VAN LANGENDONCK

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VAN LANGENDONCK
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 443.674.733

Publication

08/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 27.08.2014 14493-0421-013
20/01/2014
ÿþmod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

7:go ,me der

RecntbGFzK van Koophandef

te Leuven, de 0 9 JAN. 2014

DE G$MER,

111111431

vI i

beha

aai

Bel

Staa





II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0443.674.733

Benaming (voluit) : VAN LANGENDONCK

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Riddersstraat 141

3000 Leuven

Onderwerp akte : Fusie door overneming - doelwijziging

Uit de akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle MOSTAERT te Leuven op éénendertig= december tweeduizend dertien, geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van . de in hoofde vermelde vennootschap is samengekomen

1. Voorafgaande uiteenzetting

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"LONG" met zetel te Leuven, Riddersstraat 141. Rechtspersonenregister Leuven. Ondernemingsnummer 0459.465.739, wordt hierna de OVER TE NEMEN OF OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP A genoemd.

De naamloze vennootschap "VAN LANGENDONCK", met zetel te Leuven, Riddersstraat 141.. Rechtspersonenregister Leuven. Ondememingsnummer 0443.674.733, wordt hierna de OVERNEMENDE. VENNOOTSCHAP B genoemd.

2. De buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap heeft volgender beslissingen genomen

a) Onderzoek van volgende stukken en verslagen, waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden verkrijgen en welke te raadplegen waren op zowel de zetel van de overnemende vennootschap B als de over te nemen vennootschap A:

- fusievoorstel opgesteld op vierentwintig juni tweeduizend dertien te Leuven en neergelegd ter griffie op datum van twintig augustus tweeduizend dertien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig augustus daarna, onder nummer 13133381 (wat betreft de over te nemen vennootschap) en nummer 13133379 ((wat betreft de overnemende vennootschap). schriftelijke verslagen over het fusievoorstel opgesteld overeenkomstig artikel 694 en 695 van het Wetboek van Vennootschappen door het bestuursorgaan en het schriftelijk verslag opgesteld door de heer Michel Wera, bedrijfsrevisor te 3071 Kortenberg, Leuvensesteenweg 777, op datum van twaalf november tweeduizend dertien.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"VI BESLUIT ZONDER VOORBEHOUD

Tot besluit van mijn onderzoek, dat werd verricht in overeenstemming met de Normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de controle van fusie-en splitsingsverrichtiingen van handelsvennootschappen, besluit ik dat de voorgestelde ruilverhouding (namelijk voor de 75 ' aandelen van de BVBA LONG worden 612 nieuwe aandelen van de NV VAN LANGENDONCK uitgegeven, de bestaande aandeelhouders van de BVBA LONG dienen dan een opleg te verrichten van in globo E 58,10), op redelijke wijze is vastgesteld op basis van passende waarderingsmethoden beschreven in de respectieve fusieverslagen en die in onderhavig verslag werden samengevat. Kortenberg, 12 november 2013

(getekend)

Michel Wera,

Bedri fsrevisor"

b) Ontbinding zonder vereffening met het oog op de fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LONG" door de overnemende vennootschap, de

naamloze vennootschap "VAN LANG NDÇ 1CjÇ" - :___ - _ -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

iie? ou n aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

c) Besluit tot fusie overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel, door overneming door de naamloze vennootschap "VAN LANGENDONCK", de overnemende vennootschap, waarvan de zetel is gevestigd te 3000 Leuven, Riddersstraat 141, van het gehele vermogen  zowel de rechten als de verplichtingen- van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LONG", de over te nemen vennootschap, waarvan de zetel is gevestigd te 3000 Leuven, Riddersstraat 141, en waarvan de waarde is gebaseerd op een staat van actief en passief afgesloten op 31 december 2012.

d) Kapitaalverhoging in de vennootschap B met TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00) om het te brengen van TWEEËNZESTIGDUIZEND EURO (¬ 62.000,00) op TWEEËNTACHTIGDUIZEND EURO (¬ 82.000,00) middels inbreng in natura, door uitgifte van zeshonderdentwaalf (612) nieuwe aandelen tegen inlevering van alle oude aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LONG, samen met de oplegsom in globo van achtenvijftig euro tien cent (¬ 58,10), Deze aandelen worden toebedeeld als volgt:

Aan de heer TRAN Khanh zeshonderdentwaalf (612) nieuwe aandelen in ruil voor VIJFENZEVENTIG (75) aandelen van de overgenomen vennootschap, samen met een oplegsom van achtenvijftig euro tien cent (¬ 58,10).

e) Vaststelling van de eigendomsoverdracht van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap en vaststelling dat vennootschap A definitief heeft opgehouden te bestaan.

a. Algemene omschrijving van de overgegane activa- en passivabestanddelen van de overgenomen vennootschap A, op basis van een vermogenstoestand opgemaakt per 31 december 2012, uitgedrukt In euro:

in het verslag van de bedrijfsrevisor Michel Wera, de dato twaalf november tweeduizend dertien, opgemaakt overeenkomstig artikel 695 Wetboek van vennootschap werd een gedetailleerde omschrijving opgenomen.

De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap A op de overnemende vennootschap B bevat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden aan haar handelszaak. Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap A heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie ze zijn afgesloten, ook deze aangegaan met de overheid, en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap B met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan éénieder tegenstelbaar te maken.

Het archief van de overgenomen vennootschap A omvat alle wettelijke boeken en bescheiden en wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap in de zetel bewaard.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap A opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap B treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak.

b. Vaststelling van de verdwijning van de overgenomen vennootschap.

De voorzitter van de algemene vergaderingen van beide vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat vermits zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap A als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap B, voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap A, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LONG" op heden ophoudt te bestaan.

f) Goedkeuring van de jaarrekening van de overgenomen vennootschap A, overeenkomstig artikel 727 van het Wetboek van vennootschappen.

g) Ontslag van en verlening van kwijting aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap A, zijnde de heer TRAN Khanh Long, wonend te 3012 Leuven (Wilsele), François Demarsinstraat 23 (statutair zaakvoerder) en mevrouw WEN Hui, wonend te 3012 Leuven (Wilsele), François Demarsinstraat 23 (gewoon zaakvoerder).

h) Voorstel om het maatschappelijk doel van de naamloze vennootschap te wijzigen zodat dit

voortaan als volgt zal luiden:

"De vennootschap heeft tot doel:

De handel en nijverheid, aan- en verkoop in 't groot en in 't klein, bereiding, im- en export

van vlees en vleeswaren, levend en geslacht, wild en gevogelte, vis en schaaldieren en

meer in het algemeen alle voedingswaren, vers, bevroren en bereid;

de handel in dranken, horecabenodigdheden en keukenapparatuur;

bedrijven en administraties bijstaan en adviseren bij de uitvoering van hun activiteiten;

de handel in alle mogelijke zuivelproducten;

Groothandel in wild en gevogelte;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-b3eliouP2n aan het Belgisch Staatsblad





- Het verwerken van gevogelte;

- Tussenpersoon in de handel (commissionair);

- Het kopen en verkopen van vleeswaren, bereide schotels en alle producten die daarmee verband houden;

- Het bereiden en verwerken van vlees en vleeswaren;

- De klein- en groothandel in vlees, vleeswaren, bereide schotels en alle producten die daarmee verband houden;

- De uitbating van een traiteurdienst, evenals alle handelingen welke ermee verband houden,

zoals de aan- en verkoop, de bewerking en verwerking van aile voedingswaren en dranken zonder uitzondering, alsook alle dienstverstrekking die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met deze activiteiten, en meer in het algemeen alle handelingen welke door het gebruik bekrachtigd zijn in het kader van de uitbating van een traiteurdienst; dit alles in de meest ruime betekenis van de woorden, en zonder beperkingen, met uitzondering van de wettelijke beperkingen.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook. Zij kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Bovenvermelde beschrijving is aanwijzend en niet beperkend. De vennootschap mag voor eigen rekening alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen stellen, die haar nuttig voorkomen om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

Deze opsomming is exemplatief en niet limitatief, de vennootschap kan alle handelingen stellen die dienstig zijn voor de verwezenlijking van dit doel, Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden."

Kennisname van de staat van actief en passief afgesloten op eenendertig oktober tweeduizend dertien en van het verslag van de raad van bestuur overeenkomstig artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen.

i) Wijziging van het statutair artikel met betrekking tot het kapitaal om dit in overeenstemming te brengen met de kapitaalverhoging, zodat het voortaan zal luiden als volgt.

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEËNTACHTIGDUIZEND EURO (¬ 82.000, 00). Het is vertegenwoordigd door duizend achthonderdtweeënzestig (1.862) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/ duizend achthonderdtweeënzestigste (1/1.862ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

j) Machtigingen voor de uitvoering van de voornoemde besluiten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge













VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

De notaris Isabelle MOSTAERT

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van voormelde akte

Historiek en gecoördineerde statuten

Verslag bestuursorgaan

Verslag bedrijfsrevisor









op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2013
ÿþr ~ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- Neergelegd ter gr-Me der

behouden Rechtbank van Koophandel

aan het te Leuven, deq. 3. 2013

Belgisch DF GRIFFIER, Griffie

6taatsblat

/11111

*13133379*





Ondernemingsnr : 0443.674.733

Benaming

(voluit) : VAN LANGENDONCK

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Ridderstraat 141, 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

In overeenstemming met artikel 693 van het wetboek van vennootschappen, hebben wij de eer u hierbij, verslag uit te brengen over ons voorstel tot fusie door opslorping waarbij alle activa en passiva van de BVBA' LONG worden overgenomen door de NV VAN LANGENDONCK

Artikel 693 van het wetboek van vennootschappen luidt als volgt:

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen stellen bij authentieke of bij onderhandse akte een

fusievoorstel op.

In het fusievoorstel worden ten minste vermeld:

1)de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen; 2)de ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg; 3)de wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt;

4)de datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht;

5)de datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap;

6)de rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen: vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of; de jegens hen voorgestelde maatregelen;

7)de bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 695 bedoelde verslag;

8)ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Het fusievoorstel moet door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is uiterlijk zes weken voor de; algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel worden neergelegd.

De fusie van de BVBA LONG met de NV VAN LANGENDONCK dringt zich op omdat het instandhouden van' twee vennootschappen met een aanvullende activiteit administratief te omslachtig en te kostelijk is.

a) De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen

("), +tE k- atste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



ri Bij.lagen.bij-het-Belgisch Staatsblad -291-08/2013--Annexes du Moniteur belge



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het betreft enerzijds, de overnemende vennootschap:

De Naamloze Vennootschap VAN LANGENDONCK. Deze vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Charles Jansen te Leuven op 28 maart 1991, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 april 1991 onder het nr. 19910426-220. De statuten van de vennootschap werden meermaals gewijzigd, Een laatste wijziging werd verleden voor Notaris Ann Wallays te Leuven op 20 december 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 februari 2012 onder het nr. 2012-022810046810. Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 62.000,00 verdeeld in 1.250 aandelen met een gelijke fractiewaarde en is volledig volstort.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Ridderstraat 141, 3000 Leuven. De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven. De activiteiten van de BVBA zijn onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde. De vennootschap heeft ais ondernemingsnummer: BE 0443.674.733.

De vennootschap heeft als statutair doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

Zo voor haar rekening als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

-de handel en nijverheid, aan- en verkoop in 't groot en in 't klein, bereiding, in- en export van vlees en vleeswaren, levend en geslacht, gevogelte, vis en schaaldieren en meer in het algemeen alle voedingswaren, vers, bevroren en bereid;

-de handel in dranken, horecabenodigdheden en keukenapparatuur;

-bedrijven en administraties bijstaan en adviseren bij de uitvoering van hun activiteiten;

-de handel in alle mogelijke zuivelproducten;

En al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin. De vennootschap kan aile verrichtingen uitvoeren die nodig, of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. Zij kan ook de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen bestuurders en aandeelhouders."

en anderzijds, de op te slorpen vennootschap:

I, De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid LONG

Deze vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Luc Talloen te Leuven op 9 december 1996, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 24 december 1996 onder nummer 1996-12241657. De statuten van de vennootschap werden gewijzigd, bij akte verleden voor Notaris Luc Talloen te Leuven op 10 april 2001, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 april 2001 onder het nr. 2001-04-261467, Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 20.000,00 verdeeld in 75 aandelen met een gelijke fractiewaarde en is volledig volstort.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Ridderstraat 141, 3000 Leuven. De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven. De activiteiten van de NV zijn onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde, de vennootschap heeft als ondernemingsnummer: 0459.465.739.

De vennootschap heeft als statutair doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

-Groothandel in wild en gevogelte;

-Het verwerken van wild en gevogelte;

-Import en export van wild en gevogelte;

-Tussenpersoon in de handel (commissionair);

-Het kopen en verkopen van vleeswaren, bereide schotels en alle producten die daarmee verband houden;

-Het bereiden en verwerken van vlees en vleeswaren;

-De klein- en groothandel in vlees, vleeswaren, bereide schotels en alle producten die daarmee verband

houden;

-De kleinhandel in wild en gevogelte;

-De uitbating van een traiteurdienst, evenals alle handelingen welke ermee verband houden, zoals de aan-

en verkoop, de bewerking en verwerking van alle voedingswaren en dranken zonder uitzondering, alsook alle

,

t I r

Ji

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

dienstverstrekking die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met deze activiteiten, en meer in het algemeen alle handelingen welke door het gebruik bekrachtigd zijn in het kader van de uitbating van een traiteurdienst; dit alles in de meest ruime betekenis van de woorden, en zonder beperkingen, met uitzondering van de wettelijke beperkingen.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook. Zij kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Bovenvermelde beschrijving is aanwijzend en niet beperkend. Deze opsomming is exemplatief en niet limitatief, de vennootschap kan alle handelingen stellen die dienstig zijn voor de verwezenlijking van dit doel. Zij mag haar doel zowel in België ais in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden."

b) De ruilverhouding van de aandelen en het bedrag van de opleg

De situatie van het eigen vermogen van de beide vennootschappen per 31 december 2012 wordt als volgt samengevat:

NV VAN LANGENDONCK

Kapitaal 62.000,00

Wettelijke reserve 6.200,00

Beschikbare reserves '14,730,23

82.930,23

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 1.250 gelijke uitstaande aandelen zonder vermelding van nominale waarde. De boekwaarde per aandeel beloopt ¬ 82.930,23/1.250 = ¬ 66,34

BVBA LONG

Kapitaal 20.000,00

Wettelijke reserve 2.000,00

Beschikbare reserves 18.541,98

40.541,98

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 75 gelijke uitstaande aandelen zonder vermelding van nominale waarde. De boekwaarde per aandeel beloopt ¬ 40.541,98[75 = ¬ 540,56

Er worden voor de 75 uitstaande aandelen van de BVBA LONG 612 nieuwe aandelen van de NV VAN LANGENDONCK uitgegeven, tevens zullen de aandeelhouders van de BVBA LONG een opleg in speciën doen in globo van ¬ 58,10

Hierdoor ontvangen de eigenaars van deze aandelen:

612 aandelen x boekwaarde 66,34= 40.600,08

waarde aandelen BVBA LONG 75 x 540,56 40.541,98

Bedrag van de opleg door de aandeelhouders van de 58,10 BVBA LONG.

Het kapitaal van de NV VAN LANGENDONCK wordt dan vertegenwoordigd door 1.862 gelijke uitstaande aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Als alternatieve methode werd er gerekend met de fractiewaarde van de uitstaande aandelen. Dit leidde tot de volgende fractiewaardes voor de beide vennootschappen:

NV VAN LANGENDONCK

Voor" behouden aan het Belgisch Staatsblad Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 1.250 gelijke uitstaande aandelen met een gelijke fractiewaarde. De fractiewaarde per aandeel beloopt ¬ 62.000,0011.250 = ¬ 49,60



BVBA LONG

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 75 gelijke uitstaande aandelen met een gelijke fractiewaarde. De °

fractiewaarde per aandeel beloopt ¬ 20.000,00175 = ¬ 266,67

Aangezien deze methode geen rekening houdt met de reserves en de overgedragen resultaten van de beide vennootschappen, werd deze methode uiteindelijk niet weerhouden en werd de ruilverhouding integraal berekend op basis van de boekwaarden van de aandelen van de beide vennootschappen.

c) de wijze waarop de aandelen in de ovememende vennootschap worden uitgereikt

Als vergoeding voor de overname van alle activa en passiva van de BVBA LONG zullen 612 nieuw uit te geven volgestorte aandelen van de NV VAN LANGENDONCK worden verstrekt, tevens zullen de aandeelhouders van de BVBA LONG een opleg in speciën doen van ¬ 58,10 in globo. Deze aandelen worden onmiddellijk na de goedkeuring van de fusieverrichting, ingeschreven in het register der aandeelhouders.

d) de datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst

Deze 612 nieuw uit te geven aandelen van de NV VAN LANGENDONCK zullen met ingang van 1 januari 2013 dezelfde rechten hebben als de bestaande 1.250 aandelen.

e) de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2013 worden de verrichtingen gesteld door de te fuseren vennootschappen BVBA LONG en NV VAN LANGENDONCK boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de opslorpende vennootschap, de NV VAN LANGENDONCK.

f) de rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de aandeelhouders of vennoten van de overgenomen vennootschappen

De vennoten van de BVBA LONG hebben met terugwerkende kracht naar 1 januari 2013 dezelfde rechten als de aandeelhouders van de NV VAN LANGENDONCK.

g) de bijzondere bezoldiging die wordt toegekend aan de bedrijfsrevisor en bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Als bedrijfsrevisor werd de Heer Michel Wera, kantoorhoudende te 3071 Kortenberg, Leuvensesteenweg 777, door ons verzocht om verslag uit te brengen over het fusievoorstel.

Als bezoldiging voor het opstellen in de 2 vennootschappen van het in artikel 695 van het wetboek van vennootschappen bedoelde verslag van de bedrijfsrevisor over het fusievoorstel wordt een bedrag van ¬ 1.800,00 (excl. B.T.W.) toegekend.

Verder wordt er geen bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Opgesteld te Leuven 24 juni 2013

De Raad van Bestuur

1P de laatste blo.. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pereo(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29108/20.13-Annexes du Moniteur belge

26/10/2012
ÿþLk

Mud 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude

aan het

Belgise

Staatsbic

11111

*iavssoa*



NeêrrV.E arc :er griffe der

" Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de

DE GRIFFIE 7 OKT 2012

,

Griffie

Ondememingsnr : 0443674733

Benaming

(voluit): VAN LANGENDONCK

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Ridderstraat 141 3000 Leuven

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS

De bijzondere algemene vergadering van 1 oktober 2012, :

- ontslaat per 01/10/2012 VANREUSEL ALOUIS Steenveldstraat 56 3210 Lubbeek

als bestuurder en gedelegeerd-bestuurder;

-ontslaat per 01/10/2012 VAN LANGENDONCK MICHELINE Steenveldstraat 56 3210 Lubbeek

als bestuurder;

-benoemt met ingang van 01/10/2012 TRAN KHANH LONG François Demarsinstraat 23 3012 Leuven

als bestuurder en gedelegeerd-bestuurder;

-benoemt met ingang van 01/10/2012 WEN HUI François Demarsinstraat 23 3012 Leuven

als bestuurder.

TRAN KHANH LONG

Bestuurder èn Gedelegeerd-bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.05.2012, NGL 19.06.2012 12184-0113-014
28/02/2012
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voo behou B i

aan F

Belgh Staatsl



Aiaoaseio*



Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 5 FEB. 2012

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondememingsnr : 0443.674.733

Benaming : VAN LANGENDONCK

(voluit):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3000 Leuven, Riddersstraat 141

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Tekst:

Uit een proces-verbaal verleden voor Ann Wallays, geassocieerd notaris te Leuven, op twintig december tweeduizend en elf, dragende de vermelding "Geregistreerd twee bladen geen renvooien te Leuven 2e kantoor der Registratie op 23 DEC. 2011 boek 1362 blad 95 vak 12 - Ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR) De Ontvanger (get.) DE CLERCQ G.", blijkt het volgende:

"IS GEHOUDEN:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "VAN LANGENDONCK", gevestigd te 3000 Leuven, Riddersstraat 141, met ondernemingsnummer BE 0443 674 733, rechtspersonenregister Leuven.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Charles Jansen te Leuven op 28 maart 1991, houdende de statuten en bekendgemaakt in de in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 april 1991 onder nummer 19910426-220.

De statuten werden laatst gewijzigd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering, gehouden voor notaris Guy Jansen te Leuven op 27 juni 2001, houdende onder meer kapitaalverhoging en aanpassing aan euro - zetelverplaatsing - aanpassing vertegenwoordiging van de vennootschap - aanpassing statuten aan nieuwe wetboek van vennootschappen - ontslag - benoemingen, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 juli 2001 ander nummer 20010728-723.

(" " )

BERAADSLAGING - BESLUITEN

De algemene vergadering vat de agenda aan als volgt

EERSTE BESLUIT - WIJZIGING STATUTEN ARTIKEL 10

De algemene vergadering besluit artikel 10 van de statuten aan te passen aan de wet houdende de

afschaffing van de effecten aan toonder en te wijzigen om het te laten luiden als volgt:

"De niet volstorte aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam

dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

De volgestorte aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam of

gedematerialiseerd.

De titularis van gedematerialiseerde effecten kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van

zijn effecten in effecten op naam."

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLUIT  WIJZIGING STATUTEN ARTIKEL 23

De algemene vergadering besluit artikel 23 van de statuten aan te passen aan de wet houdende de

afschaffing van de effecten aan toonder en te wijzigen door de vijfde alinea van dit artikel cp te heffen en

de zesde alinea van dit artikel te wijzigen om het te laten luiden als volgt:

"Uiterlijk vijf dagen voor de vergadering moeten de aandeelhouders of hun vertegenwoordi" ers kennis

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het

Belgisch Staatsblad

v

Luik B - vervolg

geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij gewone brief, te richten aan de

zetel van de vennootschap."

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLUIT - MACHTEN

De algemene vergadering beslist aan de raad van bestuur en/of zijn gevolmachtigde de nodige machten

te verlenen om over te gaan tot de uitvoering van de genomen beslissingen en aan de notaris om over te

gaan tot de coordinatie van de statuten.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

SLUITING

Vermits de dagorde uitgeput is, wordt de zitting geheven om guur 55 minuten"

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

Notaris Ann Wallays

Tegelijk neergelegd:

- eensluidende uitgifte van proces-verbaal;

- gecoordineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

01/07/2011 : LE079131
08/07/2010 : LE079131
23/07/2009 : LE079131
09/10/2008 : LE079131
30/07/2008 : LE079131
08/08/2007 : LE079131
26/09/2005 : LE079131
20/12/2004 : LE079131
01/10/2004 : LE079131
18/08/2003 : LE079131
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 26.08.2015 15493-0241-014
03/08/2002 : LE079131
28/07/2001 : LE079131
23/07/1999 : LE079131
05/03/1998 : LE79131
01/01/1993 : LE79131
01/01/1992 : LE79131
26/04/1991 : LE79131
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 26.08.2016 16501-0272-014

Coordonnées
VAN LANGENDONCK

Adresse
RIDDERSSTRAAT 141 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande