VAN CRAEN JAKLIEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN CRAEN JAKLIEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 872.656.045

Publication

26/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.12.2012, NGL 20.08.2013 13444-0040-009
17/04/2013
ÿþ( Mod Wed it i

E I.° In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter gnffie dei

Rechtbank van Koophande

te Leuven, de fl . i ;1 , ,i

DE GRIFFIER,

Griffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

u

D

*13060 5*

I

il

Btjtagunt trtrbret Betgnclí Stautet~à -17/04t20I3 = Ar[ffexës ttü 1Cfáilitéü'r tiëlgë

Ondernemingsnr : 0872.656,045

Benaming

(voluit) : VAN CRAEN JAKLIEN - in vereffening

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Molenhoek 6 - 3370 Boutersem

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 22 maart 2013 blijkt het volgende :

1) Kennisneming van het verslag van de vereffenaar en goedkeuring van de rekeningen

Mevouw VAN CRAEN Jacqueline Maria Jean, wonende te 3370 Boutersem, Molenhoek 6, brengt verslag uit over het beheer en het gebruik van de maatschappelijke activa en legt ter staving op het bureau de rekeningen en stukken voor, onder meer een staat van de actief- en passietbestanddelen van de vennootschap, samengevat op 31 december2012.

De Rechtbank van Koophandel te Leuven heeft op viertien maart tweeduizend dertien haar akkoord gegeven aan voormeld verdelingsplan van de vereffenaar, en dit in toepassing van artikel 190 §1 van het Wetboek van Vennootschappen.

2) Verzaking aan de bepalingen van artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen

De aanwezigen erkennen op de hoogte te zijn van artikel 194 van het Welboek van Vennootschappen, dat aan de vereffenaar de verplichting oplegt om minstens één maand voor deze algemene vergadering zijn rekeningen op de zetel van de vennootschap te hebben neergelegd samen met stavingstukken en van de daaraan verbonden sancties vermeld in artikel 196 Wetboek van Vennootschap.

De vennoten verklaren dat zij kennis hebben van artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen maar dat zij verzaken aan de bepalingen van dit artikel.

3) Goedkeuring van de rekeningen

De vennoten keuren de rekeningen van de vereffening zonder voorbehoud goed.

4) Kwijting aan de vereffenaar

De vergadering geeft volledige en algehele kwijting zonder enig voorbehoud aan de heer Eddy CORBEEL

voor zijn beheer als vereffenaar van de vennootschap.

5) Afsluiting van de vereffening

De vergadering stelt vast dat de vereffening van de vennootschap beëindigd is en dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VAN CRAEN JAKLIEN - in vereffening - definitief opgehouden heeft te bestaan.

6) Uitvoeringsbesluiten

De vereffenaar, met name de mevrouw Jacqueline VAN CRAEN, neemt alle vorderingen en schulden over die eventueel nog zouden bestaan na de afsluiting van de vereffening en die betrekking hebben op de periode tot aan de vereffening van de vennootschap.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende ten minste vijf jaren bewaard blijven bij mevrouw Jacqueline VAN CRAEN, voornoemd.

De algemene vergadering geeft opdracht aan de vereffenaar om het nodige te doen voor de neerlegging van de notulen van deze vergadering, met publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Boutersem, 25 maart 2013

Jacquline VAN CRAEN

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 14.09.2012 12566-0107-010
06/11/2012
ÿþ Mod Word

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V

beh

aa

Bel

Staa

if



*12180896*

necfitt ,c,,, k,hí 2 ii OKT. 2012 Leeen' J4ÿ

eRÎi'l+fCR,

Griffie

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0872.656.045

Benaming

(vot3,i» : VAN CRAEN JAKLIEN

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3370 Boutersem, Molenhoek 6

Onderwerp akte : Ontbinding

Uit de akte verleden voor geassocieerd notaris Luc TALLOEN te Leuven op zesentwintig september tweeduizend en twaalf, geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde, vermelde vennootschap volgende beslissingen heeft genomen:

1) Bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato één september tweeduizend en twaalf, waarbij een verantwoording van de voorgestelde ontbinding van de vennootschap wordt gegeven;

Onderzoek van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op dertig juni tweeduizend en twaalf.

Bijzonder verslag door VGD bedrijfrevisoren vertegenwoordigd door de heer Guy De Vooght, met kantoor te Schaliënstraat 5 bus 2, 2000 Antwerpen, de dato twintig september tweeduizend en twaalf over de staat van activa en passiva,

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden ais volgt:

"10. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de; zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN CRAEN JAKLIEN met maatschappelijke zetel te 3370 Boutersem, Molenhoek 6, een boekhoudkundige staat, afgesloten op 30 juni' 2012, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 115.937,75 EUR en een netto-actief van 88.010,26 EUR. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de' vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, onder voorbehoud van de eventuele financiële gevolgen van mogelijke toekomstige fiscale controles van de administratie der belastingen, en de BTW-administratie en de toereikendheid van de voorziening voor vereffeningkosten van 3.500,00 EUR.

De onderneming wordt gekenmerkt door een relatief beperkte omvang, structuur en organisatie. Gezien de beperktheid van de interne controles hebben wij onze werkzaamheden dan ook toegespitst op een diepgaande substantiële controle van de balans,

In het kader van onze auditwerkzaamheden zijn geen confirmaties verzonden naar klanten, leveranciers,. financiële instellingen, raadsheren en andere derde partijen. Een voorbehoud dient hier aldus geformuleerd te. worden.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten.

Dit verslag werd opgesteld in het kader van de toepassing van artikel 181 van het Wetboek van. Vennootschappen voorafgaandelijk aan de ontbinding van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid VAN CRAEN JAKLIEN en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgesteld te Antwerpen 20 september 2012

(getekend)

Burg. CVBA VGD Bedrijfsrevisoren vertegenwoordigd door

haar vennoot de heer Guy De Vooght

Schaliënstraat 5 bus 2, 2000 Antwerpen."

2) Ontbinding van de vennootschap;

3) Kennisname ontslag van de zaakvoerder;

4) Tussentijdse kwijting over het mandaat van de zaakvoerder;

5) Benoeming van mevrouw VAN CRAEN Jacqueline wonend te 3370 Boutersem, Molenhoek 6, onder de' opschortende voorwaarde van de bevestiging tot benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel, tot vereffenaar van de vennootschap en bepaling van haar bevoegdheden en vergoeding.

Uitdrukkelijke machtiging aan de benoemde vereffenaar om het verzoekschrift met betrekking tot de bevestiging van haar benoeming te ondertekenen en in te dienen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten voorzien In artikel 187 van dezelfde wet zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van ambtshalve inschrijving te nemen; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid voor bijzondere en bepaalde verrichtingen een gedeelte van zijn machten die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbindt, zelfs deze waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door de vereffenaar die ten overstaan van derden geen voorafgaande besluit moet doen blijken.

De opdracht van vereffenaar wordt kosteloos uitgeoefend.

Voor-belr_g'

aan het Belgisch Staatsblad'

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

Geassocieerd notaris LucTALLOEV te Leuven

Wordt tegelijk hierbij neergelegd:

- uitgifte van voormelde akte;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

- verslag van de zaakvoerder;

- afschrift van de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar uitgesproken door de Rechtbank van

Koophandel te Leuven op 11 oktober 2012 .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 29.07.2011 11365-0245-010
30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.05.2010, NGL 23.07.2010 10341-0215-010
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.05.2009, NGL 31.07.2009 09537-0035-010
06/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 31.07.2008 08529-0279-010
06/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 26.05.2007, NGL 30.08.2007 07656-0107-010

Coordonnées
VAN CRAEN JAKLIEN

Adresse
MOLENHOEK 6 3370 BOUTERSEM

Code postal : 3370
Localité : BOUTERSEM
Commune : BOUTERSEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande