VALANTILDE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VALANTILDE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.437.856

Publication

05/12/2013
ÿþ mod 11.1

Lui_ k. B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergeie;d tergrtf¬ te der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 5 NOV. 2013

DE CRI/FIER,

Griffie

fil 111111.110 1 NIV

V beh aa Bel stad

Ondernemingsnr: 5 4a. " Lj 3' as ,

Benaming (voluit) : VALANTILDE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Onze-Lieve-Vrouwlaan 26

3300 Tienen

Onderwerp akte : BVBA: oprichting ingevolge partiële splitsing

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle Mostaert, te Leuven en notaris Albert Janssen, te. Tienen op veertien november tweeduizend dertien, neergelegd ter registratie, blijkt dat een besloten` vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam «VALANTILDE» , met zetel te 3300 Tienen, Onze-Lieve-Vrouwlaan 26 , met onbeperkte duur, door

1) De heer DE VOS Luc Leo Joseph, wonende te 3360 Bierbeek, Korbeek-Losestraat 80.

2) Mevrouw SCHOTSAERT Williane Emilienne Martha, wonende te 3360 Bierbeek, Korbeek-Losestraat 80.

3) De heer DE VOS Willem Leo Karel Johan, wonende te 3010 Kessel-Lo, Tiensevest 69.

4) De heer NYS Sven, wonende te 3370 Boutersem, Vertrijksestraat 12.

5) Mevrouw DE VOS Barbara Alberta Marit, wonende te 3370 Boutersem, Vertrijksestraat 12.

6) De heer NYS Kevin, wonende te 3300 Tienen, Daalstraat 39.

7) Mevrouw RUYTINGS Margaretha Maria Hendrika, wonende te 3300 Tienen, Onze-Lieve-Vrouwlaan 26. Allen vennoten van de hierna genoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CREA-INVEST", ingevolge partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CREA-INVEST", met zetel te 3360 Bierbeek, Korbeek-Losestraat 80, RPR Leuven, Ondernemingsnummer 0465.791.525.

In het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO Bedrijfsrevisoren, met zetel te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5, vertegenwoordigd door de heer Vandewalle Peter, bedrijfsrevisor, de dato acht november

tweeduizend dertien, opgemaakt overeenkomstig artikel 219 Wetboek van vennootschap werd een gedetailleerde omschrijving opgenomen.

Samengevat is het afgesplitste netto-actief: honderdveertienduizend zevenhonderdeenenzestig euro achtenveertig cent (E 114.761,48).

Tot deze partiële splitsing werd beslist op veertien november tweeduizend dertien door de buitengewone algemene vergadering van de gezegde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CREA-INVEST", die zelf niet heeft opgehouden te bestaan.

Waarvan het kapitaal van de nieuw opgerichte besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « VALANTILDE » ACHTENVEERTIGDUIZEND NEGENHONDERDTWEEËNZESTIG EURO NEGENTIG CENT (E 48.962,90) bedraagt en vertegenwoordigd is door tweehonderdvijftig (250) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/tweehonderdvijftigste (1/250ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Dat de bedrijfsrevisor de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO Bedrijfsrevisoren, met zetel te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5, vertegenwoordigd door de heer Vandewalle Peter, bedrijfsrevisor, op datum van acht november tweeduizend dertien een schriftelijk verslag heeft opgesteld met betrekking tot de inbreng in natura in de in het kader van deze partiële splitsing nieuw op te richten vennootschap.

De conclusies van dit verslag opgemaakt op acht november tweeduizend dertien luiden letterlijk als volgt: "5. Besluit

De inbreng in natura tot oprichting van de BVBA VALANTILDE ingevolge partiëIe splitsing van de BVBA CREA-INVEST, bestaat uit het onroerend goed gelegen te 3300 Tienen, Torsinplein 16, alsook een deel van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

liquide middelen die in de boekhouding van de BVBA CREA-INVEST afgesloten per 30 juni 2013 geboekt staan voor een totale boekwaarde van 114.761,48 EUR.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 250 aandelen van de BVBA VALANTILDE zonder vermelding van nominale waarde.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat in de gegeven omstandigheden van partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap, waarbij alle aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap in verhouding van hun huidig aandelenbezit zullen vergoed worden door nieuwe aandelen van de uit de afsplitsing ontstane vennootschap, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering verantwoord zijn door het beginsel van de boekhoudkundige continuiteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij oprichting door partiële splitsing en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 8 november 2013

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE"

Overeenkomstig de wet hebben de inbrengers eveneens een bijzonder verslag opgesteld waarin zij uiteenzetten waarom de inbreng in natura van het hierna beschreven onroerend goed van belang is voor de vennootschap. STAD TIENEN  derde afdeling

Een building op en met grond en aanhorigheden gelegen Torsinplein 16, volgens titel gekend en thans ten kadaster gekend wijk G nummer 627/A voor een oppervlakte van vijfentachtig centiare (85 ca).

Hypothecaire staat

Voorschreven goed is vrij en onbelast van inschrijvingen of bezwarende overschrijvingen.

Modaliteiten van de eigendomsoverdracht

- Voorschreven goed wordt ingebracht in de toestand waarin het zich thans bevindt, zonder waarborg van maat of oppervlakte, al bedroeg het verschil één/twintigste of meer; met alle zichtbare en verborgen gebreken; met alle erfdienstbaarheden; met alle eventuele gemeenschappen;

- De vennootschap verkrijgt vanaf heden de volle eigendom van het ingebrachte goed.

- Het ingebrachte goed is verhuurd ingevolge huurovereenkomsten gekend tussen partijen. De vennootschap bekwam het genot ervan vanaf één juli tweeduizend dertien door het optrekken van de huurgelden.

- De inbreng ontvangende vennootschap is gehouden alle verzekeringscontracten die door onderhavige vennootschap CREA-INVEST werden afgesloten betreffende de ingebrachte actiefbestanddelen over te nemen en de premies te betalen vanaf de eerstvolgende vervaldag, behoudens opzegging op haar kosten en risico. - De verkrijgende vennootschap zal alle belastingen, taksen en lasten betalen en dragen die het hoger beschreven onroerend goed bezwaren vanaf één juli tweeduizend dertien.

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het zelfde kalenderjaar.

De zaakvoerders moeten de gewone algemene vergadering van de vennoten, "jaarvergadering" genoemd, ieder jaar bijeenroepen op 10 juni om twaalf uur op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrieven aangeduid. Indien deze dag een zondag of wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

De vergadering beslist dat het eerste boekjaar wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend veertien. De eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend vijftien.

De vergadering beslist met eenparigheid te benoemen in hoedanigheid van eerste gewone zaakvoerder van deze vennootschap de bvba VALANTILDE:

1, De heer NYS Sven, wonende te 3370 Boutersem, Vertrijksestraat 12.

2. De heer NYS Kevin, wonende te 3300 Tienen, Daalstraat 39.

De vergadering beslist met eenparigheid te benoemen in hoedanigheid van statutair zaakvoerder van deze vennootschap de bvba VALANTILDE; mevrouw RUYTINGS Margaretha Maria Hendrika, wonende te 3300 Tienen, Onze-Lieve-Vrouwlaan 26 tot statutair zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VALANTILDE".

De zaakvoerders werden voor onbepaalde tijd benoemd.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; deze activiteit richt zich in eerste orde naar onroerend goed met particuliere huurders, onverminderd de mogelijkheid om andere investeringen te doen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en

_verhuur,, de xuii,.de xerkaveling_en,.in.bet_algemeen, alle_ verrichtingen. die rechtstreeks .of_onceclitstreeks

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

beh oden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod

betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke , rechten. De vennootschap kan derhalve ook contracten van onroerende leasing afsluiten.

2, Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert, Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

3. Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

5, Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen, Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld, zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap kan, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, aI dan niet vennoten, in of buiten de statuten benoemd.

Tot statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap wordt benoemd: mevrouw RUYTINGS Margaretha Maria Hendrika, wonende te 3300 Tienen, Onze-Lieve-Vrouwlaan 26.

De statutair zaakvoerder kan enkel maar afgezet worden mits unanimiteit van de vennoten.

Behoudens andersluidende overeenkomst, wordt het voorkeurrecht verbonden aan aandelen waarop een vruchtgebruik rust, uitgeoefend door de blote eigenaar en verwerft de vruchtgebruiker het vruchtgebruik op de zo verworven aandelen. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen; de aandelen die deze alleen verkrijgt, behoren hem toe in volle eigendom.

De overige rechten verbonden aan zulke aandelen, zullen door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet door deze laatste. In geval van verzet is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uitspraak dienaangaande.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Elke vennoot kan op een algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot; stemmen mogen niet per brief uitgebracht worden behoudens in het statutair bepaalde geval van schriftelijke besluitvorming.

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien, om gelijk welke reden, de reserve aangetast is,

Het overblijvend saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering eraan geeft Geen uitkering mag echter geschieden indien, op datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Voorn behouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor-, behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, met naleving van de wettelijke voorschriften terzake,

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank moet worden goedgekeurd, wordt het nettoactief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate gestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding.

VOOR GELUKVORMIG UITTREKSEL, enkel uitgereikt met het oog op haar neerlegging ter griffie

DE NOTARIS, Isabelle MOSTAERT

Tegelijk hiermede neergelegd:

uitgifte van voormelde oprichtingsakte

verslag van de bedrijfsrevisor betreffende inbreng in natura

verslag van de inbrengers

mod 11.1

Op de laatste blz. van Lul BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.05.2015, NGL 26.08.2015 15482-0393-012
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 15.07.2016 16321-0298-010

Coordonnées
VALANTILDE

Adresse
ONZE-LIEVE-VROUWLAAN 26 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande