VALUBO

Société en commandite simple


Dénomination : VALUBO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 612.995.260

Publication

20/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

, In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

AJ~li11'_ ~~" ~~~t,~.~~" ,..cíi i.~L" ~J~,c'~ti1"L~.

f

13 -04-GISCH STA

N1TEUR B

ELGE

2015

ATSBLAD

1111111111M1011

BE

Ondernerningsnr : ©c 'i S 01 CCD

Benaming (voluit) : VALUBO

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

'Zetel : Schaffelkantstraat 5/A - 3020 Herent

(volledig adres)

Onderwerpfen) akte : Oprichting

Tekst :

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 09/02/2015

Luc Van Baelen, Schaffelkantstraat 5/a te 3020 Herent

Suzanne Nelemans, Schaffelkantstraat 5/a te 3020 Herent

Artikel 1 - Benaming

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap benoemd: VALUBO

Artikel 2: Zetel:

De maatschappelijke zetel der vennootschap is gevestigd te 3020 Herent, Schaffelkantstraat 5/A. Hij mag verplaatst worden mits inachtneming van de taalwetgeving naar om het even welke plaats in België bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, die in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad moet worden bekendgemaakt.

Artikel 3: De vennootschap heeft tot doei:

1) Alle diensten van economische aard, het verstrekken van adviezen en consulting, hiertoe behoren ondermeer:

- ondernemingen ondersteunen in het voeren van hun adminstratie, de administratie uitvoeren voor

ondernemingen en het organiseren en op punt stellen van de administratie van ondernemingen

- het verlenen van bouwkundige adviezen en toezicht houden op bouwwerkzaamheden

- het opstellen van voorstellen van bedrijfsstrategie en het geven van adviezen op commercieel, financieel en sociaal vlak,

- het waarnemen van het financieel en administratief management het voorbereiden van budgetprognoses, het superviseren en controleren ervan

- het uitoefenen van management, consulting en beheersactiviteiten. Deze activiteiten bevatten ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend is, het uitoefenen van consultingfuncties op onafhanKelijke wijze en het verlenen en advies, bijstand en leiding aan bedrijven, privé-personen en inrichtingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van financiering, management, marketing, strategie, human resources, producten en eveneens hun ontwikkeling, processing en bestuur.

2) Het aanleggen, uitbouwen en beheren van een onroerend en roerend vermogen. Hiertoe mag de vennootschap al de verrichtingen van aankoop, verandering, verbouwing, inrichting, ruil, expertise, beheer van alle roerende en onroerende goederen uitvoeren.

3) Het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies.

4) Het verwerven, beheren en verkopen van participaties. Zij kan deelnemen aan het bestuur en toezicht van ondernemingen waarin zij al dan niet participeert.

5) Het verhuren of huren al dan niet onder het stelsel van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen en rechten, alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing

6) Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties, dit alles in het algemeen en in het bijzonder in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Op de Laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notáris, hetzj van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

E - vervolg

7) Alle onroerende verrichtingen en verhandelingen, ingezonderheid de verkrijging, en meer in het ' bijzonder de aankoop, ruil , verdeling of inbetalinggeving, van alle welkdanige onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, al dan niet met het oog op wederverkoop, terbeschikkingstelling of verhuring, en de daaropvolgende vervreemding of overdracht van de gezegde onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, ingezonderheid de verkoop ruil, verdeling, inbetalinggeving of inbreng in vennootschap, alsook de vestiging van aile onroerende zakelijke rechten en de verhuring van de gezegde goederen.

8) Het (laten) oprichten, bouwen, verbouwen, herbouwen, herstellen en/of restaureren van alle gebouwen, bouwwerken en infrastructuurwerken van burgerlijke bouwkunde alles in de ruimste zin van het woord; het aankopen, verkopen, beheren, en verhuren van deze gebouwen, bouwwerken " en infrastructuurwerken van burgerlijke bouwkunde.

Dit alles binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften.Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zinL. De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende,

commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, dit alles met inbegrip van het verwerven van zakelijke onroerende rechten zoals ondermeer vruchtgebruik, opstalrecht en erfpacht, Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van die aard is dat van de vennootschap te bevorderen, De vennootschap kan zich borg stellen of haar aval verlenen, voorschotten toestaan en hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, de verhuring en de oprichting van roerende en onroerende goederen), met het oog op het verlonen van haar zaakvoerder(s) in geld en/of natura.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Artikel 4: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

Artikel 5: Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeduizend (2.000) EURO, is volgestort en is ingeschreven

in de boeken ten name van:

- Beherend vennoot Luc Van Baelen, voor 180 (honderdtachtig) aandelen

- De stille vennoot voor 20 (twintig) aandelen

Artikel 7: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders die geen stille vennoot mag zijn.

Wordt enoemd tot zaakvoerder: de heer Luc van Baelen, voornoemd, die verklaart te aanvaarden. De zaakvoerder kan slechts worden ontslagen door een besluit van de algemene vergadering mits een vier/vijfde meerderheid. Aan de zaakvoerder kunnen, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering van de vennoten wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de vennootschap. Het mandaat is initieel onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Het mandaat geldt voor onbepaalde duur. De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen, Voor alle vervreemdingen van onroerende goederen van de vennootschap is echter het eenparig akkoord van alle vennoten vereist.

Artikel 10 - Boekjaar

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Artikel 12: Jaarvergadering

De algemene vergadering zal plaats vinden elke eerste vrijdag van maart om 20.00 uur

Artikel 14: Verwijzing naar wetgeving

Voor hetgeen niet uitdrukkelijk door onderhavige statuten is voorzien verwijzen partijen naar het

Wetboek vennootschapsrecht.

Overgangsbepalingen

Het eerste boekjaar neemt aanvang bij neerlegging van de akte en eindigt op 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering zal gehouden op de eerste vrijdag van maart 2016.

Hernemen van de verbintenissen onderschreven namens de vennootschap in oprichting.

~ Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad









Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge





















Mod ADF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

isPJ,i,e lÿ' vervolg Mod PDF 11.1

In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen herneemt de vennootschap de verbintenissen namens haar aangegaan zolang zij in oprichting was.

Aldue opgesteld in viervoud, te Herent, op 9 februari 2015, waarvan elke party erkent één origineel exemplaar ontvangen te hebben, de overige exemplaren zijn bestemd voor de registratie en de administratie.

Tegelijk neergelegd oprichtingsakte dd 09/02/2015

Van 13aelen Luc

Zaakvoerder

M Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



iïf lagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
VALUBO

Adresse
SCHAFFELKANTSTRAAT 5A 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande