VANCOPHAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANCOPHAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.905.553

Publication

28/10/2013
ÿþ Mod MA 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nclergalego tetEde

~tiltlehr~tltir~l

ReChtbuiik v;~rl i~obp

~s i.kteeekY di+ GRIFFe OKT. 2013

Griffie

MEIIP

Vo beho aan Belg Staat

iu

i

lI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :S4 p 9 o S 5 S 3,

, Benaming

(voluit) : VANCOPHAR

{verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tiensesteenweg 107, 3360 Bierbeek (Korbeek-Lo)

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting - statuten

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Luc Talloen te Leuven op elf oktober tweeduizenddertien, neergelegd ter registratie, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "VANCOPHAR", met zetel te 3360 Bierbeek (Korbeek-Lo), Tiensesteenweg 107, met onbeperkte duur door:

1. De heer VANBELLE Pascal Jean-Pierre Henri, geboren te Leuven op 19 oktober 1957, (N.N. 571019 365.41), echtgenoot van mevrouw Vanderwaeren Greta, wonende te 3360 Bierbeek, Eikeboomlaan 9;

2. Mevrouw VANDERWAEREN Greta, geboren te Leuven op 18 juli 1959, (N.N. 590718 374.83), echtgenote van de heer Pascal Vanbelle, wonende te 3360 Bierbeek, Eikeboomlaan 9;

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PHARCOJAN, met zetel te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Lodreef 85, ondernemingsnummer 0539.924.071, RPR Leuven, vertegenwoordigd door haar gewone zaakvoerder de heer Jan René Filip Vanbelle, wonende te 3010 Kessel-Lo, Lodreef 85.

Het kapitaal bedraagt NEGENTIENDUIZENDACHTHONDERD EURO (19.800,00 EURO), volledig in geld geplaatst is, ten belope van ELFDU1ZENDDR1EHONDERD1WEEËNVIJFTIG EURO (11.352,00 EURO) gestort is en vertegenwoordigd is door ZESTIG (60) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop wordt, ingeschreven door:

- de heer VANBELLE Pascal, voornoemd, die een som gestort heeft van VIERDUIZEND ZESHONDERDTWINTIG EURO (4.620,00 EURO), waarvoor hem VEERTIEN (14) aandelen worden toegekend, volledig volstort.

- mevrouw VANDERWAEREN Greta, voornoemd, die een som gestort heeft van VIERDUIZEND: ZESHONDERDTWINTIG EURO (4.620,00 EURO), waarvoor haar VEERTIEN (14) aandelen worden: toegekend, volledig volstort.

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PHARCOJAN, voornoemd, die een som gestort. heeft van TWEEDUIZENDHONDERDENTWAALF EURO (2.112,00 EURO), waarvoor haar TWEEËNDERTIG (32) aandelen worden toegekend, gestort ten befope van een/vijfde.

3) met een boekjaar dat begint op éénendertig december en wordt afgesloten op dertig december van het daaropvolgende kalenderjaar; het eerste boekjaar wordt afgesloten op dertig december tweeduizendveertien;

4) met de jaarvergadering op de tweede vrijdag van de maand juni om negentien uur (19.00 uur); indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende vrijdag die een werkdag is. De eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizendvijftien.

5) met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen,

Tot gewone zaakvoerder voor de onbeperkte duur wordt aangesteld de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PHARCOJAN, met zetel te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Lodreef 85, ondernemingsnummer 0539.924.071, RPR Leuven, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jan René Filip Vanbelle, wonende te 3010 Kessel-Lo, Lodreef 85.

De vennootschap heeft als doel het voeren van alle activiteiten die normaal behoren tot deze van de uitbating van een officina-apotheek, toegankelijk voor het publiek, met inbegrip van aile handelingen die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden of er nauw bij aansluiten en derhalve onder meer: de magistrale bereiding van en kleinhandel in geneesmiddelen, allo- of homeopathische; de aflevering van

farmaceutische, parafarmaceutische en homeopathische producten, verbandstoffen,

gezondheidsvoedingswaren, kindervoeding en dieetartikelen, producten en artikelen voor persoonsverzorging, schoonheidsproducten en de eraan verbonden zorgenverstrekking, parfumerieën en cosmetica, drogisterijartikelen en optiek en dit alles in de ruimste zin; voorgaande opsomming is slechts exemplatief en niet limitatief,

Op de laatste blz- van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzg van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordLgen

Verso Naam en handtekening

À._ Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met het doel van de vennootschap of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken of helpen uitbreiden.

~ Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge Zij mag om het even welke commerciële, industriële of financiële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op, of haar doel bevorderen.

Zij mag ook belangen nemen in alle zaken of vennootschappen die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij kan ten gunste van derden zich borg stellen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Voorgaande opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant doel.

Zowel tengevolge van overdracht van aandelen onder levenden, als tengevolge van intekening (bij kapitaalverhoging in speciën) op aandelen waarop het voorkeurrecht niet werd uitgeoefend, als tenslotte tengevolge van erfrechtelijke overgang, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, enkel toekomen aan personen die de instemming krijgen van tenminste de helft van de vennoten die tenminste drie/vierden van het kapitaal vertegenwoordigen, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Die instemming is eveneens vereist als de aandelen overgedragen worden aan een medevennoot, of aan de echtgenoot of de bloedverwanten in rechte lijn van de oorspronkelijke eigenaar der aandelen.

Behoudens andersluidende overeenkomst, wordt het voorkeurrecht verbonden aan aandelen waarop een vruchtgebruik rust, uitgeoefend door de blote eigenaar en verwerft de vruchtgebruiker het vruchtgebruik op de zo verworven aandelen. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen; de aandelen die deze alleen verkrijgt, behoren hem toe in volle eigendom.

De overige rechten verbonden aan zulke aandelen, zullen door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet door deze laatste. In geval van verzet is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uitspraak dienaangaande.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, buiten de statuten benoemd.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Beperkingen of verdelingen van de bevoegdheid van de zaakvoerders kunnen aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Elke vennoot kan op een algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot; stemmen mogen niet per brief uitgebracht worden behoudens in het hierna bepaalde geval van schriftelijke besluitvorming.

Het boekjaar van de vennootschap begint op eenendertig december en eindigt op dertig december van het daaropvolgende kalenderjaar.

De zaakvoerders moeten de gewone algemene vergadering van de vennoten, "jaarvergadering" genoemd, ieder jaar bijeenroepen de tweede vrijdag van de maand juni om negentien uur (19.00 uur); indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende vrijdag gehouden, die een werkdag is. De jaarvergadering heeft plaats op de maatschappelijke zetel of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief vermeld. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris tenminste vijftien (15) dagen vôôr de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, de zaakvoerder en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen (volmachtdragers) die erom verzoeken.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien, om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voort' behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Het overblijvend saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering eraan geeft. Geen uitkering mag echter geschieden indien, op datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, met naleving van de wettelijke voorschriften terzake.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank moet worden goedgekeurd, wordt het nettoactief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate gestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding.

Enkel uitgereikt met het oog op neerlegging ter griffie voor de publicatie

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

gelijktijdig neergelegd:

- uitgifte van de akte (met 1 onderhandse volmacht)

Luc TALLOEN

Geassocieerd notaris te Leuven

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 30.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 14.06.2016 16176-0557-015

Coordonnées
VANCOPHAR

Adresse
TIENSESTEENWEG 107 3360 KORBEEK-LO

Code postal : 3360
Localité : Korbeek-Lo
Commune : BIERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande