VAN DEN STOCKT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN DEN STOCKT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 445.882.175

Publication

11/06/2014
ÿþMod Word 11.1

i~1~i~,~ .~ ,". ~~~.._~_ ~

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rienn

neergetcg

I

3 0 MEI 2014

griffie van de Nederlandstalige hlthank van koopefeei Brussel

IIIII1III1.1§11uu

ter rer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onder"nemingsnr : 0445.882.175.

Benaming

(voluit) : VAN DEN STOCKT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

fl

Zetel 1760 Roosdaal, Kerkstraat 34

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIELE SPLITSING MET OVERNAME DEEL DOOR EEN ANDERE VENNOOTSCHAP - NOTULEN VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN DE GESPLITSTE VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Tim HERZEEL, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn,) "Frederic Caudron & Tim Herzeel, geassocieerde notarissen" met zetel te Aalst (Erembodegem), Hogeweg 3-B, op 29 april 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten vennootschap, met beperkte aansprakelijkheid "VAN DEN STOCKT", met zetel te 1760 Roosdaal, Kerkstraat 34, volgende beslissingen genomen heeft

EERSTE BESLISSING: Verplaatsing zetel De vergadering beslist de zetel van de vennootschap over te brengen naar 1770 Liedekerke, Opperstraat, 14, Bijgevolg beslist zij artikel 2 der statuten als volgt aan te passen:

Artikel 2: de eerste zin wordt vervangen door

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1770 Liedekerke, Opperstraat, 14.

TWEEDE BESLISSING: Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten bedrage van ten bedrage van ¬ 13.226,14 om het te~ brengen van ¬ 18.592,01 op ¬ 31.818,15 door overboeking van beschikbare reserves ten bedrage van ¬ 13.226,14 en zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

DERDE BESLISSING: Vaststelling

De leden van de vergadering verzoeken ondergetekende notaris te akteren dat de kapitaalverhoging aldus verwezenlijkt is, en dat het kapitaal aldus effectief is gebracht op 31.818,15 Euro en wordt vertegenwoordigd; door zevenhonderd vijftig aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, welke ieder één/zevenhonderd; vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen en allen volledig volstort zijn.

VIERDE BESLISSING: Statutenwijziging

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen om de nieuwe toestand van het kapitaal uiteen tel zetten.

Artikel 5. : dit artikel wordt vervangen door

'Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 31.818,15 Euro en wordt vertegenwoordigd door 7501 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, welke ieder éénfzevenhonderd vijftigste van het kapitaal' vertegenwoordigen en allen volledig volstort zijn"

VIJFDE en ZESDE BESLISSING: Kennisname van het splitsingsvoorstel en verzaking van controleverslag De vergadering neemt kennis van het splitsingsvoorstel en keurt, na onderzoek, de aangekondigde' splitsingsvoorstellen met eenparigheid goed.

Na lezing gehoord te hebben van de twee eerste leden van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen, beslist de vergadering te verzaken aan de toepassing van de artikels 730 en 733 van het Wetboek van Vennootschappen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst.

Na lezing gehoord te hebben van artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen, beslist de vergadering te verzaken aan de toepassing van de het artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst.

ZEVENDE EN ACHTSTE BESLISSING: Partiële splitsing-boekhoudkundige verwerking

De vergadering beslist de partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de vennootschap, overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, door inbreng in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Seltinvest", met zetel te 1760 Roosdaal, Profetenstraat 114, ingeschreven in het Rechtspersonenregister van Brussel, onder nummer 0848.589.553., van een deel van het vermogen van huidige vennootschap dat toekomt aan de heer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Peter Segers, wonende te 1760 Roosdaal, Profetenstraat 114, met name aan de actief zijde van het te splitsen vermogen: vijftig procent van het bestaand cliënteel, de huidige installaties, machines en uitrusting, vijftig procent van het overig meubilair, en rollend materieel van de vennootschap, dit alles in onverdeeldheid; de Mercedes van de vennootschap, een vordering op de vennootschap Selfinvest voor een bedrag van ¬ 45.879,-; de helft van de geldbeleggingen voor een bedrag van ¬ 21.091,33; liquide middelen voor een bedrag van ¬ 135.750,55; aan de passief zijde van het te splitsen vermogen: het eigen vermogen van huidige vennootschap wordt afgesplitst overeenkomstig de fiscale principes van artikel 213 WIB 1992; schulden op minder dan één jaar voor een totaal bedrag van ¬ 30.464,95. In verduidelijking van de bepalingen van art. 213 WIB 1992 zullen de reserves die ingevolge punt 2 van de agenda zijn geïncorporeerd in het kapitaal van de vennootschap, ingevolge de splitsing integraal behouden blijven in hoofde van de vennootschap. Een gelijk bedrag aan overgedragen resultaat van de vennootschap, zal voorafgaand aan de verdeling van het eigen vermogen volgens de principes van art. 213 WIB 1992 worden toebedeeld aan de vennootschap Selfinvest, het saldo wordt verdeeld over de betrokken vennootschappen volgens de principes van art. 213 WIB 1992.

Deze splitsing heeft tot doel de vennootschap Van Den Stockt bvba te verdelen in twee gelijke delen qua Waarde waarbij ieder der huidige vennoten een gelijk deel qua waarde zal bekomen; het doorvoeren van de splitsing brengt zodoende de juridische werkelijkheid in overeenstemming met de economische werkelijkheid. Door de splitsing zal het gedeelte van de bestaande vennootschap dat toekomt aan de Heer Peter Segers, worden afgesplitst naar de vennootschap Selfinvest en zal het gedeelte van de bestaande vennootschap dat toekomt aan de Heer Jürgen Van Den Stockt, wonende te 1770 Liedekerke, Boerenkrijglaan 14, behouden blijven in de bestaande vennootschap

De handelingen van de inbrengende vennootschap zullen sinds 1 juli 2013 boekhoudkundig en fiscaal geacht Worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap..

De inbreng ingevolge de partiële splitsing in de begunstigde vennootschap is meer omstandig beschreven en gewaardeerd in het voorstel van partiële splitsing, waarnaar voor zoveel als nodig, wordt verwezen.

Teneinde betwisting te vermijden over de toebedeling van bepaalde vermogensbestanddelen van de te splitsen vennootsohap wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva en/of rechten en plichten die betrekking hebben op de voormelde bestanddelen, zullen worden overgedragen naar de vennootschap Selfinvest. Alle overige bestanddelen worden allen voor de helft behouden door de te splitsen vennootschap, ook de niet uitgedrukte activa.

In geval de splitsing inzake directe belastingen zou belast worden, worden deze belastingen gedragen door beide bij de verrichting betrokken vennootschappen, waarbij 93,29 %van de belasting moet worden gedragen door Selfinvest en 6,91% van de belasting zal moeten gedragen worden door Van Den Stockt.

Er wordt hier verder uitdrukkelijk gepreoiseerd dat er zich na de balansdatum van 30 juni 2013 geen gebeurtenissen hebben voorgedaan, welke een belangrijke impact kunnen hebben op het actief en passief van de gesplitste vennootschap.

Boekhoudkundige verwerking

De boekhoudkundige verwerking is gedetailleerd beschreven in de splitsingsbalans de dato 30/06/2013. Ten gevolge van dit besluit wordt artikel 5 van de statuten als volgt aangepast:

Artikel 5: dit artikel wordt door volgende tekst vervangen:

"Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op negentienduizend negenhonderd vijfennegentig Euro negenentachtig cent (¬ 19.995,89) en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Elk aandeel vertegenwoordigt éénzevenhonderd vijftigste van het maatschappelijk kapitaal en is volledig volstort."

NEGENDE BESLISSING

De vergadering beslist in ruil voor de inbreng van het afgesplitst gedeelte van het vermogen van huidige vennootschap ter waarde van ¬ 544.552,42 euro, dat hetgeen volgt is overeengekomen; alle aandelen (100 %) van de restvennootschap "Van Den Stockt bvba" zullen toekomen aan "Van Den Stockt Jürgen bvba", met zetel te 1770 Liedekerke, Boerenkrijglaan 14, ingeschreven in het Rechtspersonenregister van Brussel, onder nummer 0862.553.001., en alle (100%) aandelen van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Selfinvest", zullen toekomen aan de Heer Peter Segers, zijnde een assymetrische verdeling van de aandelen.

Er wordt een werkelijke waarde van ¬ 544.552,42 ingebracht in Selfinvest.

Gelet op voornoemde assymetrische verdeling van de aandelen, zullen geen aandelen in de vennootschap

Selfinvest worden uitgegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Den Stockt Jürgen", ter vergoeding van zijn aandelen in de gesplitste Vennootschap "Van Den Stockt bvba". Wel zal de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Den Stcckt Jürgen" alle aandelen behouden van de gesplitste vennootschap "Van Den Stockt bvba", ook deze welke op heden in handen zijn van de Heer Peter Segers en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Selfinvest".

Gelet op het gegeven dat de overnemende vennootschap Selfinvest houder is van een groot deel van de aandelen van de vennootschap, wordt slechts een percentage van 0,27 % (1,00/375,00) van de ingebrachte waarde in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Selfinvest" in aandelen vergoed, hetgeen een te vergoeden waarde oplevert van ¬ 1.452,14.

Teneinde de ruilverhouding zonder grote foutenmarge te kunnen vaststellen, wordt de fractiewaarde van de aandelen verkleind en wordt het aantal aandelen van Selfinvest voorafgaandelijk aan de splitsing gewijzigd, met name gebracht van 186 naar 1.860.

Aangezien ten gevolge van de splitsing een waarde van ¬ 1.452,14 wordt ingebracht in de vennootschap Selfinvest, worden ten gevolge van de inbreng vier aandelen van de vennootschap Selfinvest uitgekeerd.

Iei Voor- hout&en

aan het Belgisch Staatsblad

Ingevolge de uitgifte van de nieuwe aandelen zal het totaal aantal aandelen van de vennootschap Selfinvest 1.864 bedragen.

Na de splitsing ziet de aandeelhoudersstructuur van de betrokken vennootschappen er als volgt uit: -Gesplitste vennootschap "Van Den Stockt"; Jürgen Van Den Stockt, houder van zevenhonderd vijftig aandelen (750), hetzij honderd procent van de aandelen

-Verkrijgende vennootschap "Selfinvest": Peter Segers, houder van duizend achthonderd vierenzestig aandelen (1.864), hetzij honderd procent van de aandelen

De uitreiking van de (4) aandelen door "Seffinvest" aan de Heer Peter Segers ter vergoeding van zijn aandeel in de gesplitste vennootschap "Van Den Stockt" wordt vervuld door en onder verantwoordelijkheid van de zaakvoerder van de vennootschap "Selfinvest"; Samen met de uitgifte van deze vier aandelen zullen de aandelen van de gesplitste vennootschap "Van Den Stockt", welke in handen zijn van de Heer Peter Segers en "$elfinvest" worden overgedragen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jürgen Van Den Stockt".

TIENDE BESLUIT: MACHTEN

De vergadering beslist alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen:

 aan het bestuursorgaan, voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan;

-aan de notaris, tot coördinatie van de tekst van de statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel;

 aan "Moore Stephens Verscheiden" met zetel te 9031 Gent, Deinsesteenweg, 114, vertegenwoordigd door de Heer Gert-Jan Van der Gucht, met het recht van indeplaatsstelling, om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank van ondernemingen, de ondernemingsloketten en de diensten van de btw) ingevolge de hierbij genomen beslissingen.

ELFDE BESLUIT

De vergadering beslist dat alle hiervoor genomen besluiten slechts uitwerking zullen hebben onder de opschortende voorwaarde van goedkeuring van de inbreng in de vennootschap "SELFINVEST" ten gevolge van de partiële splitsing van de vennootschap "VAN DEN STOCKS" door de algemene vergadering van voormelde vennootschap "SELFINVEST".

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte, gecoördineerde statuten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Frederic QAUDRON, Tim HERZEEL

Op de Iee eieeel atiee cto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

oegd de Hogeweg 3 b - 9 9320 Eremb32(0)5 m35am en handtekenensgoan ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Tel. +32(0)53 2

e-mail: ilifo©notariscaudron,be

21/03/2014
ÿþti Mod Word 11.1

~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-~



IINIII~Y~II~~NN~ ~hl

*1406 38*

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0445.882.175

Benaming

(voluit) : VAN DEN STOCKT

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkstraat 34, 1760 Roosdaal

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Neerlegging splitsingsvoorstel

SPLITSINGSVOORSTEL

in verband met de

PARTIELE SPLITSING

VAN

VAN DEN STOCKT

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(te splitsen vennootschap)

RPR Brussel

KBO 0445.882.175

met zetel te

Kerkstraat 34, 1760 Roosdaal

NAAR

Selfinvest

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkrijgende vennootschap)

RPR Brussel

KBO 0848.589.553

met zetel te

Profetenstraat 114, 1760 Roosdaal

Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel SPLITSINGSVOORSTEL in verband met PARTIËLE SPLITSING

Bijlagen bil het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexer simMoni tenxhelge.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bij toepassing van artikel 677 jo. 728 van het Wetboek van Vennootschappen

De bestuursorganen van de te splitsen vennootschap en de verkrijgende vennootschap hebben op heden beslist het onderhavig splitsingsvoorstel, opgesteld overeenkomstig het artikel 67730. 728 van het Wetboek van Vennootschappen, voor te leggen aan hun respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 728 tot en met 741 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen van de hierna vermelde vennootschappen hebben het Initiatief genomen een splitsing tot stand te brengen van de te splitsen vennootschap die de overdracht van een deel van het vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de verkrijgende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van de artikelen 728 e.v. van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat de te splitsen vennootschap ophoudt te bestaan:

Cade te splitsen vennootschap Van Den Stockt bvba, met zetel te Kerkstraat 34, 1760 Roosdaal en gekend onder RPR Brussel KBO 0445.882.175;

Ede verkrijgende vennootschap Selfinvest bvba, met zetel te Profetenstraat 114, 1760 Roosdaal en gekend onder RPR Brussel KBO 0848.589.553.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de splitsing onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende splitsingsvoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen.

I. WETTELIJKE VERMELDINGEN

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen

1.1.1. Identificatie van de te splitsen vennootschap

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht Van Den Stockt bvba, met zetel te Kerkstraat 34, 1760 Roosdaal en gekend onder RPR Brussel KBO 0848.589.553, hierna genoemd DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP.

Historiek

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Jean De Schepper met standplaats te Roosdaal, op 4 december 1991, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 24 december 1991, onder nummer 911224/203.

De statuten van de vennootschap werden sinds haar orichting slechts één maal gewijzigd en dit bij akte verleden voor notaris Yves De Ruyver met stanplaats te Liedekerke, op 22 december 2003, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 14 januari daarna onder nummer 04005197.

Kapitaal en aandeelhouder

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt op heden E 18.592,01 en is verdeeld in 750,00 aandelen op naam met ieder een fractiewaarde van 11750,00ste van het kapitaal.

De huidige aandeelhoudersstructuur van de vennootschap is als volgt:

UDhr. Peter Segers: 1,00 aandeel0,13%

OSelfinvest bvba:374,00 aandelen 49,87%

EJürgen Van Den Stockt bvba 375,00 aandelen 50,00%

Maatschappelijk doel en activiteiten

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, te handelen in hoedanigheid van verzekerings-krediet-financieringsagent en immobiliën.

Door middel van inbrengen, inschrijvingen, financiële bijdragen of op elke andere manier, kan ze belangstelling betonen voor elke vennootschap of onderneming die een gelijkaardig doel nastreeft of die in staat is om een of andere tak van haar werkzaamheden uit te breiden. Doorgaans kan ze alle, niet door de wel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

verboden commerciële, industriële, financiële, onroerende en roerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op het doel van de vennootschap en die van aard zijn dat ze het bereiken ervan vergemakkelijken of bevorderen.

Alleen de algemene vergadering van de vennoten is bevoegd om nadere inlichtingen te verschaffen over dit doel,"

Organen

De vennootschap wordt bestuurd door haar zaakvoerder, Van Den Stockt Jurgen bvba, met zetel te Boerenkrijglaan 14, 1770 Liedekerke en gekend onder RPR Dendermonde, KBO 0862.553.001, vast vertegenwoordigd door Dhr. Van Den Stockt Jürgen.

Benoemd bij beslissing van de algemene vergadering van 22.12.2003

1.1.2. Identificatie van de verkrijgende vennootschap

De vennootschap Selfinvest bvba, met zetel te Profetenstraat 114, 1760 Roosdaal en gekend onder RPR Brussel KBO 0848.589.553, hierna genoemd DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP,

Historiek

De vennootschap werd opgericht ingevolge een partiële splitsing bij akte verleden voor notaris Tim Herzeel met standplaats te Aalst Erembodegem, op 3 september 2012, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 september daarna onder nummer 12157301.

Kapitaal en aandeelhouder

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt op heden 18.600,00 Euro, vertegenwoordigd door 186,00 aandelen op naam, zonder nominale waarde, met ieder een fractiewaarde van 1/186ste.

De huidige aandeelhoudersstructuur van de vennootschap is als volgt:

o Peter Segers 186,00 aandelen 100,00%

Maatschappelijk doel en activiteiten

"De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen naam en rekening als voor naam en rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

1, Holding

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut;

2, het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

II. Patrimoniumvennootschap

1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren en verhandelen van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

, onroerende zakelijke rechten. Dit alles uitsluitend voor eigen rekening, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden ais omschreven in het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 inzake vastgoedmakelaar;

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en codrdinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie of splitsing, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

I1.Consultancy-, beheer- en managementvennootschap

1, aile mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

2, alle mogelijke activiteiten die verband houden met het verlenen van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

3. het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven en ondernemingen, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

4. het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

De vennootschap mag verder alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag aile handelingen stellen van roerende of onroerende aard, zoals onder meer de terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen aan haar bestuurders, bij wijze van bezoldiging in natura, zelfs indien zij niet rechtstreeks in verband staan met de doelomschrijving,

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs."

Organen

De vennootschap wordt bestuurd door haar zaakvoerder, Dhr. Peter Segers.

Deze werd benoemd bij beslissing van de algemene vergadering van 3 september 2012.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.2.Juridisch kader

In aanmerking nemende dat de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen het initiatief hebben genomen lot hel doorvoeren van een partiële splitsing waarbij een deel van het vermogen van de te splitsen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van artikelen 673 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de verkrijgende vennootschap, verbinden de bestuursorganen zich ertoe te doen wat in hun mogelijkheden ligt om de splitsing tot stand te brengen tegen de hierna gemelde voorwaarden en leggen bij deze het splitsingsvoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van de aandeelhouders.

De partiële splitsing zal worden verwezenlijkt in toepassing van de bepalingen vervat in het Wetboek van Vennootschappen m.b.t. de splitsing van vennootschappen.

Onder "partiële splitsing", zoals hierna vermeld, moet worden verstaan de "partiële splitsing door ovememing" zoals gedefinieerd in artikel 673 jo. 677 van het Wetboek van Vennootschappen, met name de rechtshandeling waarbij een deel van het vermogen van één of méér vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, zonder haar ontbinding overgaat op een andere bestaande vennootschap, tegen uitreiking van aandelen in de verkrijgende vennootschap aan de vennoten van de gesplitste vennootschap of vennootschappen, eventueel met een opleg in geld die niet meer mag bedragen dan een tiende van de nominale waarde of, bij gebreke aan een nominale waarde, van de fractiewaarde van de uitgereikte aandelen,

Samenvattend kan de voorgenomen verrichting omschreven worden als een partiële splitsing waarbij het vermogen van de bestaande vennootschap Van Den Stockt Willy zal worden verdeeld tussen haar twee bestaande aandeelhoudersizaakvoerders, door de afsplitsing van een deel van het vermogen van voornoemde vennootschap naar de vennootschap Selfinvest bvba.

De hoofdreden van deze beslissing is dat de bestaande personen achter de aandeelhouders, te weten Dhr, Van Den Stockt Jurgen en Dhr. Segers Peter, de activiteit die zij gezamenlijk beoefenen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Den Stockt wensen stop te zetten, ln de praktijk zijn de activiteiten van de vennootschap reeds van elkaar gesplitst sinds 30 juni 2013. Het doorvoeren van de splitsing van de vennootschap in twee delen heeft bijgevolg tot doel de juridische werkelijkheid in overeenstemming te brengen met de economische werkelijkheid Door deze splitsing zal het deel van de bestaande vennootschap dat toekomt aan Dhr. Peter Segers, worden afgesplitst naar de vennootschap Selfinvest en zal het deel van de bestaande vennootschap dat toekcmt aan Dhr. Jürgen Van Den Stockt, behouden blijven in de bestaande vennootschap.

De betrokken partijen verklaren bovendien dat er geen fiscale voordelen, zelfs ongewild, zullen worden gerealiseerd door deze geplande splitsing aangezien de te splitsen vennootschap voor het jaar 2012 niet over fiscale aftrekposten beschikt die ingevolge deze splitsing zullen worden overgedragen. Voor het jaar 2013 beschikt de te splitsen vennootschap wel over een bepaald bedrag aan fiscale verliezen, doch dit zal verwaarloosbaar zijn in het geheel van de splitsingsverrichting,

Op basis van het bovenstaande kan worden aangenomen dat de splitsing neutraal zal geschieden op het vlak van directe belastingen aangezien de vennootschappen van mening zijn dat de verrichting is ingegeven vanuit zakelijke overwegingen en er geen fiscale voordelen aan de grondslag liggen van de voorgenomen herstructurering.

Aangezien ten gevolge van deze splitsing geen onroerende goederen worden overgedragen, zal deze splitsing op het vlak van registratierechten geschieden tegen het vast recht van ¬ 50,00.

Ook op het vlak van btw zal de verrichting neutraal geschieden. De te splitsen vennootschap is immers btw-plichtig maar vrijgesteld van btw zonder recht op aftrek waardoor deze vennootschap geen btw in aftrek zal hebben genomen en er bijgevolg ten gevolge van de verrichting geen btw zal moeten worden herzien.

Deze verrichting zal evenwel niet neutraal geschieden op het vlak van verkeersbelastingen aangezien ten gevolge van deze splitsing een wagen (type Mercedes) zal worden overgedragen die ten gevolge van deze overdracht opnieuw zal moeten worden ingeschreven door de verkrijgende vennootschap Selfinvest.

1.30ver te dragen bestanddelen en vergoeding

Deze splitsing heeft tot doel de vennootschap Van Den Stockt bvba te verdelen in twee gelijke delen, waarbij ieder der huidige vennoten een gelijk deel zal bekomen.

Voorafgaand aan de splitsing zal een kapitaalverhoging geschieden in de vennootschap door een deel van de belaste reserves, te weten ¬ 13.226,14, te incorporeren in het kapitaal van de vennootschap. Ten gevolge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

" van deze kapitaalverhoging zal het kapitaal van de vennootschap Van Den Stockt voorafgaand aan de splitsing gebracht worden van ¬ 18.592,01 naar ¬ 31.818,15.

Aan actiefzijde zal het af te splitsen vermogen als volgt worden samengesteld;

-50,00 % van het cliënteel van de vennootschap in onverdeeldheid;

-50,00 % van de huidige installaties, machines en uitrusting, alsook 50,00 % van het overige meubilair en

rollend materieel van de vennootschap, dit alles in onverdeeldheid;

-de Mercedes van de vennootschap;

-een vordering op de vennootschap Selfinvest (voornoemd) voor een bedrag van ¬ 45.879,00;

-de helft van de geldbeleggingen, goed voor een bedrag van ¬ 21.091,33;

-liquide middelen voor een bedrag van ¬ 135.750,55.

Aan passiefzijde zal het af te splitsen vermogen als volgt worden samengesteld:

-het eigen vermogen van de vennootschap zal worden afgesplitst overeenkomstig de fiscale principes van artikel 213 WIB 1992 conform de illustratie in bijlage 1, Aangezien ingevolge deze verdeling van het eigen vermogen volgens de principes van artikel 213 WIB 1992 evenwel een te groot stuk van het kapitaal van de gesplitste vennootschap zou worden overgedragen naar de overnemende vennootschap Selfinvest, waardoor de restvennootschap niet meer over voldoende kapitaal zou beschikken zoals verplicht gesteld in het Wetboek van vennootschappen, werd beslist om voorafgaand aan de splitsing een deel van het overgedragen resultaat (¬ 13.226,14) van de te splitsen vennootschap te incorporeren in kapitaal. Deze geïncorporeerde reserves in kapitaal zullen vervolgens, in afwijking van artikel 213 WIB 1992, ingevolge de splitsing integraal behouden blijven in hoofde van de vennootschap Van Den Stockt. Op die manier zal voornoemde vennootschap, met een kapitaal van ¬ 19.995,89, over voldoende minimumkapitaal beschikken. Door de toebedeling van alle geïncorporeerde reserves in kapitaal aan de gesplitste vennootschap Van Den Stockt, zal een gelijk bedrag van ¬ 13.226,14 van het overgedragen resultaat, voorafgaand aan de verdeling van het eigen vermogen volgens de principes van art. 213 WIB 1992, worden toebedeeld aan de overnemende vennootschap Selfinvest, waarna het saldo verdeeld wordt volgens artikel 213 WIB 1992.

-De schulden op minder dan één jaar die worden afgesplitst kunnen als volgt worden omschreven:

" Handelsschulden voor een bedrag van ¬ 6.652,49;

" Schulden m.b.t belastingen bezoldigingen en sociale lasten ¬ 6.522,76;

«Overige schulden ¬ 974,02;

.Overlopende rekeningen ¬ 16.315,68.

Teneinde betwisting te vermijden over de toebedeling van bepaalde vermogensbestanddelen van de te splitsen vennootschap wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva en/of rechten en plichten die betrekking hebben op de voormelde bestanddelen, zullen worden overgedragen naar de vennootschap Selfinvest. Alle overige bestanddelen worden allen voor de helft behouden door de te splitsen vennootschap, ook de niet-uitgedrukte activa.

In geval de splitsing per impossibile belast zou worden (directe belastingen) dan zullen deze belastingen gedragen worden door beide bij de verrichting betrokken vennootschappen, waarbij 93,29 % van de belasting zal moeten worden gedragen door Selfinvest en 6,91 % van de belasting zal moeten worden gedragen door Van Den Stockt,

Aan dit splitsingsvoorstel wordt ter illustratie een verdeling van de over te dragen bestanddelen gehecht (bijlage 1).

De nieuw uit te geven aandelen van de verkrijgende vennootschap worden normaliter verdeeld over de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap in verhouding tot het aantal aandelen dat zij aanhouden in de gespliste vennootschap. Aangezien de doelstelling voorligt door deze splitsing aparte vennootschappen te creëren voor Dhr. Jürgen Van Den Stookt en Dhr. Peter Segers, komen de partijen overeen dat alle (100,00 %) aandelen van de restvennootschap Van Den Stockt zullen toekomen aan. Van Den Stockt Jürgen bvba, en dat alle (100 %) aandelen van de vennootschap Selfinvest zulten toekomen aan Dhr. Peter Segers (cf. artikel 751, § 5 W. Venn.) (asymmetrische verdeling).

Er wordt een werkelijke waarde van ¬ 544.552,42 ingebracht in Selfinvest. Gelet op voornoemde asymmetrische verdeling van de aandelen zullen geen aandelen in de vennootschap Selfinvest worden uitgegeven aan Jürgen Van Den Stockt bvba, ter vergoeding van zijn aandelen in de gesplitste vennootschap Van Den Stockt. Wel zal Van Den Stockt Jürgen bvba alle aandelen behouden van de gesplitste vennootschap Van Den Stockt bvba, ook deze die op vandaag in handen zijn van Dhr. Peter Segers en Selfinvest bvba.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijgevolg zal slechts een percentage van 0,27% (1,001375,00) van de Ingebrachte waarde (in Selfinvest) In aandelen worden vergoed, hetgeen een te vergoeden waarde oplevert van ¬ 1.452,14.

Teneinde de ruilverhouding zonder grote foutenmarge te kunnen vaststellen wordt de fractiewaarde van de aandelen verkleind en zal het aantal aandelen Selfinvest voorafgaandelijk aan de splitsing van 186,00 op 1.860,00 (vermenigvuldiging met factor 10) worden gebracht. Rekening houdend met een waarde van alle aandelen Selfinvest ad. ¬ 665.755,38 wordt de waarde per (nieuw) aandeel Selfinvest bepaald op ¬ 357,93.

Aangezien ten gevolge van deze splitsing een waarde van ¬ 1.452,14 wordt ingebracht in de vennootschap Selfinvest, zullen ten gevolge van deze inbreng 4,00 (1.452,14/357,93=4,00 (afgerond)) aandelen van de vennootschap Selfinvest worden uitgekeerd. Ingevolge deze uitgifte van nieuwe aandelen zal het totaal aantal aandelen van de vennootschap 1.864,00 bedragen.

Na deze splitsing zal de aandeleelhoudersstuctuur van de betrokken vennootschappen bijgevolg als volgt zijn:

-Van Den Stockt Willy bvba Jurgen Van Den Stockt 750,00 aandelen 100,00%

- Selfinvest Peter Segers 1.864,00 aandelen 100,00 %

De kapitaalverhoging bij de overnemende vennootschap Selfinvest die het gevolg is van de inbreng moet geschieden tegen een gelijke fractiewaarde als de bestaande aandelen. De huidige fractiewaarde van de aandelen van Selfinvest bedraagt ¬ 6,67 (¬ 12,400,00 kapitaal! 1.860,00 aandelen). Gelet op de uitgifte van nieuwe aandelen, is er bijgevolg in principe nood aan een kapitaalverhoging van ¬ 26,67 (¬ 6,67 x 4,00 {berekend zonder afronding)). Er wordt echter ¬ 31,53 aan kapitaal overgedragen vanuit Van Den Stockt zodat het saldo van ¬ 4,86 (¬ 31,53- ¬ 26,67) moet worden geboekt als uitgiftepremie in kapitaal,

1.4.Wijze uitreiking aandelen

De uitreiking van de aandelen door Selfinvest aan Dhr. Peter Segers ter vergoeding van zijn aandeel in de vennootschap Van Den Stockt zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van de zaakvoerder van de vennootschap Selfinvest.

Na publicatie van het splitsingsbesluit in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad nodigt de zaakvoerder van de vennootschap de vennoot uit om de uitgifte van de aandelen in te schrijven in het aandelenregister.

Samen met de uitgifte van aandelen van de vennootschap Selfinvest aan Dhr. Peter Segers, zullen de aandelen van Van Den Stockt bvba in handen van Dhr. Peter Segers en Selfinvest bvba worden overgedragen aan Jürgen Van Den Stockt bvba.

1.5. Bijzondere rechten

Er zijn geen vennoten met bijzondere rechten noch houders van andere effecten dan aandelen.

1.6. Boekhoudkundige datum

De verrichtingen van de te splitsen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap vanaf 1 juli 2013, in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de te splitsen vennootschap dat in de verkrijgende vennootschap is ingebracht.

1.7. Onroerende goederen

De vennootschap die ingevolge onderhavige verrichting zal worden gesplitst is niet in het bezit van onroerende goederen. Bijgevolg zullen ingevolge deze verrichting geen onroerende goederen worden overgedragen naar de ovememende vennootschap, waardoor terzake geen rekening dient te worden gehouden met bijkomende formaliteiten.

1.8.Verslagen Bedrijfsrevisor

Overeenkomstig artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen hebben de vennoten van de bij de splitsing betrokken vennootschappen de intentie uitgedrukt om af te zien van de controleverslagen voorzien bij artikel 731 van het wetboek van vennootschappen. Bijgevolg zal het verslag bedoeld in artikel 731 niet worden opgesteld, noch door een commissaris, bedrijfsrevisor of extern accountant en zal er ook geen bezoldiging worden toegekend.

Overeenkomstig artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen hebben de vennoten van de bij de splitsing betrokken vennootschappen de intentie uitgedrukt om af te zien van het bestuursverslag zoals voorzien in artikel 730 van het Wetboek van Vennootschappen.

M1

Voor-' balttoudan

aan hot Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De bedrijfsrevisor en de zaakvoerder van Selflnvest zullen wel worden verzocht de nodige verslagen op te stellen in verband met de inbreng bij de verkrijgende vennootschap.

I.9.Bijzandere voordelen

Geen bijzondere voordelen worden toegekend aan de bestuursorganen van de vennootschappen die aan

de splitsing deelnemen.

1,10. Datum van deelname in de winst

De uitgereikte aandelen geven recht op deelname in de winst vanaf 1 juif 2013, Betreffende dit recht zal niet

voorzien worden in enige bijzondere regeling.

ll. BIJKOMENDE VERMELDINGEN

2.1.Samensteliing van het aan de verkrijgende vennootschappen over te dragen vermogen

De samenstelling van het vermogen van de over te nemen vennootschap blijkt illustratief uit ln bijlage bijgevoegde splitstngsstaat per 34 juni 2413. Na de balansdatum 34 juni 2013 hebben er geen gebeurtenissen plaatsgevonden die een belangrijk impact kunnen hebben op het actief en passief van de over te nemen vennootschap.

2.2. Wijziging van de statuten van de betrokken vennootschappen

Naar aanleiding van de voorgestelde splitsing zullen de statuten van de te splitsen vennootschap ais volgt

worden gewijzigd.

1.Opname van de zetelwijziging (Van Den Stookt bvba) in de gecoordineerde statuten; 2.Aanpassing van het kapItaallde fractiewaarde van de aandelen van de verkrijgende vennootschap;

Bovendien kunnen nog bijkomende aanpassingen worden doorgevoerd aan de stauten van de te splitsen vennootschap ten einde deze in overeenstemming te brengen met de actuele stand van de vennootschapswetgeving.

2.3. Kosten van de splitsingsverrichting

De algemene kosten van de sptitsingsverrichting zullen worden gedragen door elk van de betrokken vennootschappen, dus zowel de te splitsen als de verkrijgende vennootschap voor een gelijk deel en dit ongeacht of de splitsing wordt goedgekeurd of niet.

2.4. Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de splitsing te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouder aile nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De In het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden er zich onderling en wederzijds toe het vertrouwelijk karakter te respecteren, De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

2.5, Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergaderingen van de te splitsen en de verkrijgende vennootschap, ten minste zes weken en 3 dagen na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien in het Wetboek van vennootschappen, met dien verstande dat de bestuursorganen alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring uiterlijk 15 april 2014 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 2610212014 te Roosdaal in 4 originelen, elke versie zijnde gelijkwaardig, waarvan 2 exemplaren zullen dienen voor de gelijktijdige neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van Brussel overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen,

Voor de te splitsen vennootschap, Van Den Stockt bvba

De zaakvoerder

Van Den Stockt Jergen bvba

Vast vertegenwoordigd door

Dhr, Van Den Stockt Jurgen

Bijlage 1 : Illustratieve splitsingsstaat per 30/6/2013

Op de taatslo blz. van iuïk [3 vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de porso(o)n(on)

bevoegd de rechtspersoon tan aanrien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/09/2011 : BL559457
03/09/2010 : BL559457
28/07/2009 : BL559457
08/08/2008 : BL559457
03/08/2007 : BL559457
22/09/2006 : BL559457
27/07/2005 : BL559457
11/08/2004 : BL559457
14/01/2004 : BL559457
24/08/2015
ÿþ Mod MM 11.1

ln de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van deikeeelegd/ontvangen op

"

*15121337*

13 AUG, 2015

ter griffie van de Nederlandstalige

re llfbâhk tmrr kbeibIltarkiei Brusse{

Griffie

Ondernemingsnr : 0445.882.175

Benaming

(voluit) : VAN DEN STOCKT

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : OPPERSTRAAT 14 -1770 LIEDEKERKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

(uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 1 april 2015)

De vergadering aanvaardt de benoeming van VAN DER ELST Ann, wonende te Boerenkrijgiaan 14 - 1770 Liedekerke, ais medezaakvoerder, en dit per 1 april 2015.

VAN DEN STOCKT Jurgen

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/07/2003 : BL559457
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 28.08.2015 15499-0217-015
04/11/2002 : BL559457
01/01/1997 : BL559457
24/12/1991 : BLA67106

Coordonnées
VAN DEN STOCKT

Adresse
OPPERSTRAAT 14 1770 LIEDEKERKE

Code postal : 1770
Localité : LIEDEKERKE
Commune : LIEDEKERKE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande