VAN HERREWEGHE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN HERREWEGHE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.633.281

Publication

18/07/2014
ÿþ4Ik

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblac

mod 11.1

In de bijlagen bij het .Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

74 " ,

na neerlegging terlariffie..yereleeieagktealontvangen op

E

IRWROINg r EuRB

-o7-

utrifile van de Nederlandstalige STfr44#44*eH toneotteridel Brussel

LGE

02 JULI 2014

Ondernemingsnr : 0473.633.281

Benaming (voluit) :VAN HERREWEGHE

(verkort):

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: Sinit-Rochusweg 11

1760ROOSDAAL

Ondenverpakte:Statutenwijziging

4

Ur blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Meester Daisy

!iBracke, geassocieerd notaris bij de burgerlijke vennootschapl !onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte! aansprakelijkheid "Thierry Van Sinay & Daisy Bracke, !geassocieerde notarissen", met zetel te 9402 Ninove - Meerbeke r,Salsesteenweg 17, op zevenentwintig juni tweeduizend veertiend li.leergelegd ter publicatie, véér registratie, dat een! !buitengewone algemene vergadering van de besloten! ,vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN HERREWEGHE",! ilmet zetel te 1760 Roosdaal, Sint-Rochusweg 11, ingeschreven in!

!lhet rechtspersonenregister te Brussel met ais:

ondernemingsnummer 0473.633.281 en onderworpen aan del

!Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer. II3E0473.633.281, is bijeengekomen en dat met éénparigheid vari !stemmen de volgende besluiten werden genomen:

U)De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen: kvan artikel 537 Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992, het 'kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van, 'driehonderd eenenvijftigduizend euro (e 351.000,00) (zijnde :riegentig procent (90%) van het tussentijdse dividend van ,:clriehonderd negentigduizend euro (e. 390.000,00)), om het aldus !!van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) te brengen

driehonderd negenenzestigduizend zeshonderd euro

369.600,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits

evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande !!aandelen.

jDe vergadering beslist dat de kapitaalsverhoging zal worden prerwezenlijkt door de inbreng door de vennoot, de heer Van VAN !HERREWEGHE Filip Maurits Sylvia, geboren te Ninove op twintig duni negentienhonderd zesenzestig, wonende te 1760 Roosdaal, i:Sint-Rochusweg 11, van driehonderd eenenvijftigduizend euro (e

351.000,00) in geld, zijnde negentig procent (90%) van het

.tussentijds dividend.

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

reux111.1

De vennoot verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap. Bedoeld bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE57 0017 2797 1235, geopend ten name van de vennootschap bij BNP Paribas Fortis, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op zeventien mei tweeduizend veertien, dat mij is overhandigd om in het dossier van de vennootschap bewaard te blijven.

2) Na deze uiteenzetting verklaart de vennoot negentig procent (90%), zijnde een bedrag van driehonderd eenenvijftigduizend euro (£ 351.000,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

De vergadering stelt vast en verzoekt, mij, notaris akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van

driehonderd eenenvijftigduizend euro (e 351.000,00)

daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op driehonderd negenenzestigduizend zeshonderd euro (£ 369.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde.

3) Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

Artikel 5: Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd negenenzestigduizend zeshonderd euro 369.600,00).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde.»

4) Er wordt besloten de statuten aan de huidige situatie en aan het huidig Wetboek van Vennootschappen. De statuten werden in voormeld agendapunt reeds aangepast aan de doelswijziging en de kapitaalverhoging.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de huidige wetgeving, beslist de vergadering artikelen 28 tot en met 30 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "7. Ontbinding.

Artikel 28: Vervroegde ontbinding.

Benevens de wettelijke oorzaken van ontbinding, kan de vennootschap vervroegd ontbonden worden bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering genomen ln de voorwaarden voorzien voor de statutenwijzigingen.

De ontbinding van de vennootschap wordt openbaar gemaakt overeenkomstig de bepalingen vervat in het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 29: Ontbinding - Benoeming van vereffenaars.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vdor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 183 Wetboek der Vennootschappen. Iedere wijziging van de naam van de vennootschap is vanaf haar invereffeningstelling verboden. Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie van de beslissing door de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dat is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij een gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming, ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, bevestigd heeft.

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het overblijvend saldo over al de aandelen verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan.

Artikel 30: Bevoegdheden van vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot elle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

8. Henze van woonplaats.

Artikel 31:

De zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars dienen de zaakvoerdersraad bij hun benoeming of nadien, per aangetekend schrijven mede te delen op welk adres hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden

gedaan betreffende de zaken van de vennootschap. Bij gebreke hieraan worden ze geacht woonplaats te kiezen op de zetel van de vennootschap.

Indien de betrokkene geen wijziging van woonplaats aan de vennootschap heeft meegedeeld, kan deze hem elle kennisgevingen rechtsgeldig toezenden op de laatst gekende woonplaats. Zij behoudt zich nochtans het recht voor enkel de werkelijke woonplaats (of zetel) in aanmerking te nemen.

In geval van geschil tussen een vennoot, zaakvoerder of vereffenaar en de vennootschap, zijn enkel de rechtbanken van de maatschappelijke zetel bevoegd, tenzij de vennootschap er uitdrukkelijk van afziet.

Artikel 32: Wetboek van Vennootschappen

Voor alles wat niet in de onderhavige statuten is bepaald, verklaren de partijen te verwijzen naar het Wetboek van Vennootschappen.

Bijgevolg worden de bepalingen van die wet waarvan niet rechtmatig is afgeweken, geacht in de onderhavige akte te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

moc111:1



zijn opgenomen en worden bepalingen die in strijd zijn met de dwingende voorschriften van die wet, geacht niet geschreven te zijn."

g) De vergadering beslist de zaakvoerder te machtigen tot uitvoering van de conclusies aangaande de voornoemde punten, tot hernummering van de statuten en tot coördinatie van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering en gecoördineerde statuten D. Bracke, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermerclen : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

20/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 04.11.2013, NGL 17.02.2014 14038-0461-011
15/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 05.11.2012, NGL 12.02.2013 13033-0324-011
22/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 07.11.2011, NGL 16.02.2012 12038-0383-011
01/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 03.01.2011, NGL 21.02.2011 11041-0038-012
07/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 02.11.2009, NGL 30.03.2010 10083-0341-012
18/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 03.11.2008, NGL 11.02.2009 09043-0118-012
31/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 06.11.2007, NGL 22.01.2008 08022-0397-012
14/05/2007 : BL650176
02/02/2007 : BL650176
12/01/2006 : BL650176
19/01/2005 : BL650176
05/01/2004 : BL650176
06/01/2003 : BL650176
23/11/2001 : BL650176
09/01/2001 : BLA111547

Coordonnées
VAN HERREWEGHE

Adresse
ST.ROCHUSWEG 11 1760 ROOSDAAL

Code postal : 1760
Localité : ROOSDAAL
Commune : ROOSDAAL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande