VAN REETH MOTORS, AFGEKORT : VRM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN REETH MOTORS, AFGEKORT : VRM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 552.700.654

Publication

26/05/2014
ÿþ(verkort) : VRM

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 3000 LEUVEN, Frederik Lintsstraat 182

(volledig adres)

Onderwerp akte; OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor ons, geassocieerd notaris Jan Eekhaut te Puurs op 13 mei 2014, blijkt dat:

1. De heer VAN REETH Roel Yves Dennis Maria, geboren te Antwerpen (Merksem) op 6 september 1986, rijksregisternummer 86.09.06-331.97, ongehuwd, wonende te 3000 Leuven, Frederik Lintsstraat 182,

2, De heer VAN REETH Bert Henry Maria, geboren te Antwerpen (Merksenn) op 21 juli 1989,! rijksregistemummer 89.07.21-369.46, ongehuwd, wonende te 2830 Willebroek, Dorpsstraat 68.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid hebben opgericht als volgt:

Naam VAN REETH MOTORS, afgekort VRM, onder de handelsbenaming SAMURAI IMPORTS

Vorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 3000 LEUVEN, Frederik Lintsstraat 182

Doel:

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel;

Aankoop en verkoop, invoer, uitvoer, verdeling en levering van alle voertuigen, motoren en wisselstukken: die nuttig zijn voor het gebruik van voertuigen, alsook alle producten van de machine-, metaal- of houtindustrie! die ermee verband houden.

- Klein- of groothandel van motorvoertuigen, met inbegrip van tweedehandse voertuigen, wissel- en! hulpstukken van motorvoertuigen, brandstoffen en smeermiddelen, industriële oliën en vetproducten;

- Uitbating van herstellingswerkplaatsen voor motorvoertuigen en koetswerk; pechverhelpingsdiensten::: verhuring van motorvoertuigen, alsook alle onderhoud en herstellingen;

- De coördinatie van alle onderaannemingen en het aannemen van onderhouds- en reinigingswerken van motorvoertuigen, dit in de ruimste zin van het woord.

Alle industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende activiteiten die rechtstreeks onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of gelijkaardige of verwante doelstellingen nastreven;

- Optreden ais handelstussenpersoon;

- Het ontvangen van goederen;

- Opslag (stockage) van goederen, verhuur opslagruimte;

- Distributie van de opgeslagen goederen op afroep van de klant met eigen transportmateriaal;

- Herladen van opgeslagen goederen op het transportmateriaal van de klant;

- Vervoer voor eigen rekening van derden in de ruimste zin van het woord (palletgoederen, asfalt,i bouwmaterialen,

De vennootschap heeft verder ook tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden, de aankoop, de verkoop, het huren en verhuren, de huurkoop en de leasing van! computers, hoogteennologisch materiaal en apparatuur en, in het algemeen, van eik informatica en elektronisch'; materiaal, met inbegrip van, maar niet beperkt tot (i) personal computers, bedienings- en controlepanelen, (il)!

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111!!1111!1!j111111111111

Ondemernlngsnr o 553 eSei

Benaming

(voluit) : VAN REETH MOTORS

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van KoopharIvLeit

te Leuven, del 5 MEI

DE GRIFFIER

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

1 L

computerwerkstations, processors, (iii) digitale overbrengers, telefaxapparaten, plotters, printers, toetsenborden, toevoertoebehoren, beeldschermen, computerterminals, en (iv) onderdelen, uitrusting toebehoren en randapparatuur.

De vennootschap mag het bovenvermeld informatica en elektronisch materiaal en in het algemeen alle computersoftware en  hardware, invoeren en uitvoeren, verdelen en op de markt brengen, kopen en verkopen, huren en verhuren door middel van huurkoop of leasing, en mag onderhouds-, reparatie-, opleidings en

-

systeemdiensten verlenen in verband met dit materiaal of het gebruik ervan.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, valmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Deze opsomming is enkel aanduidend en niet limitatief.

DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

KAPITAAL : Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, doch elk met een fractiewaarde van 1/100ste van het geheel geplaatste kapitaal.

Dat het kapitaal volledig wordt onderschreven in geldspeciën ais volgt:

Op dertig (30) aandelen wordt ingetekend door de heer VAN REETH Roel, die, ter betaling van het daaraan beantwoordend gedeelte van het kapitaal, zijnde VIJFDUIZEND VIJFHONDERDTACHTIG EURO (5.580,00 EUR) een som geld ad VIERDUIZEND TWEEHONDERD VIJFENVEERTIG EURO (4.245,00 EUR) heeft ingebracht, zodat ieder aandeel waarop door hem in geld is ingeschreven, voor meer dan twee derde volstort is.

Op zeventig (70) aandelen wordt ingetekend door de heer VAN REETH Bert, die, ter betaling van het daaraan beantwoordend gedeelte van het kapitaal, zijnde DERTIENDUIZEND TWINTIG EURO (13.020,00 EUR) een som geld ad NEGENDUIZEND NEGENHONDERD EN VIJF EURO (9.905,00 EUR) heeft ingebracht, zodat ieder aandeel waarop door hem in geld is ingeschreven, voor meer dan twee derde volstort is.

ZAAKVOERDER

De vennootschap zal beheerd worden door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

BEVOEGDHEID ZAAKVOERDER

ledere zaakvoerder is bevoegd om alleen alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

BENOEMING ,

De algemene vergadering kan te allen tijde het aantal zaakvoerders vermeerderen of verminderen. De zaakvoerders benoemd door de statuten zijn echter niet afzetbaar, tenzij voor een grove fout in het beheer, die dan behoorlijk dient vastgesteld te zijn.

DAGELIJKS BESTUUR

Indien er twee zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerder mag het dagelijks bestuur van de maatschappij overdragen aan een directeur, al of niet vennoot en aan om het even welke volmachtdrager, voor bijzondere wel bepaalde machten. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid,

De rechtsgedingen als eiser en als verweerder, evenals aile gerechtelijk of administratief verhaal worden vervolgd in naam van de vennootschap, door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

De handtekening van de zaakvoerder moet in al de akten, waarbij de verantwoordelijkheid van de vennootschap in aanmerking komt, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van zijn hoedanigheid als zaakvoerder.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoeden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

ledere zaakvoerder individueel, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, zelfs indien er meerdere zaakvoerders zijn, met uitzondering van beslissingen boven de vijftienduizend euro (15.000,00 ¬ ), alsook alle beslissingen met betrekking tot kredieten, leningen en rechtshandelingen met betrekking tot onroerende goederen, waarvoor steeds het akkoord van alle zaakvoerders is vereist

JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering, ook jaar-vergadering genoemd, wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand mei om achttien uur, ter zetel van de vennootschap of in gelijk welke plaats in de bijeenroepingbrieven aangeduid.

; Indien voormelde dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden de eerstvolgende

werkdag, zelfde uur en zelfde plaats.

STEMRECHT

Ieder aandeel geeft recht op één stem in de algemene vergadering.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

A. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal lopen vanaf datum oprichting tot en met 31 december 2014.

B. Eerste jaarvergadering

De eerste gewone algemene vergadering zal bijeen-'ko-men op de laatste zaterdag van de maand mei

2015 om achttien uur.

C. Zaakvoerder

Met eenparigheid van stemmen worden als zaakvoerders benoemd;

- De heer VAN REETH Roel, voornoemd, en,

- De heer VAN REETH Bert, voornoemd, die elk hun mandaat aanvaarden en bevestigen niet getroffen te

; zijn docr enige maatregel die de uitoefening van dit mandaat verbiedt.

De opdracht, die bezoldigd is, geldt voor onbe-paalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en neemt een

aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoon-ilijkheid verwerft.

Krachtens artikel 17 der statuten is aan hen volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om

namens de vennootschap op te treden in en buiten rech-te, behoudens de uitzonderingen vermeld in artikel 17.

Zij oefenen deze bevoegdheid individueel uit.

D. Overname verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintentssen overneemt die voortkomen uit (handels)activiteiten uitgevoerd vanaf 1 mei 2014 en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

E. Volmacht,

De comparanten verklaren alhier volmacht te verlenen voor het bij voortduring vervullen van alle formaliteiten (zowel het aanvragen, het wijzigen als het schrappen) inzake de Kruispuntbank voor Ondernemingen, Belastingen; de Belasting over de Toegevoegde Waarde en daartoe de nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en aile noodzakelijke documenten te tekenen en alle eventuele andere juridische, administratieve en fiscale formaliteiten aan mevrouw Dora Decraen, te 2830 VVillebroek, Dorpstraat 611

Deze volmacht wordt gegeven met recht van substitutie.

BVBA VERHAEGEN-EEKHAUT-VERLINDEN, geassocieerde notarissen te Puurs, Molenstraat 6/13, voor wie ondertekent, geassocieerd notaris Jan Eekhaut.

Tegelijk hiermee neergelegd afschrift oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 29.09.2015 15636-0559-010

Coordonnées
VAN REETH MOTORS, AFGEKORT : VRM

Adresse
FREDERIK LINTSSTRAAT 182 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande