VAN WAASDIJK

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VAN WAASDIJK
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 401.926.230

Publication

03/10/2014
ÿþ1111111111

6180027

Lui B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rreergelegcflurttvangen op

2 4 SEP. 2014

ter griffie van de eferiandstalige

VrehíbwlC*r>~A

i i ~ ~rEassel

Mod POF 11.1

Ondernemingsnr : 0401.926.230

Benaming (voluit) : van Waasdijk

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Waardbeekdreef 3 -1850 Grimbergen

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Benoeming commissaris

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering dd 16/05/2014

De vergadering beslist om de bvba BMS & Co, vertegenwoordigd door de Dhr. Paul MOREAU, te benoemen tot commissaris revisor voor een periode van drie jaar, vervallend na de Algemene Vergadering gehouden in 2017 (boekjaren 2014, 2015, 2016),

Michel CLOSET

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. vári -üik vermelden ; Recto : Mam ernioidánrgifird van ae Enslrumenterende no¬ ans; fiëtzij van de persot(ojn(en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.05.2014, NGL 11.09.2014 14588-0101-035
17/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 11.09.2012 12561-0210-034
16/01/2012
ÿþmod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

N

V

*i

IIAaoiz qll IAIA,oa* 6 VA II

za JAN 2012

Griffie

a ~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0401.926.230 Benaming (voluit) : VAN WAASDIJK

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Waardbeekdreef 3 1850 Grimbergen

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging

Uit een proces-verbaal opgesteld door meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te. Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme -- Notaris Christian Vani Damme », geassocieerde notarissen niet zetel te Brugge (Sint-Andries) op 23 december 2011,i !i waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap « VAN WAASDI]K », te 1850 Grimbergen, Waardbeekdreef 3, waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van; stemmen

1. De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren een exemplaar van deze verslagen te; hebben ontvangen, met name:

; - het verslag opgesteld door BOSSAERT, MOREAU, SAMAN SPRL, bedrijfsrevisoren, kantoorhoudende]

te 1180 Brussel, Chaussée de Waterloo 757, vertegenwoordigd door de heer Paul MOREAU

bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen door de raad; ; van bestuur aangesteld.

De conclusies van het verslag van BOSSAERT, MOREAU, SAMAN SPRL, bedrijfsrevisoren, aangesteld door de raad van bestuur, worden hierna letterlijk weergegeven:

«VI. BESLUITEN

; De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de naamloze vennootschap VAN WAASDIJK, Waardbeekdreef 3 te 1850 Grimbergen, bestaat uit de schulden van de vennootschap tegenover]

Dhr Yves COCKHEYT, voor een bedrag van 532.502,84 C. ;

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, is Paul MOREAU, Bedrijfsrevisor, vennoot! van b.v.b.a BOSSAERT MOREAU SAMAN & C°, bedrijfsrevisoren, Waterloosesteenweg 757 t& 1180 Brussel, van oordeel dat

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut derf Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling;

i; van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in:

natura.

de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

beantwoordt; i

de toegepaste methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, i

- de toegepaste waarderingsmethoden leiden tot inbrengwaarden die overeenstemmen met de: fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen.

- de werkelijk verstrekte vergoeding verantwoord is als tegenprestatie.

De conventionele waarde van de inbreng is tenminste gelijk aan de waarde van de daarvoor; toegekende kapitaalaandelen. Er worden geen andere vergoedingen verleend. De waarde van de; inbreng in natura bedraagt 532.502,84 C. De voor de inbreng verstrekte vergoeding, zijnde 2.148; : aandelen van de nv VAN WAASDIJK zonder nominale waarde, die elk 1/2.148 ste deel van het: kapitaal vertegenwoordigen, is vanuit het oogpunt van de belangen van derden aanvaardbaar en! gerechtigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 1 t.1

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen' betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

BOSSAERT MOREAU SAMAN & C°bvba Bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door Paul

MOREAU

30 november 2011»

- het verslag opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 313 van het

genoemde wetboek.

In de mate nuttig en nodig, verklaren de aandeelhouders individueel en unaniem te verzaken aan

de toepassing van de termijnen en formaliteiten door de wet in hun belang ingesteld.

Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, neergelegd warden ter griffie

van de rechtbank van koophandel.

2. BESLISSING

Op basis van voornoemde verslagen besliste de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met vijfhonderdtweeëndertigduizend vijfhonderdentwee euro vierentachtig cent (C 532.502,84) te verhogen om het van zevenhonderd drieënveertigduizend zeshonderd tachtig euro zevenenvijftig cent (C 743.680,57) op een miljoen tweehonderdzesenzeventigduizend honderddrieëntachtig euro éénenveertig cent (C 1.276.183,41) te brengen door inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die de heer CocKriErr Yves Noël Louis, geboren te Eeklo op zeven maart negentienhonderd zeventig, , wonende te 1780 Wemmel, Jan Van Gijsellaan 21, heeft lastens deze vennootschap, en dit ten belope van vijfhonderdtweeëndertigduizend vijfhonderdentwee euro vierentachtig cent (C 532.502,84).

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van tweeduizend honderdachtenveertig (2.148) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf heden in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.

Op deze tweeduizend honderdachtenveertig (2.148) nieuwe aandelen zal in natura worden ingeschreven tegen de prijs van tweehonderdzevenenveertig euro negentig cent (C 247,90) per aandeel.

3. VERWEZENLIJKING VAN DE INBRENG

Vervolgens verklaart:

De Heer CocKHErr Yves, geboren te Eeklo op zeven maart negentienhonderd zeventig, echtgenoot van Mevrouw BUL1-IAUW Joëlle Marie Charles, wonend te 1780 Wemmel, J.Van Gijsellaan 21, na voorlezing van het voorafgaande, zijn schuldvordering ten belope van vijfhonderdtweeëndertigduizend vijfhonderdentwee euro vierentachtig cent (C 532.502,84) in deze vennootschap in te brengen, nadat hij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven en in te schrijven op tweeduizend honderdachtenveertig (2.148) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van tweehonderdzevenenveertig euro negentig cent (C 247,90) per kapitaalaandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden.

4. De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op hoger vermeld bedrag werd gebracht en vertegenwoordigd is door vijfduizend honderdachtenveertig (5.148) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

Het artikel 5 van des statuten wordt gewijzigd zoals te lezen onder het tiende besluit.

5. De algemene vergadering besloot om de tekst van artikel 7 van de statuten met betrekking tot

de aard van de aandelen te hernummeren en te vervangen door volgende tekst:

Artikel 9. AARD VAN DE AANDELEN

1. De aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

2. De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Net register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

De Raad van Bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm.

Na iedere wijziging zal een nieuwe afdruk gemaakt worden. Deze afdrukken zullen op de zetel van de vennootschap bewaard blijven.

3. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een erkende rekeninghouder of de vereffeningsinstelling.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op' rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling.

4. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap de omzetting vragen van de volstorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder erkende rekeninghouder of bij de vereffeningsinstelling en deze aandelen schrappen in het register van aandelen.

5. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren.

De Raad van Bestuur of zijn aangestelde ,zal, volgens opgave van de aandeelhouder, bij de vereffeningsinstelling of bij de door de aandeelhouder aangewezen erkende rekeninghouder, de boeking laten schrappen en deze aandelen inschrijven in het register van aandelen op naam. Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven.

6. Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen.

Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benomen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijk gerechtigden.

De mede-eigenaars, de pandschuldeisers en de pandschuldenaars zijn ertoe gehouden zich te laten vertegenwoordigen door een gemeenschappelijke volmachtdrager en de vennootschap hiervan te verwittigen.

Ingeval van vruchtgebruik en bij gebrek aan aanduiding van een gemeenschappelijke gemachtigde, moet de blote eigenaar van het aandeel ten opzichte van de vennootschap vertegenwoordigd worden door de vruchtgebruiker.

6. De aandeelhouders beslissen met unanimiteit hun aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam. De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen.

De vergadering machtigt de heer COCKHEYT Yves om terstond een aandeelhoudersregister op te maken waarin het aandeelhoudersbezit zoals hierboven uiteengezet wordt vermeld, waarvan kopie aan onderhavige akte zal worden gehecht.

De algemene vergadering stelt vast dat de omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam werd verwezenlijkt door de inschrijving in het register van de aandelen op naam op heden.

7. De algemene vergadering besloot om de tekst van artikel 17 van de statuten met betrekking tot de vertegenwoordiging te vervangen door de tekst die verder onder punt 10 wordt weergegeven.

8. De algemene vergadering besloot om de tekst van artikel 24 van de statuten met betrekking tot de oproeping te hernummeren en te vervangen zoals verder wordt weergegeven.

9. De vergadering besloot de statutaire bepalingen inzake ; bijeenkomst, samenstelling, bevoegdheid en werking van het bestuur; benoeming en bezoldiging van bestuurders en commissarissen; bijeenkomst, werking en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering, uitoefening van het stemrecht te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het tiende besluit hierna.

10. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt, met volgende te publiceren kenmerken

Naam De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap; zij draagt de benaming "VAN WAASDIJK"..

Zetel De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1850 Grimbergen, Waardbeekdreef 3

Doel : De vennootschap heeft als doel de handel in , de in- en export en het voeren van agenturen en vertegenwoordiging van industriële gereedschappen en materialen, alsook de exploitatie, overdracht en verhuur en andere diensten aangaande deze gereedschappen en materialen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, inschrijving , financiële tussenkomsten of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag betrokken zijn in de fabricage, constructie, het herstellen en onderhouden van alle materialen, gereedschappen en uitrusting in het algemeen. Zo mag zij onder andere alle materieel en industriële uitrustingen aan derden verhuren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, en die niet verboden zijn krachtens enige wettelijke bepaling.

Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal Het maatschappelijk kapitaal bedraagt een miljoen

tweehonderdzesenzeventigduizend honderddrieëntachtig euro éénenveertig cent (C 1.276.183,41).

Het wordt vertegenwoordigd door vijfduizend honderdnegenenveertig (5.148) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/vijfduizendhonderdachtenveertigste (1/5148ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Boekjaar : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Reserves : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijk reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur.

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen. Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de wet dient door de aandeelhouder die haar heeft ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering te zijner gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Na de ontbinding blijft de vennootschap voortbestaan voor haar vereffening.

De vereffening gebeurt door de in functie zijnde bestuurders en op de door hen te bepalen wijze, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de werkwijze, de bevoegdheden en vergoedingen vastlegt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te alle tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, korrrt.de--bevoegdheid-om-een vaste-.vertegenwoordiger--te-benoemen. toe-aan-het-bestuursorgaan.-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders en vaste vertegenwoordigers van bestuurders.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet. De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders.

Alle handelingen die dag aan dag moeten verricht worden om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren, worden tot de daden van dagelijks bestuur gerekend.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Overeenkomstig artikel 524 bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524 ter van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door de voorzitten én de gedelegeerd-bestuurder samen optredend. Zelfs indien de functie van de voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd-bestuurder wordt vervuld door één bestuurder, is de handtekening van een tweede bestuurder NIET nodig voor de geldigheid van de gestelde handeling.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. (gedelegeerd-bestuurder)

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Commissaris

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOSSAERT, MOREAU, SAMAN EN CO", met maatschappelijke zetel te 1180 Ukkel, Waterloosesteenweg 757, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met ondernemingsnummer 0888.971.841, vast vertegenwoordigd door de heer MOREAU Paul

3aa rvergadering

De jaarvergadering zal plaatsvinden op de derde vrijdag van de maand mei om tien uur, op de zetel van de vennootschap of iedere andere plaats aangeduid in de oproepingen tot de vergadering.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

.Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die

één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De

aandeelhoudersvergaderingen vinden plaats op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurder, commissaris, de houders van obligaties en warrants op naam en de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, worden per aangetekende brief vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De personen die krachtens het Wetboek van vennootschapen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.

Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na de bijeenkomst van een algemene vergadering, welke zij niet bijwoonden verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping, of enige onregelmatigheid in de oproeping.

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de eventuele commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Er wordt onverwijld een afschrift van deze stukken toegezonden aan degenen, die uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

De personen aan wie krachtens het Wetboek van vennootschappen ter gelegenheid van enige algemene vergadering stukken dienen ter beschikking gesteld te worden, kunnen voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, verzaken aan deze terbeschikkingstelling.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dan zal de raad van bestuur, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voorvermeld artikel, aan de houders van aandelen op naam en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Iedere obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, op de zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld. Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Elke aandeelhouder mag

zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De--volmachten .dienen-sch r-iftelijk-ter-.kennis-te--worden-gebracht -per--br-ief; -telefax;- e-mail. .of-enig -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)men en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Ieder aandeel heeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit. Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig het agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding "ja", "neen" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven.

11._De vergadering nam akte van het ontslag van de voltallige raad van bestuur met ingang van heden, bestaande uit:

1/ De heer CLOSET Michel Georges Camille Jean, geboren te Brussel op achttien april negentienhonderd vierenzestig, wonend te 1851 Grimbergen (Humbeek), Molenstraat 179.

2/ Mevrouw VAN WAASDIIK Caroline Elisabeth Jean, geboren te Oudergem op vier oktober negentienhonderd drieënzestig, wonend te 1850 Grimbergen, Wezelstraat 61.

3/ Mevrouw VAN PETEGHEM Jacqueline Aline Maurice Thérèse, geboren te Ledeberg op eenentwintig november negentienhonderd zesenentwintig, wonende te 1080 Sint-Jans-Molenbeek, Edouard Bénèslaan 126.

4/ De naamloze vennootschap "ULTRA INTERNATIONAL", met zetel te 1480 Tubize, Rue de Bruxelles 27, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Nijvel met ondernemingsnummer 0415.795.943, vast vertegenwoordigd door de heer COCKHEYr Yves, voornoemd.

En dat volgende persoon gedelegeerd-bestuurder is:

De heer CLOSET Michel, voornoemd.

De vergadering besloot tot de benoeming tot bestuurders met ingang vanaf heden, voor een periode van zes jaar, tot vlak na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend en zeventien: 1/ De heer CLOSET Michel Georges Camille Jean, geboren te Brussel op achttien april negentienhonderd vierenzestig, wonend te 1851 Grimbergen (Humbeek), Molenstraat 179.

2/ Mevrouw VAN WAASDIJK Caroline Elisabeth Jean, geboren te Oudergem op vier oktober negentienhonderd drieënzestlgwonend te 1850 Grimbergen, Wezelstraat 61.

3/ Mevrouw VAN PETEcr+EM Jacqueline Aline Maurice Thérèse, geboren te Ledeberg op eenentwintig november negentienhonderd zesenentwintig, wonende te 1080 Sint-Jans-Molenbeek, Edouard Bénèslaan 126.

4/ De naamloze vennootschap "ULTRA INTERNATIONAL", met zetel te 1480 Tubize, Rue de Bruxelles 27, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Nijvel met ondernemingsnummer 0415.795.943, vast vertegenwoordigd door de heer CocKHErr Yves, voornoemd.

Hun mandaten zullen kosteloos worden uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De aldus benoemde bestuurders zijn in raad verenigd en benoemen met eenparigheid van stemmen:

1/ tot voorzitter van de raad van bestuur:

De heer CLOSET Michel, voornoemd

2/ tot gedelegeerd bestuurder:

De heer CLOSET Michel, voornoemd.

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen zoals bepaald in artikel 17 van de statuten.

12. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer CLOSET Michel, voornoemd, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de

-vervulling-van - aile- admi nistratieve--formaliteiten--enr-desgevallend, - bij-de--Administratie --van- de.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

read 11.1

Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en

andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen

worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Bijzonder verslag van het bestuursorgaan

Verslag van de bedrijfsrevisor

Gecoördineerde statuten

Meester Christian Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

.Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

24/11/2011 : BL291537
17/08/2011 : BL291537
30/03/2011 : BL291537
27/01/2011 : BL291537
18/03/2010 : BL291537
01/12/2009 : BL291537
30/09/2008 : BL291537
04/07/2007 : BL291537
01/09/2006 : BL291537
31/05/2005 : BL291537
20/07/2004 : BL291537
04/06/2004 : BL291537
19/06/2003 : BL291537
26/07/2002 : BL291537
21/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 11.09.2015 15588-0181-034
09/06/2000 : BL291537
30/05/2000 : BL291537
09/10/1998 : BL291537
01/03/1994 : BL291537
01/01/1993 : BL291537
23/09/1992 : BL291537
01/01/1992 : BL291537
01/01/1988 : BL291537
01/01/1986 : BL291537

Coordonnées
VAN WAASDIJK

Adresse
WAARDBEEKDREEF 3 1850 GRIMBERGEN

Code postal : 1850
Localité : GRIMBERGEN
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande