VABUCO INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VABUCO INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 468.067.461

Publication

24/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 20.06.2013 13193-0179-011
08/01/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13300177*

Neergelegd

04-01-2013



Griffie

Ondernemingsnr : 0468.067.461

Benaming (voluit): VABUCO INVEST

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1850 Grimbergen, Brusselsesteenweg 165

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Statutenwijziging

Uit de notulen opgemaakt door Meester Andrée VERELST, Notaris te Grimbergen, op twintig december tweeduizend en twaalf, blijkt dat door de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen werden genomen:

Eerste beslissing: Bespreking en goedkeuring verslagen.

Met eenparigheid van stemmen besluit de vergadering de voorzitter vrij te stellen van de lezing van het verslag van de raad van bestuur de dato 06.12.2012, evenals het verslag van mevrouw Monika Lenaerts, optredend voor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ROBRECHTS LENAERTS BEDRIJFSREVISOREN  RÉVISEURS D ENTREPRISES, kantoor houdende te 1780 Wemmel, Romeinsesteenweg 1022 bus 2, bedrijfsrevisor aangeduid door de raad van bestuur.

Iedere aandeelhouder erkent tijdig een kopie ontvangen te hebben van deze verslagen en ervan kennis te hebben genomen.

Het verslag van mevrouw Monika Lenaerts, voormelde bedrijfsrevisor, besluit met de volgende conclusie, hierna letterlijk weergegeven:

 VI. CONCLUSIE

Ondergetekende, Monika Lenaerts, bedrijfsrevisor, handelend in haar hoedanigheid van zaakvoerder van de Burg. BVBA Robrechts Lenaerts Bedrijfsrevisoren - Réviseurs d Entreprises, met zetel te 1780 Wemmel, Romeinsesteenweg 1022, bus 2 benoemd krachtens verzoekschrift van de raad van bestuur van 4 december 2012, verklaart op basis van haar controles met betrekking tot de kapitaalverhoging van ¬ 200.260,00 via inbreng in natura in de NV VABUCO INVEST dat:

" de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

" de beschrijving der inbrengen voldoet aan de normale vereisten inzake precisie en duidelijkheid;

" de toegepaste waarderingswijzen, bedrijfseconomisch verantwoord zijn en tot inbrengwaarden leiden die ten minste gelijk zijn aan het aantal (646) en de fractiewaarde (310,00 ¬ ) der aandelen die de gehele als tegenprestatie te verstrekken vergoeding vormen.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 646 nieuw te creëren aandelen van de vennootschap NV VABUCO INVEST, zonder vermelding van de nominale waarde, welke worden toegekend aan de huwgemeenschap van de heer Lodewijk Van Buggenhout en mevrouw Anne Van den Bossche.

Tenslotte dient er aan te worden herinnerd dat deze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat dit verslag geen  fairness opinion is.

Gedaan te goeder trouw

Wemmel, op 17 december 2012

[HANDTEKENING]

Burg. BVBA Robrechts Lenaerts Bedrijfsrevisoren - Réviseurs d Entreprises vertegenwoordigd door

Monika Lenaerts Bedrijfsrevisor.

Een exemplaar van deze verslagen zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van Brussel samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal. Een tweede exemplaar zal in het dossier van de instrumenterende notaris worden bewaard.

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de verslagen goed te keuren. Tweede beslissing: kapitaalsverhoging.

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering het maatschappelijk kapitaal te verhogen met tweehonderdduizend tweehonderd zestig (200.260,00) euro om het te brengen van honderd en elfduizend zeshonderd (111.600,00) euro tot driehonderdelfduizend achthonderdzestig euro (311.860 EUR), door

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

inbreng van het hierna beschreven onroerend goed onder de gewone waarborgen als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van alle schulden of hypothecaire lasten.

Deze inbreng wordt vergoed door de creatie van zeshonderd zesenveertig (646) aandelen op naam zonder nominale waarde, toe te kennen aan de inbrengers zijnde de heer Van Buggenhout Lodewijk en zijn echtgenote mevrouw Van den Bossche Anna, elk voor de helft.

Deze nieuwe aandelen zijn identiek aan de bestaande aandelen en zullen geheel volstort worden. Zij zullen genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten pro rata temporis vanaf heden.

I. BESCHRIJVING VAN HET GOED

GEMEENTE WEMMEL, tweede afdeling

In een onroerend complex genaamd "Residentie Monte-Carlo", gelegen Limburg Stirumlaan nummer 233, op een perceel grond, gekadastreerd of het geweest, volgens titel en kadaster sectie B, nummer 380K, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van zeven are eenendertig centiare.

A) Het APPARTEMENT 7R (rechts), zich bevindend op de eerste verdieping, inhoudende:

a) In privatieve en uitsluitende eigendom:

Inkom, eetkamer met zithoek met terras, de keuken met terras, een badkamer met ligbad, een

nachthal, een douchekamer en afzonderlijk toilet, de slaapkamer 1 en slaapkamer 2, beiden met terras;

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

negenhonderd en elf /tienduizendsten (911/10.000sten) in de gemene delen waaronder de grond.

B) De GARAGE nummer 3 en de KELDER nummer 3, inhoudende:

a) In privatieve en uitsluitende eigendom:

de garage zelf met haar afsluitingspoort en de automatische poortopener met afstandsbediening;

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

honderd zevenentachtig/ tienduizendsten (187/10.000sten) van de gemene delen, waaronder de grond. Kelder nummer 3 is verbonden met garage nummer 3 en vormt één geheel.

Zoals dit goed beschreven is in de basisakte verleden voor notaris Luc Verhasselt te Wemmel op 8 februari 1995, overgeschreven op het zesde hypotheekkantoor van Brussel op 17 februari 1995, boek 7953 nummer 6.

Kadastraal inkomen: duizend achthonderd negenenzestig euro (¬ 1.869,00).

OORSPRONG VAN EIGENDOM

Voormeld goed is eigendom van de heer VAN BUGGENHOUT Lodewijk Louisa en zijn echtgenote mevrouw VAN dEN BOSSCHE Anna Pierre Marie José om het aangekocht te hebben van de naamloze vennootschap BRABANTSE AANNEMINGSWERKEN met ondernemingsnummer 0429.276.567, ingevolge akte verleden voor notaris Luc Verhasselt te Wemmel en notaris Andrée Verelst te Grimbergen op 16 maart 1995, overgeschreven op het zesde hypotheekkantoor te Brussel op 4 april 1995, in boek 7949, nummer 17.

De vennootschap verklaart genoegen te nemen met voorgaand bewijs van eigendom en zal geen andere titels mogen eisen dan een afschrift van deze akte.

II. ALGEMENE VOORWAARDEN.

Deze inbreng is toegestaan en aanvaard onder de volgende voorwaarden:

1. Eigendom  genot - gebruik.

a) De vennootschap bekomt vanaf heden de eigendom van het verkochte goed, evenals het genot

ervan door het innen van de huurgelden.

b) De vennootschap verklaart dat het goed is verhuurd als hoofdverblijfplaats en dat hiervoor een schriftelijke overeenkomst werd opgemaakt op 29 juni 1996,  geboekt 8 bladen, zes verzendingen te Asse I, de 4 juli 1996, boek 62/1per [?], blad 5, vak 93, ontvangen duizend frank (1000) De Ontvanger VANDERBORCHT [HANDTEKENING] .

De vennootschap verklaart door de instrumenterende notaris te zijn ingelicht over de bescherming die de wet biedt aan de huurder die het goed als hoofdverblijfplaats neemt, over de opzeggingsmogelijkheden die de wet aan de verkrijger van een onroerend goed biedt, evenals de noodzaak, ingeval van een huurovereenkomst zonder vaste datum, om op te zeggen binnen de drie maanden na het verlijden van de authentieke akte.

c) De vennootschap erkent een exemplaar van de geregistreerde huurovereenkomst te hebben ontvangen. De vennootschap verbindt er zich toe de bepalingen van het huurcontract na te leven ter vrijwaring van de inbrengers, doch onverminderd de rechten die zij ingevolge de wet of die overeenkomst kan doen gelden en ontslaat uitdrukkelijk ondergetekende notaris in deze akte melding te maken van de huurvoorwaarden.

e) De vennootschap en de inbrengers verklaren en erkennen dat zij de huurgelden van de lopende maand onder elkaar hebben verdeeld, dat zij een afrekening hebben gemaakt van de provisies voor kosten en lasten en dat de integrale huurwaarborg aan de vennootschap werd overgemaakt.

2. Staat  gebreken.

Het goed wordt ingebracht in de toestand waarin het zich thans bevindt.

De inbrengers zijn niet aansprakelijk voor de zichtbare gebreken die de vennootschap zelf heeft kunnen vaststellen. Deze zichtbare gebreken wordt geacht te zijn gekend door de vennootschap.

Bovendien aanvaardt de vennootschap het goed zonder enige garantie van verborgen gebreken die het verkochte goed zouden kunnen aantasten en aanvaardt hij de inbrengers vrij te stellen deze te waarborgen in de mate dat zij deze niet kende.

De inbrengers verklaren geen weet te hebben dat het goed door een verborgen gebrek is aangetast zoals houtzwam of asbest en zij dus niets verzwegen hebben in dit verband. Deze verklaring betreft zowel al wat zich op de grond bevindt, als de grond en de ondergrond.

3. Erfdienstbaarheden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het goed wordt ingebracht met al zijn lijdende en heersende, durende en niet-voortdurende, zicht- en onzichtbare erfdienstbaarheden waarmee het belast of bevoordeeld zou kunnen zijn. Het staat de vennootschap vrij zich tegen de nadelige te verzetten en de voordelige in zijn voordeel te doen gelden, doch dit alles voor eigen rekening en op eigen risico.

De inbrengers verklaren zelf geen erfdienstbaarheden te hebben gevestigd of toegestaan in voor- of nadeel van het bij deze ingebrachte goed.

Het goed wordt tevens ingebracht met alle rechten en verplichtingen die voortvloeien uit het bestaan van boven- en ondergrondse leidingen.

4. Hypothecaire toestand.

Het goed wordt ingebracht voor vrij van hypotheken, voorrechten en schulden alsook van om het even

welke andere in- of overschrijving, waarmee het zou kunnen bezwaard zijn.

5. Oppervlakte.

De hierboven vermelde oppervlakte in de beschrijving van het goed is niet gewaarborgd. Elk verschil met de werkelijke oppervlakte, zelfs indien dit meer dan één/twintigste is, zal ten bate of ten laste zijn van de vennootschap, zonder enige wijziging van de prijs en zonder verhaal tegen inbrengers.

De kadastrale aanduidingen dienen slechts als eenvoudige inlichtingen en de vennootschap kan zich niet beroepen op enige onjuistheid of vergetelheid in gezegde aanduidingen.

6. Mandeligheden.

Het goed wordt ingebracht met alle rechten en verplichtingen inzake eventuele gemene muren, hagen of andere afsluitingen, die de scheiding uitmaken tussen het verkochte goed en de aanpalende eigendommen.

7. Belastingen.

De vennootschap is alle belastingen, lasten en taksen verschuldigd vanaf het in genot treden, met

uitzondering echter van de nog niet vervallen verhaalbelastingen, die ten laste van de inbrengers zijn.

8. Verzekeringen.

De inbrengers verklaren dat het goed verzekerd is door een collectieve polis tegen brand en alle aanverwante risico s overeenkomstig de basisakte. De vennootschap zal in de plaats van de inbrengers alle collectieve verzekeringscontracten tegen brand en alle aanverwante risico s, ondertekend door de medeeigendom, voorzetten, en zal er de premies en kosten pro rata temporis betalen, te rekenen vanaf zijn ingenottreding. Het staat de vennootschap vrij om vanaf heden, op zijn kosten, alle aanvullende verzekeringen af te sluiten.

III. BIJZONDERE VOORWAARDEN.

De inbrengers verklaren dat er naar hun weten geen bijzondere voorwaarden bestaan en dat hun eigendomstitel er geen vermeldt, met uitzondering van deze eventueel beschreven in de hierboven vermelde basisakte.

IV. MEDE-EIGENDOM

1. Onderhavige inbreng vindt plaats onder de voorwaarden en lasten beschreven in de voornoemde statuten van het gebouw verleden voor notaris Luc Verhasselst te Wemmel op 8 februari 1998, waarvan voormeld goed deel uitmaakt.

2. De vennootschap verklaart een kopie ontvangen te hebben van voormelde statuten van het gebouw, omvattende de basisakte met reglement van mede-eigendom voorafgaand deze.

3. De vennootschap verbindt er zich toe zich te onderwerpen aan alle bepalingen van gezegde akte en reglementen, evenals aan alle door de algemene vergadering regelmatig genomen beslissingen, en dit of deze bepalingen al dan niet van zakelijk recht zijn, en verklaart er zijn erfgenamen en opvolgers of rechthebbenden ten allen titels, toe te verplichten.

Bij elke overdracht van eigendom of van genot, die de bij deze verkochte goederen tot voorwerp heeft, zullen alle overdragende of verklarende akten, evenals de huurcontracten, de uitdrukkelijke bepaling moeten inhouden dat de nieuwe belanghebbende een volledige kennis heeft van de statuten van het gebouw evenals van de door de algemene vergadering regelmatig genomen beslissingen, dat hij zich verbindt zich eraan te onderwerpen, en dat hij bovendien in de plaats gesteld wordt in alle rechten en verplichtingen die eruit voortspruiten.

4. Overeenkomstig artikel 577-11 van het Burgerlijk Wetboek, heeft de instrumenterende notaris, bij een ter post aangetekende brief van 27 november 2012, de syndicus verzocht tot mededeling van de staat van de uitgaven, van de oproepen tot kapitaalinbreng en van erin vermelde kosten en verschuldigde bedragen.

De partijen erkennen dat zij door de notaris op de hoogte werden gesteld dat de syndicus deze brief heeft beantwoord op 14 december 2012. De partijen erkennen hiervan een afschrift te hebben ontvangen, evenals van de bijlagen en stellen de instrumenterende notaris vrij deze over te nemen in onderhavige akte.

Bovendien verklaren zij alle documenten en inlichtingen vermeld in de eerste paragraaf van dit artikel te hebben gekregen.

De verkrijger verklaart door de instrumenterende notaris te zijn ingelicht over het feit dat hij overeenkomstig de wet, niettegenstaande elk strijdig beding, tegenover de mede-eigendom verplicht is tot betaling van de uitgaven, de kosten en schulden vermeld in paragraaf 2, 10, 20, 3° en 4 van artikel 577-11 van het Burgerlijk Wetboek.

De partijen zijn daarenboven het volgende overeengekomen:

1.- De verkrijger draagt:

10 het bedrag van de uitgaven voor behoud, onderhoud, herstelling en vernieuwing waartoe de algemene vergadering of de syndicus voor de vaste datum van de eigendomsoverdracht heeft besloten, maar waarvan de syndicus pas na die datum om betaling heeft verzocht;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

2° een staat van de oproepen tot kapitaalinbreng die door de algemene vergadering van de medeeigenaars zijn goedgekeurd voor de vaste datum van de eigendomsoverdracht, alsook de kostprijs van de dringende werkzaamheden waarvan de syndicus pas na die datum om betaling heeft verzocht;

30 een staat van de kosten verbonden aan het verkrijgen van gemeenschappelijke delen, waartoe de algemene vergadering voor de vaste datum van de eigendomsoverdracht heeft besloten, maar waarvan de syndicus pas na die datum om betaling heeft verzocht;

40 een staat van de door de vereniging van mede-eigenaars vaststaande verschuldigde bedragen, ten gevolge van de geschillen ontstaan voor de datum van de eigendomsoverdracht, maar waarvan de syndicus pas na die datum om betaling heeft verzocht.

2.- De andere lasten worden gedragen door de inbrengers.

3.- Het aandeel van de inbrengers in het reservekapitaal blijft eigendom van de vereniging van medeeigenaars.

4.- De schuldvorderingen eventueel ontstaan ten gevolge geschillen met betrekking tot de vereniging van mede-eigenaars behoren toe aan die vereniging, zonder dat de verkrijger gehouden is tot betaling van een vergoeding aan de inbrengers.

Alle kosten voor de mededeling van de informatie en voor de overhandiging van de documenten bedoeld in artikel 577-11, eerste en tweede paragraaf, van het Burgerlijk Wetboek worden gedragen door de inbrengers.

V. ADMINISTRATIEFRECHTELIJKE CLAUSULES

1. Stedenbouw.

a. De inbrengers verklaren dat het verkochte goed bij hun weten niet valt onder de wetgeving op de ruilverkaveling, noch het voorwerp uitmaakt van een geplande onteigening of van een planbatenheffing en er evenmin een as-builtattest werd uitgereikt en gevalideerd noch werd geweigerd.

b. De instrumenterende notaris vermeldt en informeert, in toepassing van artikel 5.2.1 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening, hierna  de Codex genoemd, dat, zoals blijkt uit 1° een inlichtingenformulier van de gemeente Wemmel van 12 december 2012 (dat de vennootschap erkent voorafgaandelijk te hebben ontvangen), 2° verklaringen van de inbrengers en 3° het hypothecair getuigschrift :

- het goed volgens het gewestplan Halle-Vilvoorde-Asse dd. 07/03/1977 gelegen is in woongebied;

- voor het goed volgende stedenbouwkundige vergunningen werden uitgereikt: voor het bouwen van het appartementsgebouw op 1 maart 1994;

- er met betrekking tot het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43 van de Codex noch enige beslissing werd gewezen;

- het goed niet gelegen is in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid als een zone met voorkooprecht.

- het goed niet het voorwerp uitmaakt van een verkavelingsvergunning.

c. Ondergetekende notaris deelt mee dat geen werken of handelingen vermeld in artikel 4.2.1 van de Codex mogen worden opgericht of uitgevoerd zolang er geen stedenbouwkundige vergunning is verkregen ; in bepaalde gevallen is de vergunningsplicht vervangen door een meldingsplicht.

d. De inbrengers verklaren voor alle vergunningsplichtige werken die hij gebeurlijk heeft uitgevoerd of laten uitvoeren aan het hierbij verkochte goed de vereiste vergunningen te hebben verkregen. Hij verklaart bovendien, te goeder trouw, geen kennis te hebben van onwettige constructies die dateren van vóór hij eigenaar was.

2. Monumenten en stads- en dorpsgezichten  Landschappen  Archeologisch patrimonium.

De inbrengers verklaren dat het verkochte goed:

- niet is beschermd als monument en niet is gelegen in een beschermd stads- of dorpsgezicht, noch

voorkomt op een ontwerp van lijst daartoe;

- niet is gelegen in een definitief beschermd landschap, noch in een voorlopig beschermd landschap;

- niet is opgenomen op een ontwerp van lijst van noch definitief is beschermd als archeologisch

patrimonium.

Hetzelfde blijkt uit de gemeentelijke inlichtingenbrief.

3. Bodemdecreet.

1. De inbrengers verklaren dat op de grond, voorwerp van onderhavige akte, bij hun weten geen risico-

inrichting in de zin van artikel 6 van het bodemdecreet is gevestigd of gevestigd is geweest.

Datzelfde blijkt uit de gemeentelijke inlichtingenbrief.

2. Zij verklaren de vennootschap, die dit bevestigt, vóór het sluiten van de overeenkomst op de hoogte

te hebben gesteld van de inhoud van het door de OVAM op 27 november 2012 afgeleverde bodemattest.

De inhoud luidt als volgt :

 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de

bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

3. De inbrengers verklaren bovendien geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de vennootschap of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4. Voor zover voorgaande verklaring door de inbrengers te goeder trouw afgelegd werd, neemt de vennootschap de risico's van eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich en verklaart dat de inbrengers hiervoor tot geen vrijwaring zullen gehouden zijn.

4. Wonen in eigen streek.

De partijen verklaren ingelicht te zijn geweest over het Decreet van 27 maart 2009 betreffende het grond- en pandenbeleid en in het bijzonder wat betreft Boek 5  Wonen in eigen streek . De gemeente Wemmel werd gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 22 juni 2012 op de lijst van de doelgemeenten.

Volgens de stedenbouwkundige inlichtingen bekomen van de gemeente Wemmel is  Wonen in eigen streek echter niet van toepassing op deze overdracht.

5. Overstromingsgebied.

Ondergetekende notaris verklaart, op basis van de raadpleging van het geoloket, dat het betrokken eigendom niet gelegen is in een risicozone voor overstroming maar wel in een mogelijk overstromingsgevoelig gebied.

6. Postinterventiedossier.

Op vraag van de instrumenterende notaris of er voor het hoger beschreven eigendom reeds een

postinterventiedossier werd opgesteld, antwoorden de inbrengers ontkennend, en bevestigen zij dat er aan

deze eigendom sinds één mei tweeduizend en één geen werken werden uitgevoerd door één of meerdere

aannemers waarvoor een postinterventiedossier diende te worden opgesteld.

VII. ONTSLAG VAN AMBTSHALVE INSCHRIJVING

De hypotheekbewaarder wordt ervan ontslagen enige ambtshalve inschrijving te nemen bij de overschrijving

van deze akte.

Derde beslissing: Verwezenlijking van de inbreng.

Vervolgens komen tussen de heer VAN BUGGENHOUT Lodewijk en zijn echtgenote mevrouw VAN dEN BOSSCHE Anna, beiden voornoemd, die na voorlezing van het voorafgaande, verklaren het hierboven beschreven goed zijnde het appartement nr. 7R met garage en kelder nr. 3, gelegen te 1780 Wemmel, Limburg Stirumlaan 233, te willen inbrengen in de vennootschap nadat zij hebben verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap.

Als tegenprestatie voor de inbreng worden aan de echtgenoten VAN BUGGENHOUT- VAN dEN BOSSCHE aangeboden, die hierbij aanvaarden, zeshonderd zesenveertig (646) volgestorte aandelen zonder nominale waarde van de vennootschap, elk voor de helft.

Vierde beslissing: Vaststelling van de verwezenlijking van kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, ondergetekende notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging integraal is onderschreven, dat elk nieuw aandeel volledig is volgestort en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op driehonderdelfduizend achthonderdzestig euro (311.860 EUR), vertegenwoordigd door duizend en zes (1.006) aandelen zonder nominale waarde.

Vijfde beslissing: Wijziging van de statuten om het in overeenstemming te brengen met de

kapitaalverhoging.

Ingevolge de genomen beslissingen besluit de vergadering artikel 5 van de statuten te wijzigen als volgt:  ARTIKEL 5: Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderdelfduizend achthonderdzestig euro (311.860 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door duizend en zes (1.006) aandelen op naam met stemrecht, zonder aanduiding van de nominale waarde, genummerd van 1 tot 1.006.

Zesde beslissing: Machtiging aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen beslissingen.

De vergadering verleent de raad van bestuur alle bevoegdheden om de hierboven genomen besluiten uit te voeren.

Zevende beslissing: Volmacht voor neerlegging proces-verbaal en coördinatie van de statuten. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om onderhavig proces-verbaal op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neer te leggen, evenals om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van de akte, verslag van de zaakvoerder, van de bedrjfsrevisor en de gecoördineerde statuten.

Notaris Andrée VERELST

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 21.06.2012 12194-0026-012
10/04/2012
ÿþ È,.__" "  ~ ti ~5 Mod Word 11.1

Lftti~4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" ---

illtIlt11,11111111j1I1J

BRUSS

2 8 MRT 2012

Griffie

-,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0468.067.461

Benaming

(voluit) : Vabuco Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 1850 Grimbergen, Brusselsesteenweg 165

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit de notulen opgemaakt door Meester Andrée VERELST, Notaris te Grimbergen, op tweeëntwintig maart tweeduizend en twaalf, blijkt dat door de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen werden genomen:

Eerste beslissing

a) De vergadering beslist de huidige bestuurders te herbenoemen voor een periode van zes jaar zijnde:

1)De heer VAN BUGGENHOUT Stefaan, voornoemd;

2)De heer VAN BUGGENHOUT Lodewijk, voornoemd;

3)Mevrouw VAN DEN BOSSCHE Anna, voornoemd.

Zij aanvaarden hun opdracht onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door een maatregel die zich

hiertegen verzet.

Zij vertegenwoordigen de vennootschap ais'college door de meerderheid van zijn leden.

Voor zover als nodig bekrachtigt de algemene vergadering de handelingen gesteld door de Raad van

Bestuur sinds 22 februari 2012.

b) In hun hoedanigheid van leden van de Raad van Bestuur en rekening houden met het voorgaande,

verklaren vernoemde bestuurders met eenparigheid van stemmen te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder

de heer VAN BUGGENHOUT Stefaan, voornoemd.

Hij is bevoegd de vennootschap alleen te vertegenwoordigen overeenkomstig artikel 17 van de statuten.

Hier aanwezig en die verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Tweede beslissing

Gelet op het feit dat de huisnummering van de Brusselsesteenweg gewijzigd werd, is de zetel van de,

vennootschap sinds 9 november 2005 gevestigd te 1850 Grimbergen, Brusselsesteenweg 165 in plaats van:

151, zoals gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 10 maart 2006, nummer 47735. De

algemene vergadering beslist de statuten aan te passen aan de huidige toestand en aldus artikel drie van de

statuten te vervangen door volgende tekst:

"ARTIKEL 3: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1850 Grimbergen, Brusselsesteenweg 165.

De zetel kan zonder statutenwijziging in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig Brussels

Hoofdstedelijk Gewest, worden verplaatst bij besluit van de Raad van Bestuur. Zij wordt openbaar gemaakt.

De vennootschap kan bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur, administratieve zetels, uitbatingszetels,

bijkantoren, opslagplaatsen, verkoopplaatsen, vertegenwoordigingen of agentschappen in België of in het

buitenland vestigen."

Derde beslissing

Teneinde rekening te houden met de omzetting van aandelen aan toonder naar aandelen op naam, besluit

de algemene vergadering om de artikelen 5, 6 en 24 van de statuten te wijzigen.

De nieuwe artikelen luiden als volgt:

"ARTIKEL 5: Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd en elfduizend zeshonderd (111.600) euro,

Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd zestig (360) aandelen op naam met stemrecht, zonder

aanduiding van de nominale waarde, genummerd van 1 tot 360."

"ARTIKEL 6: Aard van de aandelen -- Overdracht.

a) De aandelen, inbegrepen de volgestorte aandelen, zijn op naam.

Op de vennootschapszetel wordt een register van aandelen op naam bijgehouden waarvan iedere

aandeelhouder kennis kan nemen.

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De overdracht van aandelen op naam geschiedt door een verklaring van overdracht, ingeschreven in het voornoemde register, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer of door hun gevolmachtigden, zij kan ook geschieden volgens de bepalingen betreffende de overdracht van schuldvorderingen voorgeschreven door artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

eb) De overdracht van aandelen onder levenden ten bezwarende titel of ten kosteloze titel, alsook hun overdracht wegens overlijden is onderworpen aan een voorkooprecht ten voordele van de aandeelhouders.

De aandeelhouder die alle of een deel van zijn aandelen wil afstaan, moet ervan de Raad van Bestuur in kennis stellen bij aangetekende brief met vermelding van het aantal en de nummers der aandelen waarvan de afstand wordt gevraagd evenals de naam, beroep en woonplaats van de voorgestelde ovememer.

Binnen de acht dagen volgend op de ontvangst van deze brief, deelt de Raad van Bestuur het verzoek mede aan alle aandeelhouders bij aangetekende brieven.

De bestaande aandeelhouders hebben een voorkeurrecht voor de aankoop van de aandelen, waarvan de afstand is voorgesteld.

Dit recht wordt uitgeoefend in evenredigheid met het aantal aandelen dat elk der aandeelhouders die gebruik maakt van het voorkeurrecht bezit.

De aandeelhouder die gebruik wil maken van zijn recht van voorkeur moet hiervan de Raad van Bestuur in kennis stellen bij aangetekende brief binnen de veertig dagen van de verzending van de brief, waarvan hij in kennis gesteld wordt van het verzoek tot overdracht, met aangroei van het voorkeurrecht ten voordele van de andere aandeelhouders zoals hierboven bepaald en volgens dezelfde voorwaarden en modaliteiten.

Wanneer het recht van voorkoop niet wordt uitgeoefend, kunnen de betrokken aandelen vrij worden overgedragen aan de voorgestelde kandidaat.

De toepassing hiervan mag echter niet tot gevolg hebben dat de overdraagbaarheid van de aandelen wordt verlengd met meer dan drie maanden te rekenen van de datum van het verzoek am het recht van voorkoop uit te oefenen.

De verkrijging door de aandeelhouder of door derden geschiedt tegen de prijs die door de overdrager wordt bepaald.

Bij onenigheid tussen de partijen wordt de prijs vastgesteld door een deskundige"

"ARTIKEL 24: Toelatingsformaliteiten voor de algemene vergadering,

Indien de vennootschap publiek beroep op het spaarwezen doet of heeft gedaan of indien de Raad van Bestuur dit zo in de oproeping vraagt, dienen de eigenaars van aandelen op naam drie dagen voor de datum bepaald voor de bijeenkomst van de algemene vergadering, ingeschreven te zijn in het register van de aandelen op naam, de raad van bestuur in te lichten van hun intentie aan de algemene vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen mee te delen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen?

Vierde beslissing

De vergadering . verleent een bijzondere machtiging aan de Raad van Bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Vijfde beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van de akte en de gecoördineerde statuten.

Notaris Andrée VERELST

~

Voor-

behouden

man het

®ttlgisch

Staatsblad

~

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 08.07.2011 11280-0169-012
14/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 08.07.2010 10291-0365-013
24/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 17.07.2009 09438-0136-013
24/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 25.06.2008, NGL 15.07.2008 08418-0157-014
20/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 13.07.2007 07404-0371-012
10/03/2006 : BL638169
04/07/2005 : BL638169
09/07/2004 : BL638169
15/07/2003 : BL638169
09/01/2003 : BL638169
18/12/1999 : BLA104410

Coordonnées
VABUCO INVEST

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 165 1850 GRIMBERGEN

Code postal : 1850
Localité : GRIMBERGEN
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande