VAILLANT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VAILLANT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 401.874.760

Publication

14/05/2014
ÿþRechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Golden Hopestraat 15, 1620 Drogen bos

Onderwerp akte: Bijzondere volmachten - Ontslag en benoeming van bestuurders

A. Uittreksel uit de notulen van de unanieme en schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders van: 1 januari 2014:

1. Ontslag en benoeming van bestuurders

De Aandeelhouders nemen akte van het feit dat het bestuursmandaat van de heer Régis Luttenauer, met woonplaats te 30 Boulevard Louis Millet, 44300 Nantes, Frankrijk, dat werd bevestigd door de algemene vergadering van aandeelhouders van 15 juli 2010, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 3 augustus 2010 onder het nummer 10115727, een einde nam na de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders van 28 juni 2013. De Aandeelhouders bevestigen dat aile bevoegdheden die werden verleend aan de heer Régis Luttenauer, in zijn hoedanigheid van bestuurder worden ingetrokken per 28 juni 2013, De , heer Régis Luttenauer is evenwel in functie gebleven tot in zijn vervanging wordt voorzien, aangezien het aantal bestuurders anders onder het minimum zou vallen. De Aandeelhouders bevestigen en bekrachtigen bovendien de daden die door de heer Luttenauer zijn gesteld sinds het verstrijken van de duur van zijn bestuurdersmandaat en in afwachting van zijn vervanging door een nieuwe bestuurder.

De Aandeelhouders nemen akte van het feit dat het bestuursmandaat van de heer Achim Bratz, met woonplaats te Auf den Kamp 20, D-42929 Wermelskirchen, Duitsland, dat werd bevestigd door de algemene vergadering van aandeelhouders van 5 juni 2009, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 26 mei 2010 onder het nummer 10075400, een einde nam op 5 juni 2013, De Aandeelhouders bevestigen dat alle bevoegdheden die werden verleend aan de heer Achim Bratz, in hoedanigheid van bestuurder, worden ingetrokken per 5 juni 2013. De heer Achim Bratz is evenwel in functie gebleven tot in zijn vervanging wordt voorzien, aangezien het aantal bestuurders anders onder het minimum zou vallen. De Aandeelhouders bevestigen en bekrachtigen bovendien de daden die door de heer Bratz zijn gesteld sinds hef verstrijken van de duur van zijn bestuurdersmandaat en in afwachting van zijn vervanging door een nieuwe bestuurder.

De Aandeelhouders beslissen volgende personen te benoemen in hoedanigheid van bestuurder voor een periode van zes jaar. De mandaten eindigen onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die zal worden gehouden in het jaar 2019:

- de heer Jacques Robert J. Lemmes, van Belgische nationaliteit, geboren op 29 mei 1954 te Bomen: België, met woonplaats te rue des Quatre Bonniers 8, 1950 Kraainem, België, rijksregisternummer 54.05.29001.07; en

- de heer Clemens Nikolaus Pelster, van Duitse nationaliteit, geboren op 20 september 1973 te HOls Jetzt Krefeld, Duitsland, met domicilie te Am Strasserfeld 17, 40627 Düsseldorf, Duitsland.

Hun mandaat is niet vergoed.

De Aandeelhouders leggen het aantal bestuurders vast op vier, met name:

Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

02 MEI 2014

ter griffie van eaddederlandstalige

rechtbank van koop

Ondernemingsnr : 0401.874.760

Benaming

(voluit) :

Vaillant

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

- de heer James Moore;

- de heer Danny van Baelen;

- de heer Jacques Lemmens; en - de heer Clemens Pelster.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t f

.)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De Vennootschap wordt voor alle handelingen in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders gezamenlijk handelend. Bovendien is de Vennootschap geldig vertegenwoordigd door bijzonder gevolmachtigden binnen de grenzen van hun opdracht.

2. Volmacht

De Aandeelhouders beslissen om volmacht te geven aan Virginie Ciers, Karollen Boghe en iedere andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder alleen handelend en met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissing van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissing van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen,

B. Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van 31 januari 2014:

1. Bijzondere volmachten

De raad van bestuur besluit de volmachten zoals toegekend bij een besluit van de raad van bestuur van 18 augustus 2010, zoals bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 december 2010 onder het nummer 10177364, volledig in te trekken en te vervangen door de volgende volmachten,

De volgende personen:

1,de heer James Moore, gedelegeerd bestuurder;

2.de heer Clemens Pefster, bestuurder;

3.de heer Jacques Lem mens, bestuurder; en

4.de heer Danny Van Baelen, bestuurder;

bezitten alle bevoegdheden om bankrekeningen op naam van de Vennootschap te openen of te sluiten. Deze vier personen dienen steeds en voor elke verrichting "twee aan twee te tekenen

De volgende personen:

1.de heer James Moore, gedelegeerd bestuurder; PO.

2.de heer Clemens Pelster, bestuurder;

3.de heer Jacques Lemmens, bestuurder;

4.de heer Danny Van Baelen, bestuurder;

5.de heer Marc Tanghe, Commercieel Directeur; en

6.mevrouw Sabine Ryheul, Product-Marketing Directeur;

bezitten aile bevoegdheden om met betrekking tot aile bestaande of te openen bankrekeningen op naam van de Vennootschap, aile willekeurige verrichtingen van afhafing of overschrijving te doen. Zij mogen tevens, onder welke vorm ook, de toegekende of toe te kennen kredietopening aan de Vennootschap gebruiken. Deze personen dienen steeds en voor elke verrichting " twee aan twee" te tekenen, doch waarbij de heer Marc Tanghe en mevrouw Sabine Ryheul steeds en voor elke verrichting samen met één van de personen vermeld onder de nummers 1 tot 4 dienen te tekenen.

2. Volmacht voor administratieve formaliteiten

De raad van bestuur beslist cm volmacht te geven aan Virginie Ciers, Karolien Boghe en iedere andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder alleen handelend en met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissing van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank vcor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissing van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

F'

... Voor-

ir behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

li

C. Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van 28 maart 2014: -,

1. Bijzondere volmachten

De raad van bestuur besluit de volmachten zoals toegekend bij een besluit van de raad van bestuur van 14 januari 2014, volledig in te trekken en te vervangen door de volgende volmachten.

De volgende personen,

1. de heer James Moore, gedelegeerd bestuurder;

2. de heer Clemens Pelster, bestuurder; en

3. de heer Danny Van Baelen, bestuurder;

bezitten alle bevoegdheden om bankrekeningen op naam van de Vennootschap te openen of te sluiten. Deze vier personen dienen steeds en voor elke verrichting "twee aan twee" te tekenen.

De volgende personen:

1. de heer James Moore, gedelegeerd bestuurder;

2. de heer Clemens Pelster, bestuurder;

3. de heer Danny Van Baelen, bestuurder;

4, de heer Marc Tanghe, Commercieel Directeur; en

5. mevrouw Sabine Ryheul, Product-Marketing Directeur;

bezitten aile bevoegdheden om met betrekking tot aile bestaande of te openen bankrekeningen op naam van de Vennootschap, alle willekeurige verrichtingen van afhaling of overschrijving te doen. Zij mogen tevens, onder welke vorm ook, de toegekencle of toe te kennen kredietopening aan de Vennootschap gebruiken. Deze personen dienen steeds en voor elke verrichting " twee aan twee" te tekenen, doch waarbij de heer Marc Tanghe en mevrouw Sabine Ryheul steeds en voor elke verrichting samen met één van de personen vernield onder de nummers .1 tot 3 dienen te tekenen.

2. Volmacht

De read van bestuur beslist om volmacht te geven aan Virginie Ciers, Karolfen Boghe en iedere andere advooaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder alleen handelend en met macht van incleplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissing van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissing van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen,

Virginie Ciers

Lasthebber

Op de laatste blz. vanLi_ _IILL3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2014
ÿþA Mal 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de likt@rgelegeontvangen op

Voor- [ behouden 111111 hi u li

aan het

Belgisch

Staatsblad

25

JUM 204

ter griffie van de Nederfandstalige

rechtbank vu.lnophandel Brussel

ri

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr 0401.874.760

Benaming

(voluit) : Vaillant

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Golden Hopestraat 15, 1620 Drogenbos

Onderwerp akte: Benoeming van een bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de unanieme schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders van 19 nnei 2014:

1. Benoeming van een bestuurder

De Aandeelhouders besluiten om heer Robert Harry Hendrikus Brandon, van Nederlandse nationaliteit, geboren op 1 november 1068 te Nijmegen, Nederland, met woonplaats te Klosterstrasse 25, 41472 Neuss,, Duitsland, en met paspoortnummer IG913KFL31, in de hoedanigheid van bestuurder van de Vennootschap te benoemen voor een periode van zes jaar, met ingang vanaf de datum van dit besluit. Zijn mandaat is niet: vergoed.

De Aandeelhouders leggen het aantal bestuurders vast op vier, met name:

- de heer James Moore;

- de heer Danny van Baelen;

- de heer Clemens Pelster; en

- de heer Robert Harry Hendrikus Brandon.

De Vennootschap wordt voor alle handelingen in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door twee. bestuurders gezamenlijk handelend, Bovendien is de Vennootschap geldig vertegenwoordigd door bijzonder gevolmachtigden binnen de grenzen van hun opdracht,

2. Volmacht voor administratieve formaliteiten

De Aandeelhouders beslissen om volmacht te geven aan Virginie Ciers, Christophe Verstappen en iedere andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg

" 120, ieder alleen handelend en met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissing van de Vennootschap, met inbegrip van het

" ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissing van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Virginie Ciers

Lasthebber

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/03/2014 : BL213198
04/07/2013 : BL213198
11/07/2012 : BL213198
01/07/2011 : BL213198
15/12/2010 : BL213198
07/12/2010 : BL213198
03/08/2010 : BL213198
26/05/2010 : BL213198
05/05/2010 : BL213198
09/07/2009 : BL213198
08/07/2009 : BL213198
04/06/2009 : BL213198
26/01/2009 : BL213198
16/07/2008 : BL213198
08/05/2008 : BL213198
08/05/2008 : BL213198
12/07/2007 : BL213198
18/10/2006 : BL213198
13/07/2006 : BL213198
10/06/2005 : BL213198
12/11/2004 : BL213198
11/06/2004 : BL213198
23/04/2004 : BL213198
05/08/2003 : BL213198
25/06/2003 : BL213198
16/10/2002 : BL213198
16/10/2002 : BL213198
15/06/2002 : BL213198
26/06/2001 : BL213198
04/02/2000 : BL213198
11/01/2016 : BL213198
13/06/1996 : BL213198
30/04/1994 : BL213198
25/02/1994 : BL213198
04/01/1994 : BL213198
28/10/1993 : BL213198
23/07/1992 : BL213198
30/08/1991 : BL213198
08/07/1989 : BL213198
04/07/1989 : BL213198
16/01/1987 : BL213198

Coordonnées
VAILLANT

Adresse
GOLDEN HOPESTRAAT 15 1620 DROGENBOS

Code postal : 1620
Localité : DROGENBOS
Commune : DROGENBOS
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande