VANDEBERGH

Société en commandite simple


Dénomination : VANDEBERGH
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 894.163.420

Publication

24/09/2014
ÿþlump

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mal Word 111

1 5 SEP. 2011

Griffie Rechtbank van Koophandel te Leuven.

Ondernerningsnr : 0894.163.420

Benaming

(voluit) : VANDEBERGH

(verkort

Rechtsvorm gewone commanditaire vennootschap

Zetel: Oude Geldenaaksebaan 10- 3360 Bierbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging - omvorming

Uit een akte verleden voor notaris Jean Halflants te Lubbeek op 26 augustus 2014, geregistreerd acht bladen twee verzendingen lste registratiekantoor Leuven 1 cp 2 september 2014 boek 748 blad 59 vak 15 ontvangen vijftig euro (50E) de adviseur a.i. (get) Linde Scholiaert, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van voormelde vennootschap volgende beslissingen genomen heeft;

1) Verhoging van het kapitaal met drieëntachtigduizend euro (¬ 83.000) om het te brengen van duizend euro (1.000E) op vierentachtigduizend euro (E 84.000), door creatie van 8.300 nieuwe aandelen, van de-izelhdd aard en met dezelfde rechten en voordelen als de be-istaande aandelen, en die onmiddellijk in de winst delen;

2) Te nemen beslissing met betrekking tot het voorkeurrecht om op voornoemde kapitaalverhoging in te schrihven;

3) Onmiddellijke inschrijving op de nieuwe aandelen door: cvba ERTZBERG die inbreng in nature deed van haar rekening-courant ten belope van drieëntachtigduizend euro (¬ 83.000) waarvoor 8.300 vcIstorte aandelen worden toegekend.

4) Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt;

5) ontslag van de heer Johan Vandebergh als statutair zaakvoerder

6) wijziging van de naam van de vennootschap in RE-SULT

7) verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap naar 3000 Leuven, Schipvaartstraat 34

8) wijziging van het boekjaar van een boekjaar beginnend op 31 december en eindigend op 30 december naar een boekjaar beginnend te 'I januari en eindigend op 31 december van ieder jaar en als gevolg hiervan verlenging van het huidige boekjaar tot 31 december 2014

9) wijziging van het dcel door schrapping van het huidige doel (artikel 3 der statuten) en vervanging door volgende doelsbepaling

"De vennootschap heeft tot doel:

-onderneming voor het verlenen van- advies en het uitvceren van schoonheidszorgen, lichaams-en gelaatsverzorging, het aanbrengen van make-up, huidverzorging en epireren, manicure en pedicure, gespecialiseerde voetverzorging, kapsalon, massages, voetreflexologie, esthetische deskundige, uitbating zonnebanken, sauna, whirlimoi en hydrojet, powerplate raserbehandeng, gezondheidsconsulente, kunstnagalstylist aromatherapeut, kleur-en stijlconsulente, kruidengeneeskunde, slaapconsulente, fitness en aile activiteiten van een schoon heids-en welness-salon in de meest ruime betekenis, voedingsconsulente en verkoop van dieet-en aanverwante producten.

-kleinhandel in schoonheidsproducten, reukwerk, cosmetica en toiletartikelen zonder dat deze opsomming limitatief le

-kleinhandel in juwelen, sierraden en diverse accessoires in de ruimste zin

De vennootschap mag overgaan tot aile handelsverrichtingen , nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, zowel in België als in het buitenland. Ze mag door alle middelen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn de afzet van haar producten te vergemakkelijken; zij zal eveneens de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen mogen uitoefenen."

Voorafgaandelijk aan de beslissing hierover, en met het oog daarop, bespreking van:

- verslag van de zaakvoerder, houdende een omstandige verantwoording inzake de voorgestelde wijziging

van het maatschappelijk doel;

Op de laatste latz. van Lw( 13 vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

- staat van activa en passive, opgemaakt binnen de drie maanden voor het zoëven genoemd verslag;

10)Kennisname van het verslag van de zaakvoerder, houdende toelichting van het voorstel tot omvorming van de gewone commanditaire vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inhoudende een samenvattende staat van actief en passief van de vennootschap de dato 30 juni 2014, dit overeenkomstig artikel 776 Wetboek Vennootschappen.

Kennisnarne van het verslag over genoemde staat van actief en passief opgemaakt door bvba De Mol, meuidermans & Partners met zetel te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91 vertegenwoordigd door de heer Kris Meulderm ans bedrijfrevisor op 21 augustus 2014 met volgende besluiten:

" Ondergetekende, BVBA De Mol, Miuldemians & Partners, vertegenwoordigd door Kris Meukiermans, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, aangesteld door het bestuursorgaan van de COMM.V VANDEBERGH, heeft met het oog op de omzetting naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, conform de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, de staat van activa en passiva, afgesloten per 30 juni 2014, onderzocht. Wij hebben onze controlewerkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens de staat van activa en passiva is negatief ten bedrage van 63.566,75 en is

kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van E 1.000,00. Het verschil bedraagt ¬ 64.566,75.

Alvorens tot de omzetting over te gaan zal het kapitaal verhoogd worden met ¬ 83.000,00 om het te brengen

Op 84.000,00. Deze kapitaalverhoging zal doorgevoerd worden door inbreng in natura van een

schuldvordering- Aldus zal het kapitaal E 84.000,00 bedragen, volledig volgestort zijn, waardoor voldaan zal zijn aan de vereisten inzake minimum kapitaal en netto-actief voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Boom, 21 augustus 2014"

11) Omzetting van de vennootschap in een besloten vennootsohap met beperkte aansprakelijkheid, met behoud van naar rechtspers000niljkheid. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zef de boekhouding van de ven-mootschap verder zetten, en het nummer waaronder deze ingenschreven was in KBO overne-'men, alsmede de activa, passiva, en afschrijvingen.

De omzetting gebeurt op basis van bovenvermelde staat van activa en passiva de dato 30 juni 2014. Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan worden verondersteld verricht te zijn door de besloten vennoot-'schap met beperkte aansprakelijkheid.

12) Vaststelling van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid rekening houdende met de beslissingen aangaande voorigaande punten.

Artikel : Naam

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als benaming "RE-

SULT' en bestaat voor onbeperkte duur.

: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3000 Leuven, Schipvaartstraat 34.

De zetel kan zonder statutenwijziging, binnen het Nederlands taalgebied of naar het taalgebied Brussel verplaatst worden bij besluit van de zaakvoerder(s), die ln de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad moet bekendgemaakt worden.

De vennootschap mag ook bij enkele beslissing van de zaakvoerders bestuurs en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen, kantoren en stapelhuizen inrichten, wanneer en waar zij het nodig acht, in België en in het buitenland.

Artikel_3. Doel

De vennootschap heelt tot doel:

-onderneming voor het verlenen van advies en het uitvoeren van schoonheidszorgen, lichaams-en gelaatsverzorging, het aanbrengen van make-up, huidverzorging en epileren, manicure en pedicure, gespecialiseerde voetverzorging, kapsalon, massages, voetreflexolcgie, esthetische deskundige, uitbating zonnebanken, sauna, whirlpool en hydrojet, powerplate laserbehandeling, gezondheidsconsulente, kunstnagelstylist aromatherapeut, kleur-en stijlconsulente, kruidengeneeskunde, slaapconsulente, fitness en alle activiteiten van een schoon heids-en welness-salon in de meest ruime betekenis, voedingsconsulente en verkoop van dieet- en aanverwante producten.

-kleinhandel in schoonheidsproducten, reukwerk, cosmetica en toiletartikelen zonder dat deze opsomming limitatief is

-kleinhandel in juwelen, sierraden en diverse accessoires in de ruimste zin

De vennootschap mag overgaan tot alle handelsverrichtingen , nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen , zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, zowel in België als in het buitenland. Ze mag door aile middelen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn de afzet van

"

s.

haar producten te vergemakkelijken; zij zal eveneens de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in

andere vennootschappen men uitoefenen.

Artikel_4. : Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, aanvang nemend op heden. Zij kan met

inachtneming van de vormen bepaald voor de wijziging van de statuten ontbonden worden.

Artikel_5. : Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap be-'draagt vierentachtigduizend euro (84.000E). Het

is verdeeld in 8.400 gelijke aande-len zonder nominale waarde. Het is volledig volstort; het niet volstorte saldo

is door de zaakvoerder opvraagbaar mits inachtname van een termijn van drie maand.

Artikel 13 Externe vertegenwoordigingsmaoht.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte als eiser. of verweerder.

Artikel_16 Gewone en bijzondere algemene vergaderingen.

De zaakvoerders moeten de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaanvergadeiring genoemd,

ieder jaar bijeenroepen op de tweede dinsdag van juni om 20 uur; indien deze dag op een wettelijke feestdag

valt heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Artikel_23. Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 dcember van ieder jaar. Op het einde van elk

boekjaar maken de zaakvoerders overeenkomstig de Vennootschapswet. de inventaris, de jaarrekening, en hun beleidsverslag op.

Voor-

behouden

aan bot

Eletgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

13) Benoeming van de zaakvoerder wier mandaat onbezoldigd zal zijn tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist:

-mevrouw Katrien Vanhoye, wonende te 3110 Rotselaar, Berkenlaan 64, NN660716-024-58, geboren te Brugge op 16 juli 1966 .

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Jean Halflants, notaris (get)

,.. .._ . .. , , _._ ... . .... .. ... _. . .  . .. ___.. _ .. . . ..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid vende instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VANDEBERGH

Adresse
OUDE GELDENAAKSEBAAN 10 3360 BIERBEEK

Code postal : 3360
Localité : BIERBEEK
Commune : BIERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande