de vergadering en in een bijzonder register ingeschreven.

Alles wat door de onderhavige statuten of door de wet niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering voorbehouden is, valt onder zijn bevoegdheid.

De voorzitter, secretaris en penningmeester zijn gemachtigd de vereniging te vertegenwoordigen tegenover derden. Voor uitgaven van meer dan 1000 E zijn er minstens twee handtekeningen vereist.

Artikel 9. Het financieel beheer van de vereniging wordt nagezien door twee toezichters aangesteld tijdens de algemene vergadering uit de aanwezige effectieve en toegetreden leden en dus geen deel uitmaken van de Raad van Bestuur.

HOOFDSTUK iV - Algemene vergadering

Artikel 10. Jaarlijks wordt er in mei een algemene vergadering gehouden. AI de effectieve leden worden ten minste twee weken vooraf schriftelijk en met opgaven van de dagorde uitgenodigd. De toegetreden leden worden uitgenodigd door een aankondiging in het clublokaal.

Ten allen tijde kan de Raad van Bestuur een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen indien de belangen van de vereniging dit vereisen. De Raad van Bestuur is hiertoe gehouden indien één vijfde van de effectieve leden zulks schriftelijk aanvragen. Voor dringende gevallen kunnen er beslissingen genomen worden buiten de dagorde om, maar dit enkel op initiatief of met toestemming van de Raad van Bestuur.

Artikel 11. Elk vast of toegetreden lid aanwezig op de algemene vergadering heeft één stem. De effectieve leden kunnen hun stem bij geschreven volmacht laten uitbrengen.

Artikel 12. Het verslag van de algemene vergadering wordt in een bijzonder register ingeschreven en ondertekend door de voorzitter en de secretaris.

Artikel 13. De algemene vergaderingsoeverein gezag:

a) wijzigt de statuten.

b) benoemt of herroept benoeming ven de bestuurders.

o) keurt de begroting en de rekeningen. goed.

d) beslist over de uitsluiting van leden.

e) beslist over de vrijwillige ontbinding van de vereniging.

f) alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Artikel 14.

Zij beslist bij gewone meerderheid van stemmen wat ook het aantal aanwezigen zijn, behalve in de gevallen

waarin de statuten of de wet anders voorzien.

HOOFDSTUK V - Rekeningen en begrotingen

Artikel 15. Het maatschappelijk jaar begint op één mei en eindigt op dertig april. ieder jaar op het einde van het maatschappelijk jaar zullen de boeken afgesloten worden en de Raad van Bestuur zal de eindrekening van het afgesloten dienstjaar en de begroting voor het volgend dienstjaar opmaken en deze ter goedkeuring voorleggen aan de algemene vergadering.

HOOFDSTUK VI - Wijziging van de statuten en ontbinding

Artikel 16. De onderhavige statuten kunnen gewijzigd worden overeenkomstig de bepalingen van de wet van 27 juni 1921 volgens artikels 8 en 9, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002.

MOD 22

*--/ Voorbehouden

aan het Bellgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Artikel 17. De vereniging kan ontbonden worden volgens de voorwaarden bepaald bij artikel 20 van de wet van 27 juni 1921,gewijzigd door de wet van 2 mei 2002. Na de regeling van het passief zal het batig saldo dienen gestort te worden aan een liefdadig werk of een andere sportvereniging.

HOOFDSTUK VII - Algemeenheden

Artikel 18. Iedere bepaling in de statuten die in strijd is met het reglement van de KBLVB wordt beschouwd als nietig en zonder waarde wat betreft de afdeling voetbal.

Artikel 19. In geval van ontbinding moet het creditsaldo na algehele delging van de schulden en verbintenissen van de vereniging worden bestemd voor filantropische werken of instellingen voor lichamelijke opvoeding waarvan de keuze aan de provinciale raad van de KBLVB moet warden voorgelegd.

Artikel 20. De vereniging verbindt er zich toe het reglement van de KBLVB ,waarbij zij is aangesloten te eerbiedigen inzonderheid wat de boekhoudkundige controle betreft.

Artikel 21. Ieder effectief of toegetreden lid heeft het recht beroep aan te tekenen tegen het besluit dat door zijn vereniging werd getroffen wanneer dit besluit in strijd is met het reglement van de vereniging of van de KBLVB.

Artikel 22. Alle geschillen warden eerst aan de Raad van Bestuur voorgelegd. Indien één van de partijen weigert zich bij de genomen beslissing neer te leggen zal er beslist warden door een arbitrale commissie, die een afgevaardigde van elke partij omvat; indien dan nog niet tot overeenstemming kan gekomen worden, door een provinciale commissie van drie personen die door de provinciale raad van de KBLVB worden benoemd.

2 Samenstelling Raad van Bestuur:

Artikel 23

Het ontslag van volgende bestuurders werd goedgekeurd:

De heer JAAK VANSINA, gepensioneerde, Langelostreat 7, 3212 LUBBEEK.(Pellenberg 11-12-1926

De heer AndréVANSINA, electriciën, Jozef Pierrestraat 102, 3010, LEUVEN(Lubbeek, (19-1-1954)

RR n° 54011920773

De heer Bart VERBIEST, bediende, Diestsesteenweg 4401 002,3010 LEUVEN.(Leuven, 1-12-1975)

RR n° 75120136305

Mevrouw Arlette MERTENS, Rozenveldstraat 27, 3210 LINDEN( Leuven,23-7-1948)

RR n° 48072313637

Artikel 24. Tot bestuurders worden benoemd.

De heer Jozef VANSINA, EA Kontroleur, Langelostraat 22 ,3010 LEUVEN.(Lubbeek, 5-12-1951)

RR n° 51120521910

De heer Justin VRANCKX, technicus, Rozenveldstraat 27, 3210 L!NDEN.(Leuven,14-7-1945)

RR n° 45071514511

De heer Ivo GEBOES Ivo, zelfstandige , Abdijlaan 37, 3211 WEZEMAAL (Leuven 13-5-1963 ),

RR n°63051338796

De heer Axel AUSLOOS, bediende, Eikenstraat 7, 3210 LINDEN.(Leuven,10-03-1961)

RR n° 61031012306

De heer Wouter GEYSENS Hugo Verriestlaan 11 bus 12, 3010 Leuven (Leuven 6-5-1989)

RR N° 89050611161

Zij hebben onder hen aangesteld:

VANSINA Jozef; Voorzitter

GEBOES Ivo; Secretaris

VRANCKX Justin; Penningmeester

AUSLOOS Axel, (Commissaris)

GEYSENS Wouter, (Commissaris)

Echt verklaard: 27 juni 2013/ VANSINA Jozef, Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
V.K. HEUVEL-LO

Adresse
DIESTSESTEENWEG 480 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande