VANDERMEULEN BOUW, AFGEKORT : VANDERMEULEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANDERMEULEN BOUW, AFGEKORT : VANDERMEULEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 441.900.623

Publication

29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 18.07.2013 13342-0088-016
03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 21.08.2012 12457-0222-016
14/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 06.12.2011 11633-0143-015
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 09.07.2009 09418-0401-015
10/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 02.07.2008 08359-0343-015
30/11/2007 : LE078094
05/10/2007 : LE078094
15/06/2015
ÿþ Mod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

uu 111111 j1,11111(1111 18

Ondernemingsnr : 0441.900.623

Benaming (voluit): VANDERMEULEN BOUW

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3300 Tienen, Walstraat 10 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  doelswiiziginq  statutenwiizigingen

Tekst :

Uit het proces-verbaal gesloten door notaris JORIS STALPAERT te Tremelo op 22 mei 2015 (ter registratie aangeboden) blijkt dat: de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDERMEULEN BOUW met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLISSING - DOELSWIJZIGING

De vergadering beslist, na kennis te hebben genomen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de voorgestelde doelsuitbreiding en na kennisname van de staat van activa en passiva van de vennootschap van 11 mei 2015, het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen, door toevoeging na de tweede alinea van artikel 3 van de statuten met de volgende tekst:

"Algemene bouwwerken.

Onderneming voor het optrekken van gebouwen, ruwbouw en onder dak brengen en herstellingen van gebouwen, vloerbedekking en muurbekleding, plafonneringswerken, timmer- en schrijnwerken, centrale verwarming, lood en zinkwerken, gasverwarming, niet-metalen dakbedekkingen van gebouwen, glaswerken, invoegen, reinigen en renoveren van gevels, bouwen van stellingen, onderneming voor algemene grondwerken alsmede groot- en kleinhandel in bouwmaterialen evenals werken in onderaanneming.

Bouwpromotor,

Projectontwikkeling;

Oprichten, aan- en verkopen van bouwgronden en gebouwen;

Het verbouwen en moderniseren van gebouwen, dit in eigen beheer, eventueel door tussenkomst van onderaannemers en nadien de verkoop ervan,

De aanneming en/of coördinatie van alle bouwwerken, metsel- en betonwerken, dakwerken en isolatie tegen vochtigheid, roofing - en asfaltbekleding, geluidsisolering, metalen schrijnwerken, stukadoorwerken, arduin- en marmerwerken, sanitair, elektriciteitwerken, het leggen van tegelvloeren, mozaïek en alle andere bedekking van muren en vloeren, alle restauratiewerken, voegwerken, schilder- en behangwerken, omvattende alle schilderwerk, het kalken van gebouwen en het bestrijken met kalk, behangen en stofferen, het plaatsen van vloerbekledingen en van alle synthetische bedekkingen van muren en vloeren, ondermeer in plastic;

Alle bouwtechnieken en interieurwerken;

Metsel en betonwerken;

Aanleg en onderhoud van tuinen, parken en zwembaden.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap alle burgerlijke-, handels-, niverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, alles in de meest ruime zijn van het woord,

Zr] mag daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van andere vennootschappen, borg stellen en aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan en hypothecaire of andere waarborgen verstrekken."

TWEEDE BESLISSING - STATUTENWIJZIGING

Tengevolge van de vereiste van benoeming van een "vaste vertegenwoordiger" indien een rechtspersoon tot zaakvoerder van de vennootschap wordt benoemd of wanneer de vennootschap zelf tot

RECHTBANK iT°l~,~dlC VANhOORNP,NEEL

p !) -£3- 20;5

LE l qtiffie

Voor-

` behouden Luik B - vervolg

aan het

elgisCh Staatsblad

I zaakvoerderlbestuurder wordt benoemd, beslist de vergadering een nieuw artikel 17bis toe te voegen aan de statuten, dat luidt als volgt:

I "ARTIKEL 17bis  VASTE VERTEGENWOORDIGER

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de 1 rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de I bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan."

} DERDE BESLISSING - STATUTENWIJZIGING

De vergadering beslist artikel 9 van de statuten te wijzigen, zodat dit artikel voortaan als volgt zal luiden:

"Artikel 9 - VERKRIJGING VAN EIGEN AANDELEN

I De vennootschap mag slechts eigen aandelen verkrijgen of in pand nemen ln de door de wet toegelaten gevallen en op de door de wet voorgeschreven wijze.

IDe vennootschap mag middelen voorschieten, leningen toestaan of zekerheden stellen met het oog op de verkrijging van haar aandelen door derden, onder de voorwaarden die het Wetboek van vennootschappen stelt." VIERDE BESLISSING  STATUTENWIJZIGING

De vergadering beslist met het oog van het actualiseren van de statuten aan de nieuwe vennootschapswetgeving om artikel 26 te vervangen en een nieuw artikel 26 bis toe te voegen aan de statuten, welke artikelen voortaan als I volgt zullen luiden:

! "Artikel 26 - ONTBINDING

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die I beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

1 De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt l ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking Ivan haar ontbinding.

I Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee I maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Net bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de I maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag I wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform 1 artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan éénvierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

I Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. iI Artikel 26bis.- ONTBINDING EN VEREFFENING

I Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars } beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van I hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

I De vereffenaars beschikken over alle machten genoemd in het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering ken evenwel ten allen tijde deze i bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om I die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de l aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in nature voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld,

1 Voor elke vereffening wordt ter griffie een vereffeningsdossier bijgehouden dat de stukken bevat zoals I voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van hef eerste vereffeningsjaar een omstandige staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

van de toestand van de vereffening over aan de griffie vande rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat nog moet worden vereffend, aangeeft, wordt bij het vereffeningsdossier gevoegd. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft Voor het overige dient er gehandeld te worden overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen."

VIJFDE BESLISSING - STATUTENWIJZIGING

De vergadering beslist een negende titel toe te voegen aan de statuten, waarvan de artikelen als volgt zullen luiden:

"TITEL IX - BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT.

Artikel 28.- ALGEMENE BEPALING.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel negenentwintig.- OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER LEVENDEN,

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist. Artikel 29.- OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT ZONDER ERF-GERECHTIGDEN

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het Wetboek van vennootschappen toegepast.

Artikel 30.- OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT MET ERF-GERECHTIGDEN

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Ingeval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, en dit op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

In afwijking van de alinea die voorafgaat, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

Artikel 31.- KAPITAALVERHOGING - VOORKEURRECHT.

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel 9 van deze statuten niet van toepassing. Artikel 32.- ZAAKVOERDER - BENOEMING.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 33.- ONTSLAG.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Artikel 34.- CONTROLE.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in de statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.

Artikel 35.- ALGEMENE VERGADERING.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

Artikel 36 - GEMEEN RECHT

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen."

Notaris Joris Stalpaert te Tremelo.

In bijlage : uitgifte van het proces-verbaal

historiek statuten en gecoördineerde statuten

Voor-

«behouden

aan het

-red ria

Staatsblad

29/06/2006 : LE078094
29/08/2005 : LE078094
17/06/2005 : LE078094
04/06/2004 : LE078094
27/06/2003 : LE078094
10/10/2002 : LE078094
17/06/2000 : LE078094
11/06/1999 : LE078094
02/09/1993 : LE78094
01/01/1993 : LE78094
23/11/1990 : LE78094
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 31.08.2016 16571-0137-016

Coordonnées
VANDERMEULEN BOUW, AFGEKORT : VANDERMEULEN

Adresse
WALSTRAAT 10, BUS 1 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande