VAN DER ELSTRAETEN EN CO

Société en commandite simple


Dénomination : VAN DER ELSTRAETEN EN CO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 451.349.809

Publication

06/11/2014
ÿþMod Wond 11 1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vneergelegd/ontvangen op

IIIII1IW~I~I9A~IIUVV1~V~

*19203103

2 8 OKT. 2044

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van koophandel Bruss~.i

Ondernemingsnr : 0451.349.809

Benaming

VAN DER ELSTRAETEN en Co

(verkort) "

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel , Kloosterstraat 16 - 1700 Dilbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - REELE KAPITAALVERMINDERING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op twee januari tweeduizend en dertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap VANDERELSTRAETEN en Co, waarvan de zetel gevestigd is te 1700 Dilbeek -- Kloosterstraat 16,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Verhoging van het maatschappelijk kapitaal met zesendertigduizend euro (36.000,00 EUR), om het te brengen von duizend tweehonderd negenendertig euro zevenenveertig cent (1.239,47 EUR) op zevenendertigduizend tweehonderd negenendertig euro zevenenveertig cent (37.239,47 EUR), door incorporatie bij het kapitaal van een bedrag van zesendertigduizend euro (36.000,00 EUR) dat zal worden afgenomen van de "te betalen tantièmes", zonder creatie van nieuwe aandelen.

2° Verhoging van het kapitaal met zeshonderd negenentachtigduizend achthonderd zestig euro drieënvijftig cent (689.660,53) om het te brengen van zevenendertigduizend tweehonderd negenendertig euro zevenenveertig cent (37.239,47 EUR) op zevenhonderd zevenentwintig duizend honderd euro.

Na deze kapitaalverhoging te hebben doorgevoerd, beraden de aanwezige vennoten zich over de optimale structuur en het kapitaal dat nodig blijkt voor de normale verderzetting van de activiteiten. Na daarover een beslissing te hebben genomen wordt vervolgens de vergadering verder gezet en het derde agendapunt aangevat:

3° Vermindering van het maatschappelijk kapitaal, in toepassing van artikel 316 van het Wetboek van vennootschappen, met :

een bedrag van zevenhonderd zevenentwintig duizend euro (727.000,00 EUR), teneinde het maatschappelijk kapitaal te brengen op honderd euro (100,00 EUR), zonder vernietiging van aandelen.

De vermindering van het maatschappelijke kapitaal (727.000,00 EUR) werd proportioneel aangerekend op het fiscaal werkelijk volgestort kapitaal en op de overgedragen winst geïncorporeerd in het maatschappelijk kapitaal, en vond plaats zonder vernietiging van aandelen, en strekte ertoe het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De kapitaalvermindering en de vermindering van de wettelijke reserve geschiedden door terugbetaling aan de vennoten voor een bedrag gelijk aan de som van het bedrag van de kapitaalvermindering aan de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit.

Dilbeek, 2 januari 2013

De zaakvoerder,

Patrick VAN DER ELSTRAETENT-est-

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrtinlenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/03/2015
ÿþi

X1503 lx

Mod Word 11.1

Ondernemingsnr : 0451.349.809

Benaming

(voluit) : VAN DER ELSTRAETEN en Co

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Kloosterstraat 16 -1700 Dilbeek (volledig adres)

Onderwerp akte : VRIJWILLIGE ONTBINDING VENNOOTSCHAP AANSTELLING VEREFFENAAR

Uittreksel uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders opgesteld; 29 september 2014.

De buitengewone algemene vergadering heeft beslist

1 'de vennootschap te ontbinden en haar in vereffening te stellen te rekenen vanaf negenentwintig; september tweeduizend veertien.

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerder.

2. beslist één vereffenaar aan te stellen met ingang van negenentwintig september tweeduizend veertien.

Zij benoemt tot vereffenaar, voor een onbeperkte duur, Dhr. Patrick Van der Elstraeten, wonende te' Dilbeek, Kloosterstraat 16. De vereffenaar heeft de bevoegdheden die hem door de artikels 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen worden toegekend. Hij mag bijzondere en beperkte volmachten verlenen aan derden.

3. volmacht te verlenen aan Emmanuel Valkeniers, wonende te Halle, Scheyssingen 32, afzonderlijk' handelend en met de macht om in de plaats te stellen, ten einde elke verklaring van wijziging te tekenen en neer te leggen bij het handelsregister uit hoofde van de door deze vergadering genomen beslissingen.

De vereffenaar,

Patrick Van der Elstraeten Dilbeek, 29 september 2014

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoudE aan he' aelgisc Staatsbh

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte`~~º%~r~r7>s

v r ~,.

v a.1)

~~ FEB, 2055

~r 1~~"'^

r~ ~{~ ~ , "`~

~ ~' r, r

L ft tiij)»; 1l f "

"~~f~t~n ..

" ~ir~IP rt f~ - .~N

Coordonnées
VAN DER ELSTRAETEN EN CO

Adresse
KLOOSTERSTRAAT 16 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande