VAN DER STOCK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN DER STOCK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.928.011

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 18.07.2014 14320-0057-010
25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 23.07.2013 13335-0069-009
28/02/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12301290*

Neergelegd

24-02-2012

Griffie

Ondernemingsnr :

0843928011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): BVBA VAN DER STOCK

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2243 Zandhoven, Dennenlaan 81

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor meester René Van Kerkhoven, geassocieerd notaris te Ranst op drieëntwintig februari tweeduizend en twaalf blijkt dat tussen:

1.De heer VAN der STOCK Roderic Raymond Arthur Martin, geboren te Ukkel op 22 november 1973, wonende te 2243 Pulle (Zandhoven), Dennenlaan 81.

2.Mevrouw BRESSELEERS Inge Edith Alfons, geboren te Schoten op 7 mei 1975, feitelijk samenwonende met de heer Roderic Van der Stock, met hem wonende.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "BVBA VAN DER STOCK".

De zetel is gevestigd te 2243 Pulle (Zandhoven), Dennenlaan 81.

De vennootschap heeft tot doel:

-alle mogelijke werkzaamheden op het gebied van management;

-het verstrekken van diensten en adviezen aan derden op gebied van het begeleiden en ondersteunen van het management van ondernemingen op strategisch vlak, op technisch vlak, alsook inzake productiviteit, verbeteringen en process management; de ontwikkelde activiteiten kunnen slaan op elk van volgende domeinen: technisch, organisatorisch, commercieel, administratief, bedrijfseconomisch en juridisch;

-het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het bestuur van de vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

-alle activiteiten met betrekking tot marketing-managementadviezen, ontwikkeling en aanbod van opleidingen, interim- of crisismanagement te verzorgen ondermeer:

*het geven van advies in de ruimste zin van het woord aan bedrijven, zelfstandigen, en organisaties en instellingen;

*het verlenen van adviezen in verband met investeringen;

*het verstrekken van adviezen en het verlenen van assistentie bij de uitvoering van taken op gebied van algemeen management, organisatie en beleid;

- het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen, al dan niet met een (semi-)publiekrechtelijk statuut, het al voor eigen rekening;

- het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze participatie bezit, alsmede het waarborgen van zelfde ondernemingen;

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs;

-het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van roerende en onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

- het beheer van het onroerend patrimonium dat toebehoort aan de vennootschap;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

-de technische projectondersteuning aan bedrijven en particulieren in de ruimste zin van het woord;

-alle activiteiten in verband met communicatie, computersystemen, informatica en audiovisuele toepassingen. Het verzorgen van alle technische werkzaamheden inzake communicatie, computersystemen, informatica en audiovisuele toepassingen, met inbegrip van levering, installatie, onderhoud, programmatie en elke andere vorm van dienstverlening.

De verkoop, verhuur en distributie van hard- en software producten. Het commercialiseren en het verstrekken van abonnementen om toegang te verkrijgen tot computernetwerken en -systemen;

-de aankoop en verkoop, de invoer en uitvoer van alle voertuigen, nieuw of tweedehands, inbegrepen de vervangstukken, toebehoren en producten betreffende de autosector;

-de aankoop en verkoop, invoer en uitvoer van alle vaartuigen, nieuw of tweedehands, inbegrepen de vervangstukken, toebehoren en alle aanverwante producten;

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welk van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het gehele kapitaal is in speciën onderschreven als volgt:

1)door de heer Roderic Van der Stock voormeld ten bedrage van achttienduizend vijfhonderd euro, waarvoor hem honderd vijfentachtig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde worden toegekend.

2)door mevrouw Inge Bresseleers voormeld ten bedrage van honderd euro, waarvoor haar één aandeel zonder aanduiding van nominale waarde wordt toegekend.

Het kapitaal werd volstort als volgt :

1) door de heer Roderic Van der Stock voormeld ten belope van zesduizend honderd achtendertig euro, zodat hij nog een volstortingsplicht heeft van twaalfduizend driehonderd tweeënzestig euro;

2) door mevrouw Inge Bresseleers voormeld ten belope van tweeënzestig euro, zodat zij nog een volstortingsplicht heeft van achtendertig euro.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoot en benoemd door de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Het toezicht wordt uitgeoefend overeenkomstig de van kracht zijnde wetgeving. Indien geen commissaris wordt benoemd dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om elf uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België, aangeduid in de oproeping.

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een mandataris, vennoot of niet.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit hetzij persoonlijk, hetzij door een gevolmachtigde. Schriftelijk stemmen is toegelaten.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Van de winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van het wettelijk reservefonds, wordt het saldo verdeeld onder de vennoten naar rato van ieders aandelen en de daarop verrichte stortingen, tenzij de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

aandelen dat zij bezitten. Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorig lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in hogere verhouding volgestorte effecten.

Nadat de statuten aldus zijn vastgesteld hebben de comparanten-oprichters in uitvoering van de wettelijke en statutaire voorschriften met betrekking tot de oprichting en met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap volgende beslissingen getroffen:

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag waarop het uittreksel van de oprichtingsakte neergelegd is ter griffie.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering zal aldus gehouden worden in het jaar 2013.

De comparanten verklaren dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 12, paragraaf 2 van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de onderneming en dat zij bijgevolg vrijgesteld zijn van de verplichting om thans een commissaris te benoemen.

Met eenparigheid van stemmen wordt het aantal zaakvoerders bepaald op één en wordt tot zaakvoerder benoemd: de heer Roderic Van der Stock voormeld, die aanvaardt.

De opdracht, die niet bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

De comparanten verlenen alle nodige volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Boekhoudkantoor Lambrechts , met zetel te 2590 Berlaar, Aarschotsebaan 241, RPR Mechelen 0808.371.571 om alle formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket, bij de BTW-administratie en bij het sociaal verzekeringsfonds.

Voor ontledend uittreksel.

Geassocieerd notaris Karl Van Kerkhoven te Ranst.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 23.06.2015 15209-0041-010
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 15.06.2016 16181-0055-010

Coordonnées
VAN DER STOCK

Adresse
LUITENANT J. DE WINDESTRAAT 25/0021 1785 MERCHTEM

Code postal : 1785
Localité : MERCHTEM
Commune : MERCHTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande