VAN OSSEL-ROBBERECHTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN OSSEL-ROBBERECHTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 434.226.735

Publication

19/08/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Mal 2.0

Li:0D p In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

0G AU8~~~

BW'feee14

Griffie

Ondernemingsnr : 0434.226.735

Benaming

(voluit) : VAN OSSEL-ROBBERECHTS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : 1861 Meise (Wolverten), Kruiskesbos 12

Onderwerp akte : Ontbinding - Invereffeningstelling - Statutenwijziging - Sluiting van de vereffening volgens het 'Systeem Onkelinx'

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgesteld door notaris Sabine Van

Buggenhout te Wolvertem (Meise) op 4 augustus 2011 met als registratierelaas 'Geregistreerd 5 rollen - geen

verzending te Meise, de 4 augustus 2011. Boek 426. Blad 51. Vak 1. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 ¬ ) -

De Ontvanger a.i. D. Heyvaert (getekend)' dat de algemene vergadering van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid VAN OSSEL-ROBBERECHTS volgende beslissingen met eenparigheid van

stemmen heeft genomen:

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te stellen wat volgt:

I. De vergadering van vandaag heeft volgende agenda:

1° Bijzonder verslag van de zaakvoerder en staat van activa en passiva conform artikel 181 van het

Wetboek van Vennootschappen. Bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor conform artikel 181 van het Wetboek

van Vennootschappen.

2° Ontbinding van de vennootschap.

3° Kennisname ontslag zaakvoerder.

4° Besluit tot niet-benoeming van een vereffenaar.

5° Vereffeningsverslag. Bestemming van de goederen die eigendom zijn van de vennootschap.

6° Kwijting. Sluiting van de vereffening.

7° Bewaring van boeken en bescheiden. Volmacht formaliteiten.

Il. Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het

volgende vast:

a) Op 3 augustus 2011 heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen. Bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. Dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van Vennootschappen.

b) Op 3 augustus 2011 heeft de heer Luc Ravert, bedrijfsrevisor, voor de BVBA Luc Ravert & C° te 1860 Meise, Hendrik Van Dievoetlaan 1, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen een; verslag opgesteld.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

`Xl. CONCLUSIES

Tot besluit van zijn onderzoek onder de vorm van een beperkt nazicht met verwijzing naar artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, verklaart ondergetekende, burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen °LUC RAVERT & Co", bedrijfsrevisor, te 1860 Meise, H. Van Dievoetlaan 1, vertegenwoordigd door de Heer Luc RAVERT, bedrijfsrevisor, dat:

" in het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht, het bestuursorgaan van de BVBA VAN OSSEL-ROBBERECHTS een boekhoudkundige staat per 31 juli 2011 heeft opgesteld, die rekening houdt met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap;

deze staat per 31 juli 2011 een balanstotaal opgeeft van 39.923,15 EUR en een

netto-passief van 10.601,62 EUR.

" Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes zullen worden gerealiseerd door de vereffenaar.

*iiia~eoe

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Dit verslag werd op verzoek van het bestuursorgaan opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het wetboek van vennootschappen in het kader van de beslissing tot invereffeningstelling van de vennootschap en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Aldus opgesteld te Meise, op 3 augustus 2011.

BVBA "LUC RAVERT & Co" vertegenwoordigd door Luc RAVERT. Bedrijfsrevisor (getekend)"

Neerlegging

De voormelde verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor zullen samen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

VASTSTELLING VAN DE GELDIGHEID VAN DE VERGADERING

De uiteenzetting door de voorzitter wordt juist bevonden door de vergadering.

Deze vergadering is rechtsgeldig samengesteld en kan geldig beraadslagen en beslissen over aile punten van de agenda zonder dat de vervulling van de modaliteiten van samenroeping moet worden verantwoord. NOTARIËLE WETTIGHEIDSVERKLARING

Overeenkomstig artikel 181 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap krachtens artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

BERAADSLAGING - BESLISSINGEN

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

EERSTE BESLISSING  Verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten op 31 juli 2011. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

TWEEDE BESLISSING  Ontbinding

De vergadering beslist tot ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

DERDE BESLISSING  Kennisname ontslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat, de hiernavolgende zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend is:

- voornoemde heer VAN OSSEL Willy.

VIERDE BESLISSING  Niet-benoeming vereffenaar

De vergadering, die voltallig is gezien alle aandeelhouders aanwezig zijn, beslist eenparig geen vereffenaar te zullen aanstellen gezien het hier een eenvoudige vereffening betreft. Zij wensen de vereffening te doen conform het 'systeem Onkelinx' zoals voorzien in de omzendbrief van de Federale Overheidsdienst Justitie dedato 14 november 2006, referte 7/CH/3100/A/004.

Partijen worden door ondergetekende notaris gewezen op het feit dat derden overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen de zittende zaakvoerder als vereffenaar kunnen beschouwen. Partijen worden eveneens gewezen door ondergetekende notaris op de verhoogde aansprakelijkheid in zijn hoofde in het kader van de 'passieve rechtspersoonlijkheid van de vennootschap tot 5 jaar na de sluiting van de vereffening (conform artikel 198 §1 van het Wetboek van Vennootschappen).

VIJFDE BESLISSING  Vereffening  Bestemming van de goederen die eigendom zijn van de vennootschap

De algemene vergadering verklaart uitdrukkelijk dat alle activa van de vennootschap zijn verdeeld behoudens de hierna vermelde grond te Meise (Wolvertem), welke terstond door de algemene vergadering aan alle aandeelhouders wordt toebedeeld in onverdeeldheid, dit naar evenredigheid van hun respectieve participatie.

Gemeente MEiSE  tweede afdeling  WOLVERTEM

Een perceel grond aan de Hoogstraat, gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel, afgeleverd minder dan één jaar vôôr heden, sectie F nummer 457 K2/deel, met een totale oppervlakte volgens titel van 15 are 70 centiare 52 tienmilliare, te weten het hierna onder de rubriek `eigendomsoorsprong' vermelde vroegere lot 1, gelegen uiterst links als men met het aangezicht in de Hoogstraat naar de autosnelweg Al2 staat en met een oppervlakte volgens titel van 7a 45ca 14tma, evenals het vroegere lot 2, gelegen tweede van links als men met het aangezicht in de Hoogstraat naar de autosnelweg Al2 staat, met een oppervlakte van 8 are 25 centiare 38 tienmilliare.

TOEBEDELING GOEDEREN VAN DE VENNOOTSCHAP (inclusief voorbeschreven onroerend goed)

Terstond beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen over te gaan tot vereffening van de vennootschap en aile actieve toe te bedelen aan de aandeelhouders naar evenredigheid van hun participatie. Zij verklaren dat de vennootschap geen passief meer bezit, zoals blijkt uit de lijst van actief en passief dedato 3 augustus 2011 hieraangehecht en verklaren dat de vennootschap over voldoende actief bezit.

Vanaf heden bezitten de echtgenoten VAN OSSEL-ROBBERECHTS in onverdeeldheid de volle eigendom van alle goederen, zo roerende als onroerende, van de vennootschap. Indien er in de toekomst nog passiva zouden ontstaan naar aanleiding van onderhavige vereffening zullen deze door de echtgenoten VAN OSSEL-ROBBERECHTS worden gedragen.

ZESDE BESLISSING  Kwijting  Sluiting van de vereffening

" V'c r-r behouden aart-het Belgisch Staatsblad

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering de zaakvoeder eveneens kwijting te geven voor de door hem uitgevoerde taak.

Gezien er niets meer te verdelen is besluit de algemene vergadering tot definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap. Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN OSSEL-ROBBERECHTS definitief heeft opgehouden te bestaan.

ZEVENDE BESLISSING  Bewaring van boeken en bescheiden  Volmacht formaliteiten

De algemene vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden bewaard en neergelegd gedurende de door de wet verplichte termijn van vijf jaar in de voormelde woonplaats van de heer VAN OSSEL Willy of in zijn nieuwe woonplaats mocht hij deze binnen deze termijn wijzigen.

De vergadering stelt vast dat der geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en/of waarden die toekomen aan schuldeisers of aandeelhouders die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan het fiscaliteitskantoor Fiscamar te Meise (Wolverten), met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen en desgevallend bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Sabine Van Buggenhout  notaris

Tegelijk neergelegd: uitgifte proces-verbaal algemene vergadering, bijzonder verslag van de zaakvoerder, revisoraal verslag en balans dedato 31 juli 2011.













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 19.06.2011, NGL 01.08.2011 11372-0104-012
26/07/2011 : BL546690
11/08/2010 : BL546690
28/09/2009 : BL546690
21/09/2009 : BL546690
02/09/2008 : BL546690
06/08/2007 : BL546690
25/08/2006 : BL546690
30/06/2005 : BL546690
01/07/2004 : BL546690
09/07/2003 : BL546690
23/08/2002 : BL546690
12/08/1999 : BL546690
01/06/1988 : BLA41247

Coordonnées
VAN OSSEL-ROBBERECHTS

Adresse
KRUISKESBOS 12 1861 WOLVERTEM

Code postal : 1861
Localité : Wolvertem
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande