VAN LAETHEM - VAN CUTSEM

Divers


Dénomination : VAN LAETHEM - VAN CUTSEM
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 456.511.395

Publication

08/07/2011
ÿþMW 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4

'th or-

b ?A'1dcn van het Belgisch

Staatsblad

2 8 JUIN zoll

Griffie

111111111111111111111111111111

*11103519*

Ondernemingsnr 0456.511.395

Benaming LV Van Laethem - Van Cutsem

(voluit)

Rechtsvorm : Landbouwvennootschap

Zetel : Fijnestraat 16, 1741 Wambeek, België

Onderwerp akte : Vaststelling van totstandkoming kapitaalverhoging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Verslag van de Buitengewone Algemene Vergadering der Beherende en Stille Vennoten van 30/07/2010

De vergadering wordt gehouden ter maatschappelijke zetel van de vennootschap om 18 uur. Zijn aanwezig:

1. Mevrouw Magda Maria Theo Van Cutsem, arbeidster; geboren te Schepdaal op vijf maart negentienhonderd eenenzestig, echtgenote van Gilbert Van Laethem, wonende te 1741 Wambeek, Ternat, Schapenbaan 7, eigenaar van tien aandelen, stille vennoot.

2. De Heer Herman Francis Maria Van Cutsem, arbeider,

geboren te Ninove op vijf maart negentienhonderd tweeënzestig, ongehuwd, wonende te

1741 Wambeek, Ternat, Fijnestraat 16, eigenaar van elf aandelen, stille vennoot.

3. De Heer Patrick Johan Marc Van Cutsem, arbeider, geboren te Asse op acht januari negentienhonderd zesenzestig, ongehuwd, wonende te 1741 Wambeek, Ternat, Fijnestraat 16, eigenaar van tien aandelen, stille vennoot.

4. De Heer Gilbert Van Laethem, arbeider geboren te Asse op drieëntwintig september negentienhonderd achtenvijftig, echtgenoot van Mevrouw Magda Van Cutsem, wonende te 1741 Ternat, Wambeek, Schapenbaan 7, eigenaar van tien aandelen, stille vennoot. 5, De Heer Christof Van Laethem, landbouwer, geboren te Asse op 28 november negentienhonderd vierentachtig, wonende te 1741 Ternat, Wambeek, Schapenbaan 7, eigenaar van drieduizend honderdveertig aandelen, beherend vennoot.

De vergadering wordt voorgezeten door de heer Christof Van Laethem, beherend vennoot die het volgende uiteenzet:

1. Er ligt aan de vergadering een voorstel voor om het commanditair kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng van tweehonderddertig duizend euro en nul cent (230.000,00 EUR) met daarin begrepen een globale uitgiftepremie van honderd zes en dertigduizend driehonderd negenentachtig euro en twaalf cent (136.389,12 EUR) om het te brengen van achtenzeventig duizend achthonderd vierenvijftig euro en drieënnegentig cent (78.854,93 EUR) tot driehonderd en achtduizend achthonderd vierenvijftig euro en drieënnegentig cent (308.854,93 EUR), mits uitgifte van drieduizend zevenhonderd en zesenzeventig (3,776) aandelen zonder nominale waarde, die zullen delen in de winsten van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetz11 van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

de vennootschap vanaf het begin van het boekjaar.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbfad

P-3imima3ipgU nR_se_x_aRuV_ --LTflZILQ/80 --Rni4semS-RasiaPemi-liquaeuifili

2. Tweede kapitaalverhoging met honderd zes en dertigduizend driehonderd negenentachtig euro en twaalf cent (136.389,12 EUR) om het commanditair kapitaal te brengen op driehonderd en achtduizend achthonderd vierenvijftig euro en drieënnegentig cent (308.854,93 EUR) door inlijving in het kapitaal van de niet-beschikbare rekening "uitgiftepremies" voor dit bedrag, zonder creatie van nieuwe aandelen.

3. Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging en aanpassing van de statuten aan de gestemde kapitaalwijziging.

Hij zet verder uiteen dat het commanditair kapitaal van de vennootschap achtenzeventig duizend achthonderd vierenvijftig euro en drieënnegentig cent (78.854,93 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door drieduizend honderd eenentachtig (3.181)aandelen.

Uit de samenstelling van de vergadering blijkt dat het volledige kapitaal aanwezig of vertegenwoordigd is.

Alle vennoten verklaren uitdrukkelijk afstand te doen van de oproepingsformaliteiten, de termijnen en de toezending van de stukken zoals voorzien in artikel 820 van het Wetboek van Vennootschappen en de statuten en uitdrukkelijk akkoord te zijn om te beraadslagen en te beslis sen omtrent bovenvermelde agendapunten.

De Heer Christof Van Laethem, voornoemd, verklaart zich, in zijn hoedanigheid van beherend vennoot, regelmatig opgeroepen tot huidige vergadering en verklaart te verzaken aan de oproepingsformaliteiten en aan de toezending van de stukken, voorzien in artikel 820

W.Venn.

Hij verklaart dat er geen commissaris werd benoemd en dat er geen andere beherend vennoot is dan degene die voormeld is en thans aanwezig is.

Hij stelt vast dat de vergadering bijgevolg regelmatig is samengesteld om over de dagorde te beraadslagen en te besluiten.

Hij zet uiteen dat ieder stemgerechtigd aandeel recht geeft op één stem en dat om aangenomen te worden de besluiten moeten worden genomen met eenparigheid van de stemmen van de beherende vennoten en met een meerderheid van drievierde van de stemmen van de stille vennoten.

Nadat deze uiteenzetting door de voorzitter, door de vergadering werd nagezien en goedgekeurd, wordt er overgegaan tot afhandeling van de dagorde.

EERSTE BESLUIT

VERSLAG

Met betrekking tot de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng in geld werd een verslag opgemaakt door de beherend vennoot daterend van dertig juni tweeduizend en tien, waarin wordt uiteengezet waarom zowel de inbreng als de kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap.

Het verslag wordt hier voorgelegd.

De vennoten verklaren een exemplaar van het verslag ontvangen te hebben en zij ontslaan de voorzitter er hier voorlezing van te geven. Het verslag wordt goedgekeurd.

Het origineel van dit verslag zal samen met een expeditie van deze akte worden neergelegd op de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist het commanditair kapitaal van de vennootschap te verhogen met

drieennegentigduizend zeshonderd en zeven euro en vier cent (93.607,04 EUR) om het te

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bfjlàgeii I)it$et B-élgistli Stutsblxtt =/8/fl7f26tt =1An-néxerdü Maffite-ùr tsett

brengen van achtenzeventig duizend achthonderd vierenvijftig euro en drieënnegentig cent (78.854,93 EUR) op honderd tweeënzeventigduizend vierhonderd een en zestig euro en eenenzeventig cent (172.461,97 EUR), door inbreng in geld voor dit bedrag, mits uitgifte van drieduizend zevenhonderd en zesenzeventig (3.776) aandelen zonder nominale waarde, die zullen delen in de winsten van de vennootschap vanaf het begin van het boekjaar.

ONDERSCHRDVING - VOLSTORTING

En onmiddellijk wordt de kapitaalverhoging volledig onderschreven als volgt: door de heer Christof Van Laethem op zijn naam lastens onderhavige LV Van Laethem-Van Cutsem voor een bedrag van tweehonderddertig duizend euro en nul cent (230.000,00 EUR), en schrijft hierdoor in op de kapitaalverhoging voor een bedrag van drieennegentigduizend zeshonderd en zeven euro en vier cent (93.607,04 EUR), verhoogd met een uitgiftepremie ten bedrage van honderd zes en dertigduizend driehonderd negenentachtig euro en twaalf cent (136.389,12 EUR); in vergoeding voor deze inbreng worden drieduizend zevenhonderd en zesenzeventig (3.776) aandelen van de LV Van Laethem-Van Cutsem toegekend.

De vergadering besluit dat de volstorting van het onderschreven kapitaal zal dient te gebeuren ten laatste op 31 december 2010 en dit door overschrijving of deponering op een rekening op naam van de vennootschap geopend bij een in België gevestigde kredietinstelling. Tot die datum wordt het onderschreven, niet volstorte kapitaal geboekt op een afzonderlijke rekening "opgevraagd, niet-gestort kapitaal". De overschrijving of deponering van het onderschreven kapitaal of van een gedeelte ervan zal aanleiding geven tot een afboeking van de rekening "opgevraagd, niet-gestort kapitaal" ten belope van het overgeschreven of gedeponeerde bedrag.

BOEKING UITGIFTEPREMIE

De uitgiftepremie zal voor zijn volledig bedrag, hetzij voor honderd zes en dertigduizend driehonderd negenentachtig euro en twaalf cent (136.389,12 EUR) geboekt worden op een niet-beschikbare rekening "uitgiftepremies". Dit bedrag zal evenals het maatschappelijk kapitaal de waarborg van derden uitmaken en zal slechts verminderd of opgeheven mogen worden door een besluit van de algemene vergadering van beherende en stille vennoten.

Het eerste besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit het commanditair kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen, thans met honderd zes en dertigduizend driehonderd negenentachtig euro en twaalf cent (136.389,12 EUR) , om het te brengen van honderd zes en dertigduizend driehonderd negenentachtig euro en twaalf cent (136.389,12 EUR) op driehonderd en achtduizend achthonderd vierenvijftig euro en drieënnegentig cent (308.854,93 EUR) door opname in het kapitaal voor dit bedrag van de onder vorig besluit gecreëerde uitgiftepremie zonder creatie van nieuwe aandelen.

Het tweede besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhogingen volledig zijn geplaatst.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhogingen verwezenlijkt zijn en dat het commanditair kapitaal hierdoor gebracht werd op driehonderd en achtduizend achthonderd vierenvijftig euro en drieënnegentig cent (308.854,93 EUR) vertegenwoordigd door zesduizend negenhonderd zeven en vijftig (6.957) aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het derde besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit de tekst van artikel 5 van de statuten aan te passen aan ten gevolge van de kapitaalverhoging. De aangepaste tekst luidt als volgt.

Artikel 5. Commanditair kapitaal

De inbrengen in geld en goederen, die het commanditair kapitaal samenstellen, bedragen in totaal driehonderd en achtduizend achthonderd vierenvijftig euro en drieënnegentig eurocent. Het is verdeeld in zesduizend negenhonderd zeven en vijftig gelijke aandelen op naam met een gelijke waarde.

Het vierde besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

SLUITING VAN DE VERGADERING

De agenda uitgeput zijnde, wordt de vergadering geheven om 19 uur 15.

Vaststelling van de verwezenlijking van de volstorting van het kapitaal:

De beherend vennoot stelt vast dat het geplaatste commanditair kapitaal volledig volstort is op datum van 31 december 2010.

Getekend:

Christof Van Laethem,

Beherend vennoot

aangehecht aan de verzending:

verslag van de beherend vennoot;

verslag van de buitengewone algemene vergadering van beherende en stille vennoten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/12/1995 : BLL15

Coordonnées
VAN LAETHEM - VAN CUTSEM

Adresse
FIJNESTRAAT 16 1741 WAMBEEK

Code postal : 1741
Localité : Wambeek
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande