VAN BORM LYDIA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN BORM LYDIA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.869.869

Publication

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 13.08.2014 14421-0165-010
08/04/2013
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

f+ I MAR. 2013

Grpè 'tiSSa2

Voor-

behoude aan het BelgiscF

Staatsbla

i

i

111

y._

Ondernemingsnr

Benaming (voluit) : VAN BORM LYDIA

(verkort) :

52k Y S 5161

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Cardijnstraat 35

1980 Zemst (Eppegem)

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit akte verleden voor Meester Jo ABBELOOS, geassocieerd notaris te Vilvoorde datum van 22 maart 2013, blijkt dat de hierna vermelde persoon de burgerlijkei

vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte;

aansprakelijkheid "VAN BORM LYDIA", met maatschappelijke zetel te 1980 Eppegem,l Cardijnstraat 35 hebben opgericht waarvan de statuten werden vastgesteld als volgt:

OPRICHTER:

Mevrouw VAN BORM Lydia, ongehuwd, geboren te Hermade-sous-Argenteau op 15?: juni 1974, rijksregister nummer : 74.06.15 016-63, wonende te 1980 Zemst, (Eppegem), Cardijnstraat 35.

Ij

STATUTEN:

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap is van burgerlijke aard en heeft de rechtsvorm van

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming

LYDIA".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1980 Eppegem, Cardijnstraat 35.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van

het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam!; en voor eigen rekening: - de uitoefening van de activiteit van advocaat, al dan niet in associatieverband, alsook!c !! alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van de advocaat. De vennootschap zal onder meer haar beschikbare middelen kunnen beleggen of investeren in roerende of onroerende activa, zonder dat dit een handelsactiviteit mag;; uitmaken.

ïi De vennootschap kan samenwerken, deelnemen, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks; of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van! ! verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of. ,, in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

een besloten;! "VAN BORM!!

mod 11.1

3

Voor-

behoudeQ

aan het

Bbigisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het stellen van zekerheden in het voordeel van derden dient steeds (1) in het belang van de vennootschap te worden gedaan, (2) in overeenstemming te zijn met het doel van de vennootschap bestaande uit het uitoefenen van het beroep van advocaat en (3) geen commerciële activiteit uit te maken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteiten, de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals vastgelegd door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO

(18.600,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder nominale

waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Al-GEMENE VERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni om 19.00 uur, op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging aangeduid.

Is deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaats hebben op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De enige vennoot oefent aile bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

ZAAKVOERDER - BENOEMING

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, die als er meer dan een

zaakvoerder is ieder afzonderlijk bevoegd zijn voor alle handelingen, die nuttig of

noodzakelijk zijn tot het bereiken van het vennootschapsdoel onder voorbehoud der

bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Telt de vennootschap maar één vennoot is deze noodzakelijk de zaakvoerder.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is bezoldigd.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Elk jaar maakt de zaakvoerder een inventaris op waarin rekenschap wordt gegeven van het beleid ter informatie aan de vennoot en waarin, In voorkomend geval, een passende toelichting wordt gegeven over de aangelegenheden bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen.

ONTBINDING

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten. Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoudev aan het BMgisch Staatsblad

r1

mod 11.1

Y i

Indier' de zaakvoerder voorstelt de aktiviteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief, toegezonden aan de vennoten. Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 120 van de vennootschapswet, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

Comparanten verbinden zich ertoe de voorschriften van de "Deontologische regelen en huishoudelijk reglement van de Nederlandse Orde van Advocaten bij de balie te Brussel" (DRHR)

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten

op éénendertig december tweeduizend dertien.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

BENOEMING ZAAKVOERDER

De algemene vergadering besluit tot zaakvoerder te benoemen, voor onbepaalde duur: Mevrouw VAN BORM Lydia, ongehuwd, geboren te Hermalle-sous-Argenteau op 15 juni 1974, rijksregister nummer : 74.06.15 016-63, wonend te 1980 Zemst (Eppegem), Cardijnstraat 35.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode vanaf één januari tweeduizend dertien.

Partijen erkennen door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de zaakvoerder te laten bevestigen. Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden tussen de dag van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijze te laten bekrachtigen door de zaakvoerder zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester Jo ABBELOOS, geassocieerd notaris

Tezelfdertijd neergelegd : uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VAN BORM LYDIA

Adresse
CARDIJNSTRAAT 35 1980 EPPEGEM

Code postal : 1980
Localité : Eppegem
Commune : ZEMST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande