VAMOMAT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VAMOMAT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 442.753.035

Publication

06/08/2014
ÿþBenaming (voluit) : Vamomat

(verkort) :

Rechtsvorm ; Naamloze vennootschap

Zetel : Edelzangerslaan 41 - 3010 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp(enj akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst

Bij eenvoudige beslissing van de Raad van Bestuur werd beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Grauwmeer 1 bus 13 te 3001 Leuven, vanaf 0110712014.

MIVAZ BVBA, vast vertegenwoordigd door Dhr. Miguel Vandereyt

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Lurk B vermelden : Recto : Naam en hoedanig1ïéid van deinstrumenterende notaris. Tietzi] van de perso(oTri( )

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOd PDF 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 8 JULI 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

t _.

Ondememingsnr : 0442.753.035

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

07/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 29.11.2013, NGL 06.01.2014 14001-0367-016
03/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.11.2012, NGL 21.12.2012 12679-0181-016
23/02/2012
ÿþ Moa 2 0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111 11111111111 1IllhI 111I

" iaoaazzs*

Ondernemingsnr : 0442.753.035 Benaming

(voluit) : VAMOMAT

leérgedd ter griN*a á :~

ne.,~~ ~ants van ~~~~ileke.

tz Leman, da i OEB. 2012

leOwen*

Griffie

Rechtsvorm : NV

Zetel : 3010 Kessel-Lo, Edelzangerslaan 4 bus 1

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Michaël VAN DER LINDEN, te Hasselt op 27 december 2011, geregistreerd te Hasselt 1 op 4 januari 2012, boek 787, blad 51, vak 13, ontvangen 25,00 euro,de e.a.: Inspecteur K. Blondeel, dat er werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap VAMOMAT, met maatschappelijke zetel te 3010 Kessel-La, Edelzangerslaan 4 bus 1.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING:

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de hierna genoemde aandeelhouders

1) De NV "VAMOSS", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Zavelvennestraat 139, en met ondernemingsnummer BTW BE 0427.445.742 RPR Hasselt.

2) De BVBA "MIGUEL VANDEREYT", in het kort "MIVAZ", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Leopoldplein 31 bus 7, en met ondememingsnummer BTW BE 0462.340.996 RPR Hasselt.

Volgende beslissingen voorwerp van de dagorde werden genomen :

Eerste beslissing: Afschaffing van de aandelen aan toonder en wijziging van de statutaire bepalingen betreffende de aard van de aandelen en de oproepingen tot de algemene vergaderingen, conform de Wet van 14 december 2005 houdende afschaffing van de effecten aan toonder.

' In het kader van de Wet van 14 december 2005 houdende afschaffing van de effecten aan toonder beslist:

de vergadering de aandelen aan toonder af te schaffen, en de statutaire bepalingen betreffende de aard van de aandelen en de oproepingen tot de algemene vergaderingen te wijzigen, als volgt:

Aard van de aandelen:

1. De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

2. De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun' datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van' de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden' de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met: vermelding van hun respectievelijke rechten.

3. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die' als zodanig optreedt.

4. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder.

Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt. In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

5. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die ais zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

Oproepingen tot de algemene vergaderingen:

De algemene vergaderingen komen bijeen op bijeenroeping van de raad van bestuur.

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam of onder gedematerialiseerde vorm, aan de houders van certificaten op naam of onder gedematerialiseerde vorm, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen,

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste zeven dagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen;

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste zeven dagen voor de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Tweede beslissing: Volmacht aan de raad van bestuur voor de omwisseling van de effecten aan toonder Vaststelling van de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam,

De vergadering geeft volmacht aan de raad van bestuur om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van de effecten aan toonder in effecten op naam of in gedematerialiseerde effecten, en voor de omwisseling van gedematerialiseerde effecten in effecten op naam of omgekeerd, en om deze omwisselingen praktisch te realiseren.

De voomoemde aandeelhouders bevestigen bij deze dat zij de aandelen aan toonder wensen om te zetten in aandelen op naam. Zij verzoeken ondergetekende notaris authentiek vast te stellen dat vanaf heden alle aandelen aan toonder op naam zullen zijn, en dat zij heden in aanwezigheid van ondergetekende notaris het aandelenregister aldus hebben ingevuld.

Derde beslissing: Actualisering en herformulering van de statuten.

De vergadering beslist de statuten te actualiseren en te herformuleren, teneinde deze in overeenstemming te brengen met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, zonder wijziging evenwel van de kernbepalingen van de statuten.

De statuten zullen aangepast worden in het kader van de aanneming van nieuwe statuten, waarvan hierna sprake.

Vierde beslissing: Aanneming van nieuwe statuten overeenkomstig de voorgaande beslissingen.

De vergadering beslist nieuwe statuten aan te nemen, rekening houdend met de genomen beslissingen en met de bepalingen van het voormelde wetboek (verkorte weergave)

ARTIKEL 1 : Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een naamloze vennootschap onder de naam "VAMOMAT",

ARTIKEL 2 ; Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3010 Kessel-Lo, Edelzangerslaan 4 bus 1.

De zetel .kan zonder statutenwijziging door beslissing van de raad van bestuur overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het nederiandstalig of tweetalig taalgebied.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, bijhuizen, filialen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland. ARTIKEL 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1/ Onderneming voor:

a/ algemene bouwonderneming;

b/ het optrekken van gebouwen, meer bepaald ruwbouw en onder-dak-zetten; c/ de vervaardiging en de montage van geprefabriceerde elementen in beton, staal en hout;

dl het bouwen, herstellen en onderhouden van wegenis- en infrastructuurwerken, alsook van niet-metalen

kunstwerken;

e/ timmer- en schrijnwerk voor gebouwen.

2/ De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alla ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

3/ Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij

technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling,

avalgeving, of inpandgeving van onroerende goederen.

4/ Het verlenen van technische, administratieve en commerciële bijstand aan derden.

5/ Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als

commissionair.

6/ De groot- en kleinhandel, de in- en uitvoerhandel en de verhuring van voertuigen, installaties, uitrusting

en materieel.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en

onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de

verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het

buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of

vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te

verschaffen of de afzet van haar produkten te vergemakkelijken.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

ARTIKEL 4 : Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens gerechtelijke ontbinding kan zij slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene

vergadering, beraadslagend volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

ARTIKEL 5 : Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd vijftigduizend euro (ê 150.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd vijftig (150) aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van

nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderd vijftigste (1/150ste) elk.

ARTIKEL 7 ; Aandelen

Aard van de aandelen:

1. De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de

e - aandeelhouder. De niet-volgestorte aandelen zijn op naam.

2. De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap,

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

3. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder.

eq Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

o Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van

Naandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die

o als zodanig optreedt.

N 4. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de

eª% " aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder.

Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt. In het register van aandelen op naam worden deze .aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

5. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze Individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van -de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

ARTIKEL 13 : Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, aandeelhouders of niet, benoemd door de algemene vergadering en ten allen tijde door haar afzetbaar,

Nochtans kan het aantal bestuurders beperkt worden tot twee, inzoverre de wet dit toelaat.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

ARTIKEL 20 : Bevoegdheden van de raad van bestuur en vertegenwoordiging van de vennootschap

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig

of dienstig zijn ter verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor

volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur zef aan personen gekozen in of buiten zijn midden het dagelijks bestuur of bijzondere

volmachten, welke hij zal bepalen, mogen afvaardigen.

Wordt dit gedaan aan een bestuurder, dan zal deze de titel hebben van gedelegeerd bestuurder; zo het

geen bestuurder is, voert deze de titel van directeur.

Hij zal de aldus toegekende machten mogen herroepen en zal de emolumenten aan deze bijzondere

functies verbonden, vaststellen.

De vennootschap wordt in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd;

- hetzij door twee bestuurders die samen optreden;

- hetzij, binnen hun bevoegdheidssfeer, door de personen gelast met het dagelijks bestuur;

- hetzij, binnen de perken van hun mandaat, door de bijzondere gevolmachtigden.

ARTIKEL 21 : Toezicht

Het toezicht over het bestuur van de vennootschap wordt uitgeoefend door ieder aandeelhouder individueel.

ARTIKEL 23 ; Jaarvergadering, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand november, om elf (11.00) uur, in de

maatschappelijke zetel. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende

werkdag gehouden, op hetzelfde uur.

ARTIKEL 32 : Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

ARTIKEL 39 : Wetboek van Vennootschappen

Voor alles wat niet opgenomen is in de statuten wordt verwezen naar de beschikkingen van het Wetboek °

van Vennootschappen, Dientengevolge worden de beschikkingen van dit wetboek waarvan niet uitdrukkelijk zou

zijn afgeweken, geacht opgenomen te zijn in de huidige statuten van de vennootschap en worden de bedingen

die in tegenspraak zijn met de gebiedende bepalingen van dit wetboek, geacht niet geschreven te zijn."

Vijfde beslissing: Machtiging aan de notaris tot coördinatie van de statuten.

De vergadering machtigt ondergetekende notaris tot coördinatie van de statuten en tot neerlegging van deze

gecoördineerde statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel binnen de drie maanden

vanaf heden.

Zesde beslissing: Ontslag en (her)benoeming van de bestuurders.

De vergadering aanvaardt het ontslag van de huidige bestuurders, en geeft hen kwijting voor het gevoerde

beleid.

De vergadering beslist de hierna volgende personen te ther)benoemen tot bestuurder:

-de voormelde naamloze vennootschap "VAMOSS", waarvoor mevrouw MOSSELMANS Maria Josée

voornoemd als vaste vertegenwoordiger optreedt;

' -de heer VANDEREYT Raoul voornoemd;

-de voormelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MIGUEL VANDEREYT", in het kort

"MIVAZ", waarvoor de heer VANDEREYT Miguel voornoemd als vaste vertegenwoordiger optreedt;

die allen, aanwezig of vertegenwoordigd, verklaren dit mandaat te aanvaarden.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering,

De raad van bestuur, aldus samengesteld, verklaart vervolgens geldig te kunnen vergaderen teneinde over

te gaan tot de benoeming van een voorzitter en een gedelegeerd bestuurder."

' Met éénparigheid van stemmen wordt benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur, de heer VANDEREYT Raoul voornoemd, en tot gedelegeerd bestuurders, de voormelde naamloze vennootschap ' "VAMOSS", waarvoor mevrouw MOSSELMANS Maria Josée voornoemd als vaste vertegenwoordiger optreedt, en de voormelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MIGUEL VANDEREYT", in het kort "MIVAZ", waarvoor de heer VANDEREYT Miguel voornoemd ais vaste vertegenwoordiger optreedt, die allen ' verklaren deze mandaten te aanvaarden.

Voorbehouden aan`hét Belgisch Staatsblad

Annexes du 1Vlómfeur fiée

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend notaris Michaël VAN DER LINDEN, Toekomststraat 56 te 3500 Hasselt.

TEGELIJK HIERBIJ NEERGELEGD.

Voor eensluidend afschrift, voor ontledend uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden _ Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(otn(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

30/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 25.11.2011, NGL 27.01.2012 12016-0284-020
29/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 26.11.2010, NGL 23.12.2010 10644-0308-020
19/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 27.11.2009, NGL 16.02.2010 10043-0456-016
22/01/2009 : LE095221
23/01/2008 : LE095221
15/01/2007 : LE095221
20/01/2006 : LE095221
26/01/2005 : LE095221
26/01/2004 : LE095221
22/01/2004 : LE095221
03/01/2003 : LE095221
28/07/2001 : LE095221
11/01/2001 : LE095221
06/01/1999 : LE095221
01/01/1997 : LE95221
17/10/1996 : LE95221
01/01/1996 : LE95221
18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 13.01.2016, NGL 15.01.2016 16014-0144-019
01/01/1993 : HA77642

Coordonnées
VAMOMAT

Adresse
GRAUWMEER 1, BUS 13 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande