VANDERMEULEN BJORN CVS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANDERMEULEN BJORN CVS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.345.311

Publication

02/12/2013
ÿþMed POF 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 13180 87*

leergelegd ter griffie der Rechtbank van IÇoo handel te Leuven, de 2 U NOV. 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

V beh

aa

Bel Sta'

e ee mei. 344

VANDERMEULEN BJORN CVS

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : , 4L M, aai' B/

(volledig adres) 33 5-5 aG°c vt keJr.

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Bert Valkeniers met standplaats te Tienen, op 15 november 2013

dat de heer VANDERMEULEN Bjorn, geboren te Sint-Truiden op 8 februari 1990, (90.02,08-269.37),

ongehuwd, wonende te 3350 Linter, Langstraat 88 een vennootschap heeft opgericht onder de rechtsvorm van

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en met de naam "VANDERMEULEN BJORN

CVS" en met zetel te 3350 Linter, Langstraat 88, voor onbepaalde duur.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- Installatie in gebouwen en andere bouwwerken van: loodgieterswerk en sanitaire

apparatuur, gasleidingen en aansluitingen m.u.v. gasleidingen voor verwarmingssystemen, waterleidingen,

brandblusinstallatie, enz.;

- Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie;

- Installatie in gebouwen e.a. bouwwerken van: verwarmingssystemen op

elektriciteit, gas of stookolieapparatuur, verwarmingsketels, apparatuur en leidingen voor ventilatie en

klimaatregeling, enz.;

- Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie (zonder verwarming);

- Onderneming voor de installatie van elektrische verwarmingsinstallaties;

- Groothandel in apparaten voor centrale verwarming;

- Groothandel in materiaal voor de installatie van sanitair en centrale verwarming:

buizen, pijpen, fittings, kranen, verbindingsstukken, rubberslangen, enz.;

Schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale verwarming, ventilatiekanalen en uitlaatsystemen.

De vennootschap mag in het algemeen, alle commerciële, industriële, publieke, roerende en onroerende, financiële of andere handelingen stellen welke rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of dit zouden kunnen bevorderen.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in andere vennootschappen en mag alle leningen van gelijk welke vorm verstrekken voor deze vennootschappen.

Zij mag bij wijze van inbreng in contanten of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, zowel in binnen als buitenland.

De vennootschap mag kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in pand of hypotheek te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap mag zich ten voordele van derden borgstellen onder elke vorm en onder meer door het verlenen van aval, hypothecair verband op haar onroerende goederen, in pandgeving van haar roerende goederen en in het algemeen daartoe elke vorm van persoonlijke of zakelijke zekerheid stellen. De vennootschap kan alle eigendommen, zowel roerende als onroerende, alle industriële inrichtingen en installaties aankopen, overnemen, uitbaten of afstaan, opbouwen verhuren, verkopen of omwisselen.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizendzeshonderd euro (E 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde. Op de kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven als volgt: door de heer Bjom Vandermeulen, ten belope van honderdzesentachtig (186) aandelen.

De inschrijver verklaart en erkent dat het kapitaal waarop door hem werd ingeschreven, volstort is ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ I2.400).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Zijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming (voluit):

(verkort):

Rechtsvorm :

~" , ~

vo r- L ulk B - Vervolg

bel%vLeil

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de

vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. , - Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap:

De heer Bjorn Vandemeulen, wonende te 3350 Linter, Langstraat 88.

De iaarvereadering zal gehouden worden op de vijftiende van de maand juni om twintig uur op de maatschappelijke zetel.

Het boeklaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar, Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de datum van neerlegging van onderhavige akte op de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2014. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt eik jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van der rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van één juli tweeduizend dertien tot op heden, vijftien november tweeduizend dertien.

Volmacht

Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling en met het recht ieder afzonderlijk te handelen wordt verleend aan:

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "MARGIS", te 3300 Tienen, Gen. Guffenstraat 15 en aan zijn vennoot de heer Ghislain Creten, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en Iasthebbers,

1. teneinde de zaakvoerder(s) te vertegenwoordigen en bij te staan bij alle diensten en

bij het vervuIIen van alle formaliteiten, zowel deze voortvloeiende uit de oprichtingsakte als uit alle andere authentieke en onderhandse akten, ondermeer, en dit zonder dat deze lijst beperkend is, bij het ondernemingsloket en bij de belastingdiensten;

2" voor de inschrijving, aansluiting en vertegenwoordiging van de vennootschap en haar zaakvoerder(s) bij sociale verzekeringsfondsen en sociale secretariaten;

3. voor de neerlegging van de oprichtingsakte bij de griffie van de rechtbank van Koophandel;

4. voor de inschrijving, wijziging en doorhaling van zowel de zaakvoerder(s) als de vennootschap in de Kruispuntenbank Ondernemingen via de diensten van het ondernemingsloket;

5. voor de aanvraag en schrapping van een BTW-nummer en een ondernemingsnummer;

6. op het gebied van vertegenwoordiging van zowel de zaakvoerders) als de

vennootschap ten aanzien van de administraties van de directe belastingen en van de BTW in het algemeen, en in het bijzonder voor het indienen van de aangiftes in de personen- en vennootschapsbelasting, het indienen van de BTW-aangiftes en de jaarlijkse BTW-listings, en het indienen van bezwaarschriften.

Bert VALKENIERS, Notaris.

~"

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 01.09.2016 16575-0235-012

Coordonnées
VANDERMEULEN BJORN CVS

Adresse
LANGSTRAAT 88 3350 LINTER

Code postal : 3350
Localité : LINTER
Commune : LINTER
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande