VAN HESSEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VAN HESSEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 435.511.489

Publication

23/05/2014
ÿþ ModWord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'I 11I1H1' 1'I11UI1I 11111 11 1I 1I'iI 1(1H11

*14105804*

Neergeleud ter greie dr apchibank van Koophznciat Leuvan, de 14 t-1E1 2014

DE GRIFFER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0435.511.489

Benaming

(voluit) : Van Hessen

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: 3190 Boortrneerbeek, Laarstraat 35

(volledig adres)

Onderwerp akte Neerlegging partieel splitsingsvoorstel

Opgesteld in uitvoering van artikel 743 van het Wetboek van vennootschappen door de raad van bestuur van de NV VAN HESSEN en gedaan aan de aandeelhouders van de NV VAN HESSEN die in buitengewone algemene vergadering zullen bijeengeroepen worden teneinde onder meer over dit partieel splitsingsvoorstel te beraadslagen en beslissen.

1.De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de vennootschappen die bij de splitsing betrokken zijn

ONAA11/1: VAN HESSEN

ORECHTSVORW naamloze vennootschap

OZETEL: Laarstraat 35, 3190 Boortmeerbeek

INGESCHREVEN in het rechtspersonenregister onder het nummer 0435.511.489

ODOEL: Het doel van de vennootschap wordt als volgt omschreven:

De vennootschap heeft tot doel:

a. De handel in kasregisters, computers, software en aanverwante artikelen, alsmede het repareren en onderhouden daarvan.

b. - Het deelnemen in het voeren van de directie en/of het beheer over het financieren van andere ondernemingen of het op andere wijze hebben van belang bij andere ondernemingen, alsmede het instaan voor schulden van derden.

- De aan- en verkoop, de import en export, het in leasing geven, het herstellen, het beheer, het huren en verhuren, onderhuren en onderverhuren met of zonder piloot, van vliegtuigen en van helicopters in het bijzonder, evenals alle onderdelen, wisselstukken, toe- en bijbehoren ervan,

- Alle dienstverleningen met betrekking tot het besturen van helicopters en vliegtuigen, ondermeer het vervoer van personen of goederen door de lucht al dan niet volgens een vaste dienstregeling, aan lucht- en taximaatschappijen, aan ondernemingen belast met industriële werken en luchtvaartwerken in de zin van het KB van vijftien maart negentienhonderd vierenvijftig.

- Het geven van opleiding en vlieginstructie.

c, Al hetgeen met het onder a en b vermelde verband houdt of daartoe beoordelijk kan zijn.

d. De vennootschap mag ook alle vertegenwoordigingen aanvaarden, zowel in binnen- als in buitenland, in verband met hogervermeld doel.

e. De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als jn het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat.

f. De vennootschap mag aile eigendommen, gebouwen, opslagplaatsen en magazijnruimten (ver)kopen, (ver)huren, (ver)bouwen en exploiteren (in de ruimste zin van het woord) zowel in Begië als in het , buitenland.

g. Zij mag zich bezighouden met het overnemen of afstoten van elke handel of van een gelijkaardige vennootschap.

h. De vennootschap mag zich bezighouden met de aankoop, oprichting, verbouwing, verkoop, huur en onderhuur, concessie en uitbating, in gelijk welke vorm, van alle handelingsfondsen en alle roerende en onroerende rechten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ingeval één of meer van voorstaande activiteiten onderworpen is of zou worden aan de voorlegging van bepaalde attesten en getuigschriften, zullen de betrokken activiteiten slechts mogen uitgeoefend worden en opgeno-imen in het handelsregister voor zover aan de gestelde vereisten werd voldaan, evenmin mag zolang geen titel terzake gevoerd worden noch vermelding.

Wanneer de vennootschap in de toekomst het bestuur zou waarnemen van een andere vennootschap, dient de eerste hiertoe een vaste vertegenwoordiger te benoemen onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen, De besturende vennootschap brengt de bestuurde vennootschap op de hoogte van haar keuze. De bestuurde vennootschap meldt dit middels de gepaste formulieren in het vennootschapsdossier van de Griffie van de Rechtbank van Koophandel en publiceert dit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

Deze vaste vertegenwoordiger wordt dan belast met de opdracht in naam en voor rekening te handelen van de vertegenwoordigende rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger is burgerrechtelijk en strafrechtelijk aansprakelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen."

Zij wordt hierna genoemd "partieel te splitsen vennootschap".

Hier vertegenwoordigd door de voltallige raad van bestuur, m.n, de heer Rudy Clements, de heer Kris Christens en de B.V. Clements Beheer.

De voorgestelde splitsingsverrichting karakteriseert zich als een partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap, zoals geregeld door de artikelen 742 tot 757 van het Wetboek van vennootschappen.

De verkrijgende vennootschap is:

De vennootschap, op te richten onder de vorm van een naamloze vennootschap, genoemd 'Micros Hospitality' die zetel zal hebben te 3190 Boortmeerbeek, Laarstraat 35, met volgende kenmerken:

CiKAPITAAL : 61.600,00 EUR (afkomstig van het geplaatst kapitaal ten belope van 4.755,24 EUR en onttrekking van de reserves voor het saldo) verdeeld in 1.304 aandelen, zonder nominale waarde, die elk 1/1.304e van het kapitaal vertegenwoordigen.

CIDOEL : Het doel van de vennootschap wordt als volgt omschreven:

De vennootschap heeft tot doel:

a. De handel in kasregisters, computers, software en aanverwante artikelen, alsmede het repareren en onderhouden daarvan.

b. - Het deelnemen in het voeren van de directie en/of het beheer over het financieren van andere ondernemingen of het op andere wijze hebben van belang bij andere ondernemingen, alsmede het instaan voor schulden van derden.

- De aan- en verkoop, de import en export, het in leasing geven, het herstellen, het beheer, het huren en verhuren, onderhuren en onderverhuren met of zonder piloot, van vliegtuigen en van heticopters in het bijzonder, evenals alle onderdelen, wisselstukken, toe- en bijbehoren ervan.

- Aile dienstverleningen met betrekking tot het besturen van helicopters en vliegtuigen, ondermeer het vervoer van personen of goederen door de lucht al dan niet volgens een vaste dienstregeling, aan lucht- en taximaatschappijen, aan ondernemingen belast met industriële werken en luchtvaartwerken in de zin van het KB van vijftien maart negentienhonderd vierenvijftig.

- Het geven van opleiding en vlieginstructie.

c. Al hetgeen met het onder a en b vermelde verband houdt of daartoe beoordelijk kan zijn.

d. De vennootschap mag ook alle vertegenwoordigingen aanvaarden, zowel in binnen- als in buitenland, ln verband met hogervermeld doel.

e. De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat,

f. De vennootschap mag aile eigendommen, gebouwen, opslagplaatsen en magazijnruimten (ver)kopen, ruilen, (ver)huren, (ver)bouwen en exploiteren (in de ruimste zin van het woord) zowel in België als in het buitenland.

g. Zij mag zich bezighouden met het overnemen of afstoten van elke handel of van een gelijkaardige vennootschap.

h. De vennootschap mag zich bezighouden met de aankoop, oprichting, verbouwing, verkoop, huur en onderhuur, concessie en uitbating, in gelijk welke vorm, van aile handelingsfondsen en alle roerende en onroerende rechten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ingeval één of meer van voorstaande activiteiten onderworpen is of zou worden aan de voorlegging van bepaalde attesten en getuigschriften, zullen de betrokken activiteiten slechts mogen uitgeoefend worden en opgeno-'men in het handelsregister voor zover aan de gestelde vereisten werd voldaan, evenmin mag zolang geen titel terzake gevoerd worden noch vermelding.

Wanneer de vennootschap in de toekomst het bestuur zou waarnemen van een andere vennootschap, dient de eerste hiertoe een vaste vertegenwoordiger te benoemen onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen. De besturende vennootschap brengt de bestuurde vennootschap op de hoogte van haar keuze. De bestuurde vennootschap meldt dit middels de gepaste formulieren in het vennootschapsdossier van de Griffie van de Rechtbank van Koophandel en publiceert dit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Deze vaste vertegenwoordiger wordt dan belast met de opdracht ln naam en voor rekening te handelen van de vertegenwoordigende rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger is burgerrechtelijk en strafrechtelijk aansprakelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatstQ mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.'

Wij stellen voor om in de nieuwe vennootschap te benoemen als bestuurders: de heer Rudy Clements en de heer Kris Christens, hoger voormeld.

Indien de buitengewone algemene vergadering van de NV VAN HESSEN op geldige wijze besluit tot partiële splitsing en van zodra de nieuwe vennootschap is opgericht, treden van rechtswege en gelijktijdig de volgende rechtsgevolgen op:

-het hierna vermelde vermogen van de NV VAN HESSEN, zowel de rechten als de verplichtingen, gaat over op de hierboven beschreven verkrijgende vennootschap, overeenkomstig de verdeling die hierna wordt vermeld;

-tegen uitreiking van aandelen in de verkrijgende vennootschap, de nieuwe vennootschap NV MICROS HOSPITALITY, aan de aandeelhouders van de NV VAN HESSEN,

2.De datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap, de NV VAN HESSEN, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap, de nieuw op te richten NV MICROS HOSPITALITY

De raad van bestuur van de NV VAN HESSEN stelt voor om als datum vanaf dewelke de handelingen van de NV VAN HESSEN, boekhoudkundig geacht zullen worden te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten NV MICROS HOSPITALITY in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de NV VAN HESSEN dat naar de voormelde verkrijgende vennootschap overgaat, de le januari 2014 te nemen.

3.De datum vanaf welke de uitgereikte aandelen in de verkrijgende vennootschap, de nieuw op te richten NV MICROS HOSPITALITY, recht geven te delen in de winst van de verkrijgende vennootschap alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht

De naar aanleiding van de partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap aan de aandeelhouders van de NV VAN HESSEN uitgereikte aandelen in de voormelde verkrijgende vennootschap geven recht te delen in de winst vanaf de le januari 2014.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

4.Ruilverhouding van de aandelen bij de overgang van een gedeelte van het vermogen van de NV VAN HESSEN naar de nieuw op te richten NV MICROS HOSPITALITY - Opleg

De aandelen in de nieuw op te richten NV MICROS HOSPITALITY zullen uitgereikt worden aan de aandeelhouders van de NV VAN HESSEN in de volgende ruilverhouding: iedere houder van één (1) aandeel in de NV VAN HESSEN krijgt één (1) aandeel in de nieuw op te richten NV MICROS HOSPITALITY.

Er wordt geen oplegsom toegekend.

5.Wijze waarop de aandelen in de nieuw op te richten vennootschap zullen worden uitgereikt.



rl

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Binnen de vier (4) weken na de publicatie van het splitsingsbesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

nodigt het bestuursorgaan van de nieuw op te richten vennootschap de aandeelhouders van de NV VAN

HESSEN uit om op datum als gemeld In de uitnodiging aanwezig te zijn op de zetel van de nieuw op te richten

vennootschap

Bij die gelegenheid tekent het bestuursorgaan van de nieuw op te richten vennootschap in het register van

aandelen van de nieuw op te richten vennootschap de volgende gegevens aan:

-de identiteit van elke aandeelhouder van de te splitsen vennootschap',

-het aantal aandelen van de nieuw op te richten vennootschap dat aan hen toekomt;

-de datum van het splitsingsbesluit;

Deze inschrijving wordt door het bestuursorgaan namens de nieuw op te richten vennootschap en door de

aandeelhouder of zijn gemachtigde ondertekend

6.De bezoldiging aan de bedrijfsrevisor

Er wordt geen bedrag bepaald voor de bezoldiging die aan de bedrijfsrevisor zou moeten worden toegekend voor het opstellen van het in artikel 746 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag, aangezien wordt voorgesteld de vereenvoudigde procedure voor partiëte splitsing te volgen.

7.Bijzondere voordelen toegekend aan de bestuurders van de partieel te splitsen vennootschap en van de verkrijgende vennootschap

Aan de bestuurders van de partieel te splitsen vennootschap en aan de bestuurders van de verkrijgende vennootschap, de nieuw op te richten NV MICROS HOSPITALITY, warden geen bijzondere voordelen toegekend

8.Rechten die de verkrijgende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

In de partieel te splitsen vennootschap wordt een onderscheid gemaakt tussen A-aandeelhouders en B-aandeelhouders. Volgens de statuten hebben deze degelfde rechten en verplichtingen, tenzij de statuten daar expliciet van afwijken. De enige afwijking die is voorzien Is dat er een preferent dividend wordt toegekend aan de aandeelhouders van klasse A, ten belope van 19,831 EUR, Het is niet de bedoeling om in de verkrijgende vennootschap, de nieuw op te richten NV MICROS HOSPITALITY, klassen van aandelen te creëren, dan wel bijzondere rechten toe te kennen aan de nieuwe aandeelhouders,

9.Nauwkeurige beschrijving en verdeling van de activa en passive van het vermogen van de partieel te splitsen venncotschap, de NV VAN HESSEN, die worden afgesplitst en overgaan naar de verkrijgende vennootschap, de nieuw op te richten NV MICROS HOSPITALITY.

In de nieuw op te richten NV MICROS HOSPITALITY wordt de volledige activiteit van de vennootschap, bestaande uit de volgende activa- en passivabestanddelen van de NV VAN HESSEN ingebracht volgens de toestand afgesloten per 31/12/2013:

Activa

Vaste activa75.280,70

II. Immateriële vaste activa 0,00

2100300Aanschafwaarde software 61.100,00

2100510Afschrijving software -51,100,00

21200000oodwill 50.000,00

2120100Goodwill New Busicom8.058,17

2120200Afschrijving goodwill -58.058,17

III. Materiële vaste activa 75.280,70

B. Installaties, machines en uitrusting 0,00

2300200Gereedschap 1.487,36

2300510Afschrijving gereedschap -1.487,36

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

C. Meubilair en rollend materieel 66.530,59

2400300 Inventaris 201.873,50

2400400Inventaris bedrijfsauto's 45.850,85 2400520Afschrijving Inventaris -135.984,26

2400530Afschdjving bedrijfsauto's -45.209,50

E. Overige materiële vaste activa 8.750,11

2600290Aanschafwaarde Verhuurd Materialen 2600510Afschrijving Verhuurd Materialen 110.314,45

Vlottende Activa 1,241.601,21 -101.564,34

VI. Voorraden en bestellingen in uitvoering 352.918,57

A. Voorraden 352.918,57

3403001Voorraad Micros Hardware 179.515,75

3403003Voorraad inka Hardware 137.452,61 3403004Voorraad Other Pos Hardware 50.636,59

3403005Voorraad Olivetti Hardware 495,52

3403006Voorraad Uniwell Hardware 398,95

3403007Voorraad Sam4S Hardware 6.092,49 3403031Voonmad Micros/F&B Software 31.981,15

3403033Voorraad Inka Software 1.078,46 3403090Voorraad Supplies Pos13.149,10

3403150Voorraad Ariane 20.255,90

3403190Voorraari Supplies Pms 3.043,95 3403480Voorraad Bekabeling 2.196,82 3403905Voorraad 3rd Party Hardware 40.243,19 3403907Voorraad 3rd Party Software 20.971,29 3403909Voorraad Servicepack 5.321,00

3403999Voorziening Inc. Voorraad -159.914,20

VII. Vorderingen op ten hoogste één jaar755.919,73

A. Handelsvorderingen755.674,54

4001400Debiteuren 778.932,02

4001401Tussenrek Bbal Debiteuren 6.302,07

4001403Voorziening Dubieuze Debiteuren -46.702,38

4001415Leveranciers met debetsaldo 2.935,85 40414030p te maken facturen 6.912,00

40414100p te maken facturen Martin'S 7.294,98

B. Overige vorderingen 245,19

4111600Btw te vorderen 0,00

411160513tw Nederland 245,19

X. Overlopende rekeningen 132.762,91

4901420Vooruitbetalingen 11.875,75

4901900Nog te betalen kostprijs SW 44.517,50 49019500ver te dragen kosten 74.730,44

4911960Verkregen opbrengsten 1.639,22

TOTAAL ACTIVA 1.3161381,91

Passiva

Eigen vermogen 86.722,95

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

I. Kapitaal 4.765,24

A. Geplaatst kapitaal 4.755,24

1000600Aandelenkapitaal geplaatst 4.755,24

IV. Reserves475,52

A. Wettellike reserve 475,52

130000Wettelijke reserve 475,52

V. Overgedragen winst of verlies 81.492,19

14006090vergedragen winst 73.235,69

1400620Winst lopend boekjaar 0,00

1400630Pref. diVidend reserve A 8.256,49

Schulden 1.230.168,96

IX, Schulden op ten hoogste één jaar 1.040.376,86

C. Handelsschulden 459.360,07

1. Leveranciers 459.360,07

4401800Crediteuren 537,848,32

4401801Tussenrekening Bbal Crediteur -102.105,58

4401815Klanten met creditsaldo 12.907,02

44019100ver te dragen opbrengsten 0,09

4442100Nog te ontvangen facturen 10.714:01

4442101Tof kosten (Micros) 0,00

D. Ontvangen vooruitbetalingen op bestellingen 252.099,55

4602400Voorschotten 252.099,55

E. Schulden m.b.t, bel., bezold. en soc. lasten 328.917,24

1. Belastingen 56.739,32

4511607Btw Afgedragen 19.621,33

4531802Vennootschapsbelasting 34.683,41

4531803Ingehouden bedrijfsvoorheffing 2.534,68

2. Bezoldigingen en sociale lasten 272.177,92

4541804Rijksdienst voor Sociale Zekerheid 2.532,37

4552000Salarissen 4.620,94

4552001Vakantiegeld reservering 228.424,61

4552002Voorziening Ejp 36.600,00

X. Overlopende rekeningen 189.782,10

4921900Nog te betalen kostprijs SW abonnement 0,00

4921950Toe te rekenen kosten 15.061,36

4922020Wachtrekening 19,52

49319500ver te dragen opbrengsten 174.701,22

TOTAAL PASSIVA 1.316.881,91

Aldus bedraagt het netto-actief van de NV VAN HESSEN, die zullen overgaan naar de nieuw op te richten NV MICROS HOSPITALITY volgens de toestand afgesloten per 31 december 2013, 86.722,95 EUR,

De te betalen kosten en lasten van de partiële splitsing van de NV VAN HESSEN door oprichting van een nieuwe vennootschap, de NV MICROS HOSPITALITY, zullen elk voor de helft gedragen worden door de NV VAN HESSEN en de nieuw op te richten NV MICROS HOSPITALITY.

,  A

I

1

I ..., '

.i.

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Alle niet geboekte, niet gekende of vergeten activa en pa-s-siva en alle activa- of 'passivabestanddelen die ' later zouden worden ontdekt, zullen worden toebedeeld aan de NV VAN HESSEN, dit evenwel in zoverre de niet geboekte, niet gekende of vergeten activa en passive en alle activa- of passivabestanddelen die later zouden worden ontdekt niet toerekenbaar zijn aan activa- of passivabestanddelen die bij de NV VAN HESSEN blijven of aan activa- of passivabestanddelen die naar de nieuw op te richten NV MICROS HOSPITALITY overgaan, in welk geval zij zullen worden toebedeeld aan de vennootschap waarin het betreffende activa- of passivabestanddeel is gebleven of werd ingebracht.

10.Verdeling onder de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap van de aandelen van de verkrijgende vennootschap

Er bestaan in totaal 1.304 aandelen van de partieel te splitsen vennootschap NV VAN HESSEN. Aan elke aandeelhouder van de partieel te splitsen vennootschap NV VAN HESSEN wordt per aandeel van de NV VAN HESSEN één (1) aandeel van de nieuw op te richten NV MICROS HOSPITALITY toegekend. Er worden dus in totaal 1,304 nieuwe aandelen van de nieuw op te richten NV MICROS HOSPITALITY uitgereikt.

De verhouding tussen de verschillende aandeelhouders in de partieel te splitsen vennootschap zal dus juist dezelfde zijn als deze in de nieuw op te richten NV MICROS HOSPITALITY.

11.Belangrijke tussentijdse vermogensmutaties

Tussen de boekhoudkundige retroactiviteitsdatum en de notariële splitsingsdatum zullen geen wezenlijke vermogensmutaties plaatsvinden.

Dit voorstel tot partiële splitsing zal worden neergelegd in het vennootschapsdossier van de NV VAN HESSEN op de griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven.

Opgemaakt te Boortmeerbeek, op 14 mei 2014 in drie (3) exemplaren.

De NV VAN HESSEN, vertegenwoordigd door haar raad van bestuur, (i) de heer Rudy Clements en (ii) de ' heer Kris Christens en (iii) BV Clements Beheer, vertegenwoordigd door Rudy Clements.

1. De heer Ruud Clements

2. De heer Kris Christens

3. De B.V. Clements Beheert vertegenwoordigd door de Rudy Clements

Tegelijk hierbij neergelegd: splitsingsvoorstel

Voor.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

05/07/2013 : LE072951
30/05/2013 : LE072951
07/06/2012 : LE072951
31/05/2011 : LE072951
13/07/2010 : LE072951
05/07/2010 : LE072951
02/06/2009 : LE072951
06/06/2008 : LE072951
17/07/2007 : LE072951
09/07/2007 : LE072951
02/06/2015 : LE072951
12/06/2007 : LE072951
19/07/2006 : LE072951
06/01/2006 : LE072951
09/11/2005 : LE072951
20/07/2005 : LE072951
24/01/2005 : LE072951
08/10/2004 : LE072951
13/08/2004 : LE072951
25/05/2004 : LE072951
08/08/2003 : LE072951
16/10/2002 : LE072951
26/09/2001 : LE072951
22/11/2000 : LE072951
10/11/2000 : LE072951
08/11/2000 : LE072951
29/06/1999 : LE072951
10/11/1994 : LE72951
23/02/1994 : LE72951
01/01/1993 : LE72951
30/05/2016 : LE072951
24/06/2016 : LE072951
03/10/2016 : LE072951

Coordonnées
VAN HESSEN

Adresse
LAARSTRAAT 35 3190 BOORTMEERBEEK

Code postal : 3190
Localité : BOORTMEERBEEK
Commune : BOORTMEERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande