VANDEN ABEELE-LOECKX

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : VANDEN ABEELE-LOECKX
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 462.349.114

Publication

22/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

L a ( : In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

lIlli1uu~u11,uiht IiiIllu

V beh aa Be Sta

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophande,

te Leuven, de 4 9 APR, 1014 DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0462.349.114

Benaming

(voluit) : VANDEN ABEELE-LOECKX

(verkort) :

Rechtsvoren : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : ATTENHOVENDREEF 9 - 3220 HOLSBEEK

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd 31/12/2013;

1. Kennisname dividenden uitkering

De vergadering neemt kennis van de notulen van voormelde bijzondere algemene vergadering waarbij beslist werd tot uitkering van een tussentijds dividend voor een bruto bedrag van ¬ 57.673,98. De dividenduitkering kadert in de overgangsregeling voorzien in artikel 537 WIS. Deze regeling maakt het mogelijk om reserves uit te keren tegen inhouding van 10% roerende voorheffing op voorwaarde dat de netto dividenden onmiddellijk worden geïncorporeerd in kapitaal.

Elke aandeelhouder beslist individueel het aldus verkregen netto dividend in te brengen in kapitaal onder de voorwaarden voorzien in artikel 537 W1B,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

2. Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met het bedrag en op de wijze zoals voorgesteld in de. agenda. De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld van het netto bedrag verkregen, ingevolge de dividenduitkering waartoe werd beslist in voormelde bijzondere algemene vergadering en zonder, uitgifte van nieuwe aandelen maar met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De vergadering verklaart te weten dat rater doorgevoerde kapitaalverminderingen geacht worden eerst uit de volgens het regime van artikel 537 W.I.B. 1992 ingebrachte kapitalen voort te komen.

Vervolgens verklaren voornoemde aandeelhouders in te tekenen op voormelde kapitaalverhoging elk in verhouding tot zijn voorkeurrecht

- voornoemde Vanden Abeele Pierre volstort een bedrag van vijfentwintigduizend negenhonderddriënvijftig euro en negenentwintig cent (¬ 25.953,29)

- voornoemde Loeckx Paula volstort een bedrag van vijfentwintigduizend negenhonderddriënvijftig euro en negenentwintig cent (E 25.953,29)

Beide inbrengers verklaren zich akkoord met het feit dat zij geen nieuwe aandelen ontvangen maar dal de: fractiewaarde van hun bestaande aandelen verhoogt.

Waarna de vergadering vaststelt dat de kapitaalverhoging volledig werd gerealiseerd zodat het kapitaal voortaan TWEEËNVIJFTIGDUIZEND ZESHONDERDVIJFTIG EURO EN ZESENTWINTIG CENT (¬ 52.650,26); bedraagt, vertegenwoordigd door 30 aandelen;

(get,) LOECKX Paula

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

16/01/1998 : LE98429

Coordonnées
VANDEN ABEELE-LOECKX

Adresse
ATTENHOVENDREEF 9 3220 HOLSBEEK

Code postal : 3220
Localité : HOLSBEEK
Commune : HOLSBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande