VAN DEN STOCKT JURGEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN DEN STOCKT JURGEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.553.001

Publication

17/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 10.09.2013 13581-0095-012
08/03/2013
ÿþMod word ii.s

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i



" 13039 3



GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL



i 2 7 FEB, 2013



DENDERO~V

iV o

DE

rt

~







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0862.553.001

Benaming

(voluit) : VAN DEN STOCKT JURGEN

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : TRAPSTRAAT 19 - 9470 DENDERLEEUW

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

(uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 29 januari 2013)

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Boerenkrijglaan 14 te 1770 Liedekerke, en dit per 1 februari 2013.

VAN DEN STOCKT JURGEN

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/09/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

UIIU 111111 IIIIIIIIIIII

*iais~zse*

V bah aa Bel Star

re~r.et " eWr,---1

. 1I p2ü12

Griffie - - -

Bijlagen bij hët Belgisch Staatsblad - 2070912012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0862.553.001.

Benaming

(voluit) : VAN DEN STOCKT-SEGERS

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1760 Roosdaal, Kerkstraat 34

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIELE SPLITSING - OPRICHTING - STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Tim HERZEEL, geassocieerd notaris in de bvba

(burg.venn.) "Frederic Caudron& Tim Herzeel, geassocieerde notarissen", met zetel te Aalst Erembodegem, Hogeweg, 3B, op 3 september 2012, dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN DEN STOCKT-SEGERS", met zetel te 1760 Roosdaal, Kerkstraat 34, volgende besluiten genomen heeft :

BESLUITEN :

1. Voorafgaande verslagen.

Met éénparigheid van stemmen van alle vennoten besluit de algemene vergadering vrijstelling te

verlenen van de verslagen bedoeld in artikel 749 Wetboek der vennootschappen.

Met éénparigheid van stemmen van alle vennoten besluit de algemene vergadering vrijstelling te

verlenen van de verslagen bedoeld in artikel 746 Wetboek der vennootschappen.

2. Splitsing  Vermogensovergang.

Mede op basis van voornoemd splitsingsverslag beslist de vergadering : tot de afsplitsing van het vermogen zoals hieronder verduidelijkt, waarbij alle rechten en plichten worden overgedragen naar de nieuw op te richten vennootschap volgens de modaliteiten vastgesteld in het splitsingsvoorstel. Kapitaal, reserves en provisies gaan over op de nieuw op te richten vennootschap volgens de modaliteiten en voorwaarden van het splitsingsvoorstel onder de opschortende voorwaarde van het oprichten van voormelde vennootschap. De motivering en detaillering van de voorgenomen splitsing wordt in het splitsingsvoorstel als volgt verwoord:

"De vennootschap Van Den Stockt-Segers is een holdingvennootschap, waarvan de aandelen in handen zijn, elk voor vijftig procent van beide vennoten. Als belangrijkste activa heeft de gesplitste vennootschap op heden 100 % van de aandelen van de werkvennootschap "Van den Stockt bvba (RPR 0445.882.175)" in handen. De belangrijkste passiva van de gesplitst vennootschap bestaan uit bankschulden die de vennootschap heeft aangegaan voor het verwerven van de aandelen, alsook uit schulden met betrekking tot de bestemming van het resultaat en een openstaande rekening-courant schuld. Naast haar activiteiten als holdingvennootschap, fungeert de vennootschap als bestuurder binnen de werkvennootschap, waarvoor zij een vergoeding verkrijgt voor haar bestuur en management. Op heden wensen de beide aandeelhouders van de holdingvennootschap evenwel hun activiteiten binnen de groep te diversifiëren. Waar één van de vennoten zich meer wenst toe te spitsen op de verzekeringsactiviteiten, wenst de andere vennoot zich toe te leggen op de activiteiten als agent van de Vlaamse leencentrale. Bijgevolg groeit de wens bij de vennoten te voorzien In een aparte afrekening in functie van de behaalde resultaten binnen de activiteiten waarop zij zich wensen toe te leggen binnen de werkvennootschap, terwijl ze om commerciële redenen de uitdrukkelijke wens hebben de werkvennootschap als één geheel te behouden.

Om dit mogelijk te maken stelt het bestuursorgaan voor, de holdingvennootschap op te splitsen in twee gelijke delen, waarbij een deel van het vermogen zal behouden blijven in de gesplitste vennootschap en het andere gelijke deel zal overgaan naar de op te richten vennootschap. Vervolgens zal de Heer Segers honderd procent van de aandelen van de op te richten vennootschap verkrijgen en zal de Heer Van Den Stockt honderd procent van de aandelen van de gesplitste vennootschap verkrijgen. Beide heren zullen zaakvoerder worden binnen de respectievelijke vennootschappen, waarvan zij de enige vennoot zijn. Bijgevolg is deze splitsing uitsluitend ingegeven vanuit een economisch motief en niet vanuit fiscaalrechtelijke overwegingen;_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

hierbij tenslotte opgemerkt dat de enige vennoten/aandeelhouders van de nieuw op te richten/gesplitste vennootschap zich voornemen de aandelen gedurende een periode van drie jaar in hun bezit te houden en dat er geen fiscale aftrekposten zullen worden overgedragen naar aanleiding van de splitsing."

-Alle activa en passiva verbonden aan het door BVBA VAN DEN STOCKT-SEGERS af op te splitsen vermogen -die niet uitdrukkelijk zijn uitgedrukt in de bijlage van voornoemd voorstel of die in dit voorstel niet uitdrukkelijk worden toegekend aan de nieuwe vennootschap bvba "SELFINVEST", of voorbehouden werden aan de BVBA VAN DEN STOCKT-SEGERS,- volgen de respectievelijke activa/passiva waarop ze betrekking hebben. Indien hieromtrent geen duidelijkheid bestaat, worden ze toegewezen bij gelijke delen onder de betrokken partijen. Indien de voorgenomen verrichting toch bijkomende belastingen zou teweeg brengen, worden deze in gelijke delen verdeeld over de bij de splitsing betrokken vennootschappen.

-Voor deze operatie wordt verwezen naar artikel 677 van het Wetboek van vennootschappen die met splitsing gelijkstelt de splitsingen zoals voorzien in de artikels 673, 674 en 675 van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat de overdragende vennootschap ophoudt te bestaan.

-Tevens verklaren de vennoten dat de cijfers zoals aangehecht aan het splitsingsvoorstel louter illustratief zijn en dat voor de werkelijk weerhouden cijfers wordt verwezen naar het verslag van de bedrijfsrevisor. De vennoten verklaren uitdrukkelijk dat de verrichting nog steeds zal worden doorgevoerd op basis van een verdeling van het vermogen in gelijke helften conform het splitsingsvoorstel.

-De verrichtingen van de te splitsen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap vanaf 1 januari 2012, in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de te splitsen vennootschap dat in de op te richten vennootschap is ingebracht.

-De nieuw uitgegeven aandelen zullen dezelfde rechten en verplichtingen hebben als de bestaande aandelen van BVBA VAN DEN STOCKT-SEGERS in het bedrijfsresultaat en dividend gerechtigd zijn vanaf 1 januari 2012. Hieromtrent wordt geen bijzondere regeling getroffen.

-Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van het bestuursorgaan van de bij de inbreng betrokken vennootschappen.

3. Controle verslagen voorafgaand aan oprichting vennootschap "BVBA VAN DEN STOCKT-SEGERS"

Vervolgens beslist de algemene vergadering de hierna vermelde vennootschap "SELFINVEST" op te richten mits voorgaande formaliteiten :

--De controleverslagen voorgeschreven door artikel 219 Wetboek Vennootschappen met het oog op de

oprichting van de nieuwe vennootschap luiden als volgt

Besluiten van de bedrijfsrevisor :

-het verslag opgesteld door de burgerlijke coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Moore Stephens Verschelden, bedrijfsrevisoren", met kantoor te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 114, vertegenwoordigd door Mevrouw Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 111 van het wetboek der Vennootschappen; door de oprichters aangesteld.

De conclusies van het verslag, worden hierna letterlijk weergegeven :

"CONCLUSIES :

In het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij oprichting van Selfinvest BVBA, vennootschap die gevestigd zal zijn te 1760 Roosdaal, Profetenstraat 114, werden wij op 16 april 2012 verzocht om verslag uit te brengen overeenkomstig artikel 742, 745, 746 en 749 verwijzend naar artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in relatie met het artikel 80 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2011 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen waarbij de betreffende activa- en passivabestanddelen worden ingebracht aan netto-boekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominale waarde in het kader van het boekhoudkundig continuïteitsprincipe en dat uit het onderzoek van de voorgenomen inbreng in natura naar aanleiding van de oprichting van de BVBA Selfinvest, is gebleken dat:

Als besluit van dit onderzoek, verklaart de Burg. CVBA Moore Stephens Verscheiden Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor dat :

1. de beschrijving van de inbreng naar vorm en inhoud aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt.

de toegepaste methode van waardering van de in te brengen bestanddelen aan de op 31 december 2011 weegegeven netto boekwaarde of de nominale waarde voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering verantwoord zijn, rekening houdend met de in dit verslag weergegeven vennootschapsrechterlijke context in het kader van de voorgenomen partiële splitsingsoperatie. Overwegende dat de netto boekwaarde niet overeenstemt met de bedrijfseconomische waarde wordt vanuit een theoretisch standpunt een voorbehoud geformuleerd voor een bedrag van 112.427,03 E op de weerhouden waardering van

de inbreng in natura aan de netto boekwaarde, zoals die tot uiting komt in de boekhouding van de partieel te splitsen vennootschap op 31 december 2011, Er werd bij bepaling van de inbrengwaarde geen rekening

gehouden met mogelijke latente meer- of minderwaarden van de uit te brengen activabestanddelen in 'going concern'-optiek. Wij formuleren eveneens een voorbehoud ten aanzien van de openstaande klanten, voor een bedrag van 7.500,00 EUR daar de inbaarheid ons niet kon worden aangetoond.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

2. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding 121.992,21 E bedraagt voor de hiervoor beschreven inbreng in natura met de uitgifte van 186 aandelen op naam zonder de vermelding van een nominale waarde per aandeel, elk aandeel vertegenwoordigend 1186ste van het maatschappelijk kapitaal.

3. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake inbreng en quasi-inbreng van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

4. Aangezien deze inbreng kadert binnen een partiële splitsing, werd deze eveneens nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake fusies & splitsingen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

S. Het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de waardering van het ingebrachte bestanddeel en voor de bepaling van de vergoeding van de inbreng in natura.

Bovendien kan ondergetekende verklaren dat de vermogensbestanddelen, deeluitmakend van de hiervoor beschreven inbreng in natura, naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd. De waarde waartoe de methode van waardering overeenkomstig het continurteitsprincipe aan de netto boekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominale waarde heeft geleid, komt, gegeven de hierboven vermelde voorbehouden voor een totaal bedrag van 119.927,03 EUR, niet overeen met het aantal en de fractiewaarde van de aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap, Van den Stockt-Segers BVBA toe te kennen 186 aandelen.

De inbreng in de BVBA Selfinvest geschiedt onder opschortende voorwaarde van het realiseren van de partiële splitsing van de vennootschap Van den Stockt-Segers BVBA, overeenkomstig het terzake opgestelde splitsingsvoorstel dat werd neergelegd op 21 maart 2012 ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel.

Volledigheidshalve wenst ondergetekende eveneens te benadrukken dat enkel en alleen in het huidig verslag beschreven activa- en passivabestanddelen deel uitmaken van deze overdracht van vermogensbestanddelen. Alle activa en passiva en/of rechten en verplichtingen waarvan niet met zekerheid kan worden gesteld of zij aan de op te richten vennootschap dan wel aan de te splitsen vennootschap toekomen, zullen bij gelijke delen verdeeld worden onder de betrokken partijen.

Terzake wenst ondergetekende te vermelden dat de opdracht van ondergetekende er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden, dal het controleverslag geen lairness-opinion' omvat.

Drongen, 30 augustus 2012

(getekend)

Moore Stephens Verscheiden Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA vertegenwoordigd door

Wendy Van der Biest

Bedrijfsrevisor"

- het verslag opgesteld door de oprichter, de Heer Peter SEGERS, voornoemd, overeenkomstig artikel 219 van genoemd Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, neergelegd worden op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

--De beschrijving van de voorwaarden van de vermogensovergang : de samenstelling van het vermogen van de gesplitste vennootschap blijkt uit de splitsingsstaat, de dato 31 december 2011, waarbij alle activa en passiva van de te splitsen vennootschap in twee gelijke delen zullen worden gesplitst tussen de gesplitste vennootschap en de op te richten vennootschap.

I. Vergoeding :

-De splitsing van deze vermogensovergang wordt vergoed in zijn geheel door honderd zesentachtig aandelen, uitgereikt van de uit de partiële splitsing ontstane nieuwe vennootschap bvba SELFINVEST.

Hiervoor wordt uitdrukkelijk verwezen naar het verslag opgesteld door de burgerlijke coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Moore Stephens Verschelden, bedrijfsrevisoren", met kantoor te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 114, vertegenwoordigd door Mevrouw Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 219 van de Vennootschappenwet; door de zaakvoerders aangesteld.

CONCLUSIES OVER DE RUILVERHOUDING.

In ruil voor de inbreng worden aandelen uitgereikt.

Er bestaan in totaal honderd zesentachtig (186) aandelen van de splitsende vennootschap BVBA VAN DEN STOCKT-SEGERS.

In navolging van de uitreiking van de aandelen, zal de Heer Segers honderd procent van de aandelen van de bvba Selfmvest verkrijgen en zal de Heer Van Den Stockt honderd procent van de aandelen van de gesplitste vennootschap verkrijgen.

De uitreiking van de aandelen door Selfmvest bvba zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan. Na publicatie van het splitsingsbesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad nodigt de zaakvoerder van de op te richten vennootschap Selfmvest, de vennoten uit, om binnen de drie maanden na de splitsingsakte, hun aandelen in ontvangst te nemen.

KAPITAAL

Alvorens het doorvoeren van de splitsing wordt het ka-pitaal van de vennootschap verhoogd met een bedrag van acht-tienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) door overboeking van overgedragen winsten ten bedrage van achttienduizend zeshonderd euro en zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge 1 Als gevolg van deze kapitaalverhoging wordt het kapitaal van de vennootschap gebracht van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op zevenendertigduizend tweehonderd euro (¬ 37.200,00). Dit kapitaal zal ten belope van vierentwintigduizend achthonderd euro (¬ 24.800,00) zijn volstort.

5. Uitreiking aandelen-bevestiging ruilverhouding

De voorzitter verklaart dat de Heer Peter Segers, vennoot van de gesplitste vennootschap, voldoet an de vereisten voor de verkrijging van de hoedanigheid van vennoot in de nieuw opgerichte vennootschap "Bvba Selfmvest".

Er worden aldus honderd zesentachtig (186) aandelen uitgereikt door de nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Selfmvest". Deze worden uitgereikt als volgt: de Heer Segers verkrijgt honderd procent van de aandelen van de bvba SELFINVEST en de Heer Van Den Stockt honderd procent van de aandelen van de gesplitste vennootschap.

De uitreiking van de aandelen door de bvba Selfmvest zaI vervuld worden door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan. Na publicatie van het splitsingsbesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, nodigt de zaakvoerder van de op te richten vennootschap Selfinvest, de aandeelhouders uit, om binnen de drie maanden na de splitsingsakte, hun aandelen in ontvangst te nemen.

6. Aanpassing statuten van bestaande vennootschap BVBA VAN DEN STOCKT-SEGERS

De vergadering beslist de statuten van de BVBA VAN DEN STOCKT-SEGERS aan te passen, en dit ingevolge de partiële splitsing, de wet op de afschaffing van de aandelen aan toonder en de nieuwe wetgeving inzake vereffening van vennootschappen.

En aldus beslist de algemene vergadering dat de bestaande aandelen aan toonder worden omgezet in aandelen op naam en beslist zij de HIERNA VERMELDE wijziging der statuten als volgt te aanvaarden: STATUTENAANPASSINGEN BVBA VAN DEN STOCKT-SEGERS

6.a/Wiiziging van de naam van de vennootschap

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "VAN DEN STOCKT JÜRGEN". Bijgevolg wordt artikel één van de statuten vervangen door volgende tekst :

"De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam Iuidt: "VAN DEN STOCKT JÜRGEN".

6.b/Wijziging van artikel 2 der statuten

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap over te brengen naar 9470 Denderleeuw, Trapstraat 19. Bijgevolg beslist zij de eerste zin van artikel 2 der statuten te vervangen door :

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9470 Denderleeuw, Trapstraat 19."

6.c/Aanpassing statuten aan het nieuw Wetboek van Vennootschappen

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de wet van zeven mei negentienhonderd negenennegentig, houdende invoering van het Wetboek Vennootschappen. Bijgevolg beslist zij de hiernavolgende tekst der statuten te aanvaarden. (bij uittreksel...)

ARTIKEL 1. NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "VAN DEN STOCKT JÜRGEN".

ARTIKEL 2. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9470 Denderleeuw, Trapstraat 19...

ARTIKEL 3. DOEL

1. Managementvennootschap:

in eigen naam en voor eigen rekening: het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk, doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, juridische aangelegenheden, informatica en communicatietechnologie, sponsorwerving, organisaties en/of events, productie en ontwikkeling, uitvoeren van marktonderzoeken, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuursfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd door middel van een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap zal alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of indirect verband met haar maatschappelijk doel of welke van deze aard zouden zijn, dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een identiek doel, een gelijklopend, aanvullend of samenhangend doet nastreven, en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan kredieten en leningen toestaan en zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, incl, de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realistatie ervan.

2. Uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

Het patrimonium gevormd door de inbrengsten bestaande uit onroerende en roerende goederen te behouden, te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van roerende & onroerende goederen. De onroerende goederen waarvan sprake kunnen al dan niet gemeubeld zijn.

Het verhuren van rollend materiaal

Alle immobiliaire operaties of ermede verband houdende verrichtingen te doen met name de aankoop, verkoop, ruilen, verhuring, expertise, beheer, onroerende promotie, omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen van alle aard, zo gronden als gebouwen, zo op het platteland als in bebouwde kommen, in voorkomend geval bij middel van Iotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing.

3. Onderzoek en ontwikkeling

aankoop en verkoop, import en export, verhuur van alle computer & grafische materiaal

lay-out van algemene drukwerken, grafische ontwerpen van advertenties, reclamedrukwerk, industrieel

drukwerk, kunstdrukwerk en illustraties

productie-, grafische ontwerpen van tijdschriften, jaarboeken, algemeen drukwerk, technische en

commerciële begeleiding van tijdschriften, reclamedrukwerk, beelddrukwerk, industrieel drukwerk,

kunstdrukwerk, afwerking en verzending

verkoop van kleurenselecties, quadretone, zetwerk, algemeen drukwerk (onder andere rotatiedrukwerk,

vellenpersdrukwerk, paperbacks, enveloppen, bureeldrukwerk, reclamedruk, enzovoort).

Aan- en verkoop en verhuring van grafische machines en toebehoren in binnen- en buitenland.

4. Ontwerp, Iay-out, opmaak en verkoop en levering van diensten met betrekking tot websites, dit in de ruimste zin van het woord (van concept over opnamebewerking tot uiteindelijke grafische uitvoering, verkoop) en dit niet alleen als uitvoerder, maar ook als provider.

5. Het kopen, verkopen, en ruilen van alle welkdanige aandelen, delen en andere maatschappelijke rechten, obligaties, en in het algemeen van aIle roerende waarden. Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen. Het beheren en valoriseren van roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin zij belangen heeft.

ARTIKEL 4. DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals inzake statutenwijzigingen.

De vennootschap wordt echter niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of het kennelijk onvermogen van de vennoot.

ARTIKEL 5. KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600¬ ) en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één/honderd zesentachtigste (11186 e) van het maatschappelijk bezit vertegenwoordigen. De aandelen zijn volstort ten belope van twee derden.

ARTIKEL 10. ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke of rechtspersonen, die worden benoemd door de algemene vergadering, en ten allen tijde door haar herroepbaar zijn.

De algemene vergadering van vennoten bepaalt de duur van het mandaat van de zaakvoerder(s) en de uitgebreidheid van zijn/hun machten, daarin begrepen de vertegenwoordigingsmacht.

ARTIKEL 11. MACHTEN VAN DE ZAAKVOERDER

De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of nuttig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap. Hij heeft/zij hebben binnen hun

bevoegdheid alle handelingen die door de wet of door de statuten niet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. Elke zaakvoerder kan hetzij, de directie van de maatschappelijke zaken opdragen aan één of meer directeurs of gevolmachtigden, hetzij bijzondere machten toevertrouwen aan alle mandatarisssen. Elke zaakvoerder wordt gelast met het dagelijks bestuur van de vennootschap.

ARTIKEL 12. VERTEGENWOORDIGING - AKTEN EN RECHTSHANDELINGEN

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten daarin begrepen deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en in rechte, hetzij door de zaakvoerder, hetzij binnen de perken vaneen

delegatie tot het dagelijks bestuur door de gedelegeerde of gedelegeerden tot dit bestuur die samen of afzonderlijk optreden. Zij is bovendien geldig vertegenwoordigd door bijzondere mandatarissen binnen de perken van hun mandaten.

Bijlagen bij Ut BèLgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

bedoutién

aan het

" Belgisch Staatsblad

ARTIKEL 15. JAARVERGADERING

Er wordt elk jaar op de laatste zaterdag van de maand juni te twintig uur een algemene vergadering van vennoten gehouden. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering uitgesteld worden tot de eerste daaropvolgende werkdag...

ARTIKEL 20. MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december...

ARTIKEL 21. VERDELING VAN DE WINSTEN

De jaarlijkse nettowinst van de vennootschap wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke

bepalingen. Op deze winst wordt vooreerst vijf procent vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn wanneer de reserve één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld. Evenwel kan de algemene vergadering beslissen dat het geheel of een gedeelte van dit saldo zal besteed worden tot voorzorgsfondsen of tot een buitengewone reserve, opnieuw zal ingebracht worden of zal worden uitgekeerd onder vorm van eventuele tantièmes aan de zaakvoerder.

De betaling van dividenden gebeurt op de tijdstippen en op de plaatsen aangeduid door de zaakvoerder.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves, die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek Vennootschappen.

ARTIKEL 23. VERDELING

Vooraleer tot verdeling te kunnen overgaan dient de vereffenaar een verdelingsplan voor te leggen aan de rechtbank van koophandel, welke zich hiermee akkoord dient te verklaren.

Na betaling van alle schulden, Lasten en vereffenings-kosten of consignatie der sommen daartoe gemaakt, zal het netto-actief worden verdeeld onder de vennoten. Indien de maatschappelijke aandelen niet allen volstort zijn in een gelijke verhouding zullen de vereffenaars vooraleer tot verdeling over te gaan het evenwicht herstellen tussen alle aandelen hetzij door bijkomende opvragingen van fondsen ten laste van maatschappelijke aandelen die onvoldoende werden volstort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld ten voordele van de aandelen die in een hogere verhouding werden volstort.

7. Toekenning van bevoegdheden.

Aan de zaakvoerder met het oog op de uitvoering van de genomen besluiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Tegelijk neergelegd : uitgifte.

Freders4, ËAUDROW,,Tim HERZEEL

sQt

Op de ia aR Lx eve~te cto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

Hogeweg 3 b - 9320 Erembodegem (AalstIvoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Tel. +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)53 $faam en handtekening

e-mail: info@notariscaudron.be

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 17.06.2012, NGL 30.08.2012 12516-0313-011
02/04/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIII1U11.1111,111111j11 nu

b

E Si

 ~~_M~

=',

21 MRT ZOlZ,

Griffie

Ondernemingsnr : 0862.553.001

Benaming

(voluit) : VAN DEN STOCKT-SEGERS

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KERKSTRAAT 34, 1760 ROOSDAAL

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING EN BEKENDMAKING SPLITSINGSVOORSTEL

splitsingsvoorstel met betrekking tot de partiële splitsing conform art. 677, 1° jo. 743 van het W. Venn. van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Den Stockt Seghers met zetel te 1760 Roosdaal, Kerkstraat 34 en gekend onder RPR Brussel en ondernemingsnummer 0862.553.001.

Waarbij het splitsingsvoorstel als volgt luidt:

SPLITSINGSVOORSTEL

in verband met de

PARTIELE SPLITSING

VAN

Van Den Stockt-Segers

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

RPR Brussel

Ondernemingsnummer 0862.553.001

met zetel te

1760 Roosdaal, Kerkstraat 34

DOOR OPRICHTING VAN

Selfinvest

Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

met zetel te

1760 Roosdaal, Profetenstraat 114

Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel

SPLITSINGSVOORSTEL in verband met PARTIËLESPLITSING -

Op de laatste biz van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris- hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bij toepassing van artikel 677 jo. 742 van het Wetboek van Vennootschappen

Het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap heeft op heden beslist het onderhavig splitsingsvoorstel, opgesteld overeenkomstig het artikel 677 jo. 743 van het Wetboek van vennootschappen voor te leggen aan haar buitengewone algemene vergadering, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 742 tot en met 757 van het Wetboek van vennootschappen.

Het bestuursorgaan van de vennootschap heeft het initiatief genomen een splitsing tot stand te brengen van de vennootschap die de overdracht van een deel van het vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de nieuw op te richten vennootschap Selfinvest bvba tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 742 e.v. van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat de te splitsen vennootschap ophoudt te bestaan:

I ide te splitsen vennootschap VAN DEN STOCKT-SEGERS BVBA met zetel te 1760 Roosdaal, Kerkstraat 34 en gekend onder RPR Brussel btw BE 0862.553.001;

Ode op te richten vennootschap SELFINVEST BVBA;

Voornoemd bestuursorgaan verbindt zich om alles te doen wat in haar macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de splitsing onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en legt bij deze het volgende splitsingsvoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van haar buitengewone algemene vergadering..

1. WETTELIJKE VERMELDINGEN

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen

1.1.1. Identificatie van de te splitsen vennootschap

De vennootschap naar Belgisch recht Van Den Stockt-Segers bvba met zetel te 1760 Roosdaal, Kerkstraat 34 en gekend onder RPR Brussel btw BE 0862.553.001 , hierna genoemd DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP

Historiek

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Yves De Ruyver, notaris met standplaats te Liedekerke, op 22 december 2003, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 16 januari 2004 onder nummer 04007832 onder de maatschappelijke benaming Van Den Stockt-Segers.

De statuten van de vennootschap werden sindsdien niet meer gewijzigd.

Kapitaal en aandeelhouder

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt op heden 18.600,00 Euro en is verdeeld in 186 aandelen op naam met een fractiewaarde van 100,00. Euro. Het kapitaal werd volstort ten belope van ¬ 6.200,00.

De huidige aandeelhoudersstructuur van de vennootschap is als volgt:

Q'Dhr. Peter Segers 93 aandelen 50,00 %

ODhr. Van Den Stockt 93 aandelen 50,00 %

Maatschappelijk doel en activiteiten

Volgens de statuten heeft de vennootschap ais doel:

I. Man agem eetven pootschap:

in eigen naam en voor eigen rekening: het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk, doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, juridische aangelegenheden, informatica en communicatietechnologie, sponsorwerving, organisaties en/of events, productie en ontwikkeling, uitvoeren van marktonderzoeken, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuursfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd door middel van een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap zal alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of indirect verband met haar maatschappelijk doel of welke van deze aard zouden zijn, dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen ot vennootschappen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een identiek doel, een gelijklopend, aanvullend of samenhangend doel nastreven, en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Zij kan kredieten en leningen toestaan en zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, incl. de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realistatie ervan.

2.Uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

-Het patrimonium gevormd door de inbrengsten bestaande uit onroerende en roerende goederen te behouden, te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van roerende & onroerende goederen. De onroerende goederen waarvan sprake kunnen al dan niet gemeubeld zijn.

-Het verhuren van rollend materiaal

-Alle immobiliaire operaties of ermede verband houdende verrichtingen te doen met name de aankoop, verkoop, ruilen, verhuring, expertise, beheer, onroerende promotie, omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen van alle aard, zo gronden als gebouwen, zo op het platteland als in bebouwde kommen, in voorkomend geval bij middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing.

3.0nderzoek en ontwikkeling

-aankoop en verkoop, import en export, verhuur van alle computer & grafische materiaal

-lay-out van algemene drukwerken, grafische ontwerpen van advertenties, reclamedrukwerk, industrieel drukwerk, kunstdrukwerk en illustraties

-productie-, grafische ontwerpen van tijdschriften, jaarboeken, algemeen drukwerk, technische en commerciele begeleiding van tijdschriften, reclamedrukwerk, beelddrukwerk, industrieel drukwerk, kunstdrukwerk, afwerking en verzending

-verkoop van kleurenselecties, quadretone, zetwerk, algemeen drukwerk (onder andere rotatiedrukwerk, vellenpersdrukwerk, paperbacks, enveloppen, bureeldrukwerk, reclamedruk, enzovoort).

-Aan- en verkoop en verhuring van grafische machines en toebehoren in binnen- en buitenland.

4.Ontwerp, lay-out, opmaak en verkoop en levering van diensten met betrekking tot websites, dit in de ruimste zin van het woord (van concept over opnamebewerking tot uiteindelijke grafische uitvoering, verkoop) en dit niet alleen als uitvoerder, maar ook als provider.

5.Het kopen, verkopen, en ruilen van alle welkdanige aandelen, delen en andere maatschappelijke rechten, obligaties, en in het algemeen van alle roerende waarden. Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen. Het beheren en valoriseren van roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin zij belangen heeft.

Organen

De vennootschap wordt bestuurd door haar zaakvoerders:

D Peter Segers zaakvoerder

OJurgen Van Den Stockt zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Beiden zaakvoerder van de vennootschap sinds de oprichting van de vennootschap op 20 december 2003.

1.1.2. identificatie van de overnemende vennootschap

De vennootschap Selfinvest bvba zal worden opgericht bij notariële akte te verlijden voor nctaris Tim Herzeel, notaris in "Frederic Caudron & Tim Herzeel bv-bvba" notaris met standplaats te Aalst (Erembodegem) in het kader van de splitsing; hiervoor en hierna genoemd DE VENNOOTSCHAP 1N OPRICHTING.

Volgens de ontwerpstatuten zal de op te richten vennootschap:

ode vorm aannemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

Ode maatschappelijke zetel vestigen te 1760 Roosdaal, Profetenstraat 114..

Llhet eigen vermogen zal 143.919,17 Euro bedragen bij oprichting;

ihet kapitaal verdelen over 186 aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde en met elk

een fractiewaarde van 1/186ste;

Q'het maatschappelijk kapitaal bij de oprichting minimaal volstorten;

i iais doel hebben:

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen naam en rekening als voor naam en rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

I. Holding

1. het beleggen, hel intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van

handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

ll. Patrimoniumvennootschap

1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren en verhandelen van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Dit alles uitsluitend voor eigen rekening, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden'als omschreven in het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 inzake vastgoedmaketaar;

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil in het bijzonder hel beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie of splitsing, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Consultancy-, beheer- en managementvennootschap

1. alle mogelijke advies- entof dienstenfuncties;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

2. aile mogelijke activiteiten die verband houden met het verlenen van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

3. het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven en ondernemingen, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

4. het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedraven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stelten, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

De vennootschap mag verder alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiele handelingen verrichten, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen ais investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag alle handelingen stellen van roerende of onroerende aard, zoals onder meer de terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen aan haar bestuurders, bij wijze van bezoldiging in natura, zelfs indien zij niet rechtstreeks In verband staan met de doelomschrijving.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

Dé vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

1.2.Juridisch kader

ln aanmerking nemende dat het bestuursorgaan van de betrokken vennootschap het .initiatief heeft genomen tot het doorvoeren van een partiële splitsing waarbij een deel van het vermogen van de vennootschap, met toepassing van de bepalingen van artikelen 742 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zal overgaan op de vennootschap in oprichting Selfinvest bvba, verbindt het bestuursorgaan zich ertoe te doen wat in haar mogelijkheden ligt om de splitsing tot stand te brengen tegen de hierna gemelde voorwaarden en legt bij deze het splitsingsvoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan -de algemene vergadering van vennoten.

De partiële splitsing zal worden verwezenlijkt in toepassing van de bepalingen vervat in het Wetboek van vennootschappen m.b.t. de splitsing van vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Onder "partiële splitsing", zoals hierna vermeld, moet worden verstaan de "partiële splitsing door oprichting" zoals gedefinieerd door artikel 674 en 677 van het Wetboek van vennootschappen, niet name de rechtshandeling waarbij een deel van het vermogen van een vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, zonder haar ontbinding op een andere nieuwe door haar opgerichte vennootschap overgaat tegen uitreiking van aandelen in de overnemende vennootschap aan de vennoten van de gesplitste vennootschap of vennootschappen, eventueel met een opleg in geld die niet meer mag bedragen dan een tiende van de nominale waarde of, bij gebreke aan een nominale waarde, van de fractiewaarde van de uitgereikte aandelen.

De vennootschap is een holdingvennootschap waarvan de aandelen in handen zijn, elk voor 50,00 % van Dhr, Van Den Stockt en Dhr. Segers. Als belangrijkste activa heeft deze vennootschap op heden 100,00 % van de aandelen van de werkvennootschap Van Den Stockt bvba met zetel te 1760 Roosdaal, Kerkstraat 34 en gekend onder RPR Brussel btw BE 0445.862.175 In handen. De belangrijkste passiva van de vennootschap bestaan uit bankschulden die de holdingvennootschap heeft aangegaan voor het verwerven van de aandelen, alsook uit schulden met betrekking tot de bestemming van het resultaat en een openstaande rekening-courant schuld ter waarde van E 83.284,00.

Naast haar activiteiten als holdingvennootschap, fungeert de vennootschap ais bestuurder binnen de werkvennootschap waarvoor zij een vergoeding verkrijgt voor haar bestuur en management.

Op heden wensen de beide aandeelhouders van de holdingvennootschap evenwel hun activiteiten binnen de groep te diversifiëren. Waar Dhr. Segers zich meer wenst toe te spitsen op de verzekeringsactiviteiten, wenst Dhr. Van Den Stockt zich toe te leggen op de activiteiten als agent van de Vlaamse leencentrale. Bijgevolg groeit de wens bij de vennoten te voorzien in een aparte afrekening in functie van de behaalde resultaten binnen de activiteiten waarop zij zich wensen toe te leggen binnen de werkvennootschap terwijl ze om commerciële redenen de uitdrukkelijke wens hebben de werkvennootschap als één geheel te behouden.

Om het een en ander evenwel praktisch mogelijk te maken stelt het bestuursorgaan voor de holdingvennootschap op te splitsen in twee gelijke delen waarbij een deel van het vermogen zal behouden blijven in de gesplitste vennootschap en het andere gelijke deel zal overgaan naar de op te richten vennootschap. Vervolgens zal Dhr. Segers 100,00 % van de aandelen van de op te richten vennootschap verkrijgen en zal Dhr. Van Den Stockt 100,00 % van de aandelen van de gesplitste vennootschap verkrijgen. Beide heren zullen zaakvoerder worden binnen de respectievelijke vennootschappen waarvan zij enige vennoot zijn.

Bijgevolg is deze splitsing uitsluitend ingegeven vanuit een economisch motief en niet vanuit fiscaalrechtelijke overwegingen. Hierbij opgemerkt dat de enige vennotenlaandeelhouders van de nieuw op te richten/gesplitste vennootschap zich voornemen de aandelen gedurende een periode van drie jaar in hun bezit te houden en dat er geen fiscale aftrekposten zullen worden overgedragen naar aanleiding van deze splitsing.

Deze verrichting.zal tevens geen registratierechten tot voorwerp hebben aangezien er geen onroerende goederen aanwezig zijn in de vennootschap.

Tenslotte zal deze verrichting geen heffing van btw tot voorwerp hebben aangezien de vennootschap niet btw-plichtig is.

1.30ver te dragen bestanddelen en vergoeding

Tussen de datum van dit splitsingsvoorstel en het effectief tot stand komen van de splitsing wordt er geen wijziging aan de aandeelhoudersstructuur verwacht.

Deze splitsing heeft tot doei de vennootschap in twee gelijke delen te verdelen. Ter illustratie hiervan is in Bijlage 1 bij dit splitsingsvoorstel een voorlopige staat van actief en passief toegevoegd die deze opdeling schetst. Van belang is erop te wijzen dat zowel de actief als de passief posten in gelijke delen worden gesplitst naar aanleiding van deze splitsing.

Met betrekking tot de activa zullen de aandelen van de vennootschap Van Den Stockt bvba met de nummers 1 tot 375 worden overgedragen aan Sefinvest bvba, de aandelen met de nummers 376 tot 750 zullen toekomen aan Van Den Stockt Jurgen bvbanaar aanleiding van deze splitsing.

De passiva, bestaande uit onder meer een openstaande bankschuld aan de bank Generali, een schuld met betrekking tot het resultaat van de vennootschap en een openstaande rekening-courant schuld, zullen in gelijke delen worden. gesplitst.

Teneinde betwisting te vermijden over de toebedeling van bepaalde vermogensbestanddelen van de te splitsen vennootschap wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva en/of rechten en plichten waarvan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

niet met zekerheid kan worden gesteld of zij aan de op te richten vennootschap dan wel aan de te splitsen vennootschap toekomen, verdeeld bij gelijke delen onder de betrokken partijen,

Gesteld dat de voorgenomen verrichting per impossibile toch bijkomende belastingen zou teweeg brengen, zouden deze in gelijke delen dienen te worden verdeeld over de bij deze splitsing betrokken vennootschappen.

1.4. Boekhoudkundige datum

De verrichtingen van de te splitsen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap vanaf 1 januari 2012, in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van . de te splitsen vennootschap dat in de op te richten vennootschap is ingebracht. De algemene vergadering van de op te richten vennootschap zal deze handelingen in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen bekrachtigen.

1.5Datum van deelname in de winst

De nieuw uit te geven aandelen in de op te richten vennootschap nemen deel in de resultaten van de vennootschap vanaf 1 januari 2012. De algemene vergaderring van de op te richten vennootschap zal deze handelingen in overeenstemming met art. 60 van het Wetboek van Vennootschappen bekrachtigen.

1.6.Wijze van uitreiking

De uitreiking van de aandelen door Selfinvest bvba zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan.

In navolging van de uitreiking van de aandelen zal Dhr. Segers 100,00 % van de aandelen van de Selfinvest bvba verkrijgen en zal Dhr. Van Den Stockt 100,00 % van de aandelen van de gesplitste vennootschap verkrijgen.

Na publicatie van het splitsingsbesluit in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad nodigt de zaakvoerder van de op te richten vennootschap Selfinvest de aandeelhouders uit om binnen de 3 maanden na de splitsingsakte hun aandelen in ontvangst te nemen.

Naarmate dat de aandeelhouders zich aanmelden wordt hun identiteit genoteerd en wordt hun aandelenbezit in de overnemende vennootschap aangetekend in het register door inschrijving van:

" de identiteit van de nieuwe aandeelhouder,

" het aantal aandelen van de vennootschap dat aan hem toekomt,

" de datum van het splitsingsbesluit.

Deze inschrijving wordt door de gedelegeerd bestuurder namens de overnemende vennootschap en door

de aandeelhouder of zijn gevolmachtigde ondertekend.

1.7, Bijzondere rechten

Bij de splitsing worden geen bijzondere rechten toegekend aan de bestaande vennoten van de te splitsen

vennootschap.

1.8.Vennootschapsrechtelijke verslaggeving

Overeenkomstig artikel 746 van de vennootschap zal een schriftelijk verslag worden opgesteld door een commissaris, bedrijfsrevisor of accountant naar aanleiding van deze splitsing waarin zal worden vastgesteld volgens welke methoden de voorgestelde ruilverhouding is vastgesteld, of deze methoden in het gegeven geval passen en tot welke waardering de gegeven methode leidt.

Op basis van de vaststelling dat een verslag zal worden opgesteld in overeenstemming met de bepalingen van artikel 746 van het Wetboek van vennootschappen bepaalt artikel 742 van het Wetboek van vennootschappen dat geen oprichtersverslag en geen verslag van de bedrijfsrevisor voor die inbreng dient te worden opgemaakt.

Tevens wordt op basis van art. 749 van het Wetboek van vennootschappen afgezien door de bestuurders van hun verslagplicht opgenomen in art, 745 W. Venn. naar aanleiding van de voorgenomen splitsing. Dit verslag zal worden opgesteld op basis van de cijfers van 3111212011.

1.9. Bijzondere voordelen

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerders van de te splitsen vennootschap,

noch aan de zaakvoerders van de op te richten vennootschap.

1.11. Vereisten om vennoot te kunnen worden

Dhr. Segers voldoet aan alle voorwaarden om vennoot te kunnen worden in de nieuwe vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

ll. BIJKOMENDE VERMELDINGEN

2.1.Samenstefiing van het aan de op te richten vennootschap over te dragen vermogen

De samenstelling van het vermogen van de over te nemen vennootschap blijkt illustratief uit in bijlage bijgevoegde splitsingsstaat per 31 december 2011, waarbij alle activa en passiva van de te splitsen vennootschap in twee gelijke delen zullen worden gesplitst tussen de te splitsen vennootschap en de op te richten vennootschap.

2.2. Wijziging van de statuten van de betrokken vennootschappen

Naar aanleiding van de voorgestelde splitsing zullen aan de statuten van de te splitsen vennootschap

volgende wijzigingen worden aangebracht:'

" de naam van de vennootschap zal worden omgevormd in Van Den Stockt Jurgen bvba;

" de zetel van de vennootschap zal worden verplaatst van haar huidig adres, te weten 1760 Roosdaal, Kerkstraat 34 naar 9470 Denderleeuw, Trapstraat 19;

" de statuten van de vennooschap zullen tevens worden geactualiseerd op basis van de huidige stand van de vennootschapswetgeving;

" Aanpassing van het doel van de vennootschap

Van de gelegenheid wordt gebruik gemaakt om het doel van de vennootschap te verfijnen, zonder dat hiervoor een verslag en een staat van actief en passief dienen te worden opgesteld door de vennootschap (D. Napolitano en L Van Eisen, "Standpunt: Fusie en doelwijziging, notariële koudwatervrees", T.R.V. 2002, p.404407.).

Na deze doelwijziging za! het doel van de vennootschap als volgt luiden:

De vennootschap heeft tot doel zowel in België ais in het buitenland, zowel voor eigen naam en rekening als voor naam en rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

I. Holding

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van

handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (sem1)-publiekrechterlijk statuut;

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3, het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

I!. Patrimoniumvennootschap

1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren en verhandelen van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Dit alles uitsluitend voor eigen rekening, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden als omschreven in het Koninklijk Besluit van 6 september '1993 inzake vastgoedmakelaar;

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie of splitsing, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doet identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

III. Consultancy-, beheer- en managementvennootschap

1. alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

2. alle mogelijke activiteiten die verband houden met het verlenen van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

3. het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven en ondernemingen, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

4. het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het " besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

" Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden berg stelten, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan én de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

De vennootschap mag verder alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiele handelingen verrichten, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag alle handelingen stellen van roerende of onroerende aard, zoals onder meer de terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen aan haar bestuurders, bij wijze van bezoldiging in natura, zelfs indien zij niet rechtstreeks in verband staan met de doelomschrijving.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1996 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

2.4. Kosten van de splitsingsverrichting

De algemene kosten van de splitsingsverrichting zullen worden gedragen door elk van de betrokken vennootschappen, dus zowel de te splitsen als de op te richten vennootschap voor een gelijk deel, en dit ongeacht of de splitsing wordt goedgekeurd of niet.

Voor-

behouden aan het Beigisch

Staatsblad

çtl

ver

2.5. Verbintenissen

be ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de splitsing te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorste( door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

2.6. Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene ad d van de te

splitsen vennootsch ten minste zes veken na de neerlegging ter grit1e van de rechtbank van koophandel, voorzien in het Wetboek van vennootschappen, met dien verstande dat de zaakvoerders alles zullen doen wat binnen h un macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring 30 april zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 28 februari 2012 te Roosdaal, in 2 originelen, elke versie zijnde gelijkwaardig, waarvan 1 exemplaar zal dienen voor de neerlegging ter griffie van de rechtbanken van koophandel van Brussel overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor de te splitsen vennootschap VanDen Stockt-Segers bvba

De zaakvoerders

Segers Peter

Van Den Stockt Jurgen

Op de laatste biz van Luik B vermelden " 8ecto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notanahetzij van de perso(oFnen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verlegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 31.08.2011 11536-0480-011
03/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 31.08.2010 10465-0311-011
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.06.2009, NGL 22.07.2009 09459-0369-011
08/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.06.2008, NGL 31.07.2008 08502-0125-014
03/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 25.07.2007 07456-0067-014
18/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 29.06.2006, NGL 15.09.2006 06784-1763-013
26/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 26.06.2005, NGL 25.07.2005 05548-1755-013
31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 28.08.2015 15487-0117-012

Coordonnées
VAN DEN STOCKT JURGEN

Adresse
BOERENKRIJGLAAN 14 1770 LIEDEKERKE

Code postal : 1770
Localité : LIEDEKERKE
Commune : LIEDEKERKE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande