VAN DEN NESTE & PARTNERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN DEN NESTE & PARTNERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.807.435

Publication

11/05/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12302643*

Neergelegd

09-05-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0845807435

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): VAN DEN NESTE & PARTNERS

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 1654 Beersel, Steenweg naar Alsemberg 912

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte houdende oprichting van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  VAN DEN NESTE & PARTNERS , met zetel te 1654 Beersel, Steenweg naar Alsemberg 912, verleden voor Meester An-Katrien VAN LAER, notaris met standplaats te Herne op datum van 4 mei 2012, blijkt via uittreksel hetgeen volgt :

Oprichters

1. De heer VAN DEN NESTE Wim, geboren te Ukkel op 22 juni 1974, echtgenoot van mevrouw Dierickx Anna Aline Jozef Antoon, wonende en gedomicilieerd te 1652 Beersel, Grootbosstraat nummer 191.

2. De heer COWAN Arn, geboren te Zottegem op 16 november 1979, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende en gedomicilieerd te 7850 Edingen, Weggevoerdenstraat nummer 49.

3. De heer WENSELEERS Steven Erik Christiane, geboren te Ukkel op 25 november 1984, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende en gedomicilieerd te 1653 Beersel, Kerkstraat 76 bus 4.

4. De heer ROOBAERT Gertjan, geboren te Asse op 21 april 1987, ongehuwd en verklarende geen

verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende en gedomicilieerd te 1755

Gooik, Kerkstraat 31.

Naam De vennootschap is een burgerlijke vennootschap en heeft de vorm van een Burgerlijke

Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(BV BVBA) en draagt de naam VAN DEN NESTE & PARTNERS.

Zetel De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1654 Beersel, Steenweg naar Alsemberg 912

Doel De vennootschap heeft als burgerlijk doel, zowel in België als in het buitenland,

- de organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent;

- het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken

van de rekeningen;

- het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde

vorm.

- het belastingsadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle

belastingsaangelegenheden.

- studie  organisatie  en raadgevend bureau betreffende financiële, fiscale en sociale

aangelegenheden.

- juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van

vennootschappen.

- de activiteit van syndicus zoals bedoeld in artikel 20 van het reglement van plichtenleer.

- de vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder

van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel

- de vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

- De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder

- De vennootschap kan optreden als bestuurder of zaakvoerder van andere burgerlijke rechtspersonen met een gelijkaardig doel.

Maatschappelijk kapitaal Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door duizend (1000) aandelen zonder nominale waarde; elke aandeel een/duizendste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend.

Aandelen Alle aandelen zijn op naam.

Overdracht aandelen De aandelen van een vennoot mogen niet worden overgedragen onder levenden en/of wegens overlijden, tenzij nadat zij voorafgaandelijk tot aankoop werden aangeboden aan de overige vennoten onder de voorwaarden en modaliteiten zoals hierna bepaald; deze beschikken over een voorkooprecht en over een volgrecht.

Bestuur De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, al dan niet benoemd in de statuten. Zij worden aangesteld door de algemene vergadering, welke ook de duurtijd van hun mandaat, de vergoeding en hun bevoegdheid bepaalt.

Behoudens andersluidende beslissingen van de algemene vergadering, heeft elke zaakvoerder elk afzonderlijk de meest uitgebreide machten om in naam van de vennootschap op te treden en alle handelingen te stellen die bijdragen tot het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens aangelegenheden die de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden aan de algemene vergadering.

Indien er slechts één zaakvoerder is, wordt hem de volledige bestuursbevoegdheid toegekend.

Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van vijfduizend euro (¬ 5.000,00) overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist, waaronder steeds de heer Wim Van Den Neste voornoemd. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

De volgende beslissingen zullen worden genomen met unanimiteit:

- deelneming in andere ondernemingen;

- verkoop en aankoop van onroerende goederen van de vennootschap

- aangaan van leningen met hypotheek, hetzij met een waarde vanaf vijfentwintig duizend euro (¬ 25.000,00).

Voor zover een beslissing door slechts één zaakvoerder wordt tegengestemd en de overige zaakvoerders de mening zijn toegedaan dat deze houding flagrant in strijd is met het belang van de vennootschap, kan door de meeste gerede partij op een gemotiveerde wijze het standpunt worden gevraagd aan een derde die zal aangeduid worden door de Nederlandstalige Voorzitter of ondervoorzitter van het BIBF, dewelke op schriftelijke en gemotiveerde wijze zijn standpunt kenbaar dient te maken en hierbij dient te oordelen in het belang van de vennootschap.

Voor zover aldus het extern advies, het standpunt der meerderheid onderschrijft, kan de beslissing genomen worden, geacht zijnde bij unanimiteit beslist.

Mits unaniem en voorafgaandelijk schriftelijk akkoord van alle vennoten kan er worden afgeweken van de procedure omschreven in het onderhavig lid.

Alle vorderingen in rechte of rechtsprocedures kunnen in naam van de vennootschap door elke zaakvoerder afzonderlijk worden gevolgd. Hij dient hiervoor geen bijzondere machtiging voor te leggen.

Het bestuur mag sommige bevoegdheden van dagelijks bestuur aan één of meer derden, al dan niet vennoten, delegeren.

Vertegenwoordiging De vennootschap wordt vertegenwoordigd en geldig verbonden door elke zaakvoerder tegenover derden, en in rechte, met uitzondering van hetgeen hiervoor vermeld onder artikel 11.

Toezicht Het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een commissaris, voor zover de wet verplicht er één te benoemen. Als er geen commissaris benoemd is, heeft iedere aandeelhouder het recht alle toezichts- en onderzoeksverrichtingen te doen op de handelingen van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Algemene vergadering De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Haar besluiten zijn bindend voor iedereen, zelfs voor de afwezige vennoten of voor hen die het niet eens waren met de genomen beslissing.

Ieder aandeel vertegenwoordigt één stem, en de algemene vergadering beraadslaagt geldig wat ook het vertegenwoordigd deel van het kapitaal is; zij beslist bij gewone meerderheid van stemmen, behoudens wettelijke beperkingen.

De algemene vergadering van vennoten wordt elk jaar gehouden de derde vrijdag van de maand juni om twintig uur, in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats vermeld in de bijeenroepingsbrieven. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan wordt de jaarlijkse algemene vergadering gehouden op de eerste daarop volgende werkdag.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventueel commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Boekjaar Het maatschappelijke jaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Winstverdeling Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de nettowinst uit van de vennootschap.

Hierop wordt ten minste vijf percent voorafgenomen voor de samenstelling van de wettelijke reserve totdat deze reserve tien procent van het maatschappelijke kapitaal bereikt.

Over het saldo kan de algemene vergadering der vennoten beschikken, behoudens wettelijke bepalingen en met inachtname van het financieel cascadesysteem zoals omschreven in artikel 2.4 van de aandeelhoudersovereenkomst van 30 maart 2012 zoals notarieel vastgesteld bij akte verleden voor ondergetekende notaris voorafgaandelijk aan heden.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen. Ontbinding-vereffening Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gebeuren door één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging bepaalt.

Worden er geen vereffenaars aangeduid, dan geschiedt de vereffening door de zaakvoerder(s) in functie, met de meest uitgebreide machten.

Na de tegeldemaking van het actief, aanzuivering van het passief en uitkering van het volgestorte bedrag der aandelen, wordt het saldo verdeeld onder de vennoten volgens het aantal aandelen dat zij bezitten.

Algemene bepalingen De aandeelhouders verklaren zich volledig te schikken naar het Wetboek van Vennootschappen en de aandeelhoudersovereenkomst van 30 maart 2012 zoals notarieel vastgesteld bij akte verleden voor ondergetekende notaris voorafgaandelijk aan heden.

Bijgevolg worden de bepalingen van deze wetten waarin in deze statuten niet op geoorloofde wijze zou zijn afgeweken, geacht in de huidige akte te zijn opgenomen, en worden de clausules die strijdig zijn met de gebiedende beschikkingen van de bestaande en de toekomstige wetten, geacht niet geschreven te zijn.

In geval van tegenstrijdigheid tussen deze statuten en de voormelde aandeelhoudersovereenkomst, primeren steeds de bepalingen van de aandeelhoudersovereenkomst.

Overgangsbepalingen

Artikel één: eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingakte ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en loopt tot en met eenendertig december tweeduizend dertien Artikel twee: eerste algemene vergadering.

De eerste algemene vergadering zal plaats hebben in juni tweeduizend veertien.

Artikel drie: commissaris.

Zich baserend op schattingen te goeder trouw gemaakt, hebben verschijners besloten geen commissaris te benoemen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Artikel vier: artikel 60 Wetboek van Vennootschappen

De verbintenissen die comparanten aangaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting vanaf heden tot de vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft, zijn onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming niet-statutair zaakoverder

Worden tot zaakvoerder benoemd, voor onbeperkte duur, behoudens herroeping door de algemene vergadering:

1. De heer Van Den Neste Wim voornoemd

2. De heer Cowan Arn voornoemd

Hun mandaat is onbezoldigd.

3. De heer Wenseleers Steven voornoemd

4. De heer Roobaert Gertjan voornoemd

Hun mandaat is bezoldigd en zal door de jaarlijkse algemene vergadering worden vastgesteld.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL Getekend door Meester An-Katrien Van Laer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/04/2015
ÿþMpd Word 11 I



i IIuiiHi52 2iiudMii7*w

*150

A

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" nePrge

3 0 MAR! 2015

ter griffie van de N çleriandstali e rechtbank van koophar iel Brus

tra rrgen op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0845807435

Benaming

(voluit) : Van Den Neste & Partners

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1654 Beersei, Steenweg naar Alsemberg 9~ Z

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Op 23 maart 2015 zijn op de zetel van de vennootschap, de aandeelhouders in Buitengewone Algemene

Vergadering bijeengekomen.

De voorzitter zet uiteen en verzoekt te acteren:

A. pat alle aandeelhouders aanwezig zijn, zodat de Buitengewone Algemene Vergadering rechtmatig is

samengesteld, om te beraadslagen en te beslissen over haar agenda met de volgende inhoud:

- Benoeming zaakvoerder

- Varia

Met éénparigheid van stemmen wordt beslist om Dhr. Wauters Tim, wonende te 1650 Beersel, Schoolstraat 132 vanaf 9 april 2015 te benoemen als niet-statutair zaakvoerder. Het mandaat is bezoldigd en zal door de, jaarlijkse algemene vergadering worden vastgesteld.

C. Varia

Nihil.

D. Daar de dagorde is afgewerkt en niemand nog het woord vraagt, wordt de vergadering geheven.

Waarvan proces-verbaal,

De voorzitter

Dhr. Van Den Neste Wim

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 30.08.2015 15562-0175-014
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 30.09.2016 16640-0247-014

Coordonnées
VAN DEN NESTE & PARTNERS

Adresse
STEENWEG NAAR ALSEMBERG 912 1654 HUIZINGEN

Code postal : 1654
Localité : Huizingen
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande