VABO

Divers


Dénomination : VABO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 429.038.126

Publication

03/06/2014
ÿþ" Mod Word 11.1

> ' ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd te gtci#fle der Rechtbank van Icer~t2Ojlt te

Leuven, de GRIFFiER.

GrifFie

Voorbehouden

aan het

>3elgisch Staatsblad

m



0429.038.126

VABO

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Liersesteenweg 186 te 3130 Begijnendijk

Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor Ward VAN DE POEL, notaris ter standplaats Beerzel (gemeente Putte), op twintig december tweeduizend dertien dragende de melding : "Geregistreerd te Heist-op-den-Berg op 24 DEC. 2013, boek 300, blad 41, vak 06, zeven blad(en), één verzending(en). Ontvangen : vijftig euro (¬ 50) (get.) De ontvanger ai. C. Jacobs (Adviseur ai.)", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de bvba VABO, volgende besluiten nam:

Afschaffing van de nominale waarde der aandelen

a) Bedrag van het kapitaal

Bij de oprichting van de vennootschap werd het kapitaal vastgesteld op één miljoen honderd duizend Belgische frank, verdeeld in 1.100 aandelen met een nominale waarde van duizend frank per aandeel.

In het kader van de overgangsregeling betreffende de invoering van de Euro werd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 3 december 2001, waarvan onderhandse notulen, het kapitaal aangepast. Het besluit werd bij uittreksel bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4, januari 2002, onder nummer 20020104-1030.

Het besluit hield een verhoging in van het kapitaal door incorporatie van reserves ten befope van 31,71 euro om het te brengen van 1.100.000 Belgische frank, zijnde 27.268,29 euro, op 27.300 euro. De nominale waarde kwam alzo op 24,82 euro per aandeel.

In zover als nodig mocht zijn, bevestigt huidige vergadering op authentieke wijze de alsdan genomen besluiten en stelt ze vast dat het kapitaal 27.300 euro bedraagt, verdeeld in 1.100 aandelen met een nominale waarde van 24,82 euro per aandeel.

b) Afschaffing van de nominale waarde der aandelen

De vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen op te heffen, zodat deze voortaan geen

aanduiding van waarde meer hebben.

Het kapitaal is bijgevolg verdeeld in 1.100 aandelen zonder aanduiding van waarde, die ieder 1/1.100 van

het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort)

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

"

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met 388.800 euro om het te verhogen van 27.300 euro tot 416.100 euro door inbreng van schuldvorderingen die de vennoten hebben op de vennootschap.

Gelet op het feit dat de aandeelhouders bij de kapitaalverhoging een identieke inbreng doen, besluit de vergadering met unanimiteit dat er ter vergoeding van de inbrengen geen nieuwe aandelen uitgegeven worden. Bijgevolg verhoogt de fractiewaarde van ieder aandeel en blijft het totaal aantal aandelen op 1.100.

De bv cvba "Verscheiden  Walkiers & Co, bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Bruno Van Bosstraeten, bedrijfsrevisor te Antwerpen, aangesteld door de zaakvoerders, heeft het verslag opgesteld zoals voorgeschreven door artikel 313 Wetboek van Vennootschappen.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt

"Ondergetekende, Verscheiden - Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Bruno Van Bosstraeten, bedrijfsrevisor, werd aangesteld op 28111/2013 door de zaakvoerders van de BVBA VABO, met maatschappelijke zetel te 3130 Begijnendijk, Liersesteenweg 186, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0429.038.126, gekend op de Rechtbank te Leuven, met als opdracht, overeenkomstig artikel 313 §1 W. Venn., het verslag op te maken over de beschrijving van de inbreng in natura,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

de toegepaste methoden van waardering en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, bij de kapitaalverhoging in voornoemde vennootschap.

De inbreng in natura omvat 2 vorderingen op de vennootschap ontstaan naar aanleiding van een beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een dividend met het oog op haar onmiddellijke inbreng in het kapitaal in het kader van de tijdelijke (overgangs)maatregel ingevoerd door de Programmawet van 28 juni 2013,

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen die als vergoeding van de inbreng in natura worden gegeven.

De inbreng wordt niet vergoed door nieuwe aandelen, doch het kapitaal wordt verhoogd mits evenredige verhoging van de fractiewaarde per aandeel, waarbij vooraf aan de kapitaalverhoging wordt beslist de nominale waarde af te schaffen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de voor de inbreng in natura door partijen toegepaste waarderingsmethode bedrijfseconomisch verantwoord is, doch niet leidt tot een inbrengwaarde die tenminste overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, gelet op het feit dat er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven;

-de inbreng in natura niet overgewaardeerd is,

Onze opdracht bestaat er niet in uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 313 §1 W. Venn. en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Antwerpen, 19 december 2013

Verscheiden - Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren BV CVBA,

vertegenwoordigd door:

de heer Bruno Van Bosstraeten,

bedrijfsrevisor. "

Ingevolge de vermelde wijziging van het kapitaal, wordt artikel 5 van de statuten vervangen als volgt : "Het kapitaal bedraagt vierhonderd zestien duizend honderd euro (¬ 416.100), Het is verdeeld in duizend honderd kapitaalaandelen zonder aanduiding van waarde, die ieder één/duizend honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen ".

Bestuur

Artikel 14. - Bestuur,

Het bestuur der vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet-deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de duur van hun mandaat; zij kan het mandaat ook herroepen en hernieuwen,

Het mandaat van een statutair zaakvoerder kan, anders dan om ernstige redenen, slechts herroepen worden door eenparig besluit van de vennoten, hemzelf inbegrepen indien hij op dat ogenblik vennoot is.

Het overlijden, ontslag, afzetting, onbekwaamverklaring, faillissement of kennelijk onvermogen van een zaakvoerder, brengt van rechtswege het einde van zijn ambt mede, maar heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg; in dat geval worden door de algemene vergadering het aantal zaakvoerders opnieuw vastgesteld, de nodige benoemingen gedaan en de duur van hun mandaat bepaald.

Niettegenstaande het bestaan van statutaire zaakvoerder(s), kan de algemene vergadering steeds overgaan tot de benoeming van zoveel niet-statutaire zaakvoerders als zij goedvindt.

Artikel 15, - Bevoegdheden van de zaakvoerder.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen handelend alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens die, welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

De zaakvoerders mogen zich onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid laten helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door mandatarissen en afgevaardigden. Dit mandaat of afvaardiging moet speciaal en van tijdelijke aard wezen.

Reserves, winstverdeling, vereffeningssaldo

Artikel 22. - Winstverdeling.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de maatschappelijke lasten, vormt de netto winst van de

vennootschap. Op deze winst wordt genomen : vijf ten honderd voor de wettelijke reserve tot deze één/tiende

van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

r ,



Voor

behouden -0-

het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de

wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar artikel 320 Wetboek van Vennootschappen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. De goederen die nog in natura aanwezig zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

Indien niet op alle aandelen in dezelfde mate is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door bijkomende stortingen te vragen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende werd gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

Bevestiging ontslag en benoeming zaakvoerders

a) Bevestiging ontslag zaakvoerders

Tot op datum van 1 februari 2013 had de vennootschap VABO twee zaakvoerders: Karel Van Bosstraeten, wonende te 2580 Putte (Beerzel), Kalkoenstraat 12 en Jan Van Bosstraeten, wonende te 2580 Putte, Smidsstraat 9.

Op 1 februari 2013 heeft een algemene vergadering van de vennootschap VABO het ontslag aanvaard van Karel Van Bosstraeten en Jan Van Bosstraeten ais zaakvoerders met ingang op zelfde datum.

De huidige vergadering bevestigt integraal dat besluit tot aanvaarding van dat ontslag op datum van 1 februari 2013.

b) Bevestiging benoeming zaakvoerders

Op zelfde algemene vergadering van 1 februari 2013 werden met ingang van zelfde datum twee nieuwe

zaakvoerders benoemd, te weten:

-De vennootschap onder firma "ADLER COMPANY", met zetel te 2580 Putte (Beerzel), Kalkoenstraat 12, ondernemingsnummer 0844.709.751, onder het arrondissement Mechelen;

-De vennootschap onder firma "JVB", met zetel te 2580 Putte (Beerzel), Smidsstraat 9, ondernemingsnummer 0844.710.246, onder het arrondissement Mechelen.

De vergadering van 1 februari 2013 nam ook kennis van de aanduiding door de betreffende ' vennootschappen overeenkomstig artikel 61 § 2 Wetboek van Vennootschappen van een vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van hun mandaat van zaakvoerder in de bvba VABO

" Voor de VOF "ADLER COMPANY', de heer Karel Van Bosstraeten, voornoemd;

.Voor de VOF "JVB": de heer Jan Van Bosstraeten, voornoemd.

De huidige vergadering bevestigt integraal dat besluit tot benoeming met ingang van 1 februari 2013 van de

VOF "ADLER COMPANY" en de VOF "JVB" tot zaakvoerders van de BVBA "VABO",

Huidige vergadering neemt ook akte van de aanduiding door de betreffende vennootschappen-

zaakvoerders van hun vaste vertegenwoordiger ; de heer Karel Van Bosstraeten voor de VOF "ADLER

COMPANY" en de heer Jan Van Bosstraeten voor de VOF "JVB".

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Ward Van de Poel

Tegelijk hiermede neergelegd : expeditie van de akte, tevens codrdinatie inhoudende, bekendmakingsstuk, verslag zaakvoerders en verslag revisor betreffende de inbreng in natura,

aa;r-hët "\Belgisch Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 12.07.2013 13293-0052-017
13/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 12.07.2012 12282-0572-018
18/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 14.07.2011 11284-0270-017
27/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.06.2009, NGL 24.07.2009 09456-0194-017
16/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.06.2008, NGL 14.07.2008 08395-0254-017
17/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.06.2007, NGL 13.07.2007 07392-0393-017
28/06/2006 : ME061440
27/07/2005 : ME061440
20/07/2004 : ME061440
05/08/2003 : ME061440
11/09/2002 : ME061440
04/01/2002 : ME061440
13/07/2000 : ME061440
23/07/1999 : ME061440
14/07/1990 : ME61440
14/07/1990 : ME61440
10/07/1986 : ME61440

Coordonnées
VABO

Adresse
Liersesteenweg 186 te 3130 Begijnendijk

Code postal : 3130
Localité : BEGIJNENDIJK
Commune : BEGIJNENDIJK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande