VADE AD COR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VADE AD COR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 549.973.766

Publication

15/04/2014
ÿþMort Word Iii

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voc behot aan Belgt Staats

11011111J111111111111j1j1,111111 111

Ondernerningsnr Benaming

Vade Ad Cor

iverkort)

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandei

te Leuven, de 3 APR. 2014

DE GRIFFIER,

Griffie

Rechtsvorm BVBA

Zetel Theodore Wautersstraat 16 3061 Leefdaal

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING

Uit een akte verleden op 01/04/2014, voor, Meester Bruno MARIENS, geassocieerd notaris te Kortenberg (nog te onderwerpen aan de formaliteit van registratie) blijkt dat door de heer De heer VAN OBBERGFIEN Marc Frans Octaaf, geboren te Leuven op dertien mei negentienhonderd zeven en zestig, wonende te 3061 Leefdaal, Theodore Wautersstraat 16 werd opgericht een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, onder de naam "Vade Ad Cor" en waarvan de zetel gevestigd wordt te 3061 Leefdaal Theodore Wautersstraat, 16.

Het kapitaal is volstort, ten belope van het geheel, namelijk ten belope van achttien duizend zeshonderd Euro ( E 18.600),

INBRENG IN GELD VERGOEDING DOOR AANDELEN

Door inbreng in geld warden navolgend aantal aandelen ge-plaatst

-op al de honderd zesentachtig (186) aandelen werd in geld ingeschreven door de heer Van Obberghen voornoemd, hetzij voor een som van achttien duizend zeshonderd Euro (18.600,E), volstort ten belope van het gehee

De oprichtende partij verklaart dat ieder aandeel uiteraard voor minstens één/vijfde volstart is.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij Bank Van BREDA onder rekeningnummer, BE79 6451 0317 8733, geopend op naam van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'Vade Ad Cor"-in-oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling, dat mij, Notaris, is overhandigd, om te bewaren in mijn dossier.Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal, hetzij achttien duizend zeshonderd euro (18.600E), overeenkomstig het wetboek van vennootschappen, zoals blijkt uit voormeld bankattest.

STATUTEN

Artikel 1. Naam

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid draagt de benaming "Vade Ad Cor".

In aile akten, facturen, brieven, aankondigingen, bekendmakingen, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, moet deze naam vermeld worden, en onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of "BVBA", door de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, door het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR" gevolgd door het ondernemingsnummer, gevolgd door de vermelding van de zetel van de Rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 2. - Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd. Zij verkrijgt de rechtspersoonlijkheid door de neeriegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 3. - Zetel De maatschappelijke zetel is gevestigd te Theodore Wautersstraat, 16 3061 Leefdaal. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen de grenzen van het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder.

Artikel 4. - Poe!

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door samenwerking met derden haar diensten aan te bieden binnen de domeinen Change Management en Business Coaching, zowel op organisatie als op individueel niveau.

B) Het aangeboden dienstenpakket bestaat 'lit de volgende dienstverleningen:

Begeleiding in het kader van 'Company Strategy Development':

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

iet Het adviseren van de klant bij vraagstukken van strategische aard, in se in het kader van fusies, overnames, heroriëntaties, nieuwe producten of dienstverlening, in - of outsourcing trajecten, alsook begeleiding bij de ultra van het gegeven advies.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge Begeleiding in het kader van 'Change Management':

Het opstellen van strategische- en prioriteiten plannen, het ontwikkelen van programma - en/of projectplannen, het maken van communicatie plannen, het ontwikkelen van een departementale - entof organisatie structuren, het definiëren van de veranderingsprocessen, alsook begeleiding bij de uitrol van deze taken.

Begeleiding in het kader van 'Entrepreneurial Coaching':

Het begeleiden van zelfstandigen bij opstart, heroriëntatie, uitbreiding of stopzetting van activiteiten. Begeleiding in het kader van 'Business & Team Coaching':

Het begeleiden van medewerkers van de klant in hun groeps en/of organisatie ontwikkeling.

Begeleiding in het kader van tife & Carreer Coaching':

Het begeleiden van medewerkers van de klant in hun individuele ontwikkeling en/of op vlak van interne loopbaanbegeleiding.

Begeleiding in het kader van 'Executive Coaching':

Het begeleiden van individuen in hun individuele ontwikkeling en/of op vlak van loopbaanbegeleiding. Begeleiding in het kader van Training':

Het aanbieden van trainingen, opleidingen en vormingscursussen binnen de vakgebieden 'Change Management' en 'Business Coaching'.

Begeleiding in het kader van 'Executive Search'',

Het rekruteren en selecteren van senior en executive profielen voor de klant

Begeleiding in het kader van 'Assessnnent Centers':

Het assessen van bestaande of potentiële medewerkers voor de klant.

Begeleiding in het kader van 'Outplacement':

Begeleiden van medewerkers van de klant naar een nieuwe externe job opportuniteit.

Begeleiding in het kader van 'Transition Management':

Het aanbieden van senior management en executive profielen voor tijdelijke opdrachten bij de klant, In het kader van trajecten op vlak van Company Strategy Development, Change Management, Entrepreneurial Coaching, Business & Team Coaching, Life & Carreer Coaching, Executive Coaching, Training, Executive Search, Assessment Centers en Outplacement,

De exploitatie van een 'Trainings - en Ontwikkelingsinstituut:

Het inrichten, exploiteren en commercialiseren van een trainings  en ontwikkelingsinstituut, met overnachtingsfaciliteiten. Hierbij worden trainings - en development programma's ontwikkelt met, door en voor vakgenoten uit de vakgebieden 'Change Management' en 'Business Coaching'.

De exploitatie van een 'Event Organisatie':

Het inrichten, exploiteren en commercialiseren van een event organisatie. Hierbij warden beurzen, events en seminaries georganiseerd met, door en voor vakgenoten uit de vakgebieden 'Change Management' en 'Business Coaching'.

Het uitbrengen van 'Publicaties':

Het uitgeven, drukken, commercialiseren en handel drijven in artikels, boeken, tijdschriften, cursussen, documenten en dergelijke. Intellectuele dienstprestaties op aile vlakken.

Het voeren van activiteiten op vlak van 'Informatiebeheer':

De vennootschap kan digitale gegevens bewerken, verrijken, selecteren, koppelen en bewaren op gegevensdragers. Zij kan digitale of andere gegevens invoeren ,verwerken, stockeren of bewaren hetzij voor eigen gebruik hetzij voor het gebruik door derden dit zowel met eigen apparatuur en programma's als met apparatuur en programma's van derden. Zij kan diensten en advies verlenen in de informatica branche en, zonder dat deze opsomming beperkend zou zijn; adviezen geven over hard- en soft ware, hun gebruik, en configuratie, de analyses van mogelijke behoeften en problemen, het voorstellen van aangepaste oplossingen. De vennootschap kan dan ook handel drijven in haar eigen producten/diensten of de producten/diensten van derden die daar mede verband houden alsook in hard- en software producten en toebehoren. Zij kan gegevens onderbrengen in databanken, ze bewerken, interpreteren, analyseren en de resultaten ervan gebruiken of commercialiseren.

De vennootschap mag dit doel verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle manieren en volgens de wijzen die haar het beste geschikt zijn of lijken. Zij zal namelijk zowel in binnen en buitenland, aile commerciële, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het nnaatschappelijk doel aansluiten of de verwezenlijking ervan bevorderen.

De vennootschap mag belangen hebben door inbreng, versmelting, management, mandaten, vertegenwoordiging, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of nauw met haar doel in verband staan. En dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap kan optreden als holding. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving ter zake.

Artikel 5. - Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zes honderd Euro (¬ 18.600).Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen op naam, zonder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

vermelding van nominale waarde, maar die elk één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitgal vertegenwoordigen.

Artikel 9- beslag

De erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden van de overleden vennoot of zelfs van een zaakvoerder zullen, om welke reden ook, nooit het recht hebben de zegels te doen leggen op de bescheiden of documenten van de vennootschap, noch inventaris te doen opmaken van de maatschappelijke goederen en waarden.

Benoeming - Ontslag van een zaakvoerder.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

c) Tot statutair zaakvoerder wordt aangesteld voor onbepaalde duur de heer VAN OBBERGHEN Marc, voornoemd.vDe eventuele bezoldiging van de zaakvoerder wordt jaarlijks door de algemene vergadering, bij eenvoudige meerderheid, vastgesteld.

Artikel 19. - Externe vertegenwoordigingsmacht ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Artikel 20. - Bijzondere volmachten De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmechten.

Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingDe gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de eerste dinsdag van de maand juni om twintig uur ( 20 u.); indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd aangewezen in de oproeping.

Bijeenroeping  Bevoegdheid - Verplichting

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen, kunnen zowel een gewone algemene vergadering als bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaaniergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. Artikel 24. - Vertegenwoordiging van vennotenOnverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Artikel 25. - Besluiten buiten de agenda - Amendementen

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig besluiten of beraadslagen over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat.De zaakvoerders en elke vennoot nebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.

Artikel 26. - Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Artikel 27.-Besluitvorming in de gewone en de bijzondere algemene vergadering

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze, bij gewone meerderheid van stemmen, en ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

-Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, Artikel 28. - Buitengewone algemene vergadering statutenwijziging

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde wijziging van statuten slechts dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en volgens een door de wet bepaalde meerderheid van stemmen.

Artikel 29. - Boekjaar  Rekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 30. - Bestemming van de winst Reserve

Met batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat deze winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Artikel 31. - Benoeming van de vereffenaars

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemm en één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Artikel 32. - Bevoegdheden van vereffenaars

Voor-behqudsen "-*an het Belgisch Staatsblad

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vernield in artikel 186, 187 en 188 van het Wetboek van

Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Na delging van de schulden en de lasten van de vennootschap zal het saldo van het maatschappelijk

vermogen verdeeld worden tussen de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij bezitten.

Ili. TIJDELIJKE BEPALINGEN  BENOEMINGEN

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid krijgt, door neeriegging van het

uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en eindigt op

éénendertig decem ber tweeduizend vijftien.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend zestien.

bezoldiging zaakvoerder

Het mandaat van de statutaire zaakvoerder, zal bezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van

de Algemene Vergadering.

Volmacht

De vennootschap stelt bij deze als haar bijzondere lasthebbers aan, met macht van indeplaatsstelling

boekhoudkantoor VMB Accountants & Taks Consultants, te 1780 Wemmel, Koning Alberti laan, 64, alle nuttige

of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de nieuwe vennootschap bij onder meer de

diensten van het KBO en de BTW, kortom om alle administratieve formaliteiten naar aanleiding van deze

oprichting uit te voeren.

Voor ontledend uittreksel

Tezelfdertijd neergelegd expeditie van de akte

Notaris Marie Chantal DE BOOSERÉ

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

.......

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VADE AD COR

Adresse
THEODORE WAUTERSSTRAAT 16 3061 LEEFDAAL

Code postal : 3061
Localité : Leefdaal
Commune : BERTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande